Dodaj do ulubionych

Saritorpark w Michałowicach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 08:48
Widziałam inne wątki i tak tylko przekrzykiwanie że lepsze bliźniaki czy
wolnostojące domy. Ja wiem że chcę tylko i wyłącznie dom wolnostojący który
ma te wszyskie plusy o któych tam piszą, że działki są duże, wygodne, domy
ładne i funkcjonalne ale nie o tym tu chcę.
Potrzebuję informacji jakich nie znalazłam w innym wątku. Coś o developerze?
Ktoś może umowę już podpisał? jakieś uwagi i zastrzeżenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: zbych Re: Saritorpark w Michałowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:49
      umowa w saritor jest nawet OK, a domy rzeczywiście do tych bliźniaczków nie da
      się porównać. Ale zaskakuje mnie dlaczego bliźniaki w innych inwestycach są
      taie drogie? tu w tej samej cenie jest dom i działka ok 10 arów, a tam podobna
      powierzchnia domu ale działeczka maciupka, 3 - 4 ary. Czy Saritor sprzedaje za
      tanio czy inni za drogo?
      • Gość: hhehhee Re: Saritorpark w Michałowicach IP: *.ghnet.pl 18.04.07, 12:28
        reklama, reklama, reklama
        to może wszyscy się zastanówmy czemu tak tanio i pięknie buduje w/w firma w
        odniesieniu do innych budujących tak drogo hheee
        • Gość: wrocławianin Re: Saritorpark w Michałowicach IP: *.centertel.pl 18.04.07, 18:52
          co do architektury to w sumie niezła, planuje się przeprowadzić do Krakowa w
          niedługim czasie nie stać mie na mieszkanie 100 m2 po 14.000 PLN/m2. Więc myślę
          o budowie lub kupnie domu. Co jest z tymi domami że w cenie bliźniaka czy
          szeregówki są wolnostojące sprzedawane??

U nas we wrocławiu normą jest że dom czy w mieście czy pod jak jest
          wolnostijący to schodzi momentalnie, a bliźniaki się bujają ludzie długo. No i
          ceny za bliźniaka niższe są sporo.

Jakieś szczegóły o tej umowie?
          no i czy developer wiarygodny?
          i dlaczego przez biuro sprzedają?

z góry wielkie dzięki.
      • Gość: maselniczka Re: Saritorpark w Michałowicach IP: *.centertel.pl 23.04.07, 21:29
        my may rezerwację, jak nie podniosą ceny do umowy przedwstępnej to będziemy
        mieli dom, umowa jest całkiem mieliśmy uwagi ale bez problemu je przyjęli.
        • Gość: gkp Re: Saritorpark w Michałowicach IP: *.ists.pl 23.04.07, 23:49
          Mam pytanko - widzialem pare reklam tego osiedla - czy ktoś z szanownych
          grupowiczów był tam i czy juz cos stoi (chodzi o postęp robót, terminowość,
          stan zaawansowania itd - jak to wygląda)? Czy narazie wszystko na papierze ?
    • Gość: wraz Re: Saritorpark w Michałowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:24
      Jedź na budowę, wejdź do domu przekonasz się czu duży wygodny, czy ci pasują
      takie a nie inne rozwiązania i układ, porozmawiaj z ekipą która to buduje,
      zapytaj co innego budowali, popytaj mieszkańców z tych innych budów i wszystko
      jasne będzie. A umowę developera najlepiej daj prawnikowi do przeglądnięcia :)
    • Gość: andrew Saritorpark w Michałowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 09:35
      czy macie jakieś info o tej inwestycji? bo coś cicho na forum o niej? dzieje
      się tam coś? Ani jednego złego zdania? wszyscy zadowoleni?
    • ebabka Re: Saritorpark w Michałowicach 09.07.07, 15:15
      My podpisaliśmy umowę przedwstępną, załapalismy się jeszcze na dobrą cenę.
      Że podejrzane...? Hmmm, myślę, że nowy deweloper, którego to jest pierwsza
      inwestycja w Polsce, musiał czymś zachęcić ewentualnych nabywców. Saritor
      postawił na niską cenę.
      Nie wiem tylko, jak im teraz sprzedaż pójdzie, bo podrożało okrutnie...

Budowa ruszyła. Działka jest teraz wielkim placem budowy. Można zobaczyć
      zdjęcia na stronie www.saritorpark.com/pl/index.html

A przy okazji: chętnie poznam przyszłych sąsiadów :)
      Założyłam forum do wymiany informacji, gdzie zapraszam wszystkich chętnych,
      którzy podpisali już umowy z Saritorem.
      Może stworzymy jakis wspólny front ;)
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48425
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka