Dodaj do ulubionych

koncert Myslovitz

IP: *.ds14.agh.edu.pl 17.05.03, 15:37
Czy ma ktoś jakieś wiarygodne informacje na temat ewentualnego dzisiejszego
koncertu "Myslovitz" na krakowskim Rynku?
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac Re: koncert Myslovitz IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 15:49
      Koncert sie odbedzie, poczatek planowany jest na godzine 19:00. Masz jakies niewiarygodne informacje, ze pytasz o wiarygodne? :))
      • Gość: mavi Re: koncert Myslovitz IP: *.ds14.agh.edu.pl 17.05.03, 16:06
        Spytałem o wiarygodne informacje, żeby nie szerzyć na forum niesprawdzonych
        plotek ;)
        • tomcrac Re: koncert Myslovitz 17.05.03, 16:13
          W ogole to ten koncert jest organizowany w jakiejs konspiracji! Dowiedzialem sie o nim przez przypadek, z pewnej strony internetowej, a szerszej promocji jaka byla w przypadku T.Love i Kultu ni ma :/
          • Gość: mavi Re: koncert Myslovitz IP: *.ds14.agh.edu.pl 17.05.03, 16:16
            A nie wiesz tego przypadkiem ze strony oficjalnej zespołu?
            • Gość: tomCrac Re: koncert Myslovitz IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 16:27
              tak
              • Gość: aga Re: koncert Myslovitz IP: *.pl / *.gazeta.pl 17.05.03, 17:30
                cały Rynek jest w plakatach, wystarczy otworzyć szerzej oczy :-)))
                • Gość: tomCrac Re: koncert Myslovitz IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 17:56
                  to mozna szerzej? :)
                  • Gość: aga Re: koncert Myslovitz IP: *.pl / *.gazeta.pl 17.05.03, 21:16
                    :-))))
          • endrju.ab11 Re: koncert Myslovitz 18.05.03, 12:37
            tomcrac napisał:

> W ogole to ten koncert jest organizowany w jakiejs konspiracji! Dowiedzialem
            si
            > e o nim przez przypadek, z pewnej strony internetowej, a szerszej promocji
            jaka
            > byla w przypadku T.Love i Kultu ni ma :/

bo koncert ten nie był częścią juwenalii( chociaż dla mnie był) a jedynie
            częścią europejskich dni austrii bodjże. z reszta nie ważne, byłem i było
            zajefajnie!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka