sabba 15.03.03, 18:41 Co wy na to, krakusy? www1.gazeta.pl/krakow/1,35798,1372995.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: HASLO DNIA ! 15.03.03, 18:50 Popierajac homoseksualizm, zmniejszasz poglowie katolikow!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: HASLO DNIA ! 15.03.03, 18:53 Kurza twarz, o tym nie pomyslalam:))))) Toz ty myslacy czlowiek jestes:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: HASLO DNIA ! 16.03.03, 00:31 wiecie co - kocham k-ow jak wlasna mala ojczyzne, ale jedno wam trzeba przyznac ludzi z k-wa - konserwatysci z was niezli. tylko po co?? glupie pytania zadaje. to mnie wlasnie wkurza w k-wie, ta jedna mala rzecz - zero tolerancji dla tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-rex Re: HASLO DNIA ! IP: *.visp.energis.pl 16.03.03, 00:50 Po pierwsze nie generalizuj:) Po drugie badz tolerancjyjny dla konserwatywnych:) nie dla ekstremistow ale konserwatyzm, poglad jak kazdy inny:) Tez uwazam ze nietolerancja do niczego nie prowadzi, ale wszedzie sa tacy ludzie nie tylko w Krakowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: HASLO DNIA ! 16.03.03, 01:15 Gość portalu: T-rex napisał(a): > Po pierwsze nie generalizuj:) Po drugie badz tolerancjyjny ja jestem "ona" a nie "on", to po pierwsze, po drugie nie generalizuje, bo przeciez krakow to nie tylko rodowici krakowianie, ale rowniez ludzi z innych stron polski, wiec oni troche odswierzyli galicje, ale prawda jest taka, ze wladza w k-wie nalezy do ludzi, ktorzy sa stosunkowo "kwadratowi" w mysleniu i zdania nie zmienie chocby skaly sraly!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-rex Re: HASLO DNIA ! IP: *.visp.energis.pl 16.03.03, 02:38 Sorki za "onego". Taaa Twoje poglady sa jak skala:P Ja nie mowie ze kocham wladze w Krk, ale zdecydowanie nie uwazam zeby rodowite Krakusy byly nietolerancyjne, wszedzie sie zdarzaja ksenofobie Krakow nie jest wyjatkiem. Moim zdaniem to stereotyp ze kazdy Krakus to prawicowy, konserwatywny "myslacy kwadratowo" bubek. Moze jest ich troche wiecej niz gdzie indziej ale wychowali sie tu tez ludzie z innymi pogldami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: HASLO DNIA ! 16.03.03, 03:57 ja rowniez nie twierdze, ze wszyscy ludzie w k-wie maja narabane. chcialam tylko na przykladzie komentowanego artykulu stwierdzic, ze k-ow najbardziej jest otwarty na turystow, ktorzy przyjada, popatrza na wawel i adasia, wydadza pieniazki i pojada, a jak chce sie cos zmienic w sposobie myslenia ludzi to okoniem staje najpierw wladza, a nie opinia spoleczna. oczywiscie - wladza popwinna reprezentowac opnie spoleczna, ale niestety z tym juz gorzej, bo rzeczywiscie nie wierze, ze wszyscy ludzie sa tutaj ograniczeni, w koncu mnostwo tu ludzi z "otwartymi glowami". pozdrawiam rowniez! ps. a tak na marginesie - to starsznie mi k-wa brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
spamer1 Re: HASLO DNIA ! 16.03.03, 18:28 spamujecie! Krakusy to okropne ksenofoby, antysemici, konserwatyści i mordercy gołąbków.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: HASLO DNIA ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 18:53 spamer1 napisał: > spamujecie! > Krakusy to .......mordercy gołąbków.!! Racja;(, gołabki po krakowsku to kasza za skwarkami- ohyda w i wstyd na cała Polskę. Kto wyżarł mięso z gołabków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabba Re: HASLO DNIA ! IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.03, 19:32 Goilabki po krakowsku to ryz z grzybami lub z miesem:)))) Polane pysznym sosem. Nie wicie co dobre wiec od golebi sie odgolabkujcie, psubraty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: HASLO DNIA ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 21:27 a prawdziwe, nie centusiowskie to mieso z śladową ilościa ryżu, w sosie pomidorowym. Kapusta do zawijania najlepsza jesli kiszona (w calości) z jablkami. Ale takie krakusom i koroniarzom nieznane. Odpowiedz Link Zgłoś