Gość: secesja IP: *.kolornet.pl 28.09.06, 03:50 Czy w tym kraju musi być wszystko powiązane z warszawą? W innych normalnych krajach różne rzeczy załatwia się na poziomie lokalnym. A wiele okręgów ma pewną autonomię od stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek NFZ ma miliony do rozdania IP: 82.160.10.* 28.09.06, 06:47 a czego nie zdążą wydać pójdzie na premie za oszczędności- ale to tylko komuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BezProblemu Re: NFZ ma miliony do rozdania IP: *.chello.pl 28.09.06, 13:00 Ale mają problem! hm... Tylu jest chorych w małopolsce, którzy czekają na kosztowną terapię, a oni chcą rozdać szpitalom! Głupota. Z tych pieniędzy można by np. zapłacić za leki dla wszystkich chorych na żółtaczkę typu C. Koszt terapi jednego pacjenta to kilkadziesiąt tysięcy zł. I jeszcze by zostało na inne choroby! Jak choćby wróci jedna złotówka do Warszawy, to chorzy powinni rozp... malopolską siedzibę NFZ w proch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania NFZ ma miliony do rozdania IP: 193.24.198.* 28.09.06, 13:04 Proszę kupić komorę do leczenia oparzeń!!! Prosimy o usg i mammografię bez limitu wieku!!! Kraków potrzebuje nowoczesnego tomografu!!! I wiele innych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAD Re: NFZ ma miliony do rozdania IP: 83.17.225.* 28.09.06, 13:41 Z gadzam się z tobą w 100 % ale nierozumiem jak mają probrelemy kupić sprzęt do p[rokocima i inych szpitali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: NFZ ma miliony do rozdania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:14 Gość portalu: SAD napisał(a): > Z gadzam się z tobą w 100 % ale nierozumiem jak mają probrelemy kupić sprzęt do > p[rokocima i inych szpitali Ano maja problemy maja... W Prokocimiu limituje sie wydawanie plastra, a wy tutaj o tamografach i innych sprzetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galicjanin Kontra WaRsZaWa IP: 62.96.234.* 28.09.06, 15:11 popieram poprzedni post. Trzeba to jasno i mocno oglosic - POLSCE POTRZEBA SYSTEMU FEDERALNEGO - inaczej ten kraj na zawsze zostanie chory. i nawet Lepper czy Kaczynski mu nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papcio Kraków byl, jest i bedzie grajdolem i nic tego nie IP: 62.6.139.* 28.09.06, 15:21 zmieni. Podziekujcie ladnie za pieniadze a nie piencie sie bo nastpnym razem nic nie dostaniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz 64 miliny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:59 gość powinien przekazać je pani o której pisałem, że w ramach kontraktu z NFZ wykonywała swoje obowiązki bez prawa wykonywania zawodu. Do tej chwili nic. Cisza. A pięknie napisał że ktoś dopuścił się oszustwa. Oczywiście nie żeby ta o której mowa. Wiecie, jak jest. Na mieście chodzą słuchy że nawet hydraulik może zakontraktować remonty damskich wodociągów. Co do gościa to na tej wsi gdzie w szpitalu pracował to niekoniecznie go wszyscy lubią. Ciekawe komu da kase i za co. Nie żeby zaraz znajomości i jakieś tam. Ale czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papcio Jakie chodza sluchy to wiadomo IP: 62.6.139.* 28.09.06, 17:53 az huczy, milo nadstawic ucha. Kto nastepny wpadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka NFZ ma miliony do rozdania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:27 Ja tu czegos nie rozumiem... skad zostalo tyle pieniedzy??? I czemu dzieci wymagaja bardziej specjalistycznego sprzetu? Jak probowalam sie zarejestrowac na poczatku tego roku do endokrynologa i uslyszalam, ze termin jest za 6 mcy, i... rece mi opadly. A potem jak uslyszalam, ze na badanie, ktore musze miec wykonane natychmiast, jest termin ponad 2 mce... to rece opadly mi jeszcze bardziej. Czyli mam rozumiec, ze dziecko nalezy leczyc, ale potem juz niech pacjent radzi sobie sam?!? A teraz okazuje sie, ze pieniadze byly?!? Cos tu jest nie tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś