krzychut 23.01.07, 11:11 Temperatura +2 Celsjusze, zachmurzenie prawie całkowite, wiatr słaby. Jak na tę porę roku znośnie. Sniegu nie ma, ale po co mi snieg w mieście. Ciekawe na jakie podforum czujna administracja przeniesie ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen w zeszłym roku o tej porze padał deszcz... 23.01.07, 11:17 deszcz ze śniegiem... j23 Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: ale kto nami rządzi? 23.01.07, 11:38 wpływ pogody na komunikację i inwestycję jest bardzo ciekawy! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: ale kto nami rządzi? 23.01.07, 11:43 zwłaszcza gdy się siedzi w restauracji i pubie... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: ale kto nami rządzi? 23.01.07, 11:44 Siem zdecyduj gdzie siedzisz bo nie wiedzą gdzie nasz przenieść... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: ale kto nami rządzi? 23.01.07, 11:47 Architektura sie zupełnie inaczej prezentuje przy takiej pogodzie Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: ale kto nami rządzi? 23.01.07, 11:49 Tjaaa, jak by było słońce to prezentowałaby się dużo leppiej... Ta wyremontowana architektura. Bo ta odrapana to jednak gorzej - cały syf lepiej widać w słońcu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Pogoda jest taka sobie 23.01.07, 13:02 Jeśli chodzi o komunikację to dzięki takiej pogodzie mamy mniej wypadków a tramwaje i autobusy jeżdżą zgodnie z rozkładem. Na inwestycje też wpływ ma zbawienny: obserwuję jak chłopcy budują wiadukt tysiąclecia na Rondzie Polsadu, idzie im tylko pięć razy wolniej, gdyby był śnieg i mróz wogóle by im nie szło. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Pogoda jest taka sobie 23.01.07, 13:04 Ale niezależnie od pogody system wylogowuje mnie średnio pięć razy na minutę. Wszystko przez nieodpowiedzialną opozycję, do której niestety sam się zaliczam, czyli wszystko przeze mnie:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Pogoda jest taka sobie 23.01.07, 13:11 1. nie wiem czy jest mniej wypadków bo ciągle gdzieś jakiś widze ( albo raczej skutki, no ale jak się mieszka przy opolskiej to sie człowiek musi naoglądać :( ) 2. co do komunikacji też nie wiem , nie korzystam 3. a wiadukt chyba im tak źle nie idzie, jak ostatnio widziałem to coś tam wybudowali inna sprawa że jak im fachowców od betonu będą zabierać do bankowosci to moga się zdarzyć pewne opóźnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Pogoda jest taka sobie 23.01.07, 13:13 słupy stoją! lej po bombie zabetonowany! mało? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Pogoda jest taka sobie 23.01.07, 13:20 Przypomnę nieśmiało, że miał być gotowy w grudniu po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Pogoda jest taka sobie 23.01.07, 13:27 przypomne nieśmiało , ze opóźnienia są spowodowane wyborami samorządowymi !!! budowlańców bym tu raczej nie winił :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Pogoda jest taka sobie 23.01.07, 13:21 lej i tak upadnie, wyprze go euro... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Pogoda jest taka sobie 23.01.07, 13:29 Patrzę: idą a leją załużonych! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Pogoda jest taka sobie 23.01.07, 13:35 PardĄ! Miało być "a leją zadłużonych". Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Pogoda jest taka sobie 23.01.07, 13:42 zakurzonych, jak to na budowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Pogoda jest taka sobie 23.01.07, 13:44 Na budowie są sami wkurzeni: od kerownika do stróża;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: ot, malkontenci. budowa rośnie w oczach 23.01.07, 14:04 Gdyby nie jedynie słuszny merytorycznie inspektor jedynie słusznego politycznego chowu to już dawno nie musiałbym stać w korkach 10 razy dziennie, gdy chcę tam w poprzek przejechać. I muszę niestety:( A ile zdrowia mnie kosztuje, żeby się nie denerwować na tych mało wprawnych albo mało myślących kierowców! Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: ot, malkontenci. budowa rośnie w oczach 23.01.07, 14:08 aaa! stróza - gościa, a ja myślałam Stróża, za Pcimiem, tam gdzie wiadukt złamał sie i o budowie zakopianki ! :-D po której prawie się jeżdzic nie da A pogoda? :-)))) śnieg spadnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Serwus Dora! 23.01.07, 14:13 Jak miło! Dawno cię nie było:D Kerwonik w Stróży też musiał być wkurzony. Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Serwus online :-) 23.01.07, 14:22 pewno że miło, czy to na przystanku mpk, czy na lotnisku czemu mnie wylogowuje...? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Serwus online :-) 23.01.07, 14:27 dora5 napisała: > pewno że miło, czy to na przystanku mpk, czy na lotnisku > > czemu mnie wylogowuje...? widocznie Cię nie lubi :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Serwus online :-) 23.01.07, 14:34 Mnie też wylogowywowuje, ale tylko online:) Odpowiedz Link Zgłoś