Dodaj do ulubionych

Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurcie

IP: *.autocom.pl 03.11.06, 22:53
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 03.11.06, 23:27
      nie bójta wójta - jurczyński wysmaży komunikat, że to była prowokacja bandytów
      z Cracovii
      • Gość: dog Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.net.autocom.pl 04.11.06, 18:53
        a Cracovia doniesie o tym fakcie do UEFA, UNESCO i ONZ
        • Gość: haahaa ciekawe jak wygladal ten dziennikarz FAKTU ;) IP: *.mnc.pl 04.11.06, 23:51
          A co do kiboli to fajnie, ze lecac rayanairem mam pewnosc, ze ich nie spotkam :)
    • Gość: lotnik-psotnik Ładne mi "podfrankfurckie" lotnisko! 90km! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:39
      Ładne mi "podfrankfurckie" lotnisko! 90km! Frankfurt Hahn jest koło Hahn, małej wioski, oddalonej od autostrad. A przy okazji oddalonej od Frankfurtu o około 90 kilometrów! Powinni zabronić używania przez to nazwy "Frankfurt".
      • Gość: hahahahn Re: Ładne mi "podfrankfurckie" lotnisko! 90km! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:20
        chyba od granicy miasta, bo od jako takiego centrum jest dużo więcej, a od
        właściwego lotniska we Frankfurcie ok 120-130 km
    • Gość: c Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:03
      Byłem na miejscu...nie do końca to tak wyglądało jak jest tu opisane...
      • Gość: f-f Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:33
        A co... wszyscy się upili na umór? :D
    • Gość: chcącyprzeczytać Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:11
      spie..ć z tymi reklamami, jedna na drugą się nakłada i nie można ich
      wyłączyć, przez nie da się czytać, weźcie se dołóżcie jeszcze 10 następnych bo
      zostało troche miejsca wolnego...
      • Gość: Kangoor Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.chello.pl 04.11.06, 11:49
        Polecam przeglądarkę Opera. Będizesz sobie mógł wyłączyć każdy banner, który ci się nie spodoba!
      • Gość: ktos Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.acn.waw.pl 05.11.06, 10:15
        A ja mam firefoxa z dodatkiem adblock i od dluzszego czasu nie mam ani jednej
        reklamy w gazecie ani w innych serwisach :)
    • Gość: lol [...] IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 04.11.06, 00:12
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: boening - Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurcie IP: *.autocom.pl 04.11.06, 00:21
      boening :-)
    • Gość: caro żłoby, tłuki i debile IP: *.toya.net.pl 04.11.06, 00:35
      to co wymagać od karków trzecio czy czwartoligowców?

ale listek ma dobry humor i samozadowolenie. to najważniejsze.
    • Gość: mundurowy mam nadzieję, że Niemcy rozliczą ich co do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:37
      centa za poniesione straty..a jak osły nie mają kasy to niech idą do pierdla i
      szyją drelichowe rękawice za 0,50 zł od pary..
      • Gość: Filozof Re: mam nadzieję, że Niemcy rozliczą ich co do IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.11.06, 02:07
        To byli ambasadorowie polskich zwyczajów i kultury na swiat !
        • Gość: Janek Re: mam nadzieję, że Niemcy rozliczą ich co do IP: 82.160.10.* 04.11.06, 05:32
          ta kultura światowa dopiero tu idzie narazie widać to w szkołach
          a tak w ogóle to co się stało popili byli za bardzo na luzie to ich wysadzili
          i w czym tu jest sensacja o jakiej kulturze piszesz co na świecie nie piją
          wszędzie jest tak samo ale sr.. do własnego gniazda to tylko polacy umieją i
          ten artykuł jest tego dowodem .W Polsce jak się ktoś ożre to też są
          interwencje w Niemczech też ale może sie zdażyć że klijenta odwozi policja do
          domu i tu jest ta różnica w kulturze
          • Gość: ozol Re: mam nadzieję, że Niemcy rozliczą ich co do IP: *.autocom.pl 05.11.06, 09:22
            tak sie bawi tak sie bawi wiselka,bylem na tym wyjezdzie i bylo super,prawie
            przejelismy ten samolot,heh
      • Gość: Janek Re: mam nadzieję, że Niemcy rozliczą ich co do IP: 82.160.10.* 04.11.06, 05:20
        i pewnie u ciebie na kimś trzeba żerować no nie
      • Gość: mmm ale przecież nie piszą nic o stratach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:29
        nie było żadnej zadymy, awantury czy bijatyki !!!
        umiesz czytać ?!
        • Gość: mundurowy nie piszą, co nie oznacza, że Niemcy nie wystawią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:14
          im rachunku za spóźnienie i zamieszanie na lotnisku..to godzi w ich
          wiarygodność i musi w związku z tym drogo kosztować..
          • dagmaranowicka Re: nie piszą, co nie oznacza, że Niemcy nie wyst 04.11.06, 23:49
            dlaczego Niemcy maja wystawiac rachunek? ryanair nie jest niemiecki.
            • Gość: mundurowy ale lotnisko jest niemieckie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:58
              • Gość: B&S liczyliśmy, będzie to ok. 5 - 7 tys.Euro od łebka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:10
    • Gość: kirk Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.ghnet.pl 04.11.06, 07:59
      Wam (Cracovii) nie grozi w najbliższych 20 latach możliwość wyjazdu na mecz
      UEFA.
      • Gość: Gość Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 05.11.06, 01:24
        A Wam (Wiśle) grozi tylko jeszcze jeden taki wyjazd. Po porażce z Feyenordem
        (1:2 - nowa wiślacka tradycja;) Boguś się wnerwi i zwinie kramik. A na
        kolejnego sponsora poczekacie więcej niż 20 lat
    • Gość: Student dziennikar Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 08:41
      Co wakacje zdażają się takie sytuacje i nikt ich nie opisuje.
    • Gość: benek Tylko kochana Wisełka ! IP: *.chello.pl 04.11.06, 10:14
      Wisłaaa
      • Gość: cracovia Re: Tylko kochana Wisełka ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:18
        co za debile- pewnie się mleka napili i do psowatych główek uderzyło
        • Gość: drewniak Re: Tylko kochana Wisełka ! IP: *.veranet.pl 04.11.06, 23:51
          Pilnujcie lepiej tego waszego guru Maleńczuka,twórce hymnu(?),bo pijany jeździ
          pociągami TLK,sokistów z Gliwic wyzywa i do izby wytrzeźwień nie chce sie udać.
    • Gość: nigger "Dziennikarz" faktu IP: *.ipartners.pl 04.11.06, 10:14
      Czlowiek z faktu to nie dziennikarz tylko szmata. I na 99% byl nawalony, jak
      prawie kady dziennikarz sportowy w Polsce.
    • Gość: WEGORZ Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurcie IP: *.chello.pl 04.11.06, 11:05
      NIE PISZCIE PO CO POJECHAŁA WISLA BO WY NIGDY ALE TO NIGDY NIE ZAGRACIE NA TYM
      POZIOMIE ZOSTAJE WAM EWENTUALNIE PRESTIZOWA 1/32 PUCHARU POLSKI
      • Gość: Cyfra Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.w.pppool.de 04.11.06, 11:32
        Francuzi wystawili swoje rezerwy,tylko 3 zawodnikow gralo z podstawowego skladu...
        O czym to swiadczy?Moze nawet kibic wisly do tego dojdzie....
        Piszesz o jakims poziomie?Jestescie jedna z naslabszabszych druzyn z rozgrywek
        grupowych UEFA..
        Rzeczywiscie powod do dumy....
        • Gość: mmm ale jedyną z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:25
          więc rozumiałbym żeby się z nas śmiali Francuzi, Włosi czy Anglicy... ale skoro
          najbardziej wyśmiewują Wisłę polscy kibice innych "drużyn" - to już jest
          dziwne !
          bo można zadać pytanie : a gdzie są wasi "pupile" w tym czasie kiedy Wisła gra
          w PUEFA ????????
          odpowiedź - podglądają ją, bo zawsze można się czegoś nauczyć..., albo modlą
          się żeby w meczu z Wisłą nie dostać batów ! - i taka jest prawda !!!

jesteście żenujący, "kibice"...
          • Gość: Cyfra Re: ale jedyną z Polski IP: *.w.pppool.de 04.11.06, 15:15
            mmm,fakt jedyna z Polski.Ale z tym podgladaniem zeby sie cos nauczyc to
            przesadziles!Za czasow Kasperczaka tak,ale teraz?Wpompowano w ten zespol kupe kasy
            a poziom sportowy jest przecietny..z punktu widzenia ekonomicznego ,biorac pod
            uwage proporcje ;naklady,poziom sportowy,ja osobiscie /gdyby to byla moja
            kasa/,wybral bym model Filipiaka.Roznicy miedzy druzynami tak duzej nie ma,a w
            nakladach jest ogromna...
            • marka77 Nie ma różnicy - hehehe 04.11.06, 22:53
              Rzeczywiście różnicy nie ma - co było widać tydzien temu na derby.
              Pracujesz w Coszmarchu, że tak popierasz Filipiaka? To, że kibicujesz Cracovii (przez duze C podkresle) i lubisz sobie kibicow Wisly powyzywac od ubeckich pomiotów to juz sie dowiedzialem.
              • Gość: Cyfra Re: Nie ma różnicy - hehehe IP: *.w.pppool.de 05.11.06, 08:20
                Na derbach odaliscie w 1 polowie 4 strzaly z tego 3 bramki.Gdyby nie slaby dzien
                Cabaja mecz by byl inny.Wam wybronil duzo Dolha.O prawidlowo strzelonej i nie
                uznanej bramce dla nas juz nie wspomne.Wynik nie jest adekwatny do wydarzen na
                boisku.

p.s.prawdziwych,porzadnych kibicow Wisly nigdy nie wyzywam.a jak ktos mnie
                zaczyna obrazac to nie pozostaje dluzny.
    • Gość: White TSW Power Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:05
      a ty "hahaha" to niby masz jakis klub który wogole grał w europejskich
      pucharach? dobra mecz nie wyszedl bo nie zawsze musi byc idealnie ale ty jestes
      albo zazdrosny ze krakow ma jakas druzyne albo totalnie głupi.mam nadzieje ze
      twoj klub tez kiedys pojedzie do europy na mecz i bedzie Cie stać na wyjazd.
    • Gość: yh Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurcie IP: *.76.classcom.pl 04.11.06, 11:36
      i bardzo dobrze jak sie nie umieja zachowac to niech jezdza na hulajnodze niektorzy poprostu nie nadaja sie, powinni wszyscy wpisac ich na czarn liste i niech uraki siedza w domu
    • Gość: gs Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurcie IP: *.chello.pl 04.11.06, 11:37
      Wprawdzie piłkarze Wisły nie podbili Lotaryngii i przegrali w Nancy, jednakże
      są też pozytywy z krakowskiej wyprawy na francuską ziemię. A chodzi - uwaga,
      uwaga - o kibiców "Białej Gwiazdy". Tak, tak, to nie pomyłka, ani żadna
      konfabulacja - takie są bowiem fakty! Tym zaś tematem zajął się regionalny
      dziennik w Lotaryngii L'Est Republicin. Pilnie śledzono kroki sympatyków Wisły
      przed, w trakcie i po czwartkowym boju na stadionie Marcela Picot'a. O opinię
      poproszono także policję, na czele z miejscowym szefem tzw. komórki
      bezpieczeństwa publicznego. I wszyscy byli zgodni, że krakowscy kibice spisali
      się bardzo dobrze, pod każdym względem prezentując europejski poziom. Porównano
      też naszych fanów do kibiców Schalke Gelsenkirchen, z którą to drużyną
      Nancy "wojowało" we wrześniowym dwumeczu o fazę grupową Pucharu UEFA. - Tutaj
      nie ma żadnego porównania. Niemcy z Gelsenkirchen winni się uczyć od Polaków
      jak kibicować swojej drużynie izachowywać się poza stadionem - napisano w L'Est
      Republicin.

• Gość: gs Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurcie IP: *.chello.pl 04.11.06, 12:00
      Prawda jest taka, że gdy odprawiona grupa osób dowiedziała się, że do samolotu
      nie wpuszczono dwóch nietrzeźwych osób bawiących się wcześniej mikrofonem na
      lotnisku - wstawiła się za nimi i prosiła jednak o wpuszczenie ich na pokład i
      gwarantowało spokój na pokładzie, to arogancy przedstawicieli lini lotniczyć
      postanowili pokazac własną władzę. Wywiązała się szarpanina bowiem nie wszscy
      pozwolą sobie by jakiś niemiecki ignorant imbecy wyzywał ich od pijaków. W
      efekcie kapitan zarządził ponowną odprawę. W jej wyniku nie wpuszczono na
      pokład ponad 20 osób, z których część nie brała udziału w awanturze. Ta linia
      lotnicza słynie z braku kultury obsługi pasażera, brudu, stosowania zbiorowej
      odpowiedzialności wobec osób niezadowolonych z obsługi klienta. Chcesz lecieć
      ta linią to musisz nastawić się na upokorzenia, brak informacji, olewanie Cię
      na każdym kroku, straszenie policją, ochroną, czarnymi listami. Jakby t linia
      upadła to naprawdę pasażerowie wiele by zyskali
      • Gość: zzz chłopcze, nie rozumiesz podstawowych spraw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:44
        wiesz, ci niemieccy aroganccy imbecyle znają swój fach i bezpieczeństwo rejsu jest w ich rękach. Kilka agresywnych osób dawało gwarancję za pijanych? Stary, jak to brzmi. Samolot to nie pekaes i tu nie można wysiąść wtrakcie...

Cóż, niektórzy nie dorośli, żeby podróżować samolotem, ale komu ja to tłumaczę...
        Wybrałeś takiego przewoźnika, to godzisz się na jego warunki. Zresztą zaden nie zabrałby pasażerów w takim stanie.
      • Gość: mixxer Re: linia lotnicza winna ? nie badzcie smieszni !! IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.11.06, 04:23
        Prawda jest taka, iz jezeli cos podobnego wydarzyloby
        sie na jakims lotnisku w USA to ci "kibice" z bozej
        laski byliby zakuci w kajdanki i spedzili
        kolejna noc w "county jail"!
      • Gość: Krzysztof Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 04:56
        ...co to za bezmózgowiec. Czy na taką hołotę, co przynosi wstyd reszcie Polaków
        naprawdę nie ma rady ?
        Wszyscy wiedzą, żę ta cała piłka nożna i jej otoczenie, to prostactwo.
        Zakazać tych rozgrywek, a hołotę do pierdla !
      • Gość: jaloch Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:28
        zobaczymy> jak mecz sie skonczy i w dodatku wisla wygra to bedzie rozroba
    • Gość: WIslak Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:16
      Debil to twoj stary!!!! WIsła to jest POTEGA!!! WIsla NAJLEPSZA jest...!!!
      • Gość: szym Re: Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurci IP: *.gb.net.pl 04.11.06, 13:18
        rejer mimo iz srodkow prawnych nie posiada to potrafi palka przylozyc i
        rozprawic sie z syfiarstwem. a polska policja mimo iz srodki prawne posiada to
        ... ucieka.
        uczcie sie wlodarze od rejnera!
    • Gość: b b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:23
      Mam nadzieje że zaskarżą to piepszone linie lotnicze i będą im płacić
      odszkodowania.
    • flamengista Są dwa aspekty tej sprawy 04.11.06, 14:55
      Pierwszy, ogólny. Tanimi liniami lata jednak trochę inna kategoria podróżnych.
      Niestety na ogół ta, która do tej pory podróżowała autokarami. Problem ten jest
      coraz bardziej widoczny, nie tylko podczas przelotu kibiców ale przede wszystkim
      polskich gastarbeiterów. A jasne jest, że w samolocie obsługa musi działać
      szczególnie ostrożnie - przecież nie można w trakcie lotu wypraszać niesfornych
      pasażerów. No i awantura w jadącym autokarze, który w każdej chwili może zjechać
      na pobocze a samolotem - jest widoczna.

Drugi aspekt - to traktowanie polskich pasażerów przez linie lotnicze. Ten sam
      Ryanair, który stosuje odpowiedzialność zbiorową w stosunku do 70 kibiców
      polskich, bez oporów zabiera na pokład pijanych młodych Anglików, którzy pod
      koniec weekendu wracają z Krakowa na Wyspy.
    • Gość: kane ohoho ale afera IP: *.compower.pl 04.11.06, 15:53
      Rzeczwyiście sodoma i gomorra.
    • Gość: JackP. Nie ma straty! Ryanair to... IP: *.l1.c5.dsl.pol.co.uk 04.11.06, 17:11
      ...coraz większe dziadostwo. Taki "pekaes" wśród linii lotniczych (nie
      obrażając pekaesu). Ostatnio każą sobie płacić za zabieranie bagażu! To jakaś
      paranoja! Nie ma czego żałować. Nie latam z nimi i mogliby mnie wpisywać na
      swoje listy.
      A to że samolot skądś przylatuje, zanim mnie zabierze, to ich problem. Ja, jako
      pasażer, jestem zainteresowany moją trasą i samolot ma być na czas.
    • Gość: pasażer lot z hahn IP: *.autocom.pl 04.11.06, 18:09
      To co opowiada pan Tomasz Kułakowski na temat wydarzeń przed lotem, niestety
      mija się z prawdą. Owszem samolot był opózniony ale nikt z tego powodu nie
      robił jakichkolwiek problemów. Był mały incydent z mikrofonem, lecz pracownicy
      lontniska nie umieli zapanować nad sytuacją. Powinni wyciągnąć konsekwencje
      wobec żartownisiów, a nie stosować odpowiedzialności zbiorowej. Za całe
      zaistniałe zamieszanie należy winić superwajzora panią MacMillan (nie jestem
      pewien czy dobrze pamiętam nazwisko), która chcąc odegrać się za to, że kilka
      osób wyraziło swoje zdanie na ten temat, nie mogąc znalezć winnych, zarządziła
      opuszczenie samolotu i ponowne wydawanie kart pokładowych. Efektem tego było
      to, iz odmówiono ok.20 pasazerom lotu. Były to osoby nie związane z konfliktem
      i w większości zupełnie trzezwe. Selekcję przeprowadzono na oko i nie było
      mozliwości poddać się badaniu na trzezwość. Decyzja była nieodwołalna. Sam
      przyjechałem autem i będąc trzezwy, nie awanturując się, zostałem wyproszony z
      lotniska. Gdy próbowałem rozmawiać i reklamować decyzję w/w pani usłyszałem od
      niej: "być może moja decyzja była błędna i odmówiłam lotu nie tym osobom,
      którym powinnam,ale nistety postanowione i nieodwołalne". Przykro mi ale taka
      argumentacja mnie nie zadowala, gdyż sprzedano mi usługę, której nie
      zrealizowano. Każdy będąc osobą dorosłą odpowiada za siebie i niedopuszczalnym
      jest karanie odmową wylotu osób niewinnych.
      • Gość: Gość Re: lot z hahn IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 05.11.06, 01:28
        taaa, każda wasza rozróba to nie wart wzmianiki "incydent" (np. pobicie
        piłkarzy rywala, podpalenie własnego stadionu, czy zranienie trenera). szkoła
        propagandy jurczyńskiego rodzi owoce
    • Gość: JACEK Rozróba fanów Wisły na lotnisku we Frankfurcie IP: *.ipt.aol.com 04.11.06, 21:41
      JAK ZWYKLE WISLA ROBI AWANTURE Z ZWKYKLYMI LUDzmi.CZEGO NIE ZATAKOWALA NANCY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka