Dodaj do ulubionych

Polska Gola :-))

28.03.07, 20:39

Obserwuj wątek
    • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 20:52
      Umówiliście się , czy co ... To samo krzyczy mój mąż..
      )))
      • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 20:52
        gosia.43 napisała:

> Umówiliście się , czy co ... To samo krzyczy mój mąż..

No widzisz mamy takie same mysli :-))
        >
        • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 20:55
          Na ostatnim meczu sie cieszył , bo Polska strzeliła dużo goli , a pierwsze
          dwa w drugiej i czwartej minucie...
          Dzisiaj jest inaczej...

GOOOOLLLLL
          • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:04
            Ale juz jeden jest :-))
            > GOOOOLLLLL
            >
            >
            >
            • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:07
              A czy Ty też pijesz piwo przy tym meczu ?

p.s. uwaga :wolny .... no , dobrze...
              • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:09
                Birra moretti (browarek)
                Jak mozna ogladac mecz bez browarka :-))
                >
                >
                • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:12
                  U nas niestety tylko tatra... ( ale za to butelkowe )

p.s. jak mój "menszczyzna " ogląda mecz - to ja też zawszre pije piwo

p.s. znowu rzut wolny ( teraz dla nas ) ...
                  ))))
                  • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:15
                    A moja nie moze zniesc meczy i sobie prasowanie wymysliła :-))
                    Piwa tez nie lubi
                    • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:17
                      Spokojnie ... poczekaj...
                      Ja tez kiedyś nie lubiałam.
                      Z czasem polubi....
                      ))
                      • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:18
                        Zapytaj twojego "meszczyzne" dlaczego nasi maja czarne opaski bo juz mysle 45
                        min i nie moge nic wymyslec :-))
                        • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:22
                          Mój mówi , ze mówili na początku , ale nie dosłyszał..
                          Śpiewał hymn...
                          p.s. może powiedza po 90 minutach....
                          • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:24
                            Moze to jest zwiazane z tymi policjantami co ich zastrzelił ten straznik
                            wiezienny !!
                            Ale nie wiem Ja tez spiewalem i trzymalem reke na sercu :-))
                            >
                            • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:26
                              A może koalicja sie rozpada ???!!

p.s. A Włosi wygrywaja ze Szkocją 1:0
                              • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:33
                                Tak makarony wygrywaja a wolałbym zeby przegrali
                                Ps za mistrzostwo swiata ktore im sie nie nalezalo !!!
                                >
                                >
                                • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:35
                                  Ja tam nie wiem , aż takim ekspertem w piłce nie jestem . Ale mój mówi , że
                                  masz racje..!
                                  p.s. a Twoja to chociaż wino lubi ?
                                  • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:39
                                    Tylko białe w sladowych ilosciach :-))
                                    Ale ja za to nadrabiam (w winie oczywiscie)
                                    Ps wybierasz sie na spotkanie ??
                                    >
                                    >
                                    • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:45
                                      Wybieram się , chociaz mam bardzo ciężką sobotę ..; i nie wiem o której
                                      przyjdę .. wiem na pewno , że będę padnięta ..
                                      A Ty ? - czytalam , że nie dostałeś urlopu ???!!
                                      Co za niewyrozumiały pracodawca..!

p.s. a te czarne opaski Ormianie też maja ; wiec chyba nie chodzi o tę
                                      strzelaninę , ani koalicję ( w przypadku tej ostatniej - szkoda )
                                      • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 21:53
                                        No niestety Teraz w pracy wielki zapierdziel sezon turystyczny sie zaczyna noi
                                        tez wino trza robic Nici z rozrywek :-))
                                        A to wielka szkoda z ta koalicja :-))

>
                                        >
                                        >
                                        • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 22:00
                                          No ale za to zarobisz ; "coś za coś " ))

p.s. Czy Twoja dalej prasuje?
                                          Może daj Jej lampkę białego !!
                                          Ktoś kiedyś na tym forum napisał , że kobieta przy prasowaniu jest sexy...
                                          Spójrz na to od tej strony..

p.s. przed chwilą nasi spieprzyli akcje..
                                          • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 22:08
                                            Juz dawno skonczyla i sie juz tuli do poduchy :-))
                                            Powiem Ci ze wolałbym byc na spotkaniu pieniadze to nie wszystko Jeszcze bedzie
                                            czas na zarobek !!
                                            Ale moze w sierpniu lub wrzesniu jakies spotkanko sie zorganizuje
                                            Juz chyba nie strzela drugiego gola !!
                                            >
                                            >
                                            • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 22:16
                                              polski0001 napisał:

> Juz dawno skonczyla i sie juz tuli do poduchy :-))

poducha nie zastąpi Jej Ciebie.. )

> Powiem Ci ze wolałbym byc na spotkaniu pieniadze to nie wszystko Jeszcze
                                              bedzie
                                              >
                                              > czas na zarobek !!
                                              > Ale moze w sierpniu lub wrzesniu jakies spotkanko sie zorganizuje

Co Ty ... nie przejmuj sie..
                                              Pewnie spotkań będzie jeszcze wiele.
                                              Ja idę pierwszy raz ( pisze dopiero od 12 lutego ) , ale jak mi sie spodoba ( a
                                              znając siebie pewnie tak ) to przyjde w sierpniu ( dzieciaki na kolonii ) ,
                                              albo we wrzesniu...( dzieciaki w szkole )..

> Juz chyba nie strzela drugiego gola !!

chyba nie , ale dobry i jeden...
                                              mój mówi , że gra jest dość wyrównana ( szczególnie w środku pola ).
                                              • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 22:20
                                                No ja jestem troche dluzej i na spotkaniach juz bylem i znam duzo ludzi z Forum
                                                i tez dlatego bym sie przeszedl bo wiem ze bedzie zabawnie Ale trudno nastepnym
                                                razem
                                                Mecz jest faktycznie wyrownany i az sie balem chwilami ze jeszcze zremisuja !!!
                                                Ale Koniec.....
                                                >
                                                • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 22:22
                                                  To może idź utul swoja , a ja pocieszę swojego - bo spodziewal sie więcej niź
                                                  jednego....
                                                  no to jak ?
                                                  • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 22:30
                                                    No to miłej zabawy zycze i ja tez moze popieszcze troche swoja :-))
                                                    Dobranoc
                                                    >
                                                    >
                                                  • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 22:38
                                                    Spokojnej ( no nie .... , dobrej ) nocy i do usłyszenia.

p.s. tak sobie pomyslałałm , że najlepiej na tym wszystkim wychodzą Twoja i
                                                    Mój .. ))))
                                                  • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 22:45
                                                    gosia.43 napisała:

> Spokojnej ( no nie .... , dobrej ) nocy i do usłyszenia.
                                                    >
                                                    > p.s. tak sobie pomyslałałm , że najlepiej na tym wszystkim wychodzą Twoja i
                                                    > Mój .. ))))
                                                    >
                                                    A niby dlaczego ??
                                                    >
                                                  • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 22:52
                                                    Bo albo sobie spokojnie już śpią , albo czekają...
                                                    A inicjatywę musimy wykazać MY...
                                                    )))))
                                                  • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 22:56
                                                    No wlasnie ja czekam :-)) Ale jeszcze 10 minut i uciekam na "pieszczochy"
                                                  • gosia.43 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 23:00
                                                    Ja też za chwilę uciekam , rano do pracy.....
                                                  • polski0001 Re: Polska Gola :-)) 28.03.07, 23:01
                                                    gosia.43 napisała:

> Ja też za chwilę uciekam , rano do pracy.....
                                                    My tez do pracy rano ale dobre pieszczoszki sie naleza :-))
                                                    >
                                                    >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka