Dodaj do ulubionych

Niby to nie Rzym....

IP: *.localdomain 19.03.03, 17:32
Ta Szczakowa, i Garbarnia Victorią już nie jest nawet , a co dopiero
Lazio....ale czemu tak cichutko jeśli za pół godziny wybiegną na sprawdzoną
kluczykiem zimną płytę na Reymonta?
To Ile bedzie?
Wysoko czy spacer i niewielka zdobycz?
I kto? Kuźba, Żuraw czy Uche?
A może nowa gwiazdka Franka?
trudny
Obserwuj wątek
    • grabex Re: Niby to nie Rzym.... 19.03.03, 18:04
      Trudno przewidzieć wynik. Obstawiam 3:1 dla Wisły (Kuźba 2, Uche - Bykowski).
      Powinni wygrac, aczkolwiek trudno o koncentrację przed Szczakowianką, gdy Lazio
      było tak blisko...

Pozdrowienia
      grabex
    • magazyn1 Re: Niby to nie Rzym.... 19.03.03, 18:13
      Zaprawde zastanawiajace jest to pytanie z ktorego czuc obawe o wynik potyczki
      Szczakusia ze Smokiem. Bedzie ladny wyniczek, a Zuraw jezeli chce marzyc o grze
      nie tylko w reprezentacji musi ostro wziac sie do roboty! Przekonany jednak
      jestem, ze nadszedl czas Kuzbowskiego.I On okaze sie na wiosne objawieniem
      naszej ligi i reprezentacji bo nie wyobrazam sobie aby Janas nie (do)widzial
      Jego umiejetnosci(wiekszych jak Zurawia,moze i lepiej?).
      "Znakomita Legia!"- Tak dalej Okukancy!!!
      pozdrowlonka...
    • magazyn1 Re: Niby to nie Rzym.... 19.03.03, 18:22
      Ciekawie sie zapowiada juz 1:1, gramy w "karniaka"?
    • mikolaj7 Re: Niby to nie Rzym.... 19.03.03, 18:35
      nie wiedzialem, Trudny, ze jestes takim fanem Wisly :-))

ja mysle, ze wisla trzy gole strzeli. licze na zurawskiego..
      przydalby mu sie gol w koncu. no i ciekawie by bylo, gdyby
      moze cos frankowski strzelil... byloby wtedy trzech dobrych
      napastnikow wisle i przynajmniej dobre rezerwy dla tej
      formacji.
    • mikolaj7 jaja jak berety ! 19.03.03, 18:42
      ladny cyrk !!

szkoda, ze tego nie mam gdzie ogladnac !!

trzy karne, czerwona kartka dla kuzby, oj, oj...
      • skks Re: jaja jak berety ! 19.03.03, 20:36
        I słusznie!! piłka nożna to głupota:)
        Rozwiązać ligę!!!
        • mikolaj7 Re: jaja jak berety ! 19.03.03, 20:39
          skks napisał:

> I słusznie!! piłka nożna to głupota:)
          > Rozwiązać ligę!!!

ooo, z zadnym z tych zdan sie nie moge zgodzic, niestety !!

a jaja byly - wisla remisuje u siebie z ligowym sredniakiem,
          ktory byl pare punktow nad strefa spadkowa ;((

dwie czerwone kartki, eee
          • skks Re: jaja jak berety ! 19.03.03, 20:46
            Bo drużyna Wisły to drużyna krawców!
            • trudny2002 Krawcy i inne zawody 20.03.03, 08:18
              Skks'ie zacny, ani to krawcy ani kelnerzy. To młodsi i nie tak młodsi ludzie,
              którym uprawianie sportu takiego jak football przeszło z amatorskiego
              pobiegania po trawce za "biedronką" w zajęcie z którego żyją. jakby tego było
              mało, to robia to ku uciesze i prawdziwemu zainteresowaniu wielu oglądających.
              Ba, nawet przecież jest szkoła realizacji transmisji z takiego biegania 22
              facetów, a relacje z najwyższej klasy rozgrywek fóotballowych przyciągają
              najliczniejszą w świecie widownię. To nic nowego.
              Według mnie i mówie to serio, jest właściwie imponującym, ze w jednak znacznie
              gorszych warunkach , przy marnej jakości stadionów , niskiej jakości zaplecza
              sanitarno regeneracyjnego, chłopaki starają się dobić do poziomu jaki w Europie
              czy świecie nazywa się wysokim.
              Nie tylko Wisła...
              Sport to sport i jeśliby wszystko było przewidywalne - dyspozycja, warunki,
              nastroje, rezultaty - to właśnie wówczas nie maiłby on sensu. To rywalizacja
              sportowa. Jasne , ze mozna doszukać się draństw, przekrętów, kombinacji,
              stronniczosci i różnych elementów przeniesionych z tzw. życia, ale mimo
              wszystko to ci , jak powiadasz "krawcy" biegają przez minimum 90 minut mimo że
              inni albo w tym czasie nie znosząc chłodu albo upału, siedzą
              wygodnie...nieważne czy oglądając relację czy sącząc truneczek.
              ...
              Aaaa, po co zaraz tak poważnie.
              Znacznie lepszym jest kiedy młodzi ludzie biegajac za piłką zarabiają
              pieniążki, niżli wbiegając na starsze panie i wyrywając im torebki z renciną...
              Znacznie lepiej kiedy niechby nawet nieliczna, ale grupa kibiców, miała uciechę
              z takich zawodów, niżli mieliby patrzec na uliczną bijatykę równiez mając
              swoich faworytów...
              Dzień zaczyna się fajny, tyle że nie wszędzie taki cichy i spokojny...
              na lotniskowcach też grają...tyle że w koszykówkę, ale to pewnie dlatego ze
              istotna jest precyzja trafienia. Jak to w sporcie...
              ;-)))
              trudny
              Czy jestem zapalonym kibicem? Raczej nie, ale lubie kiedy inni też się angażują
              w to co robia. Cokolwiek by to nie było, jesli tylko nie jest
              zajeciem "czarzastorywinnym"...
              trudny
              • skks Re: Krawcy i inne zawody 20.03.03, 08:48
                Witaj !!
                Miły Trudny.
                Ani to krawcy ani kelnerzy;) tylko zawodowi gracze w piłkę nożną, opłacani nie
                z mojej kieszeni i nie powinno mnie to zupełnie interesowac:))
                Tylko jeżeli ci pseudozawodowcy, którzy udają, że umieją grać w te szmacianke,
                zarabiają znacznie ponad równowartość ich umiejętności to mnie to wkurwia:)
                Ale jeżeli "ktoś" chce za to coś płacić? to mnie to nie powinno interesować:(
                Ale interesuje!
                Tylko czemu "ten" co płaci nic nie zrobi z KIBOLAMI, co to niszczą, grabią,
                są wynaturzeniem ideii kibicowania.
                Oczywiście, kiedyś i lubiłem oglądać, i chodziłem na Wisłę i Cracowię -
                kibicowałem. Dziś wystarczy mi pooglądać w Tivie "noże, butelki, burdy,
                bandytyzm" i pokibicować policji /bezradnej/
                Kibicuję Małyszowi, szachistom, brydzystom, Korzeniowskiemu.
                Ale nie bandytom typu Golota. I wszelkim wynaturzeniom sportu.
                HOWG.:)
                • trudny2002 Wynaturzenia 20.03.03, 09:06
                  I wynurzenia...
                  Gołota? Korzeniowski? Małysz?
                  I to w jednym szeregu z brydżystami, szachistami... i zaraz "kibole".
                  Korzeniowski jak raz jest jednym z dosadniejszych przykładów na wynaturzenia i
                  to mimo braku agresywnego elementu wtej wynaturzonej dyscyplinie. A
                  Korzeniowski dosć szczególny to przypadek, ale przecież nie mnie sady wydawać.
                  Gołota? To urwis, a tacy jeśli im pozwolić, a to widać i na innych urwisach,
                  rzeczywiście nie stanowia tego co darzyłbym sympatią.
                  Małysz?
                  To poza fajną postawą samego drobnego chłopaka z Wisły, spora kupa świństwa i
                  kombinacji okołomałyszowych.
                  I właśnie jeśli już przy Wiśle.
                  Otóż bardzo mylisz sie zacny skks'ie, sądząć że nic przciw kibolom. Trudno
                  jednak w dwa sezony mieć wyniki i na takim polu, tym bardziej ze to nie jedyny
                  stadion i nie jedyne ulice.
                  Możnba jednak powolutku mieć nadzieję że uda się wreszcie doprowadzić do
                  pogodniejszego stadionu...
                  Ja też wolałem "tamte" stadiony i boiska...
                  Nie wierzę , ze to nie moze wrócić...
                  Póki co możemy przecież napić się w całkiem innym miejscu;-)))
                  trudny
                  Również z indianskim pozdrowieniem...;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka