Dodaj do ulubionych

DRESY NA SZAFOT!

IP: w3cache.* / 192.168.0.* 22.05.03, 23:36
Poltorej godzinki temu bylem sobie pobiegac i wiedzialem jak na ulicy
Stojalowskiego przy petli MPK kilku gnojow w dresach skroilo i pobilo goscia.
Na szczescie policja przyjechala momentalnie i jak powiedzial pan
policjant,mniej wiecej wiedza co to za typk.Oby to byla prawda i oby
skurwiele nie uniknely kary.
A goscia ,ktory zostal pobity zabrala karetka..
Obserwuj wątek
    • skks Re: DRESY NA SZAFOT! 23.05.03, 00:01
      Zawsze twierdziłem, że Kurdwanowskie drechy to jakieś normalniejsze.
      Ale ostatnio rzeczywiście należy im się wpierdol! Wczoraj koło mnie ryja darli
      do pierwszej w nocy. A i coraz częściej ludzi zaczepiają i to nie tylko po
      pijoku:(
      • Gość: K Re: DRESY NA SZAFOT! IP: w3cache.* / 192.168.0.* 23.05.03, 00:06
        Ja tez wbrew obiegowym opiniom myslalem,ze na 'moim' Kurdwanowie wcale nie jest
        najgorzej.Coz faktycznie - ostatnio jakos sie pogorszylo - mlodziezy w dreach
        jest jakby wiecej i ogolnie sa coraz bardziej bezczelni.
        Takie czasy
    • Gość: ztr Re: DRESY NA SZAFOT!_ kto ma to zrobić? IP: *.mik.krakow.supermedia.pl 23.05.03, 07:50
      Do wzrostu beszczelności tych gnojów po trosze przyczynia się również prasa. Bo
      kogo boją się najbardziej krakowianie wg różnych sondaży - ano agresywnych grup
      młodzieży!. Za kilka lat najgroźniejsze będą agresywne dzieci, a za kilka
      następnych agresywne niemowlęta. Korwin Mikke powiedziałby pewnie że to przejaw
      zniewieścienia społeczeństwa - konkretnie jego męskiej połowy. W tzw. dawnych
      czasach zebrało by się kilku zdrowych mężczyzn i pogoniło gnojków dzidami,
      oszczepami, maczetami czy co tam było "na topie". A dzisiaj co - gnojki kroją
      już nie tylko na przystanku, ale na oczach ludzi w autobusie a tzw. mężczyźni
      oczęta w inną stronę - mnie to nie dotyczy, przecież czemu ja - styrany
      pracownik firmy X, ojciec n dzieci mam stawać w czyjejś obronie - od tego jest
      Policja. No cóż, takie czasy.
      • skks Re: DRESY NA SZAFOT!_ kto ma to zrobić? 23.05.03, 07:58
        Przedwczoraj przeprowadzałem znajomą z "Krakowa" na Kurdwanów - no ubrań i
        różnego innego badziewia miała dwa Tiry - podjeżdżamy pod blok - stary
        wieżowiec - zaczynamy wynosić.
        A tu podbiega banda z 10 drechów, zestraszyłem się, że chcą szmaty porwać i
        będę musiał znowu kobite okupić w ciuchy, a tu nie!!!!!!!
        Chopaki grzecznie powiedziały, że pomogą!! Ponosili woreczki, pogadalim,
        browca wypilim!!!
        CUD! A drechy były przysłowiowe - odziane w szelesty, łysawe, napakowane.
        • Gość: picipolo Re: moze .... IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 08:01
          niejaki Tymochowicz pracuje nad poprawa ich wizerunku wsród społeczenstwa?

pozdrawiam picipolo

Ps.dres zawsze bedzie dresem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka