mrug 11.09.06, 14:07 ...zatrudnię do pisania postów. Praca ciekawa, atrakcyjna, z możliwością awansu. Oferty proszę kierować na adres mrug@gazeta.pl. Mile widziane zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montenuovo Re: Miłą, pogodną i z poczuciem humoru stenotypis 11.09.06, 14:11 Ja jestem miły. Nie umiem pisać, ale mogiem kleić znaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Miłą, pogodną i z poczuciem humoru stenotypis 11.09.06, 14:17 A masz ślinotok? Bo ja mam dużo znaczków do przyklejenia. Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Miłą, pogodną i z poczuciem humoru stenotypis 11.09.06, 14:20 nie mam ale mam takie małe naczyńko z wodą w temperaturze pokojowej i maczając koniuszki mych palców zwilżam opuszki i nanoszę drobinę H2O na znaczka odwrót czyniąc klej gotowym do działania. Tym sposobem zarabiam na życie (w sensie rodzaju zboża) pomiędzy koncertami pianistycznymi kóre odbywam na deskach europejskich sal koncertowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Miłą, pogodną i z poczuciem humoru stenotypis 11.09.06, 20:54 A paluszki ubezpieczone? Bo wypadki lubią po ludziach chodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobranocka Re: Miłą, pogodną i z poczuciem humoru stenotypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:58 A może być niemiła, niesympatyczna i bez poczucia humoru? Za to może lizać np. znaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
gph a ta, co jest to nie starczy? 11.09.06, 14:21 co prawda jest niemiła, brzydka jak noc, głupia i bez poczucia humoru ale... oswojona :D Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: a ta, co jest to nie starczy? 11.09.06, 20:55 Gdzie oswojona, jak wierzga, gryzie i śliną pluje? Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead to lama??? 11.09.06, 21:03 lama pisze na forum!!! jezusie nazarenski... cuda panie cudenka...na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: to lama??? IP: *.chello.pl 11.09.06, 21:13 Raczej dama. Jak gdyby. Tak naprawdę. Na dzień dzisiejszy, w miesiącu wrześniu. Dokładniej to Dama Dama, czyli daniel. Albo inny jeleń. Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: to lama??? 12.09.06, 10:33 jesli trzeba zakladac do niej gumiaki, to lama... no chyba ze koza Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a ta, co jest to nie starczy? 11.09.06, 21:16 mrug napisał: > Gdzie oswojona, jak wierzga, gryzie i śliną pluje? widać zęby jej idą albo zad swędzi Odpowiedz Link Zgłoś
hekate_trivia Re: a ta, co jest to nie starczy? 11.09.06, 21:39 Gdzie oswojona, jak wierzga, gryzie i śliną pluje? wielbłąd jak żywy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 09:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś