Gość: mavi IP: *.ds14.agh.edu.pl 17.05.03, 15:37 Czy ma ktoś jakieś wiarygodne informacje na temat ewentualnego dzisiejszego koncertu "Myslovitz" na krakowskim Rynku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomCrac Re: koncert Myslovitz IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 15:49 Koncert sie odbedzie, poczatek planowany jest na godzine 19:00. Masz jakies niewiarygodne informacje, ze pytasz o wiarygodne? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mavi Re: koncert Myslovitz IP: *.ds14.agh.edu.pl 17.05.03, 16:06 Spytałem o wiarygodne informacje, żeby nie szerzyć na forum niesprawdzonych plotek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: koncert Myslovitz 17.05.03, 16:13 W ogole to ten koncert jest organizowany w jakiejs konspiracji! Dowiedzialem sie o nim przez przypadek, z pewnej strony internetowej, a szerszej promocji jaka byla w przypadku T.Love i Kultu ni ma :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mavi Re: koncert Myslovitz IP: *.ds14.agh.edu.pl 17.05.03, 16:16 A nie wiesz tego przypadkiem ze strony oficjalnej zespołu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: koncert Myslovitz IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 16:27 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: koncert Myslovitz IP: *.pl / *.gazeta.pl 17.05.03, 17:30 cały Rynek jest w plakatach, wystarczy otworzyć szerzej oczy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: koncert Myslovitz IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 17:56 to mozna szerzej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: koncert Myslovitz 18.05.03, 12:37 tomcrac napisał: > W ogole to ten koncert jest organizowany w jakiejs konspiracji! Dowiedzialem si > e o nim przez przypadek, z pewnej strony internetowej, a szerszej promocji jaka > byla w przypadku T.Love i Kultu ni ma :/ bo koncert ten nie był częścią juwenalii( chociaż dla mnie był) a jedynie częścią europejskich dni austrii bodjże. z reszta nie ważne, byłem i było zajefajnie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś