mikolaj7 18.05.03, 18:52 jeszcze ok. 20 minut, przegrywaja 1:0.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikolaj24 Re: przegrali :( IP: *.acn.waw.pl 18.05.03, 19:26 mikolaj7 napisał: > fak... > I tak zdobeda Mistrza.A GieKSa w Pucharach!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wisla, Wisla !!! 18.05.03, 22:23 podobno na trybunach byli przedstawiciele interu i ajaxu... ale wstyd !! chyba, ze to byla taka autopromocja, zeby nie wykupili najlepszych pilkarzy przed liga mistrzow. tylko w tej sytuacji.. czy ona w ogole bedzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Nie płacz Mikołaju... 19.05.03, 09:18 To jest sport. Na tym miedzy innymi polega jego urok, czasem faworyt i notoryczny zwycięzca polegnie. Nie trzeba drzeć szat, do końca jeszcze mogą uzyskać tyle punktów, które zapewnią Mistrzostwo Polski, ale przyznam, ze też chciałem aby konto bramkowe zsolidniało a i punkty byłyby właściwie już rozstrzygające... Teraz Polonia przy Reymonta pewnie za trzy punkty, albo tylko jeden a potem emocje, premie, emocje... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Nie płacz Mikołaju... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 18:26 trudny2002 napisał: > To jest sport. > Na tym miedzy innymi polega jego urok, czasem faworyt i notoryczny zwycięzca > polegnie. Nie trzeba drzeć szat, do końca jeszcze mogą uzyskać tyle punktów, > które zapewnią Mistrzostwo Polski, ale przyznam, ze też chciałem aby konto > bramkowe zsolidniało a i punkty byłyby właściwie już rozstrzygające... > Teraz Polonia przy Reymonta pewnie za trzy punkty, albo tylko jeden a potem > emocje, premie, emocje... zeby tylko byla premia z okazji mistrzostwa.. przy okazji nie uwazam Wisly jeszcze za notorycznego zwyciezce, to nie real, ktory dominuje lige mistrzow, czy bayern, ktory nie ma sobie rownych w niemczech. potrafia wygrac z wiceliderem w wielkim stylu, a pare dni pozniej ze slabeuszem wywalczyc jeden punkt. skad takie wahania formy w tym zespole?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombel Re: przegrali :-)))))) IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 16:59 Witam energicznie dwoonogoov! Porobilo sie,no nie? Alisci gdybyz byla prawdziwa wiadomosc 7-emki,o tych europejczykach na "gieksie" to sklonny jestem podejrzewac "robote" Naszych zeby tak grac aby nam "grajki" zostaly chociazby rok dluzej. Nie panikooymy wiec chopaki! Juz Polonia przekona sie a z nia wszyscy "spece" co to jest Wisla! Wszystko jest ander kontrol jak spikooyom polonijne yankesi! optymistycznie pozdrawiam! Bombeleusz&mag1. CZOOY DOOCH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: przegrali :-((((( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 18:23 Gość portalu: Bombel napisał(a): > Witam energicznie dwoonogoov! > Porobilo sie,no nie? Alisci gdybyz byla prawdziwa wiadomosc 7-emki,o tych > europejczykach na "gieksie" to sklonny jestem podejrzewac "robote" Naszych > zeby tak grac aby nam "grajki" zostaly chociazby rok dluzej. > Nie panikooymy wiec chopaki! Juz Polonia przekona sie a z nia wszyscy "spece" > co to jest Wisla! Wszystko jest ander kontrol jak spikooyom polonijne yankesi! > optymistycznie pozdrawiam! ja tez jestem optymista, al jednak wole kontrole siedmiopunktowa, niz ledwie trzy... z polonia bedzie chyba najlatwiejszy mecz, nastepne trzy zespoly bronia sie przed spadkiem/barazami i nie beda sie oszczedzac:( zwlaszcza widzew, ktory wygrac moze z kazdym i z kazdym przegrac.. co za zepsol tam powstal, ech, ech, zeby tylko nam tytulu nie odebrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: przegrali :-)))))) IP: *.chello.pl 19.05.03, 18:26 Do boju Czarne Koszule!! KSC & KSP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: przegrali :-)))))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 18:30 Gość portalu: tygiel napisał(a): > Do boju Czarne Koszule!! > > KSC & KSP no dobra, dobra, jakby to craxa grala o mistrzostwo to bym tez im kibicowal ! a nie wyglupial sie, tylko dlatego, ze zwykle jestem za wisla !!! tym bardziej, ze wisla to jedyny klub, ktore moze cos zdzialac w pucharach, wszystkie inne odpadna w pierwszej rundzie (no - legia ma szanse na druga...), gdziekolwiek by nie awansowaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: przegrali :-)))))) IP: *.chello.pl 20.05.03, 01:11 ja mam dosc gts'u i tego iscie da vinci'owskiego renesansowego niby charakteru tego klubu, ostatnio jakis koles w kiblu pod jaszczurami zwyzywal moja ukochana Cracovie ze to niby rasistowski klub i przykleil sie do jakiegos chinczyka czy araba, tlumaczac mu jaka to "wiselka" jest fenomenalna i ze nawet zielonoskory marsjanin moglby w niej grac; MODA MODĄ, MIASTO MIASTEM, DLA MNIE FOOTBALL'OWO I NIETYLKO LICZY SIE TYLKO CRACOVIA Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: przegrali :-)))))) 20.05.03, 17:41 Tak ma czuc kazdy maniakalny fanatyczny symatyczny kibic,a nawet kibol "Pasow". Podobniez "Pasy" kiBolkow(cienkich) nie maja?! Takie tu sluchy do Szikagowa przyjezdzaja.My, tzn.wielkie mnoostvo "pasiastych" organizujemy straszliwa imprezke na naszych "Bloniach".Bedzie Andrzej"Lopata"Turecki, Zbyszek"Maczuga" Maczugowski (aktualna ksywa "Gigant)byly trener pasow Henio Stroniarz i wielu, wielu,innych. Radosnie pozdrawiam! Wolnosc,rownosc i prawo do spazmow! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Wisla, Wisla !!! 21.05.03, 20:36 jeszcze ok. 20 minut, wygrywaja 1:0 ... niestety pozostali z czolowki, poza odra, wygrali. mozna jeszcze liczyc na remis legii (prowadzi 1:0 z lechem) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 wygraja:) 21.05.03, 20:55 2:0, niech jeszcze zurawski sie przelamie, bo svitlica wyprzedzil go w klasyfikacji strzelcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Jak się sam nie cieszysz, IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 21.05.03, 21:18 to dajże szansę na radość innym. Zobacz jak Mikołaj lubi sport i jak Go cieszy wygrana... mnie też cieszy, bo lubię kiedy weselej...a to smutne nie jest. Gratuluję i bedę z radościa witał święto kolejnego tytułu mistrzowskiego... Mikołaju cieszę się z Tobą i zresztą jest nas nie jedynie dwóch, a skks jak widzisz woli sporty wymagajace mniej zaangażowania ruchowego...taki brydżyk, szachy, bierki, pasjansik komputerowy na czas... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Jak się sam nie cieszysz, 21.05.03, 21:23 No masz rację:) Jeszcze podnoszenie ciężarów /100g/ sztafety - różne. A co do zadowolenia to b. się cieszę, że Wam To sprawia przyjemność:) ale ja wyjątkowo nie znoszę piłki nożnej - zwłaszcza w wykonaniu "kelnerów" jakimi bez wyjątku są wszyscy polscy "zawodowcy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny a jakby tak IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 21.05.03, 21:31 kupić tę sukienkę ślubną co to ją oferowała pewnie miła dama na Forum, yo mielibyśmy i kostium i te rękawuczki krótkie do posiłków, i zapewne udałoby się zrobić z nich adaptację do nieposiłków a właśnie ciężarowego treningu... A w taki deszcz to nawet w tej sukience nie wybiegłbym na murawę...ba , wogóle bym nie wybiegł... To nie lub ale się ciesz... Ukłony;-)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: a jakby tak 21.05.03, 21:39 i ciężko mi sobie wyobrazić Trudnego w sukience:) a "takie" przebieranie to ma chiba swoją nazwę. a jeszcze w deszczu!! Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: a jakby tak -jest jeszcze ktos... 21.05.03, 21:48 ...kto nie lubi sportu w ogole a pilki noznej wszczegolnosci,preferooye zas dys- cypliny wymienione przez Ciebie.Skad innad w porzadku facio ktorego nalogowo,co tydzien,czytam i jasna troista krew mnie zalewa!Yooroos ma na imie,urbanista jeden!! Wolnosc,rownosc i prawo do spa(z)mu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: a jakby tak -jest jeszcze ktos... IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 21.05.03, 22:19 No jakże to Panowie widzicie, bez sportu...znaczy bz pływania, bez żagli, bez gór trochę wiecej niż spacerowo i rekreacyjnie, bez nart i szybowców, bez gaci ostatecznie można płynąć wpław nawet jeśli daleko...ale żeby tak nic nie chcieć? A młotem rzucić, albo dyskiem...a inaczej to młot tylko jak u kowala , a dysk ewentualnie do wypadania...Nie wiem czy to wypada... Ale można przecież jeśli już nie kazdego dnia, to bodaj raz na jakiś czas pobiegać choćby z psem... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Jak się sam nie cieszysz, IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 23:57 tak, bardzo sie ucieszylem z wygranej:)) a tym bardziej, ze na forum nie jestem osamotniony w tym uczuciu;-) troche za to jestem zawiedziony drugim meczem, nawet bardzo... jestem fanem pilki z wysp (wg mnie najatrakcyjniejszej) i zaluje, ze celtik przegral i to jeszcze tak nieznacznie. niewiele brakowalo do karnych, a nawet porazki porto w dogrywce. w tym roku, niestety, wszystkie zespoly z wysp jednomyslnie przegraly wszystko, co sie dalo w pucharach :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wisla, Wisla !!! vs Plock 25.05.03, 17:26 1:0 !!! brawo Kalu !!! w nastepnej kolejce MISTRZ NASZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wisla, Wisla !!! vs Plock 25.05.03, 17:32 wg gazety gol nie zostal uznany, w trojce mowili cos innego... nie ma to jak dostep do infomacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wisla, Wisla !!! vs Plock 25.05.03, 17:35 onet na żywo tez 0:0, ze strzałem uche w poprzeczkę... btw. i tak napiszą, że wisełka kupiła (hi, hi), zwycięstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wisla, Wisla !!! vs Plock 25.05.03, 17:39 tomcrac napisał: > jak stawiacie? ja 1:2 0:1 - frankowski strzeli trzecia bramke z rzedu Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wisla, Wisla !!! vs Plock 25.05.03, 17:38 peteen napisał: > onet na żywo tez 0:0, ze strzałem uche w poprzeczkę... haha:)) na gazecie byl gol ze spalonego.. ale wierzylbym raczej onetowi, dziennikarze gazety pisza czasem takie glupoty w tych relacjach, ze nic tylko zaplakac. czasem robie screnshoty, hehe > > btw. i tak napiszą, że wisełka kupiła (hi, hi), zwycięstwo... ja tam mysle, ze nawet nie musiala kupowac... chociaz jak widze to plock nie odpuszcza - nasi wygraja jednym golem Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wisla, Wisla !!! vs Plock 25.05.03, 17:46 w 21 min. był gol uche, ale sędzia dopatrzył się faulu, w odpowiedzi strzał płocczan w słupek a legia już 3 żółtka w jaworznie... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Wisla, Wisla !!! vs Plock 25.05.03, 17:49 Interia dzisiaj jakas wolna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 w trojce mowia 25.05.03, 18:11 ze legia przegrywa, prawda li to? bo na gazecie ani slowa o golu Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Goool !!! 25.05.03, 18:24 brawo Kuzba !!! szkoda, ze musze wychodzic:( niech mi ktos zaesemesuje wynik, pliss, wroce dopiero jutro, a nie chce sie dreczyc tyle czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac super! ide nad Wisle! :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 18:34 > niech mi ktos zaesemesuje wynik, pliss, wroce dopiero > jutro, a nie chce sie dreczyc tyle czasu:) no takich hardkorowych imprez z niedzieli na poniedzialek to nie mialem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wisla, Wisla !!! 31.05.03, 16:18 Dospel przegrywa - mistrzostwo jest juz nasze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombel Re: Wisla, Wisla !!! IP: *.proxy.aol.com 31.05.03, 17:22 A my co? Wygrywamy?hihihi! Niepokojaco pozdrawiam, >Komu w pilke temu butem!< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Wisla, Wisla !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 17:41 brakuje mi tu jeszcze jednego gola, ktory ostatecznie by rozstrzygnal mecz ! dzisiaj jeszcze obstawialem wygrana 2:0 po dwoch golach Zurawskiego i mam nadzieje, ze sie nie pomyle ! chociaz i tak remis daje nam mistrzostwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj24 Re: Wisla, Wisla !!! IP: *.acn.waw.pl 31.05.03, 17:45 a leglia 3-3 z ruchem;) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Wisla, Wisla !!! 31.05.03, 17:48 A Svitlica ustrzelil gola,z karnego bo z karnego ale ustrzelil! Zurawsski,Kuzba zostal Wam jeszcze Lech! Strzelajaco pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj24 Re: Wisla, Wisla !!! IP: *.acn.waw.pl 31.05.03, 17:50 A polonia dzielnie walczy z odra brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 WSILAAA MISTRZEM !!!! 31.05.03, 17:58 mam nadzieje, ze w meczu z Lechem Zurawski albo Kuzba przescigna Svitlice !!! najlepiej oboje, ale to chyba niemozliwe ! brawa dla WISLY !!! alez sie ciesze !!! czekam na Lige Mistrzow w Krakowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 PIEKNE ZAKONCZENIE SEZONU 03.06.03, 20:03 4:2 z Lechem, trzy asysty szymkowiaka!!! szkoda mi ruchu:( Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: PIEKNE ZAKONCZENIE SEZONU 03.06.03, 20:16 I to by bylo na tyle! Teraz trzeba doomac jak zakwalifikowac sie do LM. Jezeli zacznie sie handel doczekamy sie tego samego co zwykle.Niestety. A coos mi moovi,ze do wysprzedazy dojdzie.Obywatel Coopial&ska jakas kase wreszcie chcieliby zobaczyc i nie beda kombinowac co by bylo gdyby sie oodalo Przykre ale takie Nasze,polskie. A gdzie bedziemy grac? Tutaj kolejne podejrzenie moje.Gdyby w/w (ob.C.) zalezalo na L.M. z budowa stadionu nie czekalby, tylko przy swoich mozliwosciach i koneksjach wybudowal sam nie ogladajac sie na innych.Tak czy nie? Gratuluje Wisle i wszystkim kibicom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: PIEKNE ZAKONCZENIE SEZONU IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 21:32 magazyn1 napisał: > I to by bylo na tyle! > Teraz trzeba doomac jak zakwalifikowac sie do LM. > Jezeli zacznie sie handel doczekamy sie tego samego co zwykle.Niestety. > A coos mi moovi,ze do wysprzedazy dojdzie.Obywatel Coopial&ska jakas kase > wreszcie chcieliby zobaczyc i nie beda kombinowac co by bylo gdyby sie oodalo skoro czekali juz te pare lat to 2 miesiace (nawet 2 tyg, do losowania) nikogo nie zbawia... > Przykre ale takie Nasze,polskie. > A gdzie bedziemy grac? wlasnie zmieniaja murawe... > Tutaj kolejne podejrzenie moje.Gdyby w/w (ob.C.) zalezalo na L.M. z budowa > stadionu nie czekalby, tylko przy swoich mozliwosciach i koneksjach wybudowal > sam nie ogladajac sie na innych.Tak czy nie? nie:( bo zaraz by sie podnioslo larum, ze bezprawnie, ze bez tego, czy tamtego, poza tym mialo sie dorzucic tez miasto itd.. problemy co najmniej jak przy nowym miescie:( a jechalem wczoraj bloniami i patrzac na te gole slupy oswietleniowe wyobrazilem sobie stadion.. nic wielkiego, taki wystajacy lekko ponad drzewa, cos jak mniejsza wersja old trafford. marzenia..:( mikolaj Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 jutro losowanie 19.06.03, 19:34 wprawdzie losuja tylko 1. i 2. runde eliminacji, te z najlepszymi dopiero 25 lipca, ale zawsze juz mozna sie poemocjonowac:)) ja bym chcial jakiegos slabego zespolu, zeby im walneli z 8 bramek lacznie..:) aha, jak czytalem na jakie zespoly moze trafc groclin to niezle sie zdziwilem! zespol z san marino, dwa z wysp owczych (ostatnio ostro grali z niemcami:D - prawie zremisowali), dwa z islandii, jeden z liechtensteinu, andorry chyba nie ma w ogole w uefa? Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: jutro losowanie 19.06.03, 19:42 Andorra jest,mik7! A kogoz my mozemy wylosowac? Nie chce mi sie wedrowac na inne stronice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: jutro losowanie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:52 magazyn1 napisał: > Andorra jest,mik7! ale repry narodowej nie maja w uefa > A kogoz my mozemy wylosowac? > Nie chce mi sie wedrowac na inne stronice! to jest w dziale sportowym gazety, nie mam linka pod reka, a zaraz wychodze na rolki. jak wroce to poszukam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 juz mam: IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 21:17 www1.gazeta.pl/sport/1,35335,1537259.html Odpowiedz Link Zgłoś