Dodaj do ulubionych

13 LO W KRK-każda informacje na wage złota

IP: *.brzesko147.tnp.pl 22.04.07, 23:38
potrzebuje informaci na temat 13 lo w krk prosze pomuzcie
Obserwuj wątek
    • Gość: zaix Re: 13 LO W KRK-każda informacje na wage złota IP: *.n4u.krakow.pl 25.04.07, 15:13
      co chcialabys wiedziec?
    • Gość: sss Re: 13 LO W KRK-każda informacje na wage złota IP: *.ruc.lama.net.pl 27.04.07, 23:10
      to mój pierwszy rok tutaj ale szkoła jest świetna! Super ludzie, nie ma
      praktycznie ludzi ogólnie klimat fajny, nauczyciele tez spoko z tych gorszych
      mozna sie popolewać.
      • Gość: DOROTKA Re: 13 LO W KRK-każda informacje na wage złota IP: *.brzesko147.tnp.pl 29.04.07, 10:40
        oh jak sie ciesze bardzo chce isć do tej szkoły bo licze na zajebisty klimat:)
        niechce isć tam gdzie najważniejsza jest nauka i średnia ocen fuj
        bleee......ani mowy.Interesuje mnie profil mat-inf i internat bo do krk mam 100
        km wiec wiecie hehehehe. Moze mi coś na ten temat napiszecie byłabym
        wdzieczna ;)
        • Gość: DOROTA Re: 13 LO W KRK-każda informacje na wage złota IP: *.116.209.115.brzesko209.tnp.pl 30.04.07, 19:42
          yyy...moze by sie ktoś wypowiedział??hm??
          • Gość: v91 Re: 13 LO W KRK-każda informacje na wage złota IP: *.brzesko147.tnp.pl 02.05.07, 16:18
            dołaczam sie do proźby Doroty.........
          • Gość: Karol Re: 13 LO W KRK-każda informacje na wage złota IP: *.chello.pl 03.05.07, 14:56
            Rok temu skończyłem tę szkołe i bez problemu dostałem się na studia. Atmosfera
            fajna, nauczyciele - wiadomo, wszędzie są lepsi i gorsi, ale ogólnie spoko.
            Bezstresowo, ale jednak jakąś wiedzę się zdobywa. Chcesz się uczyć, szkoła Ci
            pomoże, nie chcesz - twoja sprawa. Polecam, to mogą byc fajne lata.
            • Gość: Karol Re: 13 LO W KRK-każda informacje na wage złota IP: *.chello.pl 03.05.07, 15:02
              Jeszcze dodam, że obecnie studiuję na UJ, a nie np. Krakowska Szkoła Wyższa, bo
              to akurat ma znaczenie. I jeszcze jedna informacja - na terenie szkoły jest
              ochrona, blisko sądu, więc w miarę bezpieczne dojście dla pierwszoroczniaków.
              Piszę: " w miarę" bo jednak zawsze jakies incydenty mają miejsce.
              • Gość: dorotka Re: 13 LO W KRK-każda informacje na wage złota IP: *.116.209.105.brzesko209.tnp.pl 03.05.07, 20:48
                oh to wspaniale nieprzeczytac nic negatywnie oceniajacego szkołe a mugbyś być
                tak miły i napisać mi jeszcze coś o internacie do którego mogłabym chodzić
                jeśli wybrałabym tą szkołe bo do krakowa to ja niestety niemam blisko choc
                czasem sie ciesze z tego powodu tylko to niezmienia faktu że 100 km robi swoje
                i niemam najmniejszej mowy o dojerzdzaniu aha słyszałam coś o bursie na
                ul.focha ale to podobno tylko dla dziewczyn:/ nic lepszego nieznajde w
                pobliżu ??:(
                • Gość: Karol Re: 13 LO W KRK-każda informacje na wage złota IP: *.chello.pl 04.05.07, 09:21
                  Nie wiem, ja jestem z Krakowa. Popytam co i jak , może złapię kogoś
                  mieszkającego w bursie. Ale ludzie się porozjeżdżali, dziewczyny zaczynają
                  wychodzić za mąż i jest kicha. Ale spróbuję ;-))
                • Gość: Karol Re: 13 LO W KRK-każda informacje na wage złota IP: *.chello.pl 04.05.07, 21:30
                  Moje koleżanki mieszkały przy ul. Rzeźniczej, to parę kroków od szkoły
                  • Gość: dorotka Re: 13 LO W KRK-każda informacje na wage złota IP: *.244.145.210.ip.tnp.pl 07.05.07, 17:17
                    Ale mieszkały w mieszkaniu czy tam jest jakaś bursa ?? Ja dobrze poinformowana
                    to raczej nie jestem ale z tego co wiem to wyboru mieszkania nie mam. Jedyne
                    miejsce gdzie mogłabym mieszkać to bursa na focha może i spoko ale tylko dla
                    dziewczyn :P ale cuż zrobić jeśli się chce wreszcie wybić z tej wiochy:/
                    (kocham ja wspaniałe wspomnienia mi po niej zostaną ale niemożna ukrywać że
                    zero możliwości rozwijania się a kto stoi w miejscu się cofa) to na początku
                    musze się poświęcić potem się coś wymyśli ;)
                    • Gość: Karol Re: 13 LO W KRK-każda informacje na wage złota IP: *.chello.pl 11.05.07, 13:46
                      To była bursa
                    • Gość: ja bursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:12
                      szkola.interklasa.pl/lo_21_krakow/bursy.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka