mojetrzygrosze 04.06.07, 19:50 Nie będzie w TV transmisji z koncertu Ennio Morricone? Może słabo patrzyłem ale nie zauważyłem w programie aby ten koncert był w TV. Chyba że będzie retransmisja w późniejszym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojetrzygrosze Re: Koncert Ennio Morricone 04.06.07, 23:33 justynka_91 napisała: > a szkoda... Mnie też, myślałem że będzie transmisja na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
angelmakota F T AL N A - organizacja ... ;( 08.06.07, 11:53 DLACZEGO ??? tak fatalnego koncertu jeszcze nie widzialam ;) brak organizacji, przejsc dla ludzi, napierajacy tlum na okolicznych ulicach, zero ZERO ZERO zupelne dzwieku, sprzezenia, psujacy sie telebim, nic NIC A NIC nie slyszlalam - i moi goscie ktorzy specjalnie przyjechali, turysci drwiacy z naszego miasta i organizacji !! lepiej kapele wiejskie slychac !! na koncertach przy remizie, nigdy wiecej nie powinnismy sie zabierac za zaden koncert, to tylko nas osmiesza, jedynie kiczowate rubiki sa w stanie nam jakos wyjsc, albo wciaz te same malo smieszne skecze z fatalna konferansjerka !! zal mi i wstyd za krakow !! oj tak, wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: F T AL N A - organizacja ... ;( 08.06.07, 12:29 Zgadzam się w 100%. Przejechałam 200 km, żeby koncert obejrzeć. Z planowanych ponad 2 godzin (myślałam, że może się jeszcze przeciągnie) koncert trwał 1,5h. Było bardzo cicho, naprawdę fatalne nagłośnienie, telebim się często psuł, przez cały czas ludzie chodzili i przepychali się. Nie były to pojedyncze przypadki ale non stop. Tak to jest, gdy koncerty są darmowe i na rynku. Gdyby wejściówka kosztowała chociaż dychę to części tych osób, które przyszły tam spotkać się, pogadać i połazić, po prostu by nie było. Odpowiedz Link Zgłoś