Gość: no mercy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:42 dziesięciu pełnomocników...za taką rozrzutność powinien być jakiś Trybunał Stanu albo inszy sąd polowy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: podatnik Czy Tajster to ten ... IP: 57.66.197.* 17.05.07, 21:46 Czy Tajster to ten od odśnieżania ulic i dziwnych interesów na cmentarzach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cw Re: Czy Tajster to ten ... IP: *.ghnet.pl 18.05.07, 09:01 cmentarze , 6 Brygada , generał , stadion Wisły , wykopki w Rynku tylko jakoż tych dróg mało w obowiązkach chociaż był dyrektorem ( bez konkursu) zarządu dróg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czajnik-pytajnik Tajster - klajster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:02 KTO UMIE UDZIELIC MI ODOPWIEDZI, DOSTANIE LODA BAMBINO NA PATYKU: JAKI "HAK" MA TAJSTER NA MAJCHROWSKIEGO,ZE TEN TEGO MATOLKA TAK FORUJE????? NAWET KULIG SOBIE NA NIM ZEBY POLAMAL.MUSI TAJSTER BYC NIEZLY KLAJSTER. CO ON MA NA PREZIA? KTO WIE, NIECH PODA DALEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola_21 ponoć zna pewną straszną tajemnicę. Jacek boi się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:09 myszy..!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość E tam zaraz się boi.. IP: *.ists.pl 18.05.07, 13:01 Odwdzięcza się wiernym sługom. dzięki temu może liczyć na kolejnych pachołków. No a ten strach to śmiech na sali, w Polsce sędzia Trybunału Stanu nie boi się niczego. Najwyżej niesławy za 50 lat po swej śmierci, ale tylko to go nie powstrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taj-Ster będę się zbierał..statek do Tajlandii mam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 21:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toster Ja nowe trapki mam Tajsterowi je dam IP: *.devs.futuro.pl 29.05.07, 16:39 I niech w podskokach śmiga nam z tąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor kzd Re: Tajster - klajster IP: *.chello.pl 18.05.07, 07:48 Jaśko na Prezia to ma całą teczkę!!!! Żona pana T. pochodzi z tej samej miejscowości co profesor, gdyby ona zaczęła mówić o młodości pana M. było by bardzo ciekawie :) teraz w KZD to będziemy mieć życie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frw Re: Tajster - klajster IP: *.ghnet.pl 18.05.07, 09:05 sam nie , przypuszczalnie działa na rzecz interesów jakiejś grupy osób w tym prezydenta miasta jest skuteczny bo goni ludzi po godzinach do pracy i nic sobie z kodeksu pracy nie robi a prezydent prawnik udaje ,że nic się nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMRodzik Re: Tajster - klajster IP: *.devs.futuro.pl 19.05.07, 01:37 To akurat pikuś wielki pikuś pikuś wielgus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Tajster - klajster IP: *.chello.pl 21.05.07, 07:42 przecież to są szwagry, jeden drugiemu krzywdy nie zrobi!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty77 Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: *.crowley.pl 17.05.07, 22:09 Jesli pan redaktor pisze, że ZTPiD bedzie zarządzał wiekszoscią dróg w miescie, a jedynie drogi gminne pozostaną w zarzadzie KZK, to pan redaktor nie ma pojecia o czym pisze. Dróg gminnych jest w mieście wiecej niz krajowych, wojewódzkich i powiatowych razem wziętych. A należy mniemać, że w KZK pozostaną także drogi wewnetrzne gminne. Jesli tak, to poza pozbyciem się Tajstera ta reorganizacja nic nie wnosi. Kolejna zmiana nazwy, zamieszanie, a zarząd drogami nadal rozdzielony pomiedzy dwie jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sioux Re: Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: *.wi.res.rr.com 18.05.07, 03:08 a co z ukladami? zapomnieliscie o tym ze podpisuje sie dlugoterminowe kontrakty ...na reklame przy drogach? przeciez ta wojna to o kase.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEX Sularz ty wariacie IP: *.crowley.pl 17.05.07, 22:19 Najpierw Sularz wykonczyl Rokite a teraz wzial sie z Tajstera. A kto wezmie sie za Sularza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Sularz ty wariacie IP: *.crowley.pl 17.05.07, 22:21 Sularz to morderca o twarzy karła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Sularz ty wariacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:55 najwyższy już po temu czas. Jego niekompetencja jest powalająca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Sularz ty wariacie IP: *.chello.pl 18.05.07, 16:26 w czasach liceum miłośnik Moczulskiego-agenta, więc czemu sie dziwicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 22:19 "Ponieważ prezydent Jacek Majchrowski nie realizował złożonej po wyborach Platformie Obywatelskiej obietnicy"???? A czy p. prezydent dotrzymal jakakolwiek obietnice, zlozona komulwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomunista Owszem.. IP: *.ists.pl 18.05.07, 03:59 Dotrzymał.. Uniwersytetowi Jagiellońskiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: *.chello.pl 17.05.07, 22:56 Pan Majcherek nie da zginąć towarzyszowi ślizgawce, zawszemu coś załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan JAN W KOŃCu koniec Tajstera teraz tylko do Paki HURa!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 07:15 w góre ręce a dla niego środkowy palec w podzięce zawsze i wszędzie j.... będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOOMO TAJSTEr do więzienia z Kretynem to oszołom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 07:21 Tajster ty lepiej spadaj z krakowa my wszyscy ci podziekujemy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 750lokacji Koniec Tajstera ogłaszamy wielką Fete :))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 07:23 Impreza na rynku dziś o 20:00 podziekujemy mu wszyscy środkowym palcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Koniec Tajstera ogłaszamy wielką Fete :)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 07:57 jeee jasne przyjde na te impreze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Tajster PApapapapappapapapapapapaapap!!!! WOn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 08:16 () () ()()()() Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asko Kto nie skacze ten z Tajsterem złodziej....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 08:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislak Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: *.ghnet.pl 18.05.07, 08:35 Temu panu już dziekujemy!!!! Niech sobie zrobi drogę odejścia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cononowicz Tajster do Łopaty i na drogi Dres w Pasiaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 08:43 Masz tu łopate dres w pasy i drewniane adidasy I nie Będzie TAJSTERA ZŁODZiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: *.ghnet.pl 18.05.07, 09:00 potrzebnie , aby pozbyć się Tajstera spie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszyscy Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: *.ghnet.pl 18.05.07, 09:16 niech wszyscy , którzy coś wiedzą o przekrętech tego gościa piszą o tym na formu może w ten sposób wyjdą na jaw jego sprawki a prokurator będzie miał ścieżki do sprawdzania nie dość ,że rozwalił cały zarząd dróg , zniszczył dorobek ludzi tworzących przez lata tą jednostkę to ma zostać jeszcze pełnomocnikiem prezydenta ? czymże się tak zasłużył Krakowowi ? a jak się zasłużył Majchrowskiemu ( np. Rynek ) to niech go Majchrowski weźmie do swoich prywatnych biznesów a nie obsadza na stanowisku publicznym jako pełnomocnika chcecie żeby znów coś zrujnował? zniszczył? pokłócił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobitka Re: Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: *.krakow.agora.pl 18.05.07, 09:52 kiedyś w porannej kronice TV pokazali konflikt tego pana z sąsiadką o grunt, rzecz dzieje się lub działa się na pograniczu Piekar i Kryspinowa gm. Liszki, ten pan czy też jego dzieci mają dom w tej okolicy i zaanektował pas ziemi owej Pani, wcześniej ją nachodził, żeby po dobroci sprzedała, ponieważ się nie zgodziła - zabrał, niech wam się nie wydaje, że on się boi jakiegokolwiek prokuratora, tak sądzę po obejrzeniu tego programu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfee Re: Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: 212.2.101.* 18.05.07, 20:24 kiedyś w podstawówce koleś mi dogryzał poszedłem do pani nauczycielki i mówię ,żeby go napomniała nie pomogło dłem kilka ray koleśiowi w puzon pomogło jak prawo na niego nie działa to w puzon go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpijek Re: Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: 194.0.102.* 20.05.07, 11:49 Mądry pracodawca powinien pozbyć się takiego "tajstera" w sposób zgodny z prawem! inaczej bedzie sad pracy,odwołania, dlugotrwałe zwolnienie lekarskie.Jesli zrobi to z pominieciem choćby jednego paragrafu kodeksu parcy,to jeszcze moze sie okazać, ze skorumpowany, bezczelny i niekompetentny pracownik jest ofiarą,a nie winowajcą. Mądry pracodawca - jak to pieknie brzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radical Re: Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: 62.121.129.* 18.05.07, 09:26 Trybunał Stanu? Przecież Majchrewka jest jego sędzią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erty Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: *.ghnet.pl 18.05.07, 09:30 ciekawe < przedtem jak go chciano wykosić uciekał na zwolnienie i przeczekiwał zawieruchę zachowując status pracownika mianowanego później wracał do urzędu i domagał się równorzędnego stanowiska teraz zrobi go Majchrowski pełnomocnikiem , czyli praktycznie nie będzie podlegał żadnej publicznej kontroli nawet gdy zostanie skazany , nie będzie to przeszkodą prawną do jego działania jko pełnomocnika Majchrowskiego ( np. na zleceniu ) do tego niektórzy gamonie tytuują pełnomocników per prezydencie , tak jakby byli wiceprezydentami to widać ,że gość zamiast zostać wyrzucony na zbity pysk za błagan organizacyjny i rozbicie jednostki z której odeszła połowa pracowników będzie jeszcze wyżej to może się zdażyć tylko za kadencji Majchrowskiego zawsze twierdziłam ,że na prezydenta Krakowa powinno się wybierać urodzonych w Krakowie od pokoleń a nie z jakiejś prowincji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz nie straci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 09:42 a ja słyszałem że Jasiu chwali się że zostanie równocześnie dyrektorem i pełnomocnikiem a PO to mu może na kant pyty naskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwEA Re: nie straci IP: 212.2.101.* 18.05.07, 20:31 JAK TAK TYWIERDZI TO TYLKO POTWIERDZA SWOJĄ NIEKOMPETENCJĘ , GDYŻ CHYBA WSZYSCY DYREKTORZY JEDNOSTEK GMINNYCH NIE POSIADAJĄCYCH OSOBOWOŚCI PRAWNEJ MAJĄ Z POWODÓW FORMALNYCH PEŁNOMOCNICTWA MAJCHROWSKIEGO ALE CO ON MOŻE WIEDZIEĆ O TAKICH SPRAWCH ŚLEPO SŁUCHA , PEWNIE TEŻ NAGRYWA , BO TO PRZECIEŻ KOMUNA WYKSZTAŁCIŁA I ZATRUDNIŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2ef1 Re: nie straci IP: *.ghnet.pl 21.05.07, 08:29 to jest bardzo możliwe ,że Majchrowski trzyma go jako kartę przetargową do targów z PO w sumie dosyć tanio go to wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Majchrowski obiecywacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 09:57 Głosowałem na Majchrowskiego, bo wydawał sie najlepszym z kandydatów. Oczy mi sie otwierają ( wiem, ze po ptokach). Razi nieudolnością w realizacji swoich obiecanek-cacanek( drogi, stadion Cracovii, niekompetentni pełnomocnicy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Majchrowski obiecywacz - nie jest tak źle.. IP: *.ists.pl 18.05.07, 12:56 KSW małżonce prawie za darmo błyskawicznie kupił, Pałac prywatny na Woli Duchackiej sobie w 4 lata postawił (w 4 lata z bloku do pałacu!) i dla UJ-tu też ryzykuje wspomagając paserstwo.. Pełnomocnicy niekompetentni, ale w polityce trzeba się odwdzięczać a stadion Cracovii to tylko takie propagandowe gadanie było, żeby trochę głosów dostać od bezmyślnych troglodytów, każdy w d***kracji tak robi. Zresztą budowa stadionu wymaga kradzieży znacznej ilości cudzych pieniedzy na cudzy cel. Zawsze milej wydaje się cudze pieniadze na własny cel. Zatem głosuj dalej spokojnie na niego, to najlepszy interes prywatny w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam.N.H Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: 89.174.214.* 18.05.07, 10:28 Nareszcie, tyle lat czekaliśmy a on zbijał kapitał i nic nie robił, Odpowiedz Link Zgłoś
blejkcarrington Re: LISTA Rzeczy Dziwnych 18.05.07, 11:28 Tunel do nikąd pod dworcem, elektroniczne tablice informacyjne, które o niczym nie informują, bezsensowne skrzyżowanie na ul. Armii Krajowej, bezsensowne skrzyżowania w rejonie Politechniki tzw centrum komunikacyjne gdzie hektary ziemi pokrywają zbyteczne ulice i skrzyżowania. Ja tam nikogo nie oskarżam, ale to wszysko jakieś dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: LISTA Rzeczy Dziwnych IP: *.ghnet.pl 21.05.07, 08:31 dziwne czy też głupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:40 10 PEłNOMOCNIKóW, I JESZCZE TEN tAJSNER PRZEZ KTóREGO NIE MA PARKOMETRóW W kRAKOWIE? JAJA SOBIE ROBI NASZ PREZYDENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O w mordę To sie nazywa: kop w górę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:40 Temu sie chyba nigdy krzywda nie stanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Kraków Dziękuje Radnym PO za Wywalenie Tajstera!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:18 A teraz szybko go wsadzić do celi albo mam pomysła na rynek w dyby zapiąć niech krakowianie mu plują w Mordę z soczystą Melą zieloną. Mam dla niego jakieś pół słoika soczystej meli od gruźlika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyiek Re: Kraków Dziękuje Radnym PO za Wywalenie Tajste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:41 widać że jeszcze jeden małolepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Likwidacja KZD - Nowe będzie lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:51 Popieram likwidację,chciałbym normalnie żyć. Nie mogę zatrzymać samochodu celem wysadzenia ludzi i bagażu, na rondzie koło dworca PKS, u wylotu nowego tunelu. Powinna być możliwość POSTOJU DO MAX 5 MINUT. Stan obecny trzeba zmienić. Wszelkie uwagi są ignorowane. Do dworca trzeba przyjechać i odjechać własnym autem ,nie narażając sie na ciągły stres. Wszędzie zakaz ruchu i zakaz zatrzymywania. Mam nadzieję że kiedyś będziemy normalnym miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Do Księgi Guinessa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:46 Spoko, spoko - dzięki Tajsterowi Kraków ma szansę trafić do Księgi Guinessa: za największą na świecie ślizgawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:00 18 wchlonie 150 ... panowie zajmijcie sie czyms pozytecznym co rzeczywiscie pomoze mieszkancom Krakowa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Nie zrozumiałeś. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:27 Nie chodzi o to, kto kogo wchłonie, tylko kto dzięki temu wyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ma zostać pełnomocnikiem d/s EURO 2012 ! IP: *.chello.pl 18.05.07, 17:21 Tak się mówi w pewnych kręgach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpijek Re: Ma zostać pełnomocnikiem d/s EURO 2012 ! IP: 194.0.102.* 20.05.07, 11:58 A to pięknie. Tez tak pomyslałem, bo to teraz "na fali". Tez wiem, ze szykuje się reorganizacja w urzedzie w zakresie zarzadzania sportem. Wiec to mozliwe. I niedopuszczalne, zeby taki człowiek,który tyle razy wykazał swoją niekompetencję, został powołany na stanowisko od którego tyle zależy. Wiem, ze źródeł zblizonych do...że JUŻ się interesuje (Tajster) wyjazdem na delegacje do Londynu. Oczywiście jako wielki specjalista od sportu!!! Panie Prezydencie- wstydu oszczędź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 546 Re: Ma zostać pełnomocnikiem d/s EURO 2012 ! IP: *.ghnet.pl 20.05.07, 22:54 Majchrowski nie potrzebuje mądrzejszych od siebie tylko posłusznych i ślepo oddanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 42 Re: Ma zostać pełnomocnikiem d/s EURO 2012 ! IP: *.ghnet.pl 21.05.07, 20:19 kiedyś był dobry zwyczaj na taczki wsadzało się gamonia i za bramę zakłądu w asyście pracowników czyemu takich pięknych tradycji nie ma w urzędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor Pełny Nocnik d/s EURO 2012 ! Hahahaha!!!! IP: *.77.classcom.pl 22.05.07, 20:16 Tajster może nawet zagrać w reprezentacji Polski! Powiem Wam jakby załatwił wygraną - najpierw nałożyłby na drużynę przeciwną kary, a potem ich zaszantażował! Tymi metodami zawsze pracował - efekt murowany! Wygralibyśmy z Anglią, Holandią i Włochami! ;-))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cztelnik Likwidacja KZD - Tajster straci stanowisko IP: *.net.autocom.pl 18.05.07, 19:20 mały człowiek o ogromnym mniemaniu o sobie,zakompleksiony do granic, ma problem sam ze sobą, powinien sie leczyć ale brak mu na to czasu, z tego wszystkiego pomiata ludźmi bo sądzi ,że to doda mu prestiżu, że jest kimś ważnym . myli sie jest mniej niż zero,gnoi ludzi, wszystkich bez wyjątku, którzy nie są mu czołobitni, ale robaczek teraz ma 50- tkę a za kilka lat nikt go nie rozpozna, i po co mu to? za kilka lat nikt mu szklanki wody nie poda. A niech tam sobie będzie Dziesiąty pełny nocnik prezydenta - mina nadęta, kilo próżności - zero umiejętności, pustka z życzliwości - tona zaciętości, nie ma tu żadnego jemu życzliwego, Odpowiedz Link Zgłoś