maximus_t2 11.06.07, 23:45 no i "rozgryzliscie" mnie ! echh nie byle kto tu mieszka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chieftain Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 08:50 Rozdwojenie jażni czy osobowość wielokrotnie złożona? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
makitheman Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 09:01 Ty, ale ja to Ty czy jeszcze Ja? Kurde nieźli są ci forumowicze, tak rozgryźć... :D Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 09:39 ja to ja a ty to ty. ale mozliwe ze ty to ja albo ja to ty albo ja to nie ty a ty to nie ja... Odpowiedz Link Zgłoś
don.vito.corleone Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 11:05 Niechaj się wtrącę. Ty to Ty, bo jak nie Ty to On, a to nie możliwe, gdyż on to nie Ty. Pytanie należałoby postawic następująco: Czy on to nie On, ale Ty? Agent Fox Mulder i Dana Scully już wertują tajne akta, żeby wyjaśnić sprawę, a po ally32 jadą z kaftanem :) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 11:35 tym bardziej ze z kobierzyna maja "rzut beretem"... Odpowiedz Link Zgłoś
makitheman Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 13:39 Chciałem dodać, że jestem znacznie bardziej przystojny niż Maximus. :D Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 13:48 Puste beczki najgłośniej bębnią czy jakoś tak? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 14:11 to nieprawda. ja jestem najprzystojniejszy na calym OE... Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: maximus i makitheman to ta sama osoba !! 12.06.07, 16:38 pfff idę o zakład że mój kot jest bardziej urodziwy niż Ty (a musisz wiedzieć że kot mi się trafił jeśli idzie o urodę w skali 1-10, mocna dwójka :-D Odpowiedz Link Zgłoś