Dodaj do ulubionych

Anioł w Krakowie

IP: 149.156.185.* 30.11.06, 15:20
super!!! apartamentowce z widokiem na tory kolejowe. hm bardzo atrakcyjna
lokalizacja mozna zabawiac sie w zawiadowce stacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: SAD Anioł w Krakowie IP: 83.17.225.* 30.11.06, 16:57
      Giedziś Tisszman projektując nowe miastoobjołi te tereny ale ze względu na
      trudności z pozyskaniem ich wycofał się i swój 1 mliard $ kture wtedy miały
      wartość 5 zł.
    • grochemosciane Mieszkać obok takiego architektonicznego kiczu?! 30.11.06, 18:36
      Współczuję, z serca, przyszłym mieszkańcom widoku na ten gniot którego to
      pokolenia wstydzić się będą i przeklinać Majchrowskiego...
      • Gość: lkr Re: Mieszkać obok takiego architektonicznego kicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 19:00
        O zaczyna się...
      • Gość: zielony31 Re: Mieszkać obok takiego architektonicznego kicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 00:08
        Nie opowiadaj pierdół tylko sprawdz jak to Pan GOERLICH załatwiał...
        To nie za Majchrowskiego tylko troszkę wczesniej...za Gołasia też...
      • Gość: anna Re: Mieszkać obok takiego architektonicznego kicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 00:54
        Eee tam, do politechniki przypasuje idealnie :D
    • Gość: czytelnik kampania reklamowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 01:46
      to jest jakaś kampania reklamowa Angel Plazy w wybiórczej?
      Jutro będzie omówienie wystroju wnętrz?
      • Gość: jurek Re: kampania reklamowa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 10:52
        wiecie co czytam tak sobie Wasze wypowiedzi i smiać mi się chce.
        Gaztea napisała - bo cos się dzieje - coś powstanie w centrum Krakowa i dobrze
        żeby miezkancy mogli o tym się dowiedziec.
        Wy jak zwykle zaczynacie się czepiać, za drogie...z widokiem na
        tory..beznadziejne..etc. Czasem mam wrazenie, ze na forum siedzi okolo 300
        frustratów z Krakoa negujacych wszytsko co popadnie. Ale przeciez - po piersze
        nikt Wam nie kaze kupowac tam mieszkania, nie Wy wiec bedziecie mili taki
        fatalny widok. Jednak nabywcy sie znaleźli, poza tym co - lepiej zeby tam był
        parking busów....czasem sie wkurzam ze urodzilem sie w Krakowie. ten tygielek
        jest przerazajacy. Kawiarniane towarzystwo. Wiecie co o nas mowi sie w Polsce -
        ze krajkusy potrafia tylko narzekac snuc wizje o tym jak mogloby byc cudownie.
        Orzy piwku snuc rzecz jasna. Inni na drugi dzien zabieraja sie do roboty.
        Krakusy o swicie ida do zwisu albo dymu i snują ponownie....ale wiem wiem,
        jestem pewnie komunista a to wszytsko wina Jacka Majchrowskiego.....

pozdrawiam

Jerzy Langer
        • Gość: Pudliszek Anioł w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 18:12
          Czy ta firma, która skutecznie zablokowała na wieki wieków bezkolizyjny
          dotychczas przejazd 105? Superrrrr!!!!Teraz to chyba nie pozostanie mi nic
          innego, jak przystosować rower do jazdy o każdej porze dnia, nocy i roku. Sporo
          niestety bedzie mnie kosztowała ta inwestycja.... W innym wypadku, to nie mam
          chyba co marzyć, o punktualnym dojeździe do pracy...
          • Gość: Foxy Re: Anioł w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:42
            Zobaczcie sobie plany tych mieszkan np. 70m2 - 1 jeden pokoj, lokalizacja
            bardzo ok ale raczej nie do mieszkania!Chociaz pozytywem jest to ze straszne
            okolice Dworca powoli sie zmieniaja - nie pisze na lepsze-bo na gorsze juz nie
            bylo szans!
        • Gość: Ola_Kraków Re: kampania reklamowa? IP: *.crowley.pl 04.10.07, 16:54
          Całe szczęście, że nie zamknięto granic miasta.
      • Gość: Ola_Kraków Re: kampania reklamowa? IP: *.crowley.pl 04.10.07, 16:57
        Uroda tego budynku to kwestia gustu, ale tytuł mnie
        rozłożył... "Anioł w Krakowie". Zbawcy miasta znad
        Morza Martwego.
    • Gość: kijwoko Re: Anioł w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 11:04
      To tak to będzię się nazywać? Angel City? A jak będzie widnieć na planach? Jako Angel City
      osiedle czy może po staropolsku Ejndżel Sjity?
    • Gość: as o kurna jaki biurowiec-pseudo-apartamentowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:53
      jak gmach sadu z filmow z usa
    • Gość: weka Artykuł sponsorowany IP: *.unregistered.net.exatel.pl 13.02.07, 12:15
      Artykuł sponsorowany - czy ktoś wie ile kosztuje coś takiego? Może zamiast tych
      głupich modułów sprawie sobie takie coś dla mojej firmy?
      • Gość: w Re: Artykuł sponsorowany IP: *.eranet.pl 04.10.07, 23:41
        tez sie zastanawiałem:)warto bo to znacznie lepszy nośnik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka