Dodaj do ulubionych

Sarny na celowniku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:32
Czy przy okazji paru oszołomow z PiS-u nie mozna odstrzelic.. ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wielbicielprzyrody Odwalcie sie od Sarenek bandyci z karabinami!!!! IP: *.acn.airbites.pl 29.10.06, 22:41
      Za dużo zywych zwierząt ?!?!?!
    • Gość: Zimna woda Takich bucow jak ty nalezy odstrzelić!!! IP: *.acn.airbites.pl 29.10.06, 22:42
      Sam sie odstrzel świnio nienawistna!!!
    • Gość: eeeee Re: Sarny na celowniku IP: *.wolfson.cam.ac.uk 30.10.06, 01:13

szczerze mowiąc dosc trudno jest mi wyobrazic sobie sarnę, ktora skacze na
      wysokosc 5 metrow, by wpasc do silnika odrzutowego; no chyba, ze wbiegnie na te
      schodki co podstawiają na przedzie samolotu i jakos z nich skoczy na odleglosc
      7 metrow co najmniej w strone skrzydel; albo jeszcze jedna opcja to sarnia
      piramida: kilka saren moze wejsc jedna na drugą i ta piąta na samej górze
      wskoczy do tego silnika, podczas gdy pozostala czworka saren bedzie stala na
      czatach i pilnowala, zeby ochrona lotniska nie wypatrzyla tej jednej, ktora
      wkrada sie do silnika;

• Gość: pitot Re: Sarny na celowniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 01:28
        Gość portalu: eeeee napisał(a):

> szczerze mowiąc dosc trudno jest mi wyobrazic sobie sarnę, ktora skacze na
        > wysokosc 5 metrow, by wpasc do silnika odrzutowego;

Wessie ją :-( Zdarzało się - rzadko co prawda, że ludzi zasysało. BTW - wlot
        silnika jest znacznie niżej, niż 5 metrów, ok. 2 metry albo i ciut niżej.
        • Gość: marcin Re: Sarny na celowniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:17
          cos tu nie gra
          pisza ze sarny to bardzo plochliwe zwierzeta i jest problem z ich wylapywaniem
          bo umieraja na zawal. to czy ktorys z tych bezdusznych urzedasow i nawet ten
          rzekomy przyrodnik, moga mi wyjasnic jak tak plochliwe zwierzeta nie boja sie
          ryczacych samolotow i jeszcze moze pchaja sie tym samolotom pod kola czy tez
          nawet do silnikow. skoro rzeczywiscie sarny podchodza do pasow startowych , moze
          wystarczyloby zamontowac jakies ograniczniki. ale najwidoczniej, ktos z
          decydentow marzy o wypchanej sarence w swojej daczy i "smakolykach" z dziczyzny
          na wigilijnym stole.
          krakoff.info
      • agata.balu Re: Sarny na celowniku 30.10.06, 11:17
        A ja mam pytanie: Czy lotnisko, które obecnie doskonale zarabia, nie stać na
        ogrodzenie terenu?? Oczywiście, że tańsze jest pozbawienie życia
        kilkudziesięciu zwierząt niż postawienie płotu z siatki.
        I moje nieśmiałe pytanie: co się stanie z zastrzelonymi zwierzętami? Panowie
        mysliwi będą mieć sarninę na Boże Narodzenie, czy też będą się dzielić
        sprawiedliwie ze zleceniodawcą?
        • Gość: y Re: Sarny na celowniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:56
          "Kilkaset osób próbowało je zepchnąć w miejsce, gdzie pozostawiono otwarte
          ogrodzenie lotniska." - to znaczy ze ogrodzenie jest, tylko chyba ogrodzony est
          wiekszy teren niz same pasy startowe

agata.balu napisała:

> A ja mam pytanie: Czy lotnisko, które obecnie doskonale zarabia, nie stać na
          > ogrodzenie terenu??
    • Gość: Pudliszek Re: Sarny na celowniku IP: 149.156.14.* 30.10.06, 10:13
      A nie można by po prostu postawić siatki, tak, jak to się robi przy
      autostradach i oddzielić plac startowy od saren? Czy zawsze trzeba sięgać po
      najdrastyczniejsze metody? Pora chyba na to, żeby w lasku Wolskim ustanowić
      ścisły rezerwat przyrody. A wtedy spróbuje ktoś odstrzelić sarnę...
      • martvica Re: Sarny na celowniku 30.10.06, 13:07
        Też mnie to nurtuje. Wysoka siatka, sarna nie przeskoczy, nie przeciśnie się, i
        zaden ewentualny przypadkowy grzybiarz też się nie zaplącze ;)
    • dvarhk77 A ja słyszałem,że na Kaczora maja polować.... 30.10.06, 13:22
      ... Donalda
    • Gość: leśnik Re: lepiej wywabić IP: *.chello.pl 31.10.06, 16:47
      Czy nie można od strony lasu odgrodzić kawałek płotu i zebrać trochę wojska z
      wojskowego i zrobić tyralierę? A kto będzie je mordował. Toż to sarnobójstwo.
      Idzie zima wystrczy przy przjściu położyć parę wiązek siana i same sarny wyjdą.
      Skoro były parę lat na lotnisku to może jeszcze miesiąc wytrzyamcie z nimi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka