zielonki 11.10.06, 18:34 Do El Paso. Piwo małe może nawet skonsumuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tata.t4 Re: Idę cóś zjeść! 11.10.06, 18:52 Zeżryj i za mnie. Czas powrócić do formy i koniec z żarciem pizzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Idę cóś zjeść! 11.10.06, 19:00 pierś z drobiu,a konkretnie z indyka moge do mikrofali wepchać???.Zeschnie się.Ale zmiękcze ją polewą obfitą Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Idę cóś zjeść! 11.10.06, 19:02 nie gwałć tej piersi mikrofalą, powiadam ci odsmażona, lub uduszona lepiej smakowac będzie... ale podlać i tak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
tata.t4 Re: Idę cóś zjeść! 11.10.06, 19:18 Zioram do lodówy, a tam też pierś się dumnie wypina. To chyba ją przerżnę nożem na paseczki, naoliwię i rozpalę do białości na patelni. Dorzucę jakieś pikanterie, papryczki chili, te małe cebuli. Do kompletu jakiś ryż i wina łyk. Idę działać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Idę cóś zjeść! 11.10.06, 19:25 Zurawikę msternie przyodziej w rozwarte kielichy piersiowe....mnióóóddd i co niniejszym czynię.mniam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Idę cóś zjeść! 11.10.06, 19:34 a u mnie tylko jajecznica i parę kropel gruszkówki... Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Idę cóś zjeść! 11.10.06, 19:38 Co do kropel.. Kaskada chyba a jakby nie keine problem.Musimy jednak skrzyżować oddechy...:) bez podtekstu Odpowiedz Link Zgłoś
tata.t4 Re: Idę cóś zjeść! 11.10.06, 19:41 Gruszkówka? Brzmi wierzbowo! Własna produkcja czy banderolowana? Mogę się wymienić za wiśniówkę, truskawkówkę lub śliwówkę - ta ostatnia już się kończy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Idę cóś zjeść! 11.10.06, 20:09 gruszkóweczka made in łacko, przywieziona przez naszego niezastąpionego zbigniewa... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Idę cóś zjeść! 12.10.06, 00:54 Zjeść nawet spokojnie nie można w tym kraku, jakieś dzikie krzyki na ulicach! Telewidzowie psiakrew! Odpowiedz Link Zgłoś