Gość: neo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 00:09 Czy slyszal ktos cos o evencie jaki szykuje sie w czwartek na rynku? Podobno cos duzego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neo Re: event na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 00:24 heh pytasz..czy twierdzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
onev Re: event na rynku 21.11.06, 00:38 Gosciu wchodzisz z neostrady z nickiem neo, to chyba od razu sie nasuwa co reklamujesz ;) A tak na serio to rzeczywiscie cos sie kroi, nasz byly/przyszly prezydent przygotowuje cos internetowego. Z tego co wiem ma byc w to wlaczona nowa krakowska siec bezprzewodowa Netmaks. Tyle wiem ja, bo rozstawiam namioty Moze ktos wie cos wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dami Re: event na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:58 Tak dokładnie. Rusza (a chyba nawet już ruszyła) sieć internetowa NETMAKS, i będą prezentować z (obecnym jeszcze Prezydentem) Internet dla Krakowa (ta nowa sieć bezprzewodowa) jak i Kraków dla Internetu, tzn. dla Internautów (portal "Mobile.Cracow" - czy jakoś tak). Zapowiada się naprawdę ciekawie (przynajmniej dla tych co się interesują). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frederyk Re: event na rynku IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 11:21 Ja słyszałem właśnie że to jest promaocja jakikiejś (naprawde ciekawej) bezprzewodowej alternatywy dla Neostrady, "Netmax" czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
johnybr Re: event na rynku 21.11.06, 13:56 Taa, obok promowania dostępu do internetu na rynku będą pokazywać jak działa ta nowa sieć - jakieś kilkanaście laptopów i bezprzewodowy net. Trzeba ich sprawdzić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neostradowiec Re: event na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:25 W sumie to nie ma sie czym podniecać. Weszla do Krakowa nowa sieć internetowa, czy jest najlepsza to sie okaze, na pewno jest inna i ciekawsza od wszystkich neostrad i innych sieci osiedlowych razem wzietych. No i na nszym krakowskim (nomen omen) rynku probuja sie ostro promować, więc..czemu nie skorzystać i nie porownac jej do mojej kiepskiej neostrady z telefonem, ktory w zasadzie nie jest mi potrzebny. Dla zainteresowanych: www.netmaks.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frederyk Re: event na rynku IP: *.icm.edu.pl 22.11.06, 09:30 Widze że działają na WiMAX (takie lepsze WiFi)... myślełem że to dopiero nuta przyszłości... - a tu takie miłe zaskoczenie, że ta technologia już faktycznie działa. Jak... to dziś mam nadzieję zobaczyć koło południa na rynku w KRK. Odpowiedz Link Zgłoś
michalusek Re: event na rynku 22.11.06, 14:26 Fajna sprawa, pytanie czy sie sprawdzi. Niejedni juz probowali, a swoja droga technologia idzie tak do przodu, ze nie wiadomo co bedzie za pare miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
michalusek Re: event na rynku 22.11.06, 14:27 Ale w czwartek chyba sie wybiore zeby poogladac jak to działa, z czystej ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: event na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:38 chodzi o to zeby czytac wszystkie posty Odpowiedz Link Zgłoś