jottka 15.05.03, 15:03 nie pomaga :( chyba zostanę sabotażystką śpiąc w godzinach pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobita1 Re: piątakawa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 15:32 Drastyczna zmiana cisnienia i ubieglonocna pelnia! Ja dzisiaj jestem nie przymierzajac...zombi:( Okolo 2 am. obudzilam sie i...jadlam, duuuuuuuuzo jadlam. Polozylam sie spac. Okolo 3am. obudzilam sie i...obejzalam pasjonujacy film dokumentalny. Polozylam sie spac. Okolo 5am. obudzilam sie i przejzalam gazety...Polozylam sie spac... Okolo 7am. wypilam pierwsza kawe... STANOWCZO UPRASZA SIE niczego dzisiaj ode mnie nie chciec, o nic nie pytac, bron boze o nic nie prosic. W ogole uprasza sie udawac, ze dzisiaj nie istnieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak te kobiety strasznie imprezuja 15.05.03, 15:44 matko swieta kobiety ale wy imprezujecie , toz to ja bym nie dal rady tak czesto :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka aha 15.05.03, 17:51 ta pełnia wiele wyjasnia, jakos nie zauważyłam była no to idziemy po szóstą kawę Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiasz_inny Re: piątakawa 15.05.03, 18:28 jottka napisała: > nie pomaga :( > > chyba zostanę sabotażystką śpiąc w godzinach pracy sprowadz sobie z holandii efedryne :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: piątakawa 15.05.03, 18:42 długotrwałe i kosztowne :( prościej wytłumaczyc klientowi, że obiektywne warunki mu nie sprzyjają i niech jeszcze 3 dni poczeka Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: piątakawa 15.05.03, 19:54 oj jottek, jottek, ty strasznie niezdrowy tryb zycia prowadzisz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: piątakawa 15.05.03, 19:56 no przecież nie szprycuje się efedryną, to co sie czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: piątakawa 15.05.03, 20:42 jottka napisała: > no przecież nie szprycuje się efedryną, to co sie czepiasz? > ja np. nie pije w ogole kawy ;) to niezdrowo, uzaleznia nawet bez efedryny ;)) moglabys nawiasem mowiac sprobowac kiedys, chcialbym pozniej Cie poczytac na forum pod wplywem, hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: piątakawa 15.05.03, 20:45 to ja nie potrzebuję bodźców dodatkowych do wesołego bredzenia a kawa jest bardzo zdrowa, bo inaczej można sie uzależnić od czego innego jak np herbata strzeż sie morderstwa, prowadzi ono do kradzieży,a stąd krok już tylko jeden do kłamstwa /chyba tuwim/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: piątakawa 15.05.03, 21:07 jottka napisała: > to ja nie potrzebuję bodźców dodatkowych do wesołego bredzenia ale ostatnio jakos mniej Cie widze na forum, wiec i dawno nie mialem okazji poczytac tego wesolego bredzenia:) no napisz cos ;)) > > a kawa jest bardzo zdrowa, bo inaczej można sie uzależnić od czego innego jak > np herbata internet, haha:)) > strzeż sie morderstwa, prowadzi ono do kradzieży,a stąd krok już tylko jeden do > > kłamstwa /chyba tuwim/ Twoja nowa sygnaturka, szy so?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: piątakawa 15.05.03, 21:10 mikolaj7 napisał: > ale ostatnio jakos mniej Cie widze na forum i wicewersa żeby nawet nie wiedzieć, że 1,5tyg w ojczyźnie byłam :( > > strzeż sie morderstwa, prowadzi ono do kradzieży,a stąd krok już tylko jeden do kłamstwa /chyba tuwim/ > > Twoja nowa sygnaturka, szy so?:) nie, to przestroga Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: piątakawa 15.05.03, 21:19 jottka napisała: > mikolaj7 napisał: > > > ale ostatnio jakos mniej Cie widze na forum > > i wicewersa bo ja sie ucze ;)) > > żeby nawet nie wiedzieć, że 1,5tyg w ojczyźnie byłam :( oo, bylas? no naprawde.. i ja nic nie wiedzialem.. ech, ech, za malo sie z tym obnosilas :)) albo w zlych watkach (nie moich ;) > > > > strzeż sie morderstwa, prowadzi ono do kradzieży,a stąd krok już tylk > o > jeden do kłamstwa /chyba tuwim/ > > > > Twoja nowa sygnaturka, szy so?:) > > > nie, to przestroga chcesz kogos zabic? mam nadzieje, ze nie mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: piątakawa 15.05.03, 21:21 mikolaj7 napisał: > bo ja sie ucze ;)) biedne dziecko > oo, bylas? no naprawde.. i ja nic nie wiedzialem.. wystarczy, że skuter wiedział - a jakie fajne pierogi jego mama robi :)) > chcesz kogos zabic? mam nadzieje, ze nie mnie!! przez sieć jeszcze nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: piątakawa 15.05.03, 21:25 jottka napisała: > mikolaj7 napisał: > > > bo ja sie ucze ;)) > > biedne dziecko haha:)) nagle zaczelo mi zalezec na ocenach > > wystarczy, że skuter wiedział - a jakie fajne pierogi jego mama robi :)) trzeba bylo przywiezc chociaz jeden:( bym mial cos prawdziwie szczecinskiego!! chociaz przez chwile > > > chcesz kogos zabic? mam nadzieje, ze nie mnie!! > > przez sieć jeszcze nie umiem aha, to ja juz Ci tych ksiazek nie oddam, przez wzglad na wlasne bezpieczenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: piątakawa 15.05.03, 21:28 mikolaj7 napisał: > haha:)) nagle zaczelo mi zalezec na ocenach trzeba przejść do następnej klasy? > trzeba bylo przywiezc chociaz jeden:( bym mial cos > prawdziwie szczecinskiego!! chociaz przez chwile zostały wchłonięte w miejscu urodzenia, niam niam :) > aha, to ja juz Ci tych ksiazek nie oddam, przez wzglad na > wlasne bezpieczenstwo w porządku, szybciej sie naucze Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: piątakawa 15.05.03, 21:34 > trzeba przejść do następnej klasy? ale z ladnym swiadectwem, zwlaszcza, ze jego czesc bedzie na tzw maturalnym:) no i, zeby mnie zwolnili z matury musze miec przynajmniej 4 z niem. ... > > > trzeba bylo przywiezc chociaz jeden:( bym mial cos > > prawdziwie szczecinskiego!! chociaz przez chwile > > zostały wchłonięte w miejscu urodzenia, niam niam :) osztyyy a co w srodku bylo? miesne, kapusta, no cooo? > > aha, to ja juz Ci tych ksiazek nie oddam, przez wzglad na > > wlasne bezpieczenstwo > > w porządku, szybciej sie naucze to tak, czy inaczej mi cos zrobisz.. nie widze wyjscia z tej patowej sytuacji.. ale poki co to ja mam zakladnika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: piątakawa 15.05.03, 21:36 mikolaj7 napisał: > zeby mnie zwolnili z matury > musze miec przynajmniej 4 z niem. ... przecież jakieś wysokie egzamina zdawałeś? one nie starczą? > osztyyy > a co w srodku bylo? miesne, kapusta, no cooo? kapustka :) i cebulka, różne takie - i ciasto drożdżowe było na deser, i kawa :)) > to tak, czy inaczej mi cos zrobisz.. nie widze wyjscia z tej > patowej sytuacji.. ale poki co to ja mam zakladnika ;) natychmiast zostaw chomicę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: piątakawa 15.05.03, 21:39 jottka napisała: > mikolaj7 napisał: > > > zeby mnie zwolnili z matury > > musze miec przynajmniej 4 z niem. ... > > przecież jakieś wysokie egzamina zdawałeś? one nie starczą? ale musze miec w trzeciej i czwartej klasie przynajmniej czowrki ... a te egzamina to slabo mi poszly ... zawiodlem sie na sobie, chlip chlip > > osztyyy > > a co w srodku bylo? miesne, kapusta, no cooo? > > kapustka :) i cebulka, różne takie - i ciasto drożdżowe było na deser, i > kawa :)) noo, gdyby nie to ostatnie to bym zaczal zalowac, ze mnie tam nie bylo ;) > > to tak, czy inaczej mi cos zrobisz.. nie widze wyjscia z tej > > patowej sytuacji.. ale poki co to ja mam zakladnika ;) > > natychmiast zostaw chomicę!!! no wiedzialem - o chomiku tu jeszcze mowy nie bylo. chomik spi ! obrazony, bo go nie wypuszczam. mowilem o p.k. dicku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: piątakawa 15.05.03, 21:48 mikolaj7 napisał: > a te egzamina to slabo mi poszly ... zawiodlem sie na sobie, > chlip chlip mach nichts, niemcy nie umieją układać testów, a poza tym pewnie austriacy cię pytali, a jak dowodzi zaprzyjaźniony niemiec ich to dopiero należałoby nauczyć mówić po niemiecku :) > noo, gdyby nie to ostatnie to bym zaczal zalowac, ze mnie > tam nie bylo ;) herbatka i soczek też byli > no wiedzialem - o chomiku tu jeszcze mowy nie bylo. stęskniłam sie > chomik spi ! obrazony, bo go nie wypuszczam. a co ci zjadł? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: piątakawa 15.05.03, 22:00 > mach nichts, niemcy nie umieją układać testów, a poza tym pewnie austriacy cię > pytali, a jak dowodzi zaprzyjaźniony niemiec ich to dopiero należałoby nauczyć > mówić po niemiecku :) ach tam, uwalili mnie na ustnym ludzie po filologii niemieckiej uj, wiec to bardziej byl niemiecki niz austriacki.. 4 punktow do piateczki mi zabraklo!!! na ustnym stracilem 15, jak teraz o tym pomysle to znowu przezywam ten dramat > > > noo, gdyby nie to ostatnie to bym zaczal zalowac, ze mnie > > tam nie bylo ;) > > herbatka i soczek też byli teraz to juz nie wzbudzisz mojej zazdrosci, hy hy, za pozno > > chomik spi ! obrazony, bo go nie wypuszczam. > > a co ci zjadł? wlasnie jeszcze nic, nie wypuszczam, go, zeby nie zaczal zzerac zdechlych owadow, ktore sa no oknie i czasem na podlodze. mialem posprzatac dwa dni temu, ale sama wiesz.. uczylem sie Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 można, można.... 15.05.03, 21:08 jak kto zdolny, to i od jednego i drugiego się uzalezni;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: można, można.... 15.05.03, 21:11 ale tu już co najmniej 3 rodzaje uzależnień padły no i jeszcze jest jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: można, można.... 15.05.03, 21:21 jottka napisała: > ale tu już co najmniej 3 rodzaje uzależnień padły > > no i jeszcze jest jedzenie no co ty, kobiety to sie nie moga uzaleznic od jedzenia ;)) zaraz sie potem odchudzaja ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: można, można.... 15.05.03, 21:22 wcale się nie odchudzaja tylko bawią sie w yo-yo Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: można, można.... 15.05.03, 21:22 przesąd minionej epoki właśnie myślę nad obiadem Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: można, można.... 15.05.03, 21:24 co tak wcześnie? Ja dopiero po sniadaniu:( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: można, można.... 15.05.03, 21:26 no więc pora na obiad wypada mi sałata z sałaty, rzodkiewek i jajek, chyba że zrobię grzanki z sałatą, rzodkiewkami i jajkami a było zrobić ciasto, to wolałam iść spać :( Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: można, można.... 15.05.03, 21:28 moga być jeszcze jaja faszerowane sałatą i rzodkiewkami, obsypane bułka tartą Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: można, można.... 15.05.03, 21:31 emka_1 napisała: > obsypane bułka tartą chlebem tartym :( jeszcze znalazłam dżem wiśniowy - lepszy będzie do sałaty czy do jajek? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: można, można.... 15.05.03, 21:34 chleb tarty rownie dobry. Z dzemu i salaty można zrobić naleśniki -kazdy lisc salaty posmarować dzemem i starannie zwinąć. Całość udekorować jajkami i rozyczkami wycietymi z rzodkiewek. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka za dużo 15.05.03, 21:37 roboty :( a wczoraj były nalesniki, chlip, ale już wyszli Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 na obiad.. 15.05.03, 21:29 jottka napisała: > no więc pora na obiad > > wypada mi sałata z sałaty, rzodkiewek i jajek, chyba że zrobię grzanki z > sałatą, rzodkiewkami i jajkami > > a było zrobić ciasto, to wolałam iść spać :( mam taka ksiazeczke znizkowa do mcdonalds`a - jak chcesz to Ci pozycze:) na pewno lepsze to niz dietetyczna (?), zdrowa salatka:) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: na obiad.. 15.05.03, 21:37 czy sugerujesz, ze jottka jest celulozożerna? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: na obiad.. 15.05.03, 21:42 całkiem slusznie, bo od tego sie nie tyje, ale co to za przyjemnosc wchłaniać taka z Mcdonaldsa. Chyba, ze horrory lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: na obiad.. 15.05.03, 21:46 wchłonę każdą a kiedy idziemy na kawę bibliofilską? :) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: na obiad.. 15.05.03, 21:47 w przyszłym tygodniu? do końca tego mam zawał:( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 jottek, 15.05.03, 22:02 to jak sie wygrzebiecie spod tych zawalow to pamietaj, ze jak mi napiszesz gdzie sie umawiacie to moze odzyskasz co Twoje ;)) znaczy wykupisz zakladnikow, chcialem powiedziec, hy hy Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: można, można.... 15.05.03, 21:27 jottka napisała: > przesąd minionej epoki nie wiedzialem, ze zyje na przelomie jakichs epok > > właśnie myślę nad obiadem a wiesz jaki dobry mialem.. co ja mowie - jakiE dobre mialem, bo juz mi tak weszlo w zwyczaj, ze jem dwa, hy hy Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: można, można.... 15.05.03, 21:29 mikolaj7 napisał: > nie wiedzialem, ze zyje na przelomie jakichs epok wstępujący feminizm zrywa z jadłowstrętem i każe cieszyć się życiem :) > a wiesz jaki dobry mialem.. co ja mowie - jakiE dobre > mialem, bo juz mi tak weszlo w zwyczaj, ze jem dwa, hy hy nałogowiec :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: można, można.... 15.05.03, 21:35 > > a wiesz jaki dobry mialem.. co ja mowie - jakiE dobre > > mialem, bo juz mi tak weszlo w zwyczaj, ze jem dwa, hy hy > > nałogowiec :( szczesliwy czlowiek chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: można, można.... 15.05.03, 21:31 nie jedz tyle, bo krew z mozgu do żoładka odplywa:( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: można, można.... 15.05.03, 21:36 emka_1 napisała: > nie jedz tyle, bo krew z mozgu do żoładka odplywa:( nie mow, ze to widac w moich postach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: można, można.... 15.05.03, 21:38 na razie po postach widać, ze pościsz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka emka, 15.05.03, 21:40 przestań, bo on zgłodnieje i rzuci się na chomika przyzwyczaił się w mekdonaldzie i zwierzę w niebezpieczeństwie :( Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: emka, 15.05.03, 21:46 spokojnie, m7 fizycznie osłabiony postami, nie nadązy za zwinnym zwierzeciem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emka, 15.05.03, 21:56 jottka napisała: > ale może go masą przywalić :( po prostu wsadze reke do klatki, a ufne zwierzatko zweszy swojego i wejdzie samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emka, 15.05.03, 21:54 jottka napisała: > przestań, bo on zgłodnieje i rzuci się na chomika > > przyzwyczaił się w mekdonaldzie i zwierzę w niebezpieczeństwie :( no co Ty, ja w macdonaldzie rzadko jestem, jakby to byly znizki do kfc to bym sie nie podzielil:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: emka, 15.05.03, 22:03 joseph.007 napisał: > A co, jest jakis McChomik w promocji? kfc jest zdrowsze ;)) i maja twistera, a w mcdonaldzie to tylko pieknie-wygladajce-na-zdjeciach-kanapki... co chyba ladnie sfilmowano na american beauty, jesli dobrze pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: można, można.... 15.05.03, 21:21 od jedzenia najłatwiej się odzwyczaić, mozna nawet ominąć fazę głodu. Odpowiedz Link Zgłoś