Gość: carterka IP: *.chello.pl 06.11.06, 18:46 Witam! Czy ktoś może wie coś o tej inwestycji i o deweloperze? Prosze o odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzegorz Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:40 Witam! Nowa ich inwestycja na 2008rok. Nie mają jeszcze pozwolenia na budowę wiec podpisują rezerwacje. Wizualizacja bardzo ciekawa - przynajmniej dla mnie. Kameralny budynek ogrodzony i z monitoringiem Otoczenie ładne chociaż w pobliżu budują kościół. Co do firmy nie mam zastrzezeń jak na razie, wybudowali już pare inwestycji (no można się przyczepić do przesunięć w terminie ale poza tym jest ok). Mam kupione mieszkanie w ich inwestycji na Malborskiej i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy_kot Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów IP: *.chello.pl 07.11.06, 09:30 witam w watkach obok ludzie opisuja sytuacje wypowiadania umow przez bud-mar bo dlugo nie bylo pozwolenia i ceny poszly w gore. sledzilbym uwaznie tamte tematy i szukal potwierdzenia czy faktycznie tak jest rudy_kot Odpowiedz Link Zgłoś
mrafalek Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów 17.01.07, 05:01 Nic nie rozumem. W poblizu buduja kosciol? Czy to zle? Przeciez w Polsce 90% to katolicy wiec chyba to plus. Mam rezerwacje na malutkie mieszkanie, kupuje tam na inwestycje chce to mieszkanko wynajac ale teraz nie jestem pwenien czy w ogole investycja bedzie zrealizowana bo przesuwaja termin . Czy to jest mozliwe ze podniosa cene? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Bud-mar Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=55539297 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów IP: 62.148.79.* 02.02.07, 12:12 Czy ktoś może coś więcej napisac na temat tego dewelopera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów IP: 217.149.249.* 07.02.07, 10:41 Cześć, ja równeiż chce kupić mieszkanie na Stelmachów. jak na razie wplacilismy 15 tst i czekamy aż dostana pozowlenie na budowę, i podpisza z nami umowę przedwstępną . Oby cena nie poszła w górę... p.s nic mi nie waiodmo aby termin realizacji się przedłużał...Czy to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś