Dodaj do ulubionych

Maximus dane n/t skrzata

05.06.07, 20:49
Spocony?:-)
informuję że juz niebawem pojawią się dane Pana Maximusa, obiecałem mu to
jeżeli nie zaprzestanie pisania chamskich wątków oraz obrażania innych

bonoone 01.06.07, 16:45 + odpowiedz

kim możesz być człowieczku skoro posługujesz sie takimi cytatami? Nie miałbyś
tyle odwagi powiedzieć tego samego prosto w oczy, za malutki jesteś?
BTW..twój
balkon na I pietrze to ten z doniczkami, z niebieskim mopem czy też kolejny?
Mozesz odpowiedzieć skoro masz odwagę i nie boisz się tylko pisać ananimowo,
i
tak sie dowiemy który to balkon a potem już tylko kwestia czasu krasnalu...

bonoone 01.06.07, 23:36 + odpowiedz

maximus_t2 napisał:
no, dawaj ! wal kamieniami po oknach .. pedale...

co może napisać mały człowieczek zamknięty przy biureczku mysląc że jest
anonimowy...
Drogi Maxiu bo do maximusa nie dorosłeś, wiedz że mam żone i SWOJE dziecko a
nie żyję tak jak Ty mały skrzacie pod kapeluszem muchomora z konkubiną i
dziećmi faceta który umiał je począć w przeciwieństwie do ciebie, cóż widać
że
tylko potrafisz gadać...
A kamieniem rzucę ale czekam wciąż na Ciebie tzn kiedy wreszcie Taki
podgrzybek
ujawni kim jest i wyjdźie na balkon nie zależy mi na szybie ale Twojej
wrednej
acz dziwne małej twarzyce zatroskanego, zamkniętego, zakompleksionego
krasnalka
który póbuje sobie poprzez pianie na forum "wydłużyć sens życia"

maximus_t2 02.06.07, 11:50 + odpowiedz

wracaj do lasu na grzyby smieciu. na balkon czesto wychodze. mozesz sie
aaczaic pod nim (skoro wiesz ktory to) i
zaczac rzucac szmaciarzu...

maximus_t2 02.06.07, 11:50 + odpowiedz

wracaj do lasu na grzyby smieciu. na balkon czesto wychodze. mozesz sie
aaczaic pod nim (skoro wiesz ktory to) i
zaczac rzucac szmaciarzu...

maximus_t2 03.06.07, 13:12 + odpowiedz

mam powtorzyc ? wyp... !!
Obserwuj wątek
    • maximus_t2 Re: Maximus dane n/t skrzata 05.06.07, 22:31
      posralem sie ze strachu...
    • makitheman Żałosny jesteś... 05.06.07, 22:44
      Chopie daj se spokój, bo jesteś prześmieszny... Ale jak napiszesz coś więcej, to będziesz żałosny... Czy
      TWOJA żona jest z Ciebie dumna?
    • don.vito.corleone Re: Maximus dane n/t skrzata 06.06.07, 00:34
      Może sam się przedstawisz? To juz nawet śmieszne nie jest. Żałosne.
      Kogo to obchodzi? Dajcie sobie buzi, tudzież po ryju i po krzyku.

btw... beznadziejnie robi się tu na forum. Jak pomyślę, że podobne stosunki
      maja panować na OE przez następne lata.
    • carmann Re: Maximus dane n/t skrzata 09.06.07, 21:45
      tez z niecierpliwoscia czekam na namiary tego maximusa,obrazal mnie przed paroma miesiacami i ma obiecane ,ze tego pozaluje. Pozdrawiam. Andrzej Carmann
      • makitheman Re: Maximus dane n/t skrzata 10.06.07, 13:40
        Carmman przypominam, że nie jestes tu mile widziany... Po tym co powiedziałeś siedź cicho, bo uwierzę,
        że Twoim hasłem jest "w prostacie siła", już zmykaj, zresztą sam obiecałeś się tu nie pojawiać, zrób mi tą
        przyjemność i zniknij...
        • ally32 Re: Maximus dane n/t skrzata 10.06.07, 13:45
          Czy nie widzisz że go od wczoraj nie ma ? Po co zaczynasz bezsensowne posty?
          Nie masz co zrobić z wolnym czasem-jest piekny dzień.Wyjdz na specer,pooddychaj
          i powąchaj jak kwitnie przyroda,wypij małe piwko lub ice cafe.WYLUZUJ!
          ŻYJ.pozdrawiam.
      • azille Re: Maximus dane n/t skrzata 11.06.07, 13:53
        Wysłałam Ci maila.
        • makitheman Azille BOHATER!!! 11.06.07, 14:05
          Bożesz ty mój, jaka Ty jesteś super, na maila podała namiary Mrs M. Jaka Ty jesteś odważna i taka
          zaangażowana i taka super i w ogóle. I tak się cieszymy, że Cię mamy na OE. Ty rozwiązujesz wszystkie
          zagadki, koty jak za magiczną różdżką odnajdują się już po tygodniu, zbierasz dane na temat ludzi
          którzy piszą na forum, może dzidzią swoją byś się zajęła, miast pisać głupoty... Wydaje mi się że ona
          potrzebuje Cie bardziej niż my... szu, szu
          • azille Re: Azille BOHATER!!! 11.06.07, 16:07
            Nie klopocz się o dzidzię.
            Ma ona doskonałą opiekę :-)
            Pozwol że ja zajmę się tym na co
            mam ochotę Drogi Sąsiedzie.
          • azille Re: Azille BOHATER!!! 11.06.07, 16:09
            p.s z odnalezieniem kota nie mam nic wspolnego, przeceniasz moje mozliwosci.
          • ally32 Re: Azille BOHATER!!! 11.06.07, 22:31
            przeczytaj te posty kolego mah i max - grasz na dwie ksywki i po co ? jak
            chcesz wygłupy to zmień adres forkum..to jest dla miłych sąsiadów! a nie dla
            nie wyżytych maminsynków ;/
            • makitheman Re: Azille BOHATER!!! 11.06.07, 22:39
              he he śmieszne, do pięt mu nie dorastam. Ally chcesz wojny czy co?
              • maximus_t2 Re: Azille BOHATER!!! 11.06.07, 22:44
                tez sie niezle ubawilem :))
                • ally32 Re: Azille BOHATER!!! 11.06.07, 22:46
                  Oj Panowieeee ... heheheeee .. dobranoc
              • ally32 Re: Azille BOHATER!!! 11.06.07, 22:45
                do makithe,,nie,nie chcę nic a o wojnie to nie mam pojęcia lubię radość i
                zgodę - tylko dziwne że zawsze wasze wypowiedzi są obok siebie i ten styl -
                bbuuuuuu :/ zadziwiające prawda.dobranocka :)
                • azille Re: Azille BOHATER!!! 11.06.07, 23:29
                  Max i Mati to nie jest jedno osoba. To 2 facetów, mieszkają razem, są ekhym
                  tymi no... partnerami życiowymi :-D
                  • carmann Re: Azille BOHATER!!! 23.06.07, 20:08
                    Dziekuję sąsiadce ,która mi przesłała nazwisko tego maximusa,czy jakoś tak. Boszszsze:)....jak on blisko mnie ma czelność mieszkać ;]....odważny,łoj!
                    Chętnie roześle zainteresowanym. Do jego życia intymnego nie będę sie wtrącał....ale u mnie ma zupełnie inne pieszczoty :) ale mozliwe ,że odstapię od obietnicy ,bo to moze być dziecko chore i jego mamusia pokaże na to papiery.
                    • antynovomaar Re: Azille BOHATER!!! 24.06.07, 11:34
                      Podeslesz mi na priva namiary na tego debila ? Z gory dzieki :)
                      • carmann Re: Azille BOHATER!!! 28.06.07, 07:10
                        wysłałem Ci maila,pozdrawiam.
              • honter Re: Azille BOHATER!!! 11.06.07, 23:31
                przeciez to jasne że 1 osoba obrabia 2 nicki- nikt z tego forum nie broni
                jakiegos maxi coś tam tylko on sam. a o wojnie to ty chyba nic nie wiesz ( to
                nie gra w playstation2-jak by ci sie wydawało i z powodu jakiego?bo ktoś
                wreszcie sie poznał na tobie-już pózno jak nie ma rodziców to myszy harcują?
                mleczko i spaC.
                • makitheman Re: Azille BOHATER!!! 24.06.07, 13:07
                  Hi hi, nastepny detektyw!!! Witamy, witamy... Playstation już trójka wyszła zacofańcze... To może i Ty
                  mnie namierzysz? Czekam z niecierpliwością...
                  • honter Re: Azille BOHATER!!! 28.06.07, 18:18
                    gratuluję zdolności przyswajania i refleksu- odpowiedź godna małolata z 4 klasy-
                    może napisz coś naprawdę inteligentnego jak potrafisz?? playstation wyszła
                    nowa i co z tego ale tacy jak ty pewnie na takim starym sprzęcie właśnie się
                    bawią-bo widze że znasz sie może tylko na tym- jak skończysz choć jakąś szkołe
                    specjalna to pogadasz z miom psem -jego inteligencja = twoja inteligencja.
                    • makitheman Re: Azille BOHATER!!! 28.06.07, 18:25
                      To nie była odpowiedź matołku... To było twierdzenie, ja tylko napisałem "zacofańcze" co jest
                      potwierdzalne... A Ty od razy "tacy jak ty", "małolat z 4 klasy". Śmisznutki jesteś, masz też jakieś inne
                      zalety typu jesteś naprzykład mądry, przystojny? Jezusicku i do tego pewnie wyciskasz 130 kg leżąc... Hi
                      hi śmieszą mnie niezrównoważeni, nadpobudzeni wyrażazcze na Forum... Jestem dziwnie spokojny o
                      kolejną głupotę, którą napiszesz, no dawaj czekam, a jak Ci idzie namierzanie mnie?
                      • paulusagain pojedynek 28.06.07, 19:53
                        Proponuje żebyście dzieci spotkały sie przed neutralnym blokiem, np Praga-
                        bramka jest zepsuta wiec wejdziecie, nie trzeba kodu zapamiętywać więc macie
                        problem z głowy.
                        A jak sie już spotkacie, urządzijcie sobie konkurs robienia głupich min.
                        Zwycięzca- ten z głupszą miną będzie bohaterem forum i skończą sie obelgi.

inne propozycje konkursu:
                        -konkurs robienie długich kroków
                        -konkurs głośnego szczegania
                        -konkurs zjedzenia kota.

powodzenia!
                      • honter Re: Azille BOHATER!!! 28.06.07, 22:30
                        kolego- wczytaj sie lepiej to może zrozumiesz- twoja inteligencja=inteligencja
                        mojego psa. z namierzaniem to chyba kpisz sobie - przecież juz cie ktoś
                        namierzył- mam lepsze zajęcia niż zabawa z dzieckiem neurotycznym.
                        • makitheman Re: Azille BOHATER!!! 28.06.07, 22:42
                          Hi hi, wiedziałem, że odpiszesz... Półgłówcze... Taki śmieszek jesteś, głupiutki ale śmieszek...
                          • miklaszenko Re: Azille BOHATER!!! 28.06.07, 22:54
                            czesc maki... widze ze czlowiek jatrzy...
                            • don.vito.corleone A główny bohater... 28.06.07, 23:02
                              ... sobie to czyta i obserwuje i śmieje się ze wszystkich "detektywów".
                              Ja bym tak robił :)
                              • makitheman Re: A główny bohater... 28.06.07, 23:12
                                Niestety główny bohater zaginął w akcji...
                                • miklaszenko Re: A główny bohater... 28.06.07, 23:17
                                  nie zaginal tylko sie przepoczwarzyl.
                          • honter Re: Azille BOHATER!!! 28.06.07, 23:01
                            "Hi hi"- hihi to mówi mój 5 letni syn - więc chyba jesteście na 1 poziomie -
                            dziecko nawet cie przeceniłem myśląc o szkole podstawowej-za bardzo wierze w
                            ludzi jak widać. ale zapraszam może się razem pobawicie- a teraz czekam na
                            hihi.....
                            • miklaszenko Re: Azille BOHATER!!! 28.06.07, 23:08
                              hihi, pan brzmi jak artur zawisza... podobny styl wypowiedzi... hihi... PROSE
                              PANA...
                            • makitheman Re: Azille BOHATER!!! 28.06.07, 23:08
                              Hi hi
                              BTW Ty jesteś ten bez włosów, czy ten co siedzi z książką pilnując małego? W sumie zaciekawiła mnie
                              Twoja bystra osobowość i wspaniale skonstruowane obelgi... :)
                              • miklaszenko Re: Azille BOHATER!!! 28.06.07, 23:12
                                maki, to ten bez wlosow, wylysial biedak jak wymyslal teksty na forum. zbytnie
                                obciazenie umyslu powoduje ze cebulki wlosow sie kurcza i wypadaja ze zbyt
                                duzych mieszkow wlosowych.
                                powaga, naukowcy przedstawia dowody...
                      • bonoone Re: Azille BOHATER!!! 29.06.07, 00:40
                        Re: chetne laski zapraszaja do RZYMU !! :
                        makitheman 01.06.07, 18:15 + odpowiedz

Co masz do mnie, niziołku?
                        A tak w ogóle, to żeś jest spekulant... :)

• Re: chetne laski zapraszaja do RZYMU !! :
                        bonoone 01.06.07, 22:10 + odpowiedz

> Co masz do mnie, niziołku?
                        > A tak w ogóle, to żeś jest spekulant... :)

nic matołku...

widze że określeniem, które było dla ciebie zarezerwowane określasz innych..
                        daj luz, bądź jedynym matołkiem na tym forum nie rób sobie konkurencji, bądx
                        wyjątkowy!
                • miklaszenko Re: Azille BOHATER!!! 28.06.07, 22:49
                  jest i trzeci nick. teraz juz ci grozi roztrojenie jazni...
                  • maximus_t2 Re: Azille BOHATER!!! 29.06.07, 11:00
                    bo ja z kosmosu jestem. moge w dowolnej chwili sie roztroic a nawet
                    rozpieciozyc. moge przyjac dowolna postac. moge raz mieszkac na I pietrze
                    (kiepsko ze zdolnosciami detektywistycznymi btw ;)) a raz na piatym. JESTEM
                    WSZEDZIE !!!
    • mieszkaniec_brukseli Re: Maximus dane n/t skrzata 01.01.15, 17:20
      postimg.org/image/xe1h5zm0j/
      Osoba pod pseudonimem ?maximus_t2? to dorosły facet o nazwisku Klaus zamieszkujący w Barcelonie, poruszający się autem mazda 6 kombi. Kom: 604213201

Jest to człowiek o zachowaniu kryminalisty, posługujący się wyjątkowo ordynarnym, wulgarnym językiem. Ciągłe wyzwiska pod adresem mieszkańców osiedla to główna i jedyna działalność tej osoby na forach osiedla. Prawdopodobnie z tego powodu ktoś od pewnego czasu demoluje mu auto.

W wypadku agresji ze strony tego człowieka proszę niezwłocznie zgłaszać sprawę policji. Facet ma już swoją kartotekę.

Ze względu ba bezkarne i skandaliczne zachowanie tej osoby publikuję jej wizerunek....

postimg.org/image/xe1h5zm0j/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka