Gość: nulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 22:54 skoro taki trend na autocharakterystyki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wacek Re: gruba jestem IP: *.ogec.krakow.pl 04.12.06, 09:56 Niech Ci to zwisa ja jestem szczupły i też cierpiałem- ważne co masz pod czaszką-i powiem Ci poprawiłem stan podczaszkowy (nie wybijam się nie jestem ograniczony) czyli taki jak ma być przeciętniak, to wystarczyło wszyscy mnie akceptują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: gruba jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 22:56 zacznij w końcu uprawiac sex ! to najlepszy sposób na schudnięcie, chcesz umrzec nie doznając radosci z SEXU ? Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: gruba jestem 02.12.06, 23:01 ta...no widzisz Edku chetnie bym zaczęła, tylko co na to powie mój mąż. Na aerobik się zgodził, to może nie będzie miał nic przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horwath Re: gruba jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 23:04 lubię takie grube dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horwath Re: gruba jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 23:07 ale chudej przecież też nie Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: gruba jestem 02.12.06, 23:08 Powinnaś się zabrać nulka z Jankiem do USA tam byś zobaczyła grube kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: gruba jestem 02.12.06, 23:07 Nulka przecież TY jestes prześliczna,zgrabna,długowłosa-ciemnowłosa;0) Ja wiem ze kiedy się spotkałysmy "widziałam podwójnie" podobnie jak wszyscy....Co nie zmienia faktu że uwazam ze brednie wypisujesz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: gruba jestem 02.12.06, 23:12 zjadłam prawie cała czekoladę i dwa marsy. Musże być gruba:) A z drugiej strony: czy sądzicie, że ten co napisał, że jest głupi to naprawdę tak o sobie myśli? A jeszcze: dziękuję Weronka - któż Ci kobieto powie komplement, jesli nie inna kobieta? - Taki już nasz los :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: gruba jestem 02.12.06, 23:15 EE ja dwie bombonierki ale nic oprocz tego dzisiaj;0)) masz mail;-)) Odpowiedz Link Zgłoś