Dodaj do ulubionych

Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów

IP: *.chello.pl 06.11.06, 18:46
Witam!
Czy ktoś może wie coś o tej inwestycji i o deweloperze?
Prosze o odpowiedź.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzegorz Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:40
      Witam!

Nowa ich inwestycja na 2008rok. Nie mają jeszcze pozwolenia na budowę wiec
      podpisują rezerwacje. Wizualizacja bardzo ciekawa - przynajmniej dla mnie.
      Kameralny budynek ogrodzony i z monitoringiem Otoczenie ładne chociaż w pobliżu
      budują kościół.

Co do firmy nie mam zastrzezeń jak na razie, wybudowali już pare inwestycji (no
      można się przyczepić do przesunięć w terminie ale poza tym jest ok). Mam
      kupione mieszkanie w ich inwestycji na Malborskiej i jestem zadowolony.
      • Gość: rudy_kot Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów IP: *.chello.pl 07.11.06, 09:30
        witam

w watkach obok ludzie opisuja sytuacje wypowiadania
        umow przez bud-mar bo dlugo nie bylo pozwolenia
        i ceny poszly w gore. sledzilbym uwaznie tamte tematy
        i szukal potwierdzenia czy faktycznie tak jest

rudy_kot
    • Gość: to Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów IP: *.eranet.pl 16.01.07, 22:02
      co?
      • mrafalek Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów 17.01.07, 05:01
        Nic nie rozumem. W poblizu buduja kosciol? Czy to zle? Przeciez w Polsce 90% to
        katolicy wiec chyba to plus. Mam rezerwacje na malutkie mieszkanie, kupuje tam
        na inwestycje chce to mieszkanko wynajac ale teraz nie jestem pwenien czy w
        ogole investycja bedzie zrealizowana bo przesuwaja termin . Czy to jest mozliwe
        ze podniosa cene?
        Dziekuje
    • Gość: o Bud-mar Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:33
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=55539297
      • Gość: tom Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów IP: 62.148.79.* 02.02.07, 12:12
        Czy ktoś może coś więcej napisac na temat tego dewelopera?
        • Gość: lila Re: Bud-Mar Piaskowa/Stelmachów IP: 217.149.249.* 07.02.07, 10:41
          Cześć,
          ja równeiż chce kupić mieszkanie na Stelmachów. jak na razie wplacilismy 15 tst
          i czekamy aż dostana pozowlenie na budowę, i podpisza z nami umowę
          przedwstępną .
          Oby cena nie poszła w górę...
          p.s nic mi nie waiodmo aby termin realizacji się przedłużał...Czy to prawda ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka