Dodaj do ulubionych

maximus i makitheman to ta sama osoba !!

11.06.07, 23:45
no i "rozgryzliscie" mnie ! echh nie byle kto tu mieszka...
Obserwuj wątek
    • chieftain Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 08:50
      Rozdwojenie jażni czy osobowość wielokrotnie złożona? ;D
    • makitheman Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 09:01
      Ty, ale ja to Ty czy jeszcze Ja? Kurde nieźli są ci forumowicze, tak rozgryźć... :D
      • maximus_t2 Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 09:39
        ja to ja a ty to ty. ale mozliwe ze ty to ja albo ja to ty albo ja to nie ty a
        ty to nie ja...
        • don.vito.corleone Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 11:05
          Niechaj się wtrącę.
          Ty to Ty, bo jak nie Ty to On, a to nie możliwe, gdyż on to nie Ty. Pytanie
          należałoby postawic następująco: Czy on to nie On, ale Ty?
          Agent Fox Mulder i Dana Scully już wertują tajne akta, żeby wyjaśnić sprawę, a
          po ally32 jadą z kaftanem :)
          • maximus_t2 Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 11:35
            tym bardziej ze z kobierzyna maja "rzut beretem"...
            • makitheman Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 13:39
              Chciałem dodać, że jestem znacznie bardziej przystojny niż Maximus. :D
              • azille Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 13:48
                Puste beczki najgłośniej bębnią czy jakoś tak? :-D
                • maximus_t2 Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 14:11
                  to nieprawda. ja jestem najprzystojniejszy na calym OE...
                  • azille Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 16:38
                    pfff
                    idę o zakład że mój kot jest bardziej urodziwy niż Ty (a musisz wiedzieć że kot
                    mi się trafił jeśli idzie o urodę w skali 1-10, mocna dwójka :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka