kikoo1 12.09.06, 23:12 Między fundacją CASE a szefem Nadzoru Bankowego L.Balcerowiczem nie ma konliktu interesów, bo to po prostu jest Interes. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tramwajarz7 Re: Konflikt interesów??? 12.09.06, 23:21 a bliźniaki to tez interes? Słychać rzeczy rozmaite....ale bzdury zawiszopodobne oraz jak te Twoje wieczorne wynurzenia mędrca to szczytowe osiagnięcia demagogii i teatru politycznego absurdu tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Konflikt interesów??? 12.09.06, 23:30 nie przesadzaj proszę i pomyśl logicznie. Czy Twoje decyzje w stosuku do firmy, w której pracuje ktoś z Twojej rodziny będą łagodniejsze? Otóż będą, bo to leży w naturze człowieka, dlatego powinno się wystrzegać takich kuszących do łamania zasad okoliczności. Albo dziecko, dla własnego dziecka człowiek zrobi, no prawie, wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Konflikt interesów??? 12.09.06, 23:36 słaby i bez zasad owszem, ale ja znam wielu ludzi silniejszych od pokus. Widać nie masz wokół siebie postaw szlachetnych...a jełśi o rodzinie wspominasz to dość ryzykowne...Kaczyńscy to bracia ,Rydzyk to ojciec...i fakt dla dzieci robi wiecej niż wszystko..a jak przejrzeć firmy, fundacje i obsady stanowisk ...np powiedzmy bracia Ziobro...Wasserman i zięc tegoż...ZEBY TYLKO POZOSTAĆ PRZY GAZETOWO PIERWSZOSTRONICOWYCH BUŹKACH:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Konflikt interesów??? 12.09.06, 23:55 ja nie posługuję się żadnymi przykładami, a już na pewno nie z mego otoczenia, ja przytaczam teorię, która została opracowana i potwierdzona dawno temu... Oczywiście od każdej reguły są zwykle wyjątki i miejmy nadzieję, że nasi Aktualni Bohaterowie do nich należą! Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Konflikt interesów??? 13.09.06, 00:02 teorię? A to w jakim celu? teoretycznie mali, koślawi i do tego brzydcy inaczej obrzydłe karły bywają złośliwymi i mściwymi oraz zakomleksionymi egoistami zee wszystkimi wadami i wzmocnionymi cechami egoistów o postawie fizycznie mieszczacej sie w normie... Nie używam przykładów ale przytaczam teorię... Też nie wiem po co?:))) Dobranoc bo mam nocna zmianę czego i Tobie życzę... a może tak pomyśleć o jakimś pojednaniu? Tylko nie mów mi na noc żeś okropna szantrapa, bo muszę mieć sen spokojny...:) tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Konflikt interesów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 00:04 interes to oni robili Balcerowicz kiedys wsiadl do samolotu i pojechal do USA stal dlugo w kolejce po wize, potem wysiadl na lotnisku, wzial taksowke i pojechal do hotelu z hotelu pojechal na b.kosztowna uczelnie , oplacil, wynajal mieszkanie skonczyl studia nie chce mi sie pisac bo akurat jestem z USA i my bajki , owszem lubimy ,ale na kasetach wideo hej, tramwajarz, ty sprobuj pojechac tam tramwajem wrocisz i z zajezdni pojedziesz wprost do NBP a twoje kontrolerki zaloza ci fundacje pt."LAPIDUCHY" pozdrowienia od Janka bez biletu Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Konflikt interesów??? 13.09.06, 00:09 a czym się Janku zajmowałeś "akurat " w tej Ameryce? Pytam bez złośliwości ale nie jest tajemnica, ze czasem od punktu widzenia sporo zależy a czasem i d tego czy mieszka się pół życia na Nowym Świecie - Grodzkiej -Świętojańskiej...czy Centrum B, Tarchominie czy Stegnach... No i ileż to lat przyszło Ci tęsknić? tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Konflikt interesów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 00:22 urodzilem sie tam Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: Konflikt interesów??? 13.09.06, 00:22 Miałem coś napisać, ale to bez celu. Betonu się nie wygładzi i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: Konflikt interesów??? 13.09.06, 00:19 Twoje przeświadczenie o związku działań Balcerowicza z działalnością firmy jego żony śwoadczy o tym, że wręcz przeciwnie do treści Twego postu masz wokół siebie pełno takich przykładów, no bo skąd to przekonanie??? I nie zasłaniaj się teorią, bo teorie zazwyczaj tworzy się w oparciu o zaobserwowane zjawiska... - zwykle wokół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Konflikt interesów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 00:28 teoria to - ogromna ilosc instytucji charytatywnych powstaje po to ,bo sa najlepszym miejscem do malwersacji to znane jak stary jest swiat komisje sa po to by je badac tak jest w praworzadnych krajach, ze fundacje podlegaja ostrym kontolom i zadna porzadna fundacja uwaza to za normalnew tak jak normalne jest to , ze kazdy obywatel moze byc sprawdzany przez Urzad Skarbowy w Polsce , az dziw, wielki dziw, ze zainteresowano sie ta fundacja dopiero teraz jak to stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: Konflikt interesów??? 13.09.06, 00:46 Gość portalu: Janek napisał(a): "ogromna ilosc instytucji charytatywnych powstaje po to ,bo sa najlepszym miejscem do malwersacji to znane jak stary jest swiat" Ergo - należy zakazać istnienia fundacji charytatywnych?? Pewnie wszystkich, z wyjątkiem tych słusznych... To już też przerabialiśmy po "wyzwoleniu"... Fascynuje mnie wybiórczość postrzegania "przekrętów". To jest właśnie to, co wzbudza największe obrzydzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Konflikt interesów??? 13.09.06, 14:19 Wybiórczość? Może raczej Hierarchia? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Może hierarchicznie ... 13.09.06, 14:26 kikoo1 napisała: > Wybiórczość? Może raczej Hierarchia? I tak powinno się wpierw Telegraf i FOZZ a potem te mniejsze jak manko pani Zosi w miesnym z Grodzkiej w roku 1988...no chyba, ze Zosia nepotycznie córce zostawiła papiery ze sprawy i hak na kazdego ... trudny W mięsnych dawniej były haki Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Może hierarchicznie ... 13.09.06, 14:28 Wyjątkowo mogę się zgodzić... :)) Odpowiedz Link Zgłoś