tosia_4 20.05.03, 11:43 Pozostając pod wpływem wątku gph o robiniach otwieram ranking wiosennych zapachów. Zaczynam, może mało oryginalnie, ale z głębi serca (nosa?) - BZY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: ranking wiosennych zapachów 20.05.03, 11:47 tosia_4 napisała: > Pozostając pod wpływem wątku gph o robiniach otwieram ranking wiosennych > zapachów. > Zaczynam, może mało oryginalnie, ale z głębi serca (nosa?) - BZY Bzy! i ziemia po deszczu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Wiem, ze jak ten elefant w składzie porcelany... 20.05.03, 11:48 ale ...skoszona trawa. Wczoraj skosiłem , to wiem...;-)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ranking wiosennych zapachów 20.05.03, 11:53 obornik wywożony przez chłopów na pola.. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: ranking wiosennych zapachów 20.05.03, 11:55 to jest to twoje romantico? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ranking wiosennych zapachów 20.05.03, 11:59 tosia_4 napisała: > to jest to twoje romantico? romatico - przy robiniach. przy oborniku - reality ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ranking wiosennych zapachów 20.05.03, 12:00 gph napisał: > tosia_4 napisała: > > > to jest to twoje romantico? > > romatico - przy robiniach. > przy oborniku - reality ;) show? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ranking wiosennych zapachów 20.05.03, 12:06 wodnik74 napisała: > gph napisał: > > > tosia_4 napisała: > > > > > to jest to twoje romantico? > > > > romatico - przy robiniach. > > przy oborniku - reality ;) show? show zależy od traktorzysty. niemniej to wątek o zapachu - dorzucam zapach chłopów pod sklepem, co pierwsze, wiosenne piwko piją a z kwiatowych MAGNOLIA!!!!!!!!!!! magnolia rules w ogóle.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ranking wiosennych zapachów 20.05.03, 12:13 ale magnolię to chyba rzadko można powąchać, nie??? chciałabym jeszcze dorzucić konwalie i zapach ciepłego powietrza Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: ranking wiosennych zapachów 20.05.03, 12:41 tosia_4 napisała: > Zaczynam, może mało oryginalnie, ale z głębi serca (nosa?) - BZY " biły maje, biły bzi biłaś też dziewczino ty i odejszłaś" Odpowiedz Link Zgłoś