Dodaj do ulubionych

Terlecki bardziej optymistyczny od PiS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:29
Z jednym się zgadzam. Kraków zrobił się naprawdę fantastycznym miastem.
Proszę nie spieprzcie tego...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: 89.171.128.* 17.09.06, 22:30
      Wlasnie- 'zrobil sie', zadna w tym zasluga prezydenta, kotrego mieszkancy maja
      juz dosc. Ktokolwiek inny bedzie z pewnoscia lepszy...
      • Gość: Nowohucianin Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.chello.pl 17.09.06, 22:46
        Ziobro u mnie masz przechlapane!!głosowałem na PiS w wyborach parlamentarnych i
        prezydenckich ale już dośc!!!przestań sobie wycierac gębe NOwą Hutą, bo tak
        naprawdę nic o niej nie wiesz!!!!spadaj do Rabki czy gdzieś tam !!skąd jesteś!!
        wielki Krakowianin znawca miasta ŚMIECH!! blisko ludzi PUSTY SLOGAN!SKĄD
        CZERPIESZ WIEDZĘ O nh Z "uwagi" w tvn!!!? karierowicz!!!tak samo jak ten wasz
        radny Olszówka czy jak mu tam wygaduje głupoty o stadionie cracovii i o
        morderstwach które rzekomo tam miały miejsce,popisuje się swoją niewiedzą o
        historii Krakowa po 1945.
        • Gość: maciek Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.uci.agh.edu.pl 17.09.06, 23:05
          Ziobro jest z Krynicy, nie z Rabki, a teraz ze stolycy. A swoja droga to skad
          oni maja te dane o wzroscie przestepczosci? Strasz i rzadz!
          • rafi13 12 listopada - wykopki! 18.09.06, 18:19
            Wykopiemy kartofle i buraki.
            I brunatnych lysoli tez.

Dosc juz tej rewolty moralnej.
        • Gość: NH Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:09
          Popieram! Gdy pisał o tym serwis Nowa Huta Non Stop! protestując przeciwko
          wycieraniu sobie buzi NH przez ZZ, a potem Wyborcza, on sam powiedział, że
          myślą tak ludzie nieuczciwi! Jeśli rośnie przestępczość to dlaczego ON jako
          szef resrotu nic nie robi w tej sprawie??? Co zrobił przez rok? Pyskuje i
          gestykuluje, gdzie te zmiany w prawie, w kodeksach? To przerażające. I na
          koniec odczep się panie ZZ od Nowej Huty. A co do samego Terleckiego to jego
          zdanie o NH nie jest wcale lepsze!
      • Gość: giovan Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:56
        ja głosuje na majchrowskiego!!, głosowałem na niego poprzednio i teraz też
        będe :)
        • Gość: Stefan Kracik na prezydenta IP: *.autocom.pl 17.09.06, 23:04
          www.naszprezydent.pl
        • Gość: gość Anula Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:11
          Ja też na Majchrowskiego. Panu Terleckiemu dziękujemy.
    • Gość: kr Trzeba wybudować hale widowiskową IP: *.kolornet.pl 17.09.06, 23:05
      ułatwiać renowację kamienić, wzmocnić bezpieczeństwo, poprawić i budować drogi,
      ściągać inwestorów aby ludzie mieli pracę. To tyle:)
    • Gość: Krzysztof K. Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: 193.193.75.* 17.09.06, 23:34
      A co z walką z narkotykami. Panie Terlecki, wiesz Pan o co chodzi! Opowiedz pan
      swój życiorys! Ja na Pana głosował nie będę na pewno!
    • crac.87 ziobro to ordynarny półmózg 17.09.06, 23:35
      wystąpienia ziobry sa dla mnie wielkim powodem do śmiechu. on jest tak
      niesłychanie tępy. gada jakieś bzdury, tylko tak, żeby innym wytknąc rzekome
      grzechy.dlatego pozwalam sobie na taki ostry komentarz, a zainteresowanemu
      mówię ;sorry, brachu.
      hahahahaa
      • Gość: Krakus bzdury piszesz IP: *.zax.pl 18.09.06, 00:07
        Pan minister Ziobro to człowiek z zasadami, do tego młody,zdolny.
        Nadzieja jest w PiS, może coś w naszym kraju się zmieni, nie dajmy to czerwonym
        zniszczyć, nie wracajmy do punktu wyjścia, idżmy dalej.
        • Gość: m Tak, wiele się zmienić może IP: *.fbx.proxad.net 18.09.06, 02:11
          > Nadzieja jest w PiS, może coś w naszym kraju się zmieni

Aby popierać patriotyzm w wyborze miejsca wakacji, mogą być książeczki
          dewizowe. Książeczki dewizowe, to nawet były we Francji w latach
          80. gdy do władzy doszli jawni przeciwnicy liberalizmu.

Aby nikomu nie zabrakło cukru i szynki, można wprowadzić kartki.

Po likwidacji balcerowiczowego (czyli złego) systemu bankowego, może
          wrócić zwyczaj płacenia dolcami z ręki do ręki. Taki zwyczaj jest
          dziś w Kirgizji, tam taksiarz podaje cenę od razu w dolarach. W Polsce
          też tak może być.

O tak, PiS może jeszcze wiele w Polsce zmienić ! Proponuję nawet hasło
          wyborcze: "precz z liberalizmem, zrobimy z Polski drugą Kirgizję".
        • Gość: Stefan Re: bzdury piszesz IP: *.autocom.pl 18.09.06, 07:52
          Gość portalu: Krakus napisał(a):

> Pan minister Ziobro to człowiek z zasadami, do tego młody,zdolny.

Jakimi zasadami? Krzyczeć każdy potrafi, a robić to nie ma kto.

> Nadzieja jest w PiS,

Np. na to, że wiceprezydentem (jak wicepremierem) zrobią przestępcę, w imię
          zasad, oczywiście.
        • Gość: Anula Re: bzdury piszesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:19
          Nie podpisuj się Krakus jak nie jesteś Krakusem.
          • Gość: Krakus Re: bzdury piszesz IP: *.zax.pl 18.09.06, 14:03
            A kim marsjaninem.
            • Gość: Bartolomeo Re: bzdury piszesz IP: *.broker.com.pl 18.09.06, 14:56
              Pojedź do Warszawy i pomieszkaj tam przez rok to zobaczysz co PiS zrobił z
              Warszawą przez ostatnie lata (a właściwie nic nie zrobił) to będziesz jeszcze
              dziękować że Kraków ma Majchrowskiego.
        • Gość: ZemstaKosmosu Wybory IP: *.aicon.biz 20.09.06, 09:08
          To walka z komuchmi i rzekome układy to po prostu paranoja. Fakt źle się stało
          ze zaraz po 89' nie było rozliczenia z PRL-em. Ale jak to jest ze z jednej
          strony PiS walczy z niby czerwonymi a z drugiej taki Wasserman (który był
          prokuratorem w latach 80) już nie jest zaliczany do 'komuchów'. To się nazywa
          obłuda. PiS to ignoranci. Ja na pewno nie będe głosowac na kondydata z PiS-u !!!
        • Gość: MarioG. Re: bzdury piszesz IP: 195.150.133.* 20.09.06, 14:30
          Ty piszesz bzdury! Ziobro młody, ale tylko tyle, a cały PiS - lepiej nie mówić.
    • Gość: Zorientowany Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 00:21
      Terlecki to niesamowity gosc o niesamowitym zyciorysie.Kiedys non-konformista
      lider buntu kulturowego i politycznego (hippis,opozycja antykomunistyczna)
      Dzisiaj pisarz filozof, historyk, polityk, rektor uczelni koscielnej i prof.
      UJ.Spokojny, pewny siebie zyczliwy czlowiek.Czlowiek z wizja Krakowa -
      europejskiego miasta............koles jest nie do podrobienia.Nareszcie nasze
      miasto ma szanse miec madrego czlowieka z powerem i z wielka
      wyobraznia..........mamy szanse by wreszcie sie cos zmienilo!!!
      • Gość: Przemek Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 00:32
        niech przedstawi swój cały program, to zobaczymy.. ;]
      • Gość: poiu Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: 87.66.84.* 18.09.06, 04:04
        > Terlecki to niesamowity gosc o niesamowitym zyciorysie.Kiedys non-konformista
        > lider buntu kulturowego i politycznego (hippis,opozycja antykomunistyczna)
        > Dzisiaj pisarz filozof, historyk, polityk, rektor uczelni koscielnej

To pewnie bedzie kradl nastepne dzialki dla KK
        • Gość: Anula Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:15
          I niech tak zostanie. Po co ma się babrać w PiS-owskich nieczystościach.
      • ar.co Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS 18.09.06, 09:53
        Skąd wziąłeś tę bzdurę, że Terlecki to profesor UJ? Jest profesorem PAN -
        czyliinstytucji, o której obecni najjaśniej panujący mają raczej nienajlepszą
        opinię. A to, że pracuje na kilku działkach, oznacza przede wszystkim, że
        żadnej nie poświęca tyle starań, co powinien. Oraz że zajmuje stanowiska pracy,
        na których można by zatrudnić kilka osób.
      • Gość: Divadlo Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.aicon.biz 20.09.06, 09:19
        co ty ślepy jesteś ?. Te miasto w przeciągu trzech lat od (kiedy tu mieszkam)
        zmieniło się w niesamowitym tępie i nie chodzi mi o budowe Galerii Krakowskiej.
        Ale o klimat i mozliwości ( w tym momencie bezpoblemu znajduje prace w którje
        zarobki mnie satysfakcjonują). NIe twierdze ze to zasługa Majchrowskiego ale
        wydaje mi się ze kandydat PiS-u raczej mógł by tylko coś nachrzanić. A w
        Majchrowskim podoba mi się to ze zwrócił się w strone NH i nie uważa ze trzeba
        ją zrównac z ziemią jak niektórzy politycy PiS-u np Ziobro.
        • Gość: Eddie Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: 195.150.133.* 20.09.06, 14:35
          Tak naprawdę Galeria Krakowska to syf jakich mało! W takim miejscu wybudować
          coś takiego to po prostu ZGROZA!!!
    • Gość: Jovan Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 00:47
      Terlecki to spokojny, rzetelny i uczciwy facet. Z pewnością nie przyjdzie mu do
      głowy "zlecać" badania archeologiczne na Rynku, żeby nielegalnie wybudować
      podziemną galerię handlową dla znajomych. Miał odwagę napisać o swoim ojcu, gdy
      odkrył jego współpracę z SB. Jego głos w sprawach miasta (gdy był radnym w
      latach 1998-2002) był spokojny i wyważony. Pamiętam, że narzekał np. na
      niewykorzystanie Placu Szczepańskiego przy równoczesnym uczynieniu z Rynku
      tandetnej tancbudy.
      • Gość: Mariola 31 może i fajny, tylko czy nie będzie marionetką ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 01:09
        • Gość: blachowkręt taki Kaziu-bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:37
          • Gość: Starsi Panowie Kaziu..Kaziu..Kaziu-bis - uśmiechnij sę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:44
      • icoto od PiS bardziej optymistyczny kazdy 18.09.06, 15:40
        Gość portalu: Jovan napisał(a): Miał odwagę napisać o swoim ojcu, gdy
        >
        > odkrył jego współpracę z SB. Jego głos w sprawach miasta (gdy był radnym w
        > latach 1998-2002) był spokojny i wyważony. Pamiętam, że narzekał np. na
        > niewykorzystanie Placu Szczepańskiego przy równoczesnym uczynieniu z Rynku
        > tandetnej tancbudy.
        Oddkryć poglądy swojego to doprawdy odwaga godna Nobla .Pomysł na wykorzystanie
        Pl Szczepańskiego na drogą tańcbudę i uśpienie Rynku Gł. raczej nie przejdzie z
        kilku powodów ( na przykład trzeba by zbadać znaną przeszłość Placu zleceniem
        badań archeologicznych i "odkryć "w stylu Pisuarów ,że "porażająca
        jest "wielkość fundamentów kościoła i ilość mogił . Reasumując jak chce
        być : 'spokojny, rzetelny i uczciwy facet' to niech natychmiast przestanie
        kleić się do niespokojnych ,całkowicie nierzetelnych Kurskokwaczek
      • juzek_sz Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS 18.09.06, 16:49
        Miał odwagę napisać o swoim ojcu, gdy
        >
        > odkrył jego współpracę z SB.
        Nowy Pawka Morozow?
    • Gość: eeeee Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.wolfson.cam.ac.uk 18.09.06, 01:08
      no to mamy kolejnego kandydata, ktorego program, a wlasciwie jego brak mija sie
      z oczekiwaniami mieszkancow; ankieta byla; ludzie chca remontow kamienic; a
      wladza ma to jak zwykle gdzies;

• Gość: ?? S=W IP: *.aine.pl 18.09.06, 01:41
      ?? rebus??
      • Gość: poiu Kartofle sa brunatne IP: 87.66.84.* 18.09.06, 04:07
        Czemu niektorych niemieckich politykow z ekstemalnej prawicy, media nazywaja neonazistami, a polska ekstremalna prawice tak nie nazwia?

-
        Kartofle sa brunatne
        • Gość: HKS Re: Kartofle sa brunatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:18
          Na bezrybiu i rak ryba. Trzeba bedzie zaglosowac na Terleckiego, bo innego
          wyboru nie ma - na komucha głosowac nigdy nie będę.
    • Gość: Pan Janek Nowa huta z majchrowskim. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:58
      Gdy krakowianie witali w swym mieście prezydenta Buska, Jacek Majchrowski
      chował się w zakamarkach magistratu

prezydent buska, moze burmistzr.
    • Gość: ubawiony Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.tktelekom.pl 18.09.06, 11:08
      w tekście jest zwrot "prezydent Buska" (!!!). O co chodzi GW ???
      • Gość: om Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.chello.pl 18.09.06, 12:03
        ... przecież to oczywiste, że chodzi o Prezydenta Stanów Zjednoczonych Busha,
        który wtedy był z wizytą w krakowie
    • Gość: Jona Pisowi dziękujemy IP: 149.156.37.* 18.09.06, 15:03
      Za te 300 mln których Malopolska nie dostanie, za Euro 2012... Że wy jeszcze
      macie czelność pokazywać się w tym mieście. PISy do budy!
      • Gość: janek Re: Pisowi dziękujemy IP: 82.160.241.* 18.09.06, 19:23
        Minister zero do budy
      • Gość: O co chodzi? Re: Pisowi dziękujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:12
        O jakie 300 milionów chodzi?
        Kto je zabrał skoro nikt ich wogóle nie dał?
        Ludzie piszę jakieś brednie - nikt nie napisał ile się należało
        bo nigdy tych pieniędzy nie było!
    • grochemosciane Terlecki bardziej optymistyczny od PiS 18.09.06, 20:55
      Panie Terlecki: miałem nie iść na wybory - widząc co PiS z polską wyprawia, ale
      w Pana wierzę i na Pana zagłosuję!
      • radek9918 Terlecki ma mój głos 18.09.06, 20:58
        Terlecki ma mój głos, majchrowski z osiedlem komunalnym stop
    • fourmi Terlecki bardziej optymistyczny od PiS 18.09.06, 22:04
      Znam profesora Terleckiego z jego wykladow. Kompetentny i bardzo mily czlowiek.
      Zwiazany z Krakowem... moze liczyc na moj glos.
      • Gość: daria Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.chello.pl 19.09.06, 12:43
        popieram kandydata PIS!
        • Gość: MarioG. Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: 195.150.133.* 20.09.06, 14:41
          I nie wstyd Ci się przyznać???
          • Gość: Moja Re: Terlecki bardziej optymistyczny od PiS IP: *.chello.pl 20.09.06, 21:20
            A mnie gufno interesuje, kto jakie ma korzenie i co robił jego pradziad. Ja chce
            dobrego gospodarza, który będzie dobrze i rzetelnie kierował miastem. Zwabi
            inwestorów, poprawi infrastrukture drogową, załatwi inwestycje np sale
            widowiskową. Nie specjalnie mnie interesuje ile wyda na wystawną kolację jeżeli
            tylko to spowoduje ulokowanie w Krakowie jakiejś poważnej inwestycji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka