Dodaj do ulubionych

odnoszę wrażenie

19.02.07, 22:44
że nudno tu jest ostatnio. Czy coś się stało o czym nie wiem i dlatego tak się
dzieje czy dzieje się bo się dzieje i już?
Obserwuj wątek
    • gosia.43 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 22:53
      nulka8 napisała:

> że nudno tu jest ostatnio. Czy coś się stało o czym nie wiem i dlatego tak się
      > dzieje czy dzieje się bo się dzieje i już?

zgadzam się z Tobą nulka całkowicie.
      czytam od dość dawna , piszę niedługo..
      ale kiedyś było co poczytać.

może zastało założone jakies inne forum ?

albo po prostu ; biometr , biorytm i te wszystkie inne.. bardzo , bardzo
      niekorzystne.

Najłatwiej być ofiarą. Najprościej narzekać.
      • zielonki Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 22:56
        ależ gdziesz tam.
        poziom forum ciągle się podnosi, można by śmiało rzec, że jest fascynujący!
        • nulka8 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 22:58
          > poziom forum ciągle się podnosi, można by śmiało rzec, że jest fascynujący!

prawie jak dezintegracja zmysłowego poznania :)
          • zielonki Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:00
            ...zmysłowego krakowa.
            • nulka8 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:05
              zielonki napisał:

> ...zmysłowego krakowa.

na zmysły to miasto oddziaływuje niewątpliwie, ale nie wiem czy na właściwe. mi
              głównie atakuje powonienie.
              • zielonki Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:07
                fenomerony, czy jaoś tak.
                • nulka8 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:12
                  raczej - fe-śmierdziony. Dzisiaj jak otworzyłam okno, żeby wywietrzyc w domu
                  i....bardzo sie zawiodłam.
                  • polski0001 Moim zdaniem tez cos jest nie tak .... 19.02.07, 23:18
                    Juz od jakiegos czasu widze ze mało watkow sie pokazuje i nie to co jeszcze pol
                    roku temu ze mozna bylo pogadac,podyskutowac !!!
                    Moze sie myle ale tak to widze !!!
                    • nulka8 Re: Moim zdaniem tez cos jest nie tak .... 19.02.07, 23:27
                      > Moze sie myle ale tak to widze !!!

to, że widzę to nic. Ja odczuwam tego skutki. Ostatnio jedyne o czym mogłam
                      porozmawiać na forum to stulejka!
                      • polski0001 Re: Moim zdaniem tez cos jest nie tak .... 19.02.07, 23:31
                        Ja jestem codziennie na forum kilka godzin ale ostatnio niema z kim
                        pogadac "STARZY FORUMOWICZE" jakos znikneli i mało zagladaja tutaj !!!
                        • nulka8 Re: Moim zdaniem tez cos jest nie tak .... 19.02.07, 23:35
                          polski0001 napisał:

> Ja jestem codziennie na forum kilka godzin ale ostatnio niema z kim
                          > pogadac "STARZY FORUMOWICZE" jakos znikneli i mało zagladaja tutaj !!!

w sumie nie ma się co dziwić, jesli jest nudno.
                  • zielonki Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:21
                    Ło matko! Okna otwierasz?
                    A nie masz świeżości w sprayu?
                    • nulka8 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:23
                      o Boże! Mam, ale tylko w toalecie.
                      • zielonki Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:28
                        Widzisz, w toalecie nie potrzeba, bo tam jest czysta natura.
                        Daj w stołowym!
                        • nulka8 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:34
                          W toalecie jest brudna natura. Czysta natura to owieczki na łące, krówki gryzące
                          trawkę - a to co po sobie zostawiają, to brudna natura - dlatego w toalecie nie
                          ma czystej natury.
                          • zielonki Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:45
                            Jest czysta natura w znaczeniu epistemologicznym, a nie pozornie postrzganym,
                            czy tez powanianym, choć i to może być zafałszowane przez industrializację
                            społeczeństwa coraz mnie obdcującego z przysłowiową krowia kupą.
                            • nulka8 Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:47
                              moje zmysły nie chcą obcować z krowią kupą i zindustrializowanych zapachów też
                              mają dość. I cóż ja pocznę (czyt. zrobię) teraz nieszczęśliwa?
                              • zielonki Re: odnoszę wrażenie 19.02.07, 23:50
                                nieoczekiwana zmiana miejsc.
                                rysunki.bardzofajny.net/wp-content/uploads/2007/02/rutyna.gif
                                • irenuk1 Re: odnoszę wrażenie 20.02.07, 07:45
                                  Co do że nudno. Myślę, że to po części sprawka Admina, który rozrywa dyskusje przenoszeniem głosów na inne - tematyczne - fora.
                                  Nudziarstwo swoją drogą (pro domo mea). Tylko czasem tak człowieka porwie, tak poniesie - i wyniesie na tydzień lub dwa.
                                  • henio56 oczywiście, że to wina admina(ów) 20.02.07, 08:38
                                    napisałem wątek o mianowanej na majora WP, pewnej pani usługującej b.papieżowi,
                                    ryk oburzenia peteena, i wątku nie ma. Nawet nie pozwolono mi podać żródla tej
                                    informacji, o którą się upominał. Szkoda czasu na krakforum,admin tego forum
                                    kojarzy mi się z komunistycznym cenzorem, który też dbał tylko o przestrzeganie
                                    pewnych wartości, he,he. Mamy demokrację, i nie będę zmieniał toku myślenia dla
                                    przyjemności jakiegoś zadufanego w sobie, orczyka.
                                • gosia.43 Re: odnoszę wrażenie 20.02.07, 08:49
                                  zielonki napisał:

> nieoczekiwana zmiana miejsc.
                                  > rysunki.bardzofajny.net/wp-content/uploads/2007/02/rutyna.gif

zawsze to jakiś krok do przodu , coś się zaczyna dziać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka