Gość: trudny IP: *.localdomain 09.04.03, 12:24 Marcelim, a szczególnie Szpakom, przyjemnej i ciepłej wiosny, udanych jaj i wychowania piskląt na odpowiedzialne ptaszęta. trudny Innym Solenizantom i Jubilatom z dnia dzisiejszego - serdeczności trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yennzfiolkowymioczami Re: Dziś Marcelego... 09.04.03, 12:26 wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Dziś Marcelego... 09.04.03, 12:45 nawet nie wiecie jak bardzo chcialbym miec naprawde na imie marceli :) niemniej jednak poczuwam sie do zyczen i dziekuje :) buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Taaaa... IP: *.localdomain 09.04.03, 12:51 ale jak było trudnego, toś nawet się nie zająknął nawet ze zdawkowymi życzeniami...ale żeby Cię oblac w Poniedziałęk to się rwiesz...No dobra, odkręcimy...nie wiem tylko czy właśnie w lany poniedziałek... Ukłony i raz jeszcze choć nienależne jak powiadasz, życzenia ... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Taaaa... 09.04.03, 16:06 Gość portalu: trudny napisał(a): > ale jak było trudnego, toś nawet się nie zająknął nawet ze zdawkowymi > życzeniami...ale żeby Cię oblac w Poniedziałęk to się rwiesz...No dobra, > odkręcimy...nie wiem tylko czy właśnie w lany poniedziałek... > Ukłony i raz jeszcze choć nienależne jak powiadasz, życzenia ... > trudny moja kulpa zem nie zkumal kiedy jest trudnego :((, obiecuje ze sie poprawie :) Odpowiedz Link Zgłoś