amii2 09.04.07, 12:08 Czy warto wyspacerować się na dzisiejszy Emaus? Niegdyś ciekawszy był podobno. Dziś są tylko kramy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Czy warto?... 10.04.07, 13:45 Balony były fajne;-) I wata cukrowa i pistolety na kapiszony;-) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Czy warto?... 10.04.07, 13:48 wies tanczy i spiewa - tyle mozna powiedziec o tym calym emausie na salwatorze... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Czy warto?... 10.04.07, 13:50 Dzieciom się podoba-to najważniejsze;-) Przecież to dla nich tak naprtawdę.Więś owszem-białe kozaczki,sztuczne foterka,"czteropaskowe" dresy-można było pooglądac;-)))No i nieśmiertelne tłumy młodych gniewnych goniących z butelkami za młodymi chętnymi;-))))Ja uważam że balon-biedronka to przebój;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Czy warto?... 10.04.07, 14:00 no to ciesze sie, ze sie podobalo, dla mnie to porazka, ale pewnie dlatego, ze tu mieszkam i chcac-niechcac w jakis tam sposob musze uczestniczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
al.dona Re: Czy warto?... 10.04.07, 14:05 Teraz niestety pelno plastikowego badziewia. Dawniej to byly lramy i cukierki nawet byly lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Czy warto?... 10.04.07, 15:54 Dlatego głownie balony kupowałam;-) Szanuję Twoje zdanie ale nie zamienię go ze swoim;-)) Odpowiedz Link Zgłoś