Gość: A IP: *.udn.pl 01.10.06, 09:18 Żołnierzykami? Tego nie wiedziałam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Szymon Jadczak IP: 195.150.240.* 07.11.06, 08:07 Ale kiepsko z geografii, jak widać kierunków geograficznych w szkole pana nie nauczyli. Aby być dziennikarzem trzeba wiele wiedzieć i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Jędryka Szymon Jadczak IP: *.chello.pl 08.11.06, 00:22 Szkoda tylko, że P. Jadczak nie zapoznał się w trakcie studiów z takim drobiazgiem jak rzetelność dziennikarska. A może przypomniałby sobie starą rzymską zasadę "Auditur et aliena pars". Ile Pan zarobił za wierszówkę za artykuł "Ofiara szkolnej fali" pełny kłamstw i nieścisłości Odpowiedz Link Zgłoś
ro-ger Re: Szymon Jadczak 07.12.06, 00:42 ro-ger napisała: > Gó..arz. ta cenzura mnie rozbawila. może BUC? Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.jadczak Re: Szymon Jadczak 07.12.06, 10:03 > > Gó..arz. > ta cenzura mnie rozbawila. może BUC? Wolę gó..arza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Szymon Jadczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:05 najgorsi sa tzw."dziennikarze"- nie ma to jak sie sprzedac-za wszelka cene, bo brak etyki jest dzis w cenie. w takich chwilach widac Wielkosc Kapuscinskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realsita Szymon Jadczak IP: *.idc.net.pl 15.04.08, 18:14 Wydaje mi się,że Jadczak bawił się w ciemnej piwnicy przez całe dzieciństwo i to w samotności dlatego taki cap z niego wyrósł.Marny prowokator i miernota dziennikarska.Wielbiciel azylu dla psów,wojujący z Prof.Filipiakiem i Cracovią.Mierny warsztat,mierna facjata.Ogólnie kawał buca.Przez takich debili jak Jadczak nachodzi mnie ochota aby przestać kupować GW,której czytelnikiem jestem od kilkunastu lat.Zwolnijcie tego głąba!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś