Dodaj do ulubionych

eska! do kosza!

IP: 62.233.163.* 03.06.03, 18:34
i co? i co? się zmieniło w tym naszym "rynku medialnym" dodam "krakowskim"?
co robi? eska innego od BLUE FM? nic! wiec po co to było? mogła eska stanąć
do boju z BLUE FM,... ale nie! lepiej kupić polityka, i już .... a kupuje i
sprzedaje się tylko "szmata"...wiec kiepskie! kiepskie to radyyjko, tyle ja
mam do napisania/
Obserwuj wątek
    • Gość: lato Re: eska! do kosza! IP: 62.233.163.* 03.06.03, 18:38
      racja! nic dobrego ta eska, kieski poziom muzyki, kiepski poziom prezenterów,
      <patrz. poranny program, patrz. program od <chyba 14tej do 17tej>, i to ma być
      coś innego lepszego od BLUE FM! od radia które stworzyli ludzie z Krakowa?a
      teraz ich miejsce zajmuje eseczka? i co pokazują nic! nic! a jeszcze coś
      innego! napisze! fatalne to radio!~polacam RADIO REGION! 96.7, czuje że oni
      żyją Krakofffem ;) pa
      • viking73 Re: eska! Ok! 03.06.03, 21:55
        Eno chłopaki bez przesady. Nie wylewajcie tak bez sensu brudów.
        Marcin Chłopaś jest bardzo dobry, Marcin Jędrych również. Zawsze to pisałem.
        Pozdrawiam. Viking - Bramkarz ze zwycięskiego meczu 5:4.
        • viking73 Re: eska! Ok! 03.06.03, 22:03
          Dopiero teraz zwróciłem uwagę na IP dwóch pierwszych wpisów - ktoś sam ze sobą
          rozmawia. Nieładnie.
        • Gość: tEq Re: eska - czerwony syf! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 22:40
          Muza jest żony Czarzastego, ESKA jest MUZY, Czarzastemu wszystko wolno więc
          sobie zlikwidował BLUE FM i sam teraz trzepie kase...
          Nigdy nie włącze ESKI!
          • viking73 Ale Was RMF ogłupił 03.06.03, 23:43
            Naprawdę wierzycie w te opowieści o czerwonej Esce?
            Każdy pilnuje swojego interesu i każdemu zależy na jego własnych pieniądzach!!!
            RMF dba o swój interes a Eska o swój - i tyle. RMF przekształcił sobie Blue w
            Radio Region no i niech im będzie. Przy okazji niestety opluwa konkurencję,
            która zabiera mu jego udziały w rynku. I wmawia masom historie o "czerwonej
            Esce". A naiwne masy wierzą...
            • Gość: tEq Re: Ale Was RMF ogłupił IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:35
              viking73 napisał:

> Naprawdę wierzycie w te opowieści o czerwonej Esce?

Tak, jak najbardziej, to że ty nie chcesz w to wierzyć to twoje to twoja
              sprawa, nie miałbym nic przeciwko ESCE jeśli weszłaby na krakowski rynek i
              konkurowała na równych zasadach. A tak towarzysz Czarzasty załatwił konkurencje
              pod płaszykiem tego że ma w programie jest zbyt mało wiadomości z regionu, a co
              jest w ESCE, to samo co było w BLUE, tylko jest pod parasolem Czarzastego.

> RMF dba o swój interes a Eska o swój - i tyle. RMF przekształcił sobie Blue w
              > Radio Region no i niech im będzie. Przy okazji niestety opluwa konkurencję,
              > która zabiera mu jego udziały w rynku. I wmawia masom historie o "czerwonej
              > Esce". A naiwne masy wierzą...

To raczej tacy jak ty nie chcą wierzyć, jesteś oddany słuchacz? pracownik radia?
              Jakby wszytako było ok to nie dostałaby KRRiTV pism z komórek UE
              odpowiedzialnych za wolne media z prośbą o wyjaśnienia.
              Jeszcze raz ci powtórzę, dlaczego ESCKA nie zaczęła nadawać w Krakowie na nowej
              częstotliwości i nie konkurowała z BLUE?
              • viking73 Re: Ale Was RMF ogłupił 04.06.03, 12:26
                Gość portalu: tEq napisał(a):

To raczej tacy jak ty nie chcą wierzyć, jesteś oddany słuchacz? pracownik radia?

Dlaczego u nas jak człowiek się o czymś pozytywnie wypowie to zaraz mu się
                zarzuca, że albo jest pracownikiem danej instytucji albo ma z nią jakieś
                powiązania, prowadzi tam interesy czy co tam jeszcze. Nie jestem pracownikiem
                Eski i nie mam z nią żadnych powiazań, ale tu to trochę tłumaczenie, że się nie
                jest wielbłądem. Słucham jej owszem, i to nawet często, i całkiem lubię.
                Nagonka RMFu prawdę mówiąc mnie nie dziwi. Eska jest najpopularniejszą stacją
                np. we Wrocławiu i Poznaniu (dziwne, ale jakoś nie słyszałem z tamtych miast
                zarzutów o "czerwoność" Eski), w innych dużych miastach też stoi zupełnie
                nieźle (dane za mediafm.net). RMF doskonale sobie zdawał sprawę czym może
                grozić wpuszczenie takiego konkurenta do Krakowa. No i postanowił obrzydzić
                krakowianom Eskę - niektórym jak widać skutecznie.

• franzmaurer Re: Ale Was RMF ogłupił 04.06.03, 12:35
                  viking73 napisał:

> RMF doskonale sobie zdawał sprawę czym może
                  > grozić wpuszczenie takiego konkurenta do Krakowa.

Zawsze mi sie zdawało że konkurencja to współzawodnictwo oparte na równych
                  zasadach - wpuszcza się kogoś na rynek na ustalonych zasadach, takich samych
                  dla wszystkich chętnych...
                  W przypadku Eski bardziej odpowiednie jest chyba określenie "beneficjent"
                  decyzji urzędników opcji lewicowej - kiepskich dziennikarzy, byłych
                  specjalistów od Marksizmu-Leninizmu, fajnych kolesi...
                  • viking73 Re: Ale Was RMF ogłupił 04.06.03, 12:43
                    Wygląda na to, że każdy z nas pozostanie przy swoim zdaniu. Ale czy to źle?
                • Gość: teq Re: Ale Was RMF ogłupił IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 13:38
                  Kolego szanowny, nie odpowiedziałeś mi na pytanie, dlaczego ESKA nie rozpoczęła
                  współzawodnictwa na nowej częśtotliwości tylko zagarnęła częstotliwość 97.7
                  wraz z jej słuchaczami?
                  Powiem ci tak, do ESKI nie mam żadnych uprzedzeń jeśli chodzi o program, treść
                  audycji, mam tylko jedno, dzięki układom politycznym właścicieli wykośli oni
                  legalnie działające radio, w Polsce nie odmawia się przedłużenia koncesji jeśli
                  nadawca nie łamie jej postanowień, BLUE FM takowych postanowień nie łamoało ale
                  to nie przeszkodziło Hablerowi, Czarzastem i Waniek przeforsować odebranie
                  koncesji. Mów sobie o nagonce RMF które niby boi się konkurencji, dla mnie to
                  właśnie ESKA i cała MUZA się jej boi bo nie potrafi działać na równych prawach
                  z innymi.
                  Dlatego jak już pisałem nigdy, ale to nigdy nie włącze radia ESKA.
                  A co do słuchalności w Krakowie, to jak BLUE działało było największym radiem
                  regionalnym, przyszła ESKA i co 3% udziału w rynku, nicałe 0.5% więcej niż
                  tworzony od zera Region, znaczy że większość krakowian ma zdorwe podejście do
                  tej bandy oszustów związanych z SLD i KRRiTV
                  • viking73 Re: Ale Was RMF ogłupił 04.06.03, 14:13
                    Gość portalu: teq napisał(a):

- Kolego szanowny, nie odpowiedziałeś mi na pytanie, dlaczego ESKA nie
                    rozpoczęła współzawodnictwa na nowej częśtotliwości tylko zagarnęła
                    częstotliwość 97.7 wraz z jej słuchaczami?

Radiu Blue dostało koncesję na 7 lat. Nikt mu tej koncesji W TRAKCIE JEJ
                    TRWANIA nie odbierał. Termin ważności koncesji upłynął i walkę o tę
                    częstotliwość wygrało inne radio - no tak się zdarzyło.
                    W czasie trwania koncesji, o czym poniżej napisał Forward, Blue przeniosło się
                    z Gdowa na Kopiec i jeszcze wypierało się, że absolutnie nic go z RMFem nie
                    łączy. No jak człowiek sobie strzela samobójcze bramki to niech potem do nikogo
                    nie ma pretensji. Nikt Blue nie obiecywał, że dostali tę częstotliwość na
                    wieczność.
                    O zagarnięciu słuchaczy to też niezły mit. Kto rzeczywiście uwielbiał Blue to
                    teraz bez przeszkód może ich w Krakowie słuchać na 96.7 jako Radio Region (to
                    ponoć lokalne radio dla gminy Proszowice).

- A co do słuchalności w Krakowie, to jak BLUE działało było największym radiem
                    regionalnym, przyszła ESKA i co 3% udziału w rynku, nicałe 0.5% więcej niż
                    tworzony od zera Region, znaczy że większość krakowian ma zdorwe podejście do
                    tej bandy oszustów związanych z SLD i KRRiTV.

Sprawdź ostanie wyniki na mediafm. net
                    Udział Eski w Krakowie to 4.76%
                    Udział Radia Region - 2,69%
                    A Region tak się intensywnie reklamuje np. na billboardach i na tramwajach,
                    reklam Eski w Krakowie nie kojarzę - może jakieś są ja w każdym razie nie
                    widziałem.

Chyba wyznajesz teorię, że jeśli fakty nie odpowiadają rzeczywistości to tym
                    gorzej dla faktów. No to tymczasem i naprawdę nie ma potrzeby tak się irytować.
                    • Gość: teq Re: Ale Was RMF ogłupił IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 14:59
                      > Radiu Blue dostało koncesję na 7 lat. Nikt mu tej koncesji W TRAKCIE JEJ
                      > TRWANIA nie odbierał. Termin ważności koncesji upłynął i walkę o tę
                      > częstotliwość wygrało inne radio - no tak się zdarzyło.

Widzisz za rok sie zdarzy koniec koncesji Polsatu, wcześniej zdarzały się końce
                      koncesji RMF, Zetki i zawsze je przedłużano, gdyż ustawa wyraźnie mówi że
                      odmawia sie przedłużenia koncesji w wyniku naruszenia jej postanowień. Radio
                      Blue nie naruszyło żadnego postanowienia koncesji.

> W czasie trwania koncesji, o czym poniżej napisał Forward, Blue przeniosło
                      się z Gdowa na Kopiec i jeszcze wypierało się, że absolutnie nic go z RMFem nie
                      > łączy. No jak człowiek sobie strzela samobójcze bramki to niech potem do
                      nikogonie ma pretensji. Nikt Blue nie obiecywał, że dostali tę częstotliwość na
                      > wieczność.

I tu się mylisz, ta częstotliwość "należała się" im doputy dopóki koncesji nie
                      zaczęliby łamać. A to że radio przenosi się z Łazan (bo nie z Gdowa) do Krakowa
                      to był kolejny etap w rozwoju radia, i żadna instytucja państwowa nie może
                      ingerować w umowy cywilnoprawne zawierane przez samodzielny podmiot. KRRiTV ma
                      tylko interweniować w razie naruszenia koncesji, a do takiego nie doszło.

> O zagarnięciu słuchaczy to też niezły mit. Kto rzeczywiście uwielbiał Blue to
                      > teraz bez przeszkód może ich w Krakowie słuchać na 96.7 jako Radio Region (to
                      > ponoć lokalne radio dla gminy Proszowice).

W dużej ilości miejsc ludzie poprostu nie przekręcili odbiornika, grał na 97.7
                      i gra dalej, a to że im się radio zmieniło to ich nie obchodzi.

> Sprawdź ostanie wyniki na mediafm. net
                      > Udział Eski w Krakowie to 4.76%
                      > Udział Radia Region - 2,69%
                      > A Region tak się intensywnie reklamuje np. na billboardach i na tramwajach,
                      > reklam Eski w Krakowie nie kojarzę - może jakieś są ja w każdym razie nie
                      > widziałem.

Ja się nie irytuję, co do słuchalności miałem widocznie jakieś starsze dane, a
                      co do reklamy eski to jest jej sporo w cinema city gdzie się nie oglądne to
                      eska.
                      Dalej nie odpowiedziałeś mi na pytanie dlaczego ESKA nie zaczęła konkurować na
                      wolnej częstotliwości?
                      • viking73 Re: Ale Was RMF ogłupił 04.06.03, 15:40
                        Gość portalu: teq napisał(a):

- W dużej ilości miejsc ludzie poprostu nie przekręcili odbiornika, grał na
                        97.7 i gra dalej, a to że im się radio zmieniło to ich nie obchodzi.

Ale przez mniej więcej dwa miesiące na 97.7 szła muzyka poważna, kiedy Blue po
                        utracie koncesji zaczęło ludziom obrzydzać tę częstotliwość. Myślisz, że aż
                        przez tyle czasu by nie przekręcili gałą?

- Dalej nie odpowiedziałeś mi na pytanie dlaczego ESKA nie zaczęła konkurować
                        na wolnej częstotliwości?

Może nie było innej wolnej częstotliwości? Nie odpowiem Ci, bo po prostu nie
                        wiem. Skoro np. RMF zdążył obstawić cztery częstotliwości w mieście (RMF 96.0,
                        Radio Opera 87.3, Radio Blue 97.7 i Radio Łan, obecnie Radio Region 96.7 to dla
                        innych zabrakło i siłą musieli się wdzierać? Wilcze prawa rynku. Nie wiem. Ale
                        zastanawiam się dlaczego tak potężne radio jak Eska TAK DŁUGO musiało czekać
                        na koncesję na Kraków. Może w poprzedniej radzie nasz kochany, krakowski RMF
                        mógł liczyć na większe zrozumienie, a teraz się skończyło i zaczyna płakać i
                        pluć?
                        • Gość: tEq Re: Ale Was RMF ogłupił IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 18:50
                          No widzisz, sam sobie odpowiedziałeś, nie było miejsca w eterze wieć trza było
                          uciąć łeb konkurencji, która dostałaby te częstotliwośli legalnie i legalnie
                          nimi zarządzała nie łamiąc prawa, a halberowi i czarzestemu brakowało krakowa w
                          sieci więc akurat przy okazji końca koncesji blue wbrew prawu (co zapewne za
                          jakieś 2 może 3 lata potwierdzi NSA) weszli na ich miejsce, to właśnie jest
                          partyjanictwo w rasowym sldowskim wydaniu, jak to brzmiał ten sms halbera do
                          kwiatkowskiego? chuj z siepaczami...?
                          Dla mnie sprawa jest jasne oni razem z kwiatkowskim marzy im się ogólnopolska
                          lewicowa sieć radiowa i telewizyjna i zrobią wszystko aby to osiągnąć, a to że
                          działają wbrew prawu, jak widzisz na swoim przykładzie, niewielu to obchodzi
                          • viking73 Re: Ale Was RMF ogłupił 04.06.03, 20:27

- No widzisz, sam sobie odpowiedziałeś, nie było miejsca w eterze

To prawda. Zastanawiające było dla mnie DLACZEGO tego miejsca nie ma w Krakowie-
                            i ogólnopolska sieć, która np. od 13 lat legalnie nadaje w Poznaniu nie może
                            przez tyle lat wejść do naszego miasta.

- Dla mnie sprawa jest jasna

Grunt to mieć jasne i proste odpowiedzi na wszystko. Świat nie jest taki
                            jednoznaczny, niestety.

- marzy im się ogólnopolska lewicowa sieć radiowa i telewizyjna i zrobią
                            wszystko aby to osiągnąć.

To już zrezygnowali z TVP i Polskiego Radia i niby Eską się zadowolą?
                            • Gość: tEq Re: Ale Was RMF ogłupił IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 20:53
                              Liczba częstotliwości jest ograniczona tak aby nie zakłócały się nawzajem i nie
                              przeszkadzały częstotliowścią pogotowia, policja, straży, wojska itp.
                              Jest dokładnie jak napisałeś, jakbyś teraz chciał założyć swoje radio, to albo
                              musisz jakieś wykupić, albo poczekać aż padnie i się zwolni częstotliwość, albo
                              mieć kolegów w KRRiTv żeby komuś tą częstotliwość rąbneli i dali tobie.
                              Czemu mają rezygnować z TVP i Polskiego Radia?
                              Prosta zasada:TV ogólnopolska - TVP3 lub TVP ("sprywatyzowana" rzecz jasna)
                              POlskie Radio - radio ogólnokrajowe
                              ESKA- sieć stacji lokalnych w największych miastach poslkich
                              Do tego dołożą jakiś tytuł prasowy i są w domu
                              • viking73 Re: Ale Was RMF ogłupił 04.06.03, 23:50
                                No nic. Wygląda na to "że obie strony pozostały przy swoich dotychczasowych
                                stanowiskach". Tak czy owak dzięki za inspirujacą wymianę poglądów. Ja Eskę
                                bardziej kojarzę z "Wyborczą" i "Agorą" niż z SLD. I trudno mi sobie wyobrazić
                                taką sytuację: TVP, Polskie Radio, Eska, Wyborcza i POlsat w jednej grupie
                                medialnej rządzonej przez SLD. No ale są rzeczy o których filozofom się nie
                                śniło.
                                PS. A jako przyszły prawnik (moze adwokat?) przynajmniej poćwiczyłeś na mnie
                                chwyty retoryczne. Czy skutecznie to już inna sprawa:)
                                • Gość: tEq Re: Ale Was RMF ogłupił IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 00:32
                                  To na zakończenie napiszę jeszcze ESKI nie kojarz z Agorą bo:
                                  ESKA --> MUZA --> halber i czarzasty i TVP oraz Poslkie Radio
                                  AGORA --> sieć lokalnych stacji (u nas WANDA) oraz może kiedyś POLSAT
                                  Wg. Czarzastego i Halbera to ma być sieć medialna lewicy, jako przeciwaga dla
                                  agory właśnie oraz ITI (z TVN rzecz jasna)
                            • Gość: jojo Re: Ale Was RMF ogłupił IP: 62.233.163.* 04.06.03, 21:05
                              Viking, ty jak pamiętam bardzo pochlebnie wyrażałeś sie o Blue i R.Region,
                              co Ci sie nagle stało????????
                              • viking73 Re: Ale Was RMF ogłupił 04.06.03, 23:34
                                Owszem, nie zaprzeczam, że zanim posłuchałem Eski, słuchałem R.Region. Nigdzie
                                nie napisałem, że to "super cool i extra" że Blue straciło koncesję, albo że
                                R.Region jest beznadziejne. Posłuchałem R.Region (zaczęło nadawać wcześniej niż
                                Eska), posłuchałem i Eski. Porównałem. Moim zdaniem Eska po prostu jest lepsza,
                                i obawy RMFu/Regionu, że może na jej korzyść stracić słuchaczy są jak
                                najbardziej uzasadnione. A jako słuchacz ważna dla mnie jest przede wszystkim
                                jakość (to zawsze kwestia subiektywna), a nie kto za jaką stacją stoi. Nie
                                jestem żadnym szwagrem Czarzastego, ani niedobrym sąsiadem Tyczyńskiego.
                                A jak mawiała moja polonistka w liceum: "tylko krowa nie zmienia poglądów".
                        • Gość: brumm Re: Ale Was RMF ogłupił IP: 62.233.163.* 05.06.03, 06:05
                          - RMF zdążył obstawić cztery częstotliwości w mieście (RMF 96.0,
                          >
                          > Radio Opera 87.3, Radio Blue 97.7 i Radio Łan, obecnie Radio Region 96.7 to
                          dla
                          >
                          > innych zabrakło i siłą musieli się wdzierać? Wilcze prawa rynku. Nie wiem.
                          Ale
                          > zastanawiam się dlaczego tak potężne radio jak Eska TAK DŁUGO musiało czekać
                          > na koncesję na Kraków. Może w poprzedniej radzie nasz kochany, krakowski RMF
                          > mógł liczyć na większe zrozumienie, a teraz się skończyło i zaczyna płakać i
                          > pluć?

Oj chlopie ale bredzisz... widac, ze masz marne pojecie o tym o czym chcesz
                          dyskutowac
                          • viking73 Re: Ale Was RMF ogłupił 05.06.03, 11:57
                            Gość portalu: brumm napisał(a):

> Oj chlopie ale bredzisz...

No to mnie oświeć ekspercie. Ale najpierw się zdecyduj na jednego nicka, a nie
                            zakładaj zjadliwego wątku dyskutując sam ze sobą (vide dwa pierwsze wpisy). No
                            to w końcu jesteś fifi, lato, brumm czy kto w końcu?
                            • Gość: 5 Re: Ale Was RMF ogłupił IP: *.kap.citynet.pl / 192.168.1.* / *.kap.citynet.pl 05.06.03, 18:22

> > Oj chlopie ale bredzisz...
                              >
                              > No to mnie oświeć ekspercie. Ale najpierw się zdecyduj na jednego nicka, a
                              nie
                              > zakładaj zjadliwego wątku dyskutując sam ze sobą (vide dwa pierwsze wpisy).
                              No
                              > to w końcu jesteś fifi, lato, brumm czy kto w końcu?

Dobrze Ci napisal
                              bredzisz, bredzisz...
                              Uwazasz, ze Radio Region nalezy do RMFu ? Chlopie ! Bajek sie naczytales ? Skad
                              takie wnioski ?!?! Openatalo cie chyba to zolte radio... moze ci zrobili cos
                              zlego ? Opera i owszem nalezy... Blue nalezalo ale tylko w/g fanow panow
                              Czarzastego Halbera i spolki. Masz na to jakies dowody ? A Region ? Czemu
                              nalezy ? Bo kupili prawa do Hop-Bec ?

proponuje barc czestsze udzialy w dyskusjach za grupie pl.rec.radio tam sa tacy
                              sami "zanwcy" jak i ty

• Gość: 5 Re: Ale Was RMF ogłupił IP: *.kap.citynet.pl / 192.168.1.* / *.kap.citynet.pl 07.06.03, 23:19
                                Viking ? Rura ci juz zmiekla ?
            • franzmaurer Re: Ale Was RMF ogłupił 04.06.03, 11:16
              viking73 napisał:

> Naprawdę wierzycie w te opowieści o czerwonej Esce?

Gdzie Ty żyjesz biedaku ;)

Wniosek o przyznanie koncesji Esce Kraków przedstawiał KRRiTV Adam Halber.
              Zona Halbera - Halineczka byla w radzie nadzorczej gieldowego Softbanku.
              Softbank przez swoja spolke zależną MediaBank ma udziały w ZPR-ach.
              ZPR-y kręcą lody głownie dzięki sieci radiowej Eska...

Łapka łapke myje... Niech żyje Sojusz Lewych Dochodów i koledzy jego...
              Ch....je, siepacze i biedne jelenie precz!!!!
    • marceliszpak Re: eska! do kosza! 04.06.03, 13:21
      Gość portalu: fifi napisał(a):

> i co? i co? się zmieniło w tym naszym "rynku medialnym" dodam "krakowskim"?
      > co robi? eska innego od BLUE FM? nic! wiec po co to było? mogła eska stanąć
      > do boju z BLUE FM,... ale nie! lepiej kupić polityka, i już .... a kupuje i
      > sprzedaje się tylko "szmata"...wiec kiepskie! kiepskie to radyyjko, tyle ja
      > mam do napisania/

hmmmm, musze powiedziec ze nie rozumiem calego tego podnieceni kto komu jak i
      gdzie w konteksci stacji radiowych. dla mnie radio ma byc przede wszystkim
      dobre. eksa musze powiedziec ze jest calkiem sympatyczna. swego czasu bardzo
      duzo sluchalem rmfu ale coraz czesciej trudno jest tego sluchac. ta papka
      wykonawcow grajacych jakies pitu pitu oslabia. oczywiscie jest to kwestia gustu
      i moge sobie wyobrazic ze komus taki rodzaj muzyki bardzo odpowiada. eska gra o
      klase lepiej choc wciaz daleko od mojego rockowego idealu. radio region
      wlaczylem pare razy i jakos sprawilo na mnie wrazenie radia klasy raio zak ale
      moze tylko mi sie wydawalo.
      acha stwierdzenie ze "a kupuje i sprzedaje się tylko 'szmata'..." jest
      smieszne. zadanie niczym z zebrania oszolomow :)
      • forward Re: eska! do kosza! 04.06.03, 13:51
        Generalnie z lokalnymi stacjami radiowymi jest jeden problem, jest ich za dużo
        i nie jest pewne czy w Polsce, która w perspektywie najbliższych 10-15 lat
        będzie borykać się z kryzysem gospodarczym mogą utrzymać się wszystkie lokalne
        stacje radiowe. Mówiąc krótko wydano za dużo koncesji.
        Po drugie Radio Blue miało być radiem z Węgrzyc czy jakoś tak, nie miało być
        radiem dla Krakowa, ale radiem dla gminy. W dodatku w czasie koncesji
        przeniosło się na kopiec i tym sammym samo się podłożyło KRRiTV.

Forward
    • madzioraa eska do kosza??? NIGDY!! 05.06.03, 19:51
      Ave:)
      Eska jest najlepsza!!!!!!!!!
      Po co się mieszać w sprawy polityczne i interesy? Dziś panuje biznes i każdy
      chce osiągnąć jak największe korzysci:) A my popatrzmy na to od strony
      słuchacza:super muza, sympatyczni prezenterzy...interesy zostawny ludziom do
      tego przeznaczonym:P
      • Gość: tEq Re: eska do kosza??? NIGDY!! IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 20:31
        Jasne, nie patrzmy na przekręty, bądzmy obojętni, daleko z takim podejściem
        zajedziemy...
        I jeszcze jedno nie myl biznesu z łapownictwem i partyjniactwem
        • Gość: madzioraa Re: eska do kosza??? NIGDY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 16:01

> Jasne, nie patrzmy na przekręty, bądzmy obojętni, daleko z takim podejściem
          > zajedziemy...
          > I jeszcze jedno nie myl biznesu z łapownictwem i partyjniactwem

Moze i masz racje, kretactwo trzeba tepić, ale zostawmy to ludziom do tego
          przeznaczonym(czyli-g**** z tego bedzie...!)Trudno dzis nie znalezc sytuacji
          gdzie ludzie ściemniają. Jak nic nie mozemy zrobic-to zbyt wiele do gadania nie
          mamy... :/
    • Gość: mani Re: eska! do kosza! IP: 217.96.126.* 07.06.03, 19:31
      eska jest do kitu hamsko sie wryli na miejsce blue i jeszce 2 osoby z blue
      przeszly do eski zdrada naszczescie jest teraz region 96.7 ale i tak szkoda ze
      blue jush nie ma;-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka