Gość: kaśka IP: 149.156.185.* 30.11.06, 15:20 super!!! apartamentowce z widokiem na tory kolejowe. hm bardzo atrakcyjna lokalizacja mozna zabawiac sie w zawiadowce stacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SAD Anioł w Krakowie IP: 83.17.225.* 30.11.06, 16:57 Giedziś Tisszman projektując nowe miastoobjołi te tereny ale ze względu na trudności z pozyskaniem ich wycofał się i swój 1 mliard $ kture wtedy miały wartość 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
grochemosciane Mieszkać obok takiego architektonicznego kiczu?! 30.11.06, 18:36 Współczuję, z serca, przyszłym mieszkańcom widoku na ten gniot którego to pokolenia wstydzić się będą i przeklinać Majchrowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkr Re: Mieszkać obok takiego architektonicznego kicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 19:00 O zaczyna się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony31 Re: Mieszkać obok takiego architektonicznego kicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 00:08 Nie opowiadaj pierdół tylko sprawdz jak to Pan GOERLICH załatwiał... To nie za Majchrowskiego tylko troszkę wczesniej...za Gołasia też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Mieszkać obok takiego architektonicznego kicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 00:54 Eee tam, do politechniki przypasuje idealnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik kampania reklamowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 01:46 to jest jakaś kampania reklamowa Angel Plazy w wybiórczej? Jutro będzie omówienie wystroju wnętrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: kampania reklamowa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 10:52 wiecie co czytam tak sobie Wasze wypowiedzi i smiać mi się chce. Gaztea napisała - bo cos się dzieje - coś powstanie w centrum Krakowa i dobrze żeby miezkancy mogli o tym się dowiedziec. Wy jak zwykle zaczynacie się czepiać, za drogie...z widokiem na tory..beznadziejne..etc. Czasem mam wrazenie, ze na forum siedzi okolo 300 frustratów z Krakoa negujacych wszytsko co popadnie. Ale przeciez - po piersze nikt Wam nie kaze kupowac tam mieszkania, nie Wy wiec bedziecie mili taki fatalny widok. Jednak nabywcy sie znaleźli, poza tym co - lepiej zeby tam był parking busów....czasem sie wkurzam ze urodzilem sie w Krakowie. ten tygielek jest przerazajacy. Kawiarniane towarzystwo. Wiecie co o nas mowi sie w Polsce - ze krajkusy potrafia tylko narzekac snuc wizje o tym jak mogloby byc cudownie. Orzy piwku snuc rzecz jasna. Inni na drugi dzien zabieraja sie do roboty. Krakusy o swicie ida do zwisu albo dymu i snują ponownie....ale wiem wiem, jestem pewnie komunista a to wszytsko wina Jacka Majchrowskiego..... pozdrawiam Jerzy Langer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudliszek Anioł w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 18:12 Czy ta firma, która skutecznie zablokowała na wieki wieków bezkolizyjny dotychczas przejazd 105? Superrrrr!!!!Teraz to chyba nie pozostanie mi nic innego, jak przystosować rower do jazdy o każdej porze dnia, nocy i roku. Sporo niestety bedzie mnie kosztowała ta inwestycja.... W innym wypadku, to nie mam chyba co marzyć, o punktualnym dojeździe do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Anioł w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:42 Zobaczcie sobie plany tych mieszkan np. 70m2 - 1 jeden pokoj, lokalizacja bardzo ok ale raczej nie do mieszkania!Chociaz pozytywem jest to ze straszne okolice Dworca powoli sie zmieniaja - nie pisze na lepsze-bo na gorsze juz nie bylo szans! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola_Kraków Re: kampania reklamowa? IP: *.crowley.pl 04.10.07, 16:54 Całe szczęście, że nie zamknięto granic miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola_Kraków Re: kampania reklamowa? IP: *.crowley.pl 04.10.07, 16:57 Uroda tego budynku to kwestia gustu, ale tytuł mnie rozłożył... "Anioł w Krakowie". Zbawcy miasta znad Morza Martwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijwoko Re: Anioł w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 11:04 To tak to będzię się nazywać? Angel City? A jak będzie widnieć na planach? Jako Angel City osiedle czy może po staropolsku Ejndżel Sjity? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as o kurna jaki biurowiec-pseudo-apartamentowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:53 jak gmach sadu z filmow z usa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weka Artykuł sponsorowany IP: *.unregistered.net.exatel.pl 13.02.07, 12:15 Artykuł sponsorowany - czy ktoś wie ile kosztuje coś takiego? Może zamiast tych głupich modułów sprawie sobie takie coś dla mojej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Artykuł sponsorowany IP: *.eranet.pl 04.10.07, 23:41 tez sie zastanawiałem:)warto bo to znacznie lepszy nośnik Odpowiedz Link Zgłoś