hor1 Jak przygotować się na inwazję kosmitów? 22.05.07, 10:21 Gdy już nas zaatakują obcy,trzeba jak najszybciej doprowadzić do tego aby obcy zawiązali koalicyjny rząd z pisem.Wtedy klapa pewna.Kaczyńscy potrafią każdego załatwić.Prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: Jak przygotować się na inwazję kosmitów? IP: *.tvk.torun.pl 22.05.07, 10:57 jeśli te ufole są takie mądre, to nie mogą sobie wody zrobić z wodoru i tlenu? (który wcześniej zrobią de facto też z wodoru). A na marginesie....to amerykańcy wszystko wiedzą o ufolach i spiskach, a nie wiedzą, nad jakimi oceanami leży ich kraj, palanty <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schizofernik Wolicie Boga czy Kosmitów jako gości powitać? IP: 62.233.164.* 22.05.07, 11:13 Ciekawe co będzie większym nieszczęściem dla naszej szczęśliwej populacji? www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wardog1 Re: Wolicie Boga czy Kosmitów jako gości powitać? IP: *.versanet.de 22.05.07, 16:07 Gość portalu: schizofernik napisał(a): Boga czy kosmitów, Dla przeciętnych śmiertelników,a i nie tylko, to byłoby to samo. A może w dalekiej przeszłości było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: Jak przygotować się na inwazję kosmitów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:54 Skupianie się na szczegółach, drobnych błędach i trudność w ogarnięciu całości jest jednym z objawów organicznego uszkodzenia mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kordian Jak przygotować się na inwazję kosmitów? IP: 217.153.39.* 22.05.07, 12:04 Super. Jestem sercem z wami, jednak cyz wydaje wam sie, iż nasze samoloty, działa itp będą działały na wypadek konfliktu z cywilizacja zdolna podróżować między gwiazdami? Do tego są potrzebne tak olbrzymie ilości energii, iż w istocie prawdopodobnie lepiej mieć nadzieje, że przybędą tu w pokoju :) Odpowiedz Link Zgłoś
gs-arts.net Na polecenie Boga, Dialeb z Aniolem sie zbratal.. 22.05.07, 12:43 ... Odpowiedz Link Zgłoś
horatio_valor Re: Jak przygotować się na inwazję kosmitów? 22.05.07, 13:02 W artykule nie ma ani jednego błędu w odmianie nazwisk w języku obcym, pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kartiuszka Inwazję kosmitów... odwołana!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:13 Miejscami bardzo ciekawa dyskusja. Jednakze wobec faktu, iz inwazja kosmitow na Ziemie nie bedzie miala miejsca, raczej... bezprzedmiotowa;-) Pozdrawaiam fsjeh -Naczelny Kosmita N.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka z grónia Puknijcie się wszyscy w łeb. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka z grónia Puknijcie się wszyscy w łeb. Amen! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufinka Jak przygotować się na inwazję kosmitów? IP: *.chello.pl 22.05.07, 13:58 podaję przepis kupić cos mocnego położyć sie spać i jjjjjjjjjjjjjjbać to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufina Jak przygotować się na inwazję kosmitów? IP: *.chello.pl 22.05.07, 14:02 nie potrzeba nam inwazji kosmitow bo jeden drugiemu składa życzenia jjjjjjjjjjjjjjjbać to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terencjusz Jak przygotować się na inwazję kosmitów? IP: *.elb.vectranet.pl 22.05.07, 14:45 Szedłem sobie ulicą daleko od domu Przed chwilą przeca wysiadłem z wagonu Na wystawie sklepu z telewizorami Obraz nietypowy zawładnął ekranami Co się dzieje? Stało się coś ważnego! Przerwać przemówienie senatora republikańskiego? Alarm! Na terenie całych Stanów rozpoczęła się Inwazja waranów! Panika. A dostrzeżono ją po tym Na miernikach zmalały poziomy głupoty Czy ojczyzna wolności nie ma przyszłości? Niemożność zrozumienia każdego złości Są już liczne ofiary. Oficer rozszarpany Regulamin jego święty - dwadzieścia cztery rany Poprzednie zniszczenia dokonane przez mniejszości To jakiś absurd w stosunku do całości Płoną budowle reprezentacyjne Puste centra finansowe opuszczane seryjnie Gdzie uciekać, nie, nie, nie, nie, nie ma dokąd! Na pomoc też nie można liczyć znikąd! Nie ma co tu stać, bo gdy się wali okolica Uciekam przed siebie po szerokich ulicach Na których dziś pierwszy raz nie ma korków Wszyscy uciekli ze swoich samochodów Sklepy opuszczone zapraszają złodziei Ale tym razem nikt się wejść nie ośmieli Jeszcze żywy kaznodzieja mówi, że to kara boża Sąd Ostatni, od morza do morza W pogoni za pieniądzem w totalnej skali Ludzie o sobie pozapominali Na co teraz te majątki, te domy złote? Wywloką wszystko na ulicę z powrotem Gdzie kundle to zeżrą, a potem wysrają Ot, i całą zabawę mają Model człowieka nowoczesnego Gdy co do czego przyszło, poszedł na dno Gdzie się teraz podzieją? Może w swoich samochodach Które są deptane na okolicznych drogach Jest za późno, za późno na żale i łzy Mogłeś pomyśleć wcześniej o tym Alarm! Na terenie całych Stanów rozpoczęła się Inwazja waranów! Cztery minuty na opuszczenie terenu! Chcieć mieć więcej i chcieć jeść więcej Pieniądze na życie, czy życie dla pieniędzy? Ktoś coś mówił i z rozpaczy wył Uznany niegroźnym świrem tylko był Wyścig do krańca kuli. To brzuszek rozpruli Wyścig nieudany do krańca kuli Ale wracam do siebie. Chcę się w kiblu schować Zapomniałem, że kazali je onegdaj pozamykać Więc ofiary potencjalne widać jak na dłoni Ofiarę taką waran łatwo dogoni To jest coś jak z potopem. Teraz nie ma możliwości Aby się opamiętać. Był czas w przeszłości Tylko pech mój taki, że i ja tu jestem Parę razy się nad tym zastanawiałem Wydawało mi się, że widzę wszystko dokładnie A mimo to goniłem jak ten chart na arenie Gdzie nadzieja w tratowanym wyścigu szczurów? Rozpoczęła się Inwazja waranów! To koniec! Na terenie całych Stanów rozpoczęła się Inwazja waranów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piję do terencjusa Polska vs. obcy (By Kazik) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:49 Ref.: Hej, hej - Mars napada Dookoła ludzi gromada Hej, hej - Mars atakuje Żadnej litości nie czuje Hej, hej - Mars napada O owoce pracy naszej zjada Hej, hej- ludkowie biedni K kolejny zlew powszedni Nad Bałtykiem rozpostarli swoje skrzydła ludzie z Marsa Atakować w taki sposób to jest jedna wielka farsa Motłoch gapi się rozdziawion, nowej szuka podniety Cywilizacya wroga z innej planety W Gdyni zbiera się pospiesznie sztab kryzysowy Albo anty, ryba psuje się od głowy A każdy z prawem tutaj jest na bakier John Malkovich jak grał Ruska to mówił "madier fakier" Inwazja planetarna do plaży się zbliża Tymczasem w sztabie w Gdyni jeden innym ubliżał Co to był za film, co na nim wciąż się ruchali? Tu za heroinę, panie, ludzie wszystko by oddali Wszystkie deski obsikane, wszystkie kible obsrane Jaki piękny jest nasz port, gdy się go widzi nad ranem Wszystko tak poukładane, dużo dobrej roboty Do portu się zbliżają z Marsa istoty Ref.: Hej, hej - Mars napada Dookoła ludzi gromada Hej, hej - Mars atakuje Żadnej litości nie czuje Hej, hej - alarm dla Wybrzeża Zagrożenie się rozszerza Hej, hej - alarm dla Trójmiasta Ina different stylee, rubadub rasta W tym całym bałaganie jedno wiem na pewno Ty jesteś moją królewną Do Bydgoszczy zbliża flota się totalnie uzbrojona Popularny pięściarz, jego twarz jakaś znajoma Dwóch rywali pokonał na potańcówce w "Mózgu" Teraz boi się mafii, chyba trafił na rusków Dzięki słusznym decyzjom nie ma śladów paniki Stan wyjątkowy - zawsze smaczny i zdrowy Podobno jeszcze broni się Gdańsk - Orunia Agresorzy mają rzut beretem już do Torunia Czy to że, grasz na gitarze uszczęśliwia innych ludzi? Czy ma sens, że się trudzisz? Weź nie pie.. to mnie nudzi Wciąż nadaje radio Marii, chociaż pod bombardowaniem Toruń ma już status twierdzy na obrony zawołanie Z Marsa generałowie pokazują ważne cele Przerażony lud szuka nadziei w kościele Nie wiedzą biedacy, że nie pójdą już do pracy Wszyscy Polacy na jednej leżą tacy Ref.: Hej, hej - Mars napada Przerażonej tłuszczy gromada Hej, hej - Mars atakuje Jak kochanie się czujesz? Hej, hej - Mars napada Lada traktor - traktor Lada Hej, hej - Mars atakuje Na prostych ludzi poluje A w tym całym burdelu jedno wiem na pewno Jesteś moją królewną zwiewną To Warszawa winna przyjąć cały ciężar ataku Bo jednostki doborowe i kompanie honorowe Prezydent nie uciekł do Rumunii jak kiedyś Postawmy tamę coraz nowym to obszarom biedy Ninja, Rocksteady, mówią, że jestem Żydem Ale wiary mało we mnie, nie jestem chasydem Stadion "Legii" wycelował jupitery w obce statki Tezkej Pokondr, Wypuśćcie Krakena z klatki Uciekając z Sejmu posłowie pogubili notatki Teraz wszyscy się dowiedzą jakie miały być podatki A ile nakradliśta, lecz co począć z taką wiedzą Kiedy okupanci z Marsa już nam na plecach siedzą? Jeden koleś, co w Londynie od kilku lat już żyje Twierdzi, że w akademykach najlepiej się pije Zachodnia flota - Śląsk, wschodnia - na Kraków Kraków - dawna stolica Polaków Ref.: Hej, hej - Mars napada Dookoła ludzi gromada Hej, hej - Mars atakuje Żadnej litości nie czuje Hej, hej- napada Mars Płonie ziemia skąd Sawa i Wars Hej, hej - u wrót stoi głód Nie rzucim ziemi skąd nasz ród! W tym kompletnym rozgardiaszu jedno wiem na pewno Jesteś moją królewną Moje włosy dęba stają, oczy nie dowierzają Oni mają pusto we łbach, za babami latają Powiedz proszę, jak poeta ukochał swą ojczyznę? We Francji popracuję i języka trochę liznę Najpierw dobrobyt i dopiero demokracja Akcja na wakacjach, kolejna męki stacja W Katowicach ruch oporu z najeźdźcą walczy Wojewoda Ziętek z nieba na wszystko patrzy Nad Krakowem, dla odmiany, małe grupki powstańców Proszę nie wypuszczać swoich psów bez kagańców Lokalnymi potyczkami związały siły wroga Wszędzie ruchawka, zniszczenia i pożoga Militarystyczne siły Marsa z pewnej oddali Przesuwają się na zachód, Wisła się pali!!! Gruszkę walić do się takoż pod obraz i z pamięci Choć już płonął, to krzyczał: "A jednak się kręci" A jednak się kręci Słońce dookoła Ziemi Zaświadczą o tym wszyscy księża palcami swemi A Hitler też powtarzał, że nie chce wojny wcale Czemu ciągle do mnie mówisz per - Ty, pedale! Wojenna armada na Wrocław się kieruje Może Pan Bóg się nad nami ulituje? Może nas uratuje? To już jest zamknięcie matni Wrocław od zawsze poddaje się ostatni! Temu, czy temu Zrób to samemu I ja też tu byłam Sama sobie zrobiłam Ref.: Hej, hej - Mars nadada P przerażona ludzi gromada Hej, hej - Mars atakuje A teraz mi powiedz, jak się czujesz? Bo na tych gruzach powiem Tobie jedno Jesteś moją królewną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terencjusz Jak przygotować się na inwazję kosmitów? IP: *.elb.vectranet.pl 22.05.07, 15:02 Cywilizacja która ma możliwość dolecenia do nas jest rowzinięta technicznie o setki tysięcy jak nie miliony lat... bomby atomowe i wodorowe to pewnie u nich w przedszkolu uczą jak zrobić (założywszy ze jest to cywilizacja agresorów nastawiona na wojne) a wysadzanie planet to robią w ramach przeprojektoywania systemów różnych słońc pytanie czy będziemy w stanie obronić się przed takim atakiem? pytanie drugie: po cholere mieliby atakować? surowce? haha jesli mają technike żeby tu dolecieć to mają technike zeby ja wydobywać na wielu planetach o wiele bogatszych w złoża (Ziemia bogata w złoża? chyba ropy)... siła robocza tania? niewolnictwo? a co to robotyki by nie znali? lub może ich warunki życia są zbliżone do ziemskich? jeśliby byli tak zaawansowani to łatwiej jest przecież przystosować planete-rekultywacja planet (np.taką jak Mars) niż walczyć z jakąś zacofaną cywilizacją ziemską... NIE MIERZMY INNYCH SWOJĄ MIARĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
joshua_rasta Jak przygotować się na inwazję kosmitów? 22.05.07, 15:02 oni i tak juz tu sa.kregi zbozowe,ufo......zapraszam na www.nautilus.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terencjusz Re: Jak przygotować się na inwazję kosmitów? IP: *.elb.vectranet.pl 22.05.07, 15:07 hehe możliwe i zamiast podbijania są u nas ich naukowcy i badają naszą cywilizacje a ich studenci doktorzy i profesorowie robią o nas prace naukowe :) zakres: Cywilizacja w okresie wczesnotechnicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oja "kosmici" - zielone ludki IP: *.crowley.pl 22.05.07, 15:16 nasza cywilizacja cechuje się nieprawdopodobną arogancją - dla nas mieszkańcy kosmosu to "zielone ludki" ; ludzie wschodu uważają "ich" za świętych i zupełnie naturalnie traktują istnienie wielu-wielu klas istot rozumnych zamieszkujących kosmos. A że się nie kontaktują - jak my badamy mrowisko to nie prosimy o zgodę władze mrowiska tylko berzemy sobie okazy do słoika i tyle - może oni nie mają ochoty na konwersacje z nami bo uznają nas za dość przymitywne istoty ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Jak przygotować się na inwazję kosmitów? 23.05.07, 05:41 a gdzie ty masz w artykule tym zle odmienione nazwiska??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lionn Jak przygotować się na inwazję kosmitów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 10:38 Może własnie bakterie uratowały nas juz nie jeden raz tylko że o tym nie wiemy.Albo zmiana klimatu planetarnego tez może być zabójcze dla nich,w końcu to inny świat jak np.człowiek jadąc do afryki od razu dostaje po 2 dniach sraczki:-).Oddychają tym samym powietrzem(z relacji świadków),są podobni fizjologicznie do nas(dwie ręce,nogi,tułów).Takie jest moje zdanie.Ale jesli chodzi o inwazje to tylko człowiek mógł stwierdzić że obcy nas zaatakują.Na takim poziomie jak oni są to juz nie potrzebuja wojen jest za duzo przestrzeni żeby toczyc wojnę ze sobą,po co? po złoto,minerały,bo wysmieje jak ktos tak pomysli.Najważniejsza jest ewolucjia umysłowa,która może za 1000lat naz zmieni w istoty,które będą mogły dołączyć do wspólnoty kosmicznej.Ale jak narazie to jak słucham nie których jełopów,którzy mówią ze nie ma życia we wszechświecie to mi się nóż w kieszeni otwiera.I powiedzcie jak oni mają nam podać dłonie jeśli połowa ludzi to raczkujący debilizm bez braku jakiegokolwiek samoistnego myslenia.Ich myslenie skłania sie tylko do najprymitywniejszych oznak.Takich jak:pieniądze,głód,pragnienie,poządanie,seks,narcyzm,egoizm.W sumie człowiek na tym etapie to nic innego jak wirus.Ale narazie dają mam spokój bo nie możemy wysłać człowieka dalej niż na księzyc.No i może w ich mniemaniu za te pare setek lat pozmienia nam sie w głowach.Mogliby się ujawnic juz teraz to by przyspieszyli cały ten proces.Ale pewnie traktuja naszą cywilizacje jak niegdyż hiszpanie,indian.Schematy zachowań są identyczne:-),oczywiście bez agresji.Narazie zdaje mi się że oni traktują nas jak pacjentów w zakładzie psychiatrycznym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gray Jak przygotować się na inwazję kosmitów? IP: *.crowley.pl 06.06.07, 16:37 co za totalne bzdury!!! przeciez kosmici (bogowie) odwiedzaja ziemie juz od kilkuset milionow lat! to oni nas stworzyli, dlaczego by mieli teraz nas zniszczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil.s Jak przygotować się na inwazję kosmitów? IP: *.chello.pl 08.07.08, 13:11 ja mysle ze mąga byc trzy rodzaje kosmituw 1. rodzaj obcych ktury ma na celu zaprzyjaznic sie z nami i powiekszyc swojo wiedze o wszehswiecie 2.ten rodzaj uprowadza ludzi i ich bada by miec wiedze o innych od siebie istotach 3.ten rodzaj jest najgorszy chce podbic nasza planete bo na ich planecie skonczyly sie zasoby i chco podbic nasza albo chca zrobic inwazje czyli chca przyjechac na zniwo tzryli zabic nas wszytkich a nie chca przejac planety wiec nie miejcie obaw do tego ze nie pokonamy trzeciego rodzaju obcych gdyby nas zaatakowali bo kazdy ale to kazdy ma slaby punkt wiec oglondnijcie sobie film pod tytulem "znaki" po angielsku "sings" w tym filmie atakuja planete kosmici i maja taki slaby punkt ze zabije ich woda Odpowiedz Link Zgłoś