Gość: mrufka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:29 Z jednym się zgadzam. Kraków zrobił się naprawdę fantastycznym miastem. Proszę nie spieprzcie tego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: 89.171.128.* 17.09.06, 22:30 Wlasnie- 'zrobil sie', zadna w tym zasluga prezydenta, kotrego mieszkancy maja juz dosc. Ktokolwiek inny bedzie z pewnoscia lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowohucianin Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.chello.pl 17.09.06, 22:46 Ziobro u mnie masz przechlapane!!głosowałem na PiS w wyborach parlamentarnych i prezydenckich ale już dośc!!!przestań sobie wycierac gębe NOwą Hutą, bo tak naprawdę nic o niej nie wiesz!!!!spadaj do Rabki czy gdzieś tam !!skąd jesteś!! wielki Krakowianin znawca miasta ŚMIECH!! blisko ludzi PUSTY SLOGAN!SKĄD CZERPIESZ WIEDZĘ O nh Z "uwagi" w tvn!!!? karierowicz!!!tak samo jak ten wasz radny Olszówka czy jak mu tam wygaduje głupoty o stadionie cracovii i o morderstwach które rzekomo tam miały miejsce,popisuje się swoją niewiedzą o historii Krakowa po 1945. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.uci.agh.edu.pl 17.09.06, 23:05 Ziobro jest z Krynicy, nie z Rabki, a teraz ze stolycy. A swoja droga to skad oni maja te dane o wzroscie przestepczosci? Strasz i rzadz! Odpowiedz Link Zgłoś
rafi13 12 listopada - wykopki! 18.09.06, 18:19 Wykopiemy kartofle i buraki. I brunatnych lysoli tez. Dosc juz tej rewolty moralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NH Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:09 Popieram! Gdy pisał o tym serwis Nowa Huta Non Stop! protestując przeciwko wycieraniu sobie buzi NH przez ZZ, a potem Wyborcza, on sam powiedział, że myślą tak ludzie nieuczciwi! Jeśli rośnie przestępczość to dlaczego ON jako szef resrotu nic nie robi w tej sprawie??? Co zrobił przez rok? Pyskuje i gestykuluje, gdzie te zmiany w prawie, w kodeksach? To przerażające. I na koniec odczep się panie ZZ od Nowej Huty. A co do samego Terleckiego to jego zdanie o NH nie jest wcale lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giovan Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:56 ja głosuje na majchrowskiego!!, głosowałem na niego poprzednio i teraz też będe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Kracik na prezydenta IP: *.autocom.pl 17.09.06, 23:04 www.naszprezydent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Anula Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:11 Ja też na Majchrowskiego. Panu Terleckiemu dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Trzeba wybudować hale widowiskową IP: *.kolornet.pl 17.09.06, 23:05 ułatwiać renowację kamienić, wzmocnić bezpieczeństwo, poprawić i budować drogi, ściągać inwestorów aby ludzie mieli pracę. To tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: 193.193.75.* 17.09.06, 23:34 A co z walką z narkotykami. Panie Terlecki, wiesz Pan o co chodzi! Opowiedz pan swój życiorys! Ja na Pana głosował nie będę na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
crac.87 ziobro to ordynarny półmózg 17.09.06, 23:35 wystąpienia ziobry sa dla mnie wielkim powodem do śmiechu. on jest tak niesłychanie tępy. gada jakieś bzdury, tylko tak, żeby innym wytknąc rzekome grzechy.dlatego pozwalam sobie na taki ostry komentarz, a zainteresowanemu mówię ;sorry, brachu. hahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus bzdury piszesz IP: *.zax.pl 18.09.06, 00:07 Pan minister Ziobro to człowiek z zasadami, do tego młody,zdolny. Nadzieja jest w PiS, może coś w naszym kraju się zmieni, nie dajmy to czerwonym zniszczyć, nie wracajmy do punktu wyjścia, idżmy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Tak, wiele się zmienić może IP: *.fbx.proxad.net 18.09.06, 02:11 > Nadzieja jest w PiS, może coś w naszym kraju się zmieni Aby popierać patriotyzm w wyborze miejsca wakacji, mogą być książeczki dewizowe. Książeczki dewizowe, to nawet były we Francji w latach 80. gdy do władzy doszli jawni przeciwnicy liberalizmu. Aby nikomu nie zabrakło cukru i szynki, można wprowadzić kartki. Po likwidacji balcerowiczowego (czyli złego) systemu bankowego, może wrócić zwyczaj płacenia dolcami z ręki do ręki. Taki zwyczaj jest dziś w Kirgizji, tam taksiarz podaje cenę od razu w dolarach. W Polsce też tak może być. O tak, PiS może jeszcze wiele w Polsce zmienić ! Proponuję nawet hasło wyborcze: "precz z liberalizmem, zrobimy z Polski drugą Kirgizję". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: bzdury piszesz IP: *.autocom.pl 18.09.06, 07:52 Gość portalu: Krakus napisał(a): > Pan minister Ziobro to człowiek z zasadami, do tego młody,zdolny. Jakimi zasadami? Krzyczeć każdy potrafi, a robić to nie ma kto. > Nadzieja jest w PiS, Np. na to, że wiceprezydentem (jak wicepremierem) zrobią przestępcę, w imię zasad, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: bzdury piszesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:19 Nie podpisuj się Krakus jak nie jesteś Krakusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartolomeo Re: bzdury piszesz IP: *.broker.com.pl 18.09.06, 14:56 Pojedź do Warszawy i pomieszkaj tam przez rok to zobaczysz co PiS zrobił z Warszawą przez ostatnie lata (a właściwie nic nie zrobił) to będziesz jeszcze dziękować że Kraków ma Majchrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZemstaKosmosu Wybory IP: *.aicon.biz 20.09.06, 09:08 To walka z komuchmi i rzekome układy to po prostu paranoja. Fakt źle się stało ze zaraz po 89' nie było rozliczenia z PRL-em. Ale jak to jest ze z jednej strony PiS walczy z niby czerwonymi a z drugiej taki Wasserman (który był prokuratorem w latach 80) już nie jest zaliczany do 'komuchów'. To się nazywa obłuda. PiS to ignoranci. Ja na pewno nie będe głosowac na kondydata z PiS-u !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarioG. Re: bzdury piszesz IP: 195.150.133.* 20.09.06, 14:30 Ty piszesz bzdury! Ziobro młody, ale tylko tyle, a cały PiS - lepiej nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorientowany Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 00:21 Terlecki to niesamowity gosc o niesamowitym zyciorysie.Kiedys non-konformista lider buntu kulturowego i politycznego (hippis,opozycja antykomunistyczna) Dzisiaj pisarz filozof, historyk, polityk, rektor uczelni koscielnej i prof. UJ.Spokojny, pewny siebie zyczliwy czlowiek.Czlowiek z wizja Krakowa - europejskiego miasta............koles jest nie do podrobienia.Nareszcie nasze miasto ma szanse miec madrego czlowieka z powerem i z wielka wyobraznia..........mamy szanse by wreszcie sie cos zmienilo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 00:32 niech przedstawi swój cały program, to zobaczymy.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: 87.66.84.* 18.09.06, 04:04 > Terlecki to niesamowity gosc o niesamowitym zyciorysie.Kiedys non-konformista > lider buntu kulturowego i politycznego (hippis,opozycja antykomunistyczna) > Dzisiaj pisarz filozof, historyk, polityk, rektor uczelni koscielnej To pewnie bedzie kradl nastepne dzialki dla KK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:15 I niech tak zostanie. Po co ma się babrać w PiS-owskich nieczystościach. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS 18.09.06, 09:53 Skąd wziąłeś tę bzdurę, że Terlecki to profesor UJ? Jest profesorem PAN - czyliinstytucji, o której obecni najjaśniej panujący mają raczej nienajlepszą opinię. A to, że pracuje na kilku działkach, oznacza przede wszystkim, że żadnej nie poświęca tyle starań, co powinien. Oraz że zajmuje stanowiska pracy, na których można by zatrudnić kilka osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Divadlo Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.aicon.biz 20.09.06, 09:19 co ty ślepy jesteś ?. Te miasto w przeciągu trzech lat od (kiedy tu mieszkam) zmieniło się w niesamowitym tępie i nie chodzi mi o budowe Galerii Krakowskiej. Ale o klimat i mozliwości ( w tym momencie bezpoblemu znajduje prace w którje zarobki mnie satysfakcjonują). NIe twierdze ze to zasługa Majchrowskiego ale wydaje mi się ze kandydat PiS-u raczej mógł by tylko coś nachrzanić. A w Majchrowskim podoba mi się to ze zwrócił się w strone NH i nie uważa ze trzeba ją zrównac z ziemią jak niektórzy politycy PiS-u np Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: 195.150.133.* 20.09.06, 14:35 Tak naprawdę Galeria Krakowska to syf jakich mało! W takim miejscu wybudować coś takiego to po prostu ZGROZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jovan Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 00:47 Terlecki to spokojny, rzetelny i uczciwy facet. Z pewnością nie przyjdzie mu do głowy "zlecać" badania archeologiczne na Rynku, żeby nielegalnie wybudować podziemną galerię handlową dla znajomych. Miał odwagę napisać o swoim ojcu, gdy odkrył jego współpracę z SB. Jego głos w sprawach miasta (gdy był radnym w latach 1998-2002) był spokojny i wyważony. Pamiętam, że narzekał np. na niewykorzystanie Placu Szczepańskiego przy równoczesnym uczynieniu z Rynku tandetnej tancbudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola 31 może i fajny, tylko czy nie będzie marionetką ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 01:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starsi Panowie Kaziu..Kaziu..Kaziu-bis - uśmiechnij sę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
icoto od PiS bardziej optymistyczny kazdy 18.09.06, 15:40 Gość portalu: Jovan napisał(a): Miał odwagę napisać o swoim ojcu, gdy > > odkrył jego współpracę z SB. Jego głos w sprawach miasta (gdy był radnym w > latach 1998-2002) był spokojny i wyważony. Pamiętam, że narzekał np. na > niewykorzystanie Placu Szczepańskiego przy równoczesnym uczynieniu z Rynku > tandetnej tancbudy. Oddkryć poglądy swojego to doprawdy odwaga godna Nobla .Pomysł na wykorzystanie Pl Szczepańskiego na drogą tańcbudę i uśpienie Rynku Gł. raczej nie przejdzie z kilku powodów ( na przykład trzeba by zbadać znaną przeszłość Placu zleceniem badań archeologicznych i "odkryć "w stylu Pisuarów ,że "porażająca jest "wielkość fundamentów kościoła i ilość mogił . Reasumując jak chce być : 'spokojny, rzetelny i uczciwy facet' to niech natychmiast przestanie kleić się do niespokojnych ,całkowicie nierzetelnych Kurskokwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
juzek_sz Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS 18.09.06, 16:49 Miał odwagę napisać o swoim ojcu, gdy > > odkrył jego współpracę z SB. Nowy Pawka Morozow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.wolfson.cam.ac.uk 18.09.06, 01:08 no to mamy kolejnego kandydata, ktorego program, a wlasciwie jego brak mija sie z oczekiwaniami mieszkancow; ankieta byla; ludzie chca remontow kamienic; a wladza ma to jak zwykle gdzies; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Kartofle sa brunatne IP: 87.66.84.* 18.09.06, 04:07 Czemu niektorych niemieckich politykow z ekstemalnej prawicy, media nazywaja neonazistami, a polska ekstremalna prawice tak nie nazwia? - Kartofle sa brunatne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HKS Re: Kartofle sa brunatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:18 Na bezrybiu i rak ryba. Trzeba bedzie zaglosowac na Terleckiego, bo innego wyboru nie ma - na komucha głosowac nigdy nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek Nowa huta z majchrowskim. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:58 Gdy krakowianie witali w swym mieście prezydenta Buska, Jacek Majchrowski chował się w zakamarkach magistratu prezydent buska, moze burmistzr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.tktelekom.pl 18.09.06, 11:08 w tekście jest zwrot "prezydent Buska" (!!!). O co chodzi GW ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: om Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.chello.pl 18.09.06, 12:03 ... przecież to oczywiste, że chodzi o Prezydenta Stanów Zjednoczonych Busha, który wtedy był z wizytą w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona Pisowi dziękujemy IP: 149.156.37.* 18.09.06, 15:03 Za te 300 mln których Malopolska nie dostanie, za Euro 2012... Że wy jeszcze macie czelność pokazywać się w tym mieście. PISy do budy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Pisowi dziękujemy IP: 82.160.241.* 18.09.06, 19:23 Minister zero do budy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O co chodzi? Re: Pisowi dziękujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:12 O jakie 300 milionów chodzi? Kto je zabrał skoro nikt ich wogóle nie dał? Ludzie piszę jakieś brednie - nikt nie napisał ile się należało bo nigdy tych pieniędzy nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
grochemosciane Terlecki bardziej optymistyczny od PiS 18.09.06, 20:55 Panie Terlecki: miałem nie iść na wybory - widząc co PiS z polską wyprawia, ale w Pana wierzę i na Pana zagłosuję! Odpowiedz Link Zgłoś
radek9918 Terlecki ma mój głos 18.09.06, 20:58 Terlecki ma mój głos, majchrowski z osiedlem komunalnym stop Odpowiedz Link Zgłoś
fourmi Terlecki bardziej optymistyczny od PiS 18.09.06, 22:04 Znam profesora Terleckiego z jego wykladow. Kompetentny i bardzo mily czlowiek. Zwiazany z Krakowem... moze liczyc na moj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.chello.pl 19.09.06, 12:43 popieram kandydata PIS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarioG. Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: 195.150.133.* 20.09.06, 14:41 I nie wstyd Ci się przyznać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moja Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.chello.pl 20.09.06, 21:20 A mnie gufno interesuje, kto jakie ma korzenie i co robił jego pradziad. Ja chce dobrego gospodarza, który będzie dobrze i rzetelnie kierował miastem. Zwabi inwestorów, poprawi infrastrukture drogową, załatwi inwestycje np sale widowiskową. Nie specjalnie mnie interesuje ile wyda na wystawną kolację jeżeli tylko to spowoduje ulokowanie w Krakowie jakiejś poważnej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś