Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 06.06.03, 01:29 w chicago tez mozna? bedzie gdzies? magazynio wiesz cos? jestem ostatnio na bakier z takimi sprawami. tylko robota i robota. heh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: glosowanie IP: 64.9.159.* 06.06.03, 19:54 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > w chicago tez mozna? bedzie gdzies? > magazynio wiesz cos? jestem ostatnio na bakier z takimi sprawami. > tylko robota i robota. heh Wyglada na to ze gdzies tam ma byc glosowanie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=6369725 Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: glosowanie w Szikago tyz... 06.06.03, 20:50 ...i na calootkim swiecie gdzie tylko jakas parafija sie znajdywa lubo konsulat czy insza ambasada.W Szikagowie trza sie bylo zapisac majac wazny paszportoos. Podobno zapisanych bylo 6ooo,hihihihi!na podobniez ponad 153 ooo Naszych. Ja nie zapisalem sie poniewaz mam paszport z roku 1989,piekny konsularny w kolorze maroons, wydany jeszcze przez slusznie zapominany system spoleczno- gospodarczy,tym samym odpadlem w stawce na "tak".Ale to nie moj problem. Glosowanie w Usie jest sjewodnja,roznice jakas czasu wymyslili mondrale. Ciekawe jak w Kangoorowni czy innym Yellowlandzie, bo tam tyz jest inny niz w Lechistanie czas. A moze oni nie glosooyom? A kolonizatorzy w Iracku? Pozdrawiam zastanawiajaco, >komu w droge temu urne!< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: glosowanie IP: *.client.attbi.com 07.06.03, 01:51 no to widze ze mozna glosowac, beze mnie. hehe nie wpieprzam sie w sprawy kraju w ktorym nie mieszkam. gdybym planowal powrot to co innego. zreszta niech sobie ludzie w polsce decyduja, ich sprawa, byle dobrze dla polski bylo. Odpowiedz Link Zgłoś