nulka8 19.02.07, 22:44 że nudno tu jest ostatnio. Czy coś się stało o czym nie wiem i dlatego tak się dzieje czy dzieje się bo się dzieje i już? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.43 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 22:53 nulka8 napisała: > że nudno tu jest ostatnio. Czy coś się stało o czym nie wiem i dlatego tak się > dzieje czy dzieje się bo się dzieje i już? zgadzam się z Tobą nulka całkowicie. czytam od dość dawna , piszę niedługo.. ale kiedyś było co poczytać. może zastało założone jakies inne forum ? albo po prostu ; biometr , biorytm i te wszystkie inne.. bardzo , bardzo niekorzystne. Najłatwiej być ofiarą. Najprościej narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 22:56 ależ gdziesz tam. poziom forum ciągle się podnosi, można by śmiało rzec, że jest fascynujący! Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 22:58 > poziom forum ciągle się podnosi, można by śmiało rzec, że jest fascynujący! prawie jak dezintegracja zmysłowego poznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:05 zielonki napisał: > ...zmysłowego krakowa. na zmysły to miasto oddziaływuje niewątpliwie, ale nie wiem czy na właściwe. mi głównie atakuje powonienie. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:12 raczej - fe-śmierdziony. Dzisiaj jak otworzyłam okno, żeby wywietrzyc w domu i....bardzo sie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Moim zdaniem tez cos jest nie tak .... 19.02.07, 23:18 Juz od jakiegos czasu widze ze mało watkow sie pokazuje i nie to co jeszcze pol roku temu ze mozna bylo pogadac,podyskutowac !!! Moze sie myle ale tak to widze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Moim zdaniem tez cos jest nie tak .... 19.02.07, 23:27 > Moze sie myle ale tak to widze !!! to, że widzę to nic. Ja odczuwam tego skutki. Ostatnio jedyne o czym mogłam porozmawiać na forum to stulejka! Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Moim zdaniem tez cos jest nie tak .... 19.02.07, 23:31 Ja jestem codziennie na forum kilka godzin ale ostatnio niema z kim pogadac "STARZY FORUMOWICZE" jakos znikneli i mało zagladaja tutaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Moim zdaniem tez cos jest nie tak .... 19.02.07, 23:35 polski0001 napisał: > Ja jestem codziennie na forum kilka godzin ale ostatnio niema z kim > pogadac "STARZY FORUMOWICZE" jakos znikneli i mało zagladaja tutaj !!! w sumie nie ma się co dziwić, jesli jest nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:21 Ło matko! Okna otwierasz? A nie masz świeżości w sprayu? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:28 Widzisz, w toalecie nie potrzeba, bo tam jest czysta natura. Daj w stołowym! Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:34 W toalecie jest brudna natura. Czysta natura to owieczki na łące, krówki gryzące trawkę - a to co po sobie zostawiają, to brudna natura - dlatego w toalecie nie ma czystej natury. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:45 Jest czysta natura w znaczeniu epistemologicznym, a nie pozornie postrzganym, czy tez powanianym, choć i to może być zafałszowane przez industrializację społeczeństwa coraz mnie obdcującego z przysłowiową krowia kupą. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:47 moje zmysły nie chcą obcować z krowią kupą i zindustrializowanych zapachów też mają dość. I cóż ja pocznę (czyt. zrobię) teraz nieszczęśliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:50 nieoczekiwana zmiana miejsc. rysunki.bardzofajny.net/wp-content/uploads/2007/02/rutyna.gif Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: odnoszę wrażenie 20.02.07, 07:45 Co do że nudno. Myślę, że to po części sprawka Admina, który rozrywa dyskusje przenoszeniem głosów na inne - tematyczne - fora. Nudziarstwo swoją drogą (pro domo mea). Tylko czasem tak człowieka porwie, tak poniesie - i wyniesie na tydzień lub dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 oczywiście, że to wina admina(ów) 20.02.07, 08:38 napisałem wątek o mianowanej na majora WP, pewnej pani usługującej b.papieżowi, ryk oburzenia peteena, i wątku nie ma. Nawet nie pozwolono mi podać żródla tej informacji, o którą się upominał. Szkoda czasu na krakforum,admin tego forum kojarzy mi się z komunistycznym cenzorem, który też dbał tylko o przestrzeganie pewnych wartości, he,he. Mamy demokrację, i nie będę zmieniał toku myślenia dla przyjemności jakiegoś zadufanego w sobie, orczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: odnoszę wrażenie 20.02.07, 08:49 zielonki napisał: > nieoczekiwana zmiana miejsc. > rysunki.bardzofajny.net/wp-content/uploads/2007/02/rutyna.gif zawsze to jakiś krok do przodu , coś się zaczyna dziać. Odpowiedz Link Zgłoś