28.03.07, 16:05
Witam,
chciałem podłączyć kablówkę z UPC u siebie w mieszkaniu (etap Praga) jednak po
telefonie do biura UPC dowiedziałem się że nie takiej możliwości bo UPC nie ma
tam swojej instalacji. Skrzynki z naklejką UPC są na każdym piętrze wiec
chodzi raczej o podłączenie samego bloku.
Chciałbym więc zapytać czy w poprzednich etapach też trzeba było tak długo
czekać aż UPC zaczęło działać?
Obserwuj wątek
    • syd4 Re: UPC 28.03.07, 16:25
      Dziwna sprawa, właśnie zadzwonili do mnie z UPC, że jednak da się podłączyć...
    • geoanja Re: UPC 29.03.07, 00:05
      hej watek UPC byl juz przeze mnie poruszany na tym forum. zadzwon na ten numer tel. 0-501-088-440 zalatwisz w ciagu 1-2 dni. my z mezem tez roznych cudow nasluchalismy sie w UPC ze SIE NIE DA!!!! a to nieprawda da sie spokojnie tylko chyba oni tam zdrowo chca naciagac ludzi:)nam wszyscy wciskali ze nie da sie zalozyc pakietu minimalnego za 10.90 na miesiac... zadzownilam na ten nr co wyzej,,, i sie dalo. choc nam wciskali inni ze sie nie da... chyba maja lepsze prowizje od pakietu pelnego... i stad to wciskanie totalnego kitu. od marca mamy w Pradze UPC pakiet minimalny.

pozdrawiam sasiada i prosze dzonic do goscia z UPC na ten numer przyjdzie i raz dwa zamontuje;)
      Anka
      • paika prawda 31.03.07, 00:03
        sciamniaja na potege, zwlaszcza laski z callcenter dzwoniace z promocjami. maja
        plan na sprzedanie czegos tam i oczywiscie nic sie nie da poza tym co oferuja.
        warto zadzwonic do BOKu sie dopytac!!!! my chcielismy tylko podniesc szybkosc
        lacza bez telefonu a ze byla promocja na tel. w UPC, to tylko niepotrzebnie
        przyszedl technik, ktorego wlasnie taka lalka mi zamowila. oczywiscie wbrew
        twierdzeniu tej pani (po konsultacjach z kierownikiem) szybkosc lacza podnosi
        sie zdalnie. u mnie to rzekomo wymagalo wymiany modemu. a i technik oczywiscie
        przyszedl przekonany, ze bedzie wymienial modem pod telefon wlasnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka