Dodaj do ulubionych

W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś...

• joanna-walencja W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś.. 02.11.06, 11:09
      "Zdaniem Tajstera cała historia mogła się skończyć o wiele gorzej, bo - jak
      przyznaje - jego kierowca jeździ bardzo szybko."

W terenie zabudowanym??? I co na to policja???
    • Gość: Finwal "... jego kierowca jeździ bardzo szybko ..." IP: *.net.autocom.pl 02.11.06, 11:10
      Już za samą tą wypowiedź facet powinien podać się do dymisji.
    • mt7 na nagraniach z warsztatu? Czy w tym państwie 02.11.06, 11:11
      wszyscy z rozumu zeszli? Nagrywa się taśmy w warsztacie samochodowym? Dziekuję,
      ja się wyprowadzam! Albo rozwiążmy sejm i wynajmimy tylko zarządcę.
      • mt7 **********Na nagraniach z warsztatu? ********* 02.11.06, 11:18
        WSZYSCY Z ROZUMU ZESZLI
    • mt7 Re: W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły 02.11.06, 11:11
      strona się zacięła.
    • Gość: bzdetowstrzymywacz Tajster,..odkręć to koło i puknij się nim w czoło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:14
    • Gość: jajcarz wpadł w dziure IP: 87.239.57.* 02.11.06, 11:17
      która jego firma nie załatała
    • Gość: Długi Śruby odpadły same? IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 02.11.06, 11:45
      Robię w motoryzacji wiele lat i wiem, że to się raz na tysiące dokręconych kół
      wrasztatom i kierowcom prztrafia, jednak kierowca, który po pierwszym
      ostrzeżeniu, ze cos stuka w kole nie sprawdził dokręcenia wszystkich kół to
      nygus (ale pewnie jeździ pod krawatem więc gdzie mu tam klucz do ręki...)
    • Gość: masa W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:48
      Do dzisiaj pamietam 19.01.2005 i jego glupie tlumaczenie jako dyrektora
      Krakowskiego Zarzadu Drog.Nawet glupek by tego nie wymyslil by dokonac zamachu
      przez okrecenie kola w samochodzie jezdzacym po Krakowie.Przeciez wszedzie stoi
      sie w korku.Skutecznijesze bylo by odpadniete kolo z innego samochodu.Mozna
      zostac przejechanym przez kolo. Ale to takie trendy byc przesladowanym,moze
      dostanie ochrone z Policji lub BOR-u(wtedy mozna kolo odkrecac-przy stylu jazdy
      i zachowania na drodze borowikow).A tu pewnie uczen u mechanika z przejecia
      srubek nie dokrecil.
      • Gość: baret Re: W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły IP: *.chello.pl 02.11.06, 11:58
        identyczna sytuacje miał kolega po wyjeździe z serwisu opla po wymianie klocków
        hamulcowych. Uwage jego zwrócił hałas z przedniego koła - 2 sruby "telepały"
        sie luzem pod kołpakiem (deklem) i one hałasowały. Były za słabo dokrecone.
      • zielonki Re: jak się pozbyć Tajstera. 02.11.06, 12:03
        Widać, nie jest to takie proste.
    • Gość: Krakus Ach co za Skoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 12:00
    • kropka9991 Syndrom męczennika Wassermanna 02.11.06, 12:07
      Kolejny kandydat na prześladowanego
      W ten sposób byle partacz 'awansuje' na zamachowca.
      A pechowiec na męczennika.
    • napletekgandalfa Jakie drogi takie koło... 02.11.06, 12:30
      A zamachu dokonali ufici z odległej galaktyki.
      POzdrawiam
    • elfhelm A po co służbowy kierowca w tej jednostce? 02.11.06, 13:11
      Taniego Państwa ciąg dalszy?
      • Gość: mt7 Re: A nagrania z warsztatu po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 13:20
        • mt7 Re: Dlaczego w warsztacie nagrywali? To normalne? 02.11.06, 13:23
          <Podkreślał natomiast, że według jego informacji na nagraniach z warsztatu,
          gdzie dwa dni wcześniej serwisowana była skoda, widać, jak mechanicy
          przykręcają koła zgodnie z zasadami.>
    • Gość: Ali Adcza Tajstera na Rakowice jechał do Ralskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 13:24
      Tajster coś ci cyka pod maską
      Ludzie polują na ciebie
      Ktoś dostał zlecenie na Tajstera
      w końcu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Gumiś Tajster czyś ty oszalał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 13:26
        Ciebie to naród rozliczy i skaże
        Bedziesz Leżał
        • Gość: dr. Rózga poluzowały się wiązania - pod kopułą.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:38
    • Gość: Tomasso Co to znaczy... IP: 213.17.128.* 02.11.06, 13:27
      ... że kierowca Tajstera jeździ bardzo szybko? Ma jeździć przepisowo, tak jak
      inni. A to, ze pożalsieboże dyrektor wozi się za nasze pieniądze Superbem, to
      juz granda. Lanos by mu wystarczył.
    • Gość: adak Koło zamachowe :-) IP: 83.238.19.* 02.11.06, 13:57
      Toż to koło zamachowe było coby sie dyrektorek swoim wypasionym sprzętem przez
      krakowskie ulice do roboty dokulał, a przy okazji zamachem się mógł pochwalić,
      w końcu on nie byle kto: Fure ma, kierowce ma, przepisy ma (w d...e) i zamach
      na siebie ma - spełniony
    • Gość: blachowkręt chyba mu puściły śruby od dekla.. bo gość bredzi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:04
    • skipper_ W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś... 02.11.06, 14:07
      "Zdaniem Tajstera cała historia mogła się skończyć o wiele gorzej, bo - jak
      przyznaje - jego kierowca jeździ bardzo szybko."

to znaczy, ze przekracza dozwolone 50 km/h w terenie zabudowanym?

szanownego pana dyrektora i jego kierowce opowiazuja przepisy kodeksu
      drogowego tak samo jak wszystkich innych obywateli...

moze policja powinna sie i tym zajac...

a wypadek ze srubami moze byc po prostu wynikiem uzytkowania
      drog zarzadzanych przez pana dyrektora i jego poprzednikow...
    • Gość: marek , a może zmieniano opony (koła) przed zimą IP: *.elb.pl 02.11.06, 14:10
      Miałem podobny przypadek po zmianie opon po lub przed zimą. To się zdarza. W moim warsztacie nie bezzasadnie jak widać wisi duży napis "Sprawdź dokręcenie kół po przejechaniu 100 km". Nie wierzę w spiskową teorię dziejów, ale to chyba dlatego, że nie jestem politykiem i nie mam ambicji nim być.
    • ksks3 Też mi zamach ??? 02.11.06, 14:15
      "Elity" tak się boją o swój tyłek że wszędzie węszą zamachy. A co to za figura
      żeby warto było się na nią zamachnąć i to w tak i sposób. Prawdopodobieństwo że
      taki zamach byłby skuteczny to może 5%. A swoją drogą który kierowca z większym
      stażem nie miał takiego numeru - szczególnie w czasie okresowej wymiany opon.
      Pośpiech roztargnienie w serwisie i gotowe. Mnie się to zdarzyło, ŚRÓB NIE
      ZGUBIŁEM TYLKO DLATEGO ŻE KOŁPAK NIE POZWOLIŁ IM SIĘ DO KOŃCA WYSUNĄĆ Z
      OTWORÓW. Ale to nie był zamach !!!
    • januszz4 Może to złodziej 02.11.06, 14:22
      Czy nikomu nie przyszło do głowy, że może to złodziej poluzował i poodkręcał
      śruby, żeby zdjąć koło, ale zostałspłoszony. Być może ktoś przed wczorajszym
      Świętem planował wyjazd i w ostatniej chwili stwierdził, że ma awarię koła.
      Nadarzyła się okazja - znalazł podobne ogumienie i to wszystko. Nie pomyślał
      tylko, że może doprowadzic do tragedii.
    • Gość: autor wyjaśnienie IP: *.krakow.agora.pl 02.11.06, 14:31
      W treści tekstu niefortunnie utożsamiłem warsztat gdzie zmieniano koła w
      samochodzie służbowym dyrektora KZD, z serwisem Emida (sprzedał skodę dla KZD),
      który dostarczył dyrektorowi auto zastępcze.
      Za zamieszanie przepraszam
    • Gość: Zbigniew W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś... IP: *.chello.pl 02.11.06, 14:32
      Jakieś 2 czy 3 lata temu po odebraniu samochodu po naprawie hamulców z jednej z
      ASO(!) w Gdansku i po przejechaniu około 1.5 km stwierdziłem dokładnie to samo.
      Ale ani przez moment nie przyszło mi do głowy, że to zamach. A po prostu
      partactwo mechanika.
    • ignacy1900 nie przesadzać!!!! 02.11.06, 14:55
      Przed laty teżmiałem taki przypadek przy 120 km na godzine. Uratowało mnie
      natychmiastowe zatrzymanie po objawach jakimi były stuki w układzie
      kierowniczym. Koło przednie lewe trzymało się na kilku zwojach gwintu jednej
      śruby. Rano mechanik u którego od lat serwisowałem samochody zmieniał mi
      sworznie. Po prostu po postawieniu samochodu na kołach nie sprawdził
      dokręcenia. W lesie, w nocy na trasie Bydgoszcz - Toruń pod Solcem z
      pozostałych kół odkręciłem po jednej śrubie przykręciłem je w miejsce
      brakujących i pojechałem dalej. Mechanik do dzisiaj pilnuje się aby nie
      powtórzyć gafy a ja też bardziej uważam na wszelkie stuki i nieprawidłowości a
      zwłaszcza na dokrecenie kół zwłaszcza po zmianie z letnich na zimowe. Ot i cała
      sensacja!!
    • Gość: gość W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś... IP: *.net.autocom.pl 02.11.06, 15:20
      wszędzie partactwo, drogi dziurawe, śróby niedokręcone - wychodzi na to ,ze
      nawet "zamachowcy" spartolili robotę! hehehe. A ile teraz stoi mandat dla
      zarządzającego za przekraczanie prędkośći?
    • Gość: poko W służbowym samochodzie dyrektora KZD odpadły ś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:42
      Teraz policja i wszystkie szczeble prokuratury będą mieć na co najmniej rok
      roboty...I nie samochód zastępczy by sie przydał tylko zastępczy rozum kierowcy
      i dysponentowi.Kierowca winien sprawdzić sprawnośc samochodu przed jazdą a nie
      w trakcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka