Dodaj do ulubionych

mail do administratorek......

08.12.06, 10:25
to szczurek.wojciak@interia.pl - może tak piszmy do nich maile z zaproszeniem
do forum,niech sie zalogują i biorą aktywny udział w życiu osiedla,toż to za
Państwa kasę. Przynajmniej będziemy wiedzieli jedno - że znają te wszystkie
skargi,żale,usterki,nieprawidłowości - tylko po prostu nic nie robią.
Pozdrawiam.Andrzej
Obserwuj wątek
    • carmann Re: mail do administratorek...... 11.12.06, 14:05
      czesc,oj - chyba nie zainteresował Państwa temat :(...
      Chciałem aby administracja była na bieżąco i chociaż poprzez forum wiedziała -
      co nie gra na osiedlu,czym żyją mieszkańcy.
      Napisałem do p.Szczurek maila,ale spotkałem się z odmową. Tej Pani nie
      interesują tego typu problemy.Jestem tylko wynajmującym mieszkaniem,wiec nie
      jestem dla niej partnerem do kontaktu.Państwu współczuję takiego
      administratora.Poniżej przesyłam maila od p.Szczurek na temat forum i myślę ,że
      po prostu będę od tej pory totalnie ignorował wszystko co tu źle działa.Będę
      dalej właził do domu śmietnikiem,wyszarpywał furtkę kiedy nie zadziała guziczek
      w ścianie,wyrzucał ulotki na posadzkę i olewał cały ten bałagan . Pozdrawiam
      wszystkich.
      "Myślę, że na tym skończymy wspólna korespondencję, informuje jeszcze, że
      Zarządca nie jest zainteresowany anonimową korespondencją, dlatego przykro mi
      ale z zachęty Pana do korzystania z FORUM czyli anonimowej wymiany zdań nie
      skorzystam, ale za propozycje dziękuję. Ewa Szczurek"
      • piekny_pies Re: mail do administratorek...... 11.12.06, 14:12
        Wlazisz do domu przez smietnik ? Wspolczuje :(. A moze ty po prostu mieszkasz w
        smietniku ?
        • muffinkakr Re: mail do administratorek...... 11.12.06, 14:22
          Jako współwłaściciel muszę stwierdzić, że gorzej już wynająć mieszkania nie
          możnabyło, jak tylko Panu. A teraz wiadomo, kto nie szanuje czyjejść własności.
          a problem jest nie z Zarządca tylko z najemcami, którzy dewastuja Osiedle.
          • piekny_pies Re: mail do administratorek...... 11.12.06, 14:28
            Gdyz w znakomitej wiekszosci maja wszystko w d...Nie domykaja bramek, parkuja
            gdzie popadnie, wyrzucaja pety przez okno, smieca na klatkach schodowych etc. itp.
            • carmann Re: mail do administratorek...... 11.12.06, 14:49
              dobre,dobre:) tyle ,że nie pale,mam swoje miejsce parkingowe - zatem prosze
              nie generalizowac. Smiecic tez nie bardzo,a furtke 2 razy ochroniarzom
              zglaszalem,bo z psem nie szlo wyjsc - no to zrobil chlopak co trzeba - wykopał
              ją - skoro administracja nie potrafi klamek wprawic ,jakies zle dzialajace
              guziki instaluje. Furtka zgodnie z normami powinna miec samozamykacz - ale i tak
              - zapewniam - zamykam furtkę - w dziupli sie nie urodziłem.Cos jeszcze złego
              robie ? Całkiem możliwe ,że robię nieprawidlowe ślady butów,a mój pies zarywa
              chodniki. Dodam,że przez śmietnik administracja mi każe - no bo niby jak ?
              Schodami z wózkiem? Kto to projektował te domy? Dodam jeszcze coś. W Barcelonie
              ,w windzie jest wydrapany duży znak "2" . Ja myśle,że to też wynajmujący - no bo
              właściciel? U siebie?!!!! Gdzież tam.
      • lechpol5 Re: mail do administratorek...... 11.12.06, 19:44
        Masz rację kolego, nie można zrozumieć kogoś kogo nie interesuje otoczenie
        zwłaszcza gdy sam w nim przebywa- a nie chce zmian na lepsze- to musi byc chyba
        ktoś z administracji - bo normalnemu właścicielowi zależy na egzekwowaniu tego
        co mu się należy- chyba że jest normalny na swój sposób.
        Ale przecież sąsiada nie wybierasz, może ktoś lubi mieszkać w syfie to już jego
        sprawa tylko że większosc takich mieszkańców oznacza slumsy.
        • carmann Re: mail do administratorek...... 14.12.06, 13:21
          dziekuje za poparcie. Wierze,ze myslacych podobnie bedzie jednak przybywac.
          Pozdrawiam i zycze nam tego.
          • maruda9991 Re: mail do administratorek...... 14.12.06, 19:07
            Witam
            Twoje słowa" Będę dalej właził do domu śmietnikiem,wyszarpywał furtkę kiedy nie
            zadziała guziczek w ścianie,wyrzucał ulotki na posadzkę..."
            Naprawde jestem pod wrażeniem.
            Mam nadzieje że właściciel który wynajął ci mieszkanie szybko zrozumie swój
            błąd.
            Spotkałem sie na tym osiedlu z wieloma dziwnymi przypadkami ale takiej osoby
            jak ty to jeszcze nie spotkałem.
            Nie rozumiem twojego postępowania z jednej strony "obrońca uciśnionych" a z
            drugiej "wandal" że aż strach sie bać.Już teraz wiem skąd na OE tyle zniszczeń.
            Mam nadzieje że spotkam cie kiedyś jak np. wyszarpujesz furtke, bądź pewny że
            po spotkaniu ze mna zrobisz to poraz ostatni.
            • carmann Re: mail do administratorek...... 15.12.06, 09:34
              bardzo proszę.....marudo /fajny nick:) / czytaj dokładniej co piszę. Opisałem
              kiedyś ,że furtkę w nocy kiedyś wykopał ochroniarz,bo nie potrafiłem wyjść z
              psem ,a powiedział mi,że robi to kolejny raz.. Druga rzecz to niby śmiecenie
              ...hm,wyraźnie na mojej skrzynce jest zakaz wkładania ulotek i innych śmieci -
              po prostu rzucam je pod skrzynkę. Tak na prawdę śmiecą Ci ,którzy wpuszczają
              roznosicieli ulotek,ja ich sobie nie życzę. Ostatnia rzecz - jak już mnie
              spotkasz - błagam - tylko mnie nie bij za mocno - mam rodzinę na utrzymaniu,a
              pasa takiego tchórza - że pogryzie nas obu widzac ten cyrk:) Pozdrawia serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka