Gość: baba IP: *.chello.pl 25.09.06, 22:24 a tu "młoda" godzina jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chlop.jak.dab Re: ja se siedzę a wy śpicie 25.09.06, 22:32 ja nie śpię, tylko leżę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: ja se siedzę a wy śpicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:42 pewnie byś chciała zeby (w)stał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ja se siedzę a wy śpicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:43 a on, nic i tlko leży janbrzechwa.w.interia.pl/stobajek/len.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: ja se siedzę a wy śpicie IP: *.chello.pl 25.09.06, 22:43 każdy myslisz o tym, co mu brakuje. a chłop jak dąb jesli nadal bedzie tylko czekał to zapuści korzeń... ale nie wypuści owoców Odpowiedz Link Zgłoś
chlop.jak.dab Re: ja se siedzę a wy śpicie 25.09.06, 22:51 Gość portalu: baba napisał(a): > każdy myslisz o tym, co mu brakuje. a chłop jak dąb jesli nadal bedzie tylko > czekał to zapuści korzeń... ale nie wypuści owoców korzeń zapuszczę dopiero wtedy jak będzie baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: ja se siedzę a wy śpicie IP: *.chello.pl 25.09.06, 22:53 to nie sen - sama nie przyjdzie. a i ze snem nieraz bywaja kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażynka Re: ja se siedzę a wy śpicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:54 to se nadmuchaj babe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: ja se siedzę a wy śpicie IP: *.chello.pl 25.09.06, 22:57 czy grażynka ma jakieś doświadczenia z dmuchaniem bab. może chwila ziwerzeń w tę ponurą noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażynka Re: ja se siedzę a wy śpicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:02 marzy Ci sie jakiś geometria jakaś? Trójkąt? równoległobok? Odpowiedz Link Zgłoś