Dodaj do ulubionych

avalon development -nowe mieszkania

18.03.07, 22:34
Czy ktoś slyszal albo nawet kupuje u tego developera mieszkanie i ma jakieś
wątpliwości co do umowy? Ciekawe jest to, że od daawna działajaca w krakowie
spóldzielnia zakłada sobie społkę, tak jakby chciała nawiać jak już jej
klienci wpłacą ostatnią transzę na budowę.. Czy też to tylko niesłuszne
podejrzenia?

Pozdrawiam
Mieszkanka Krakowa
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: avalon development -nowe mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 23:59
      hej, wlasnie podpisalismy umowe kupna mieszkania z Analon Development na
      Zakrzowku, nie wydaje nam sie zeby nagle zamkneli dzialalnosc i uciekli, ale:
      ustalona wczesniej cena mieszkania juz sie zmienila, mieszkanie bedzie
      wybudowane przwie rok pozniej niz mialo byc...itd
      pozdr
      • Gość: gość Re: avalon development -nowe mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:37
        jak to rok pozniej ? czyli kiedy ?
    • Gość: budmar też zły budmar też zły - Lwowska 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:34
      Radzę uważąć też na Bud-MAr (LWowska 26). Opóźniają 2 lata, podnosżą cenę,
      wymuszają aneksy grożąc wypowiedzeniem.
      • lulu57 Re: budmar też zły - Lwowska 26 03.04.07, 10:36
        budmar może zły ale avalon raczej dobry.Póki co nie uciekł -ogrodził i już buduje.
    • Gość: zzz Re: avalon development -nowe mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:22
      Dzień dobry! Przepraszam,że dołączam się do wątku,mam nadzieję,że mi Pani
      wybaczy.Gdyby Pani miała chwilkę czasu i zechciała wejść na stronkę,będę bardzo
      wdzięczna.Pozdrawiam!

www.ankiety-online.pl/survey.php?id=SurveyPage&survey=e09816f0370ddc&page=0
      • mieszkankakrakowa Re: avalon development -nowe mieszkania 05.04.07, 21:18
        Nie ma sprawy. z chęcią zobaczę kiedyś wyniki :)
        Pozdrawiam
        Mieszkanka Krakowa
        • Gość: zzz Re: avalon development -nowe mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 21:30
          Dziękuję ślicznie!Naprawdę jestem ogromnie wdzięczna za bezinteresowną pomoc:-)
          To dla mnie bardzo ważna sprawa,gdyż aby badania były wiarygodne muszę zebrać
          sporą liczbę ankiet.Oczywiście wyniki będą jak najbardziej jawne,z
          przyjemnością je Pani udostępnię :-) Życzę trafnego wyboru dewelopera i
          przytulnego mieszkanka.A co do firmy,to z moich analiz wynika,że posiada dobrą
          ozycję na rynku krakowskim,więc mam nadzieję,że jeśli ją Pani wybierze,to się
          nie zawiedzie. Ale może lepiej poczekac na opinię osób ,które mają już jakieś
          doświadczenie z tą firmą. Pozrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka