Dodaj do ulubionych

Wisła Story specjalnie dla turystów

IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 19.06.07, 20:54
Swietny pomysl, Wisla w Krakowie jest traktowana po macoszemu. Krakowianie sie
odwracaja od niej, a tak przyjemnie byloby sobie pojechac na rowerku do Tynca
wzdluz Wisly. Moze czas pomyslec o przedluzeniu bulwarow.....
Obserwuj wątek
    • tetlian Re: Wisła Story specjalnie dla turystów 20.06.07, 06:41
      A to piractwo nie jest zakazane?
    • Gość: krak Wisła Story specjalnie dla turystów IP: *.comarch.com 20.06.07, 07:11
      Próbował ktoś wejść na podaną stronę :)) W Firefoxie, w ogóle się nie otwiera.
      Pod IE widać tylko obrazek, nie można poruszać się po menu. Po prostu dno, jak
      można robić coś takiego dla promocji Krakowa. Jeszcze cena za rejs 150 zł/os to
      jest śmieszne.
      • Gość: Maciek Re: Wisła Story specjalnie dla turystów IP: *.autocom.pl 20.06.07, 07:17
        No wlasnie, w jednym miejscu cena 120, w innym 150. Wg mnie to przegiecie paly,
        4 osobowa rodzina ma zaplacic 600 zl? W Chorwacji za calodzienna wycieczke
        statkiem z Dubrownika do Kotoru w Czarnogorze (80 km w jedna strone) zaplacilem
        mniej.
        Poza tym jesli ta wycieczka jest taka jak ta strona to nie wrozy najlepiej.
    • tess15 Wisła Story specjalnie dla turystów 20.06.07, 07:59
      Super pomysł wreście będzie bardziej atrakcyjny ten rejs i zwiedzanie klasztoru
      to będzie przeżycie.
      tess
    • Gość: m_q Rejs z piratami??? A dlaczego nie z ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:30
      ... maorysami lub eslkimosami -równie sensowne...
    • gugcia Wisła Story specjalnie dla turystów 20.06.07, 19:10
      pomysl dobry ale za drogi.Jak sie ma malo zl na przezycie po zaplaceniu roznych
      rachunkow to nie mozna wydac z rodzina 300 albo 450 zl na 1 dniowa wycieczke
      statkiem. Ja plywalem duzo statkiem na Bielany i do Tynca jako dziecko w latach
      60 tych i 70 tych ale nie za takie pieniadze!Moja mama byla zwyklym
      pracownikiem, rozwiedziona, malo pieniedzy na wszystko, mimo to prawie co 2
      niedziele plywalismy statkiem Nimfa,Wanda lub Majka, przy dzwiekach muzyki
      Szczepanika. Nawet zaprzyjaznilismy sie z kapitanem Nimfy, bardzo mile
      wspomnienia z dziecinstwa. Jakby wtedy byly takie ceny to nigdy bym z Mama
      statkiem nie poplynal. Dzis pewno tez bedzie duzo rodzin i dzieci, ktore nie
      bedzie na to stac.Smutne to. Mysle, ze i turysci 2 razy sie zastanowia czy wydac
      ponad 100 euro na taki szpas, ktory np. w RFN na Mozeli i Renie wcale nie jest
      taki drogi.100 euro dla rodzinki ze zwyklym dochodem to na Zachodzie tez duzo.
      Dlatego mysle, ze pomysl dobry ale moze nie wypalic , bo za drogi. Moze
      zrezygnowac z tych piratow a zostawic Tyniec, jak dawniej. Moze by bylo taniej.
      Osobiscie poplynalbym z corka na taki rejs za max. 40 zl od osoby. W przeciwnym
      razie wole ja zabrac na rejs po Mozeli w RFN, bo mnie to tu, w RFN, taniej
      wyjdzie.Zamki nad Renem i Mozela tez ladne.
    • Gość: krak Drogo czy nie? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.06.07, 11:37
      Koszt wyjazdu do wieliczki czy oswiecimia jest podobny a nie ma w tym zadnych
      dodatkowych rzeczy oprocz transportu i biletu tutaj przynajmniej jest kilka
      fajnych atrakcji. Jak ktos nie doczyta do konca... 120 jest bez posilku, 150 z
      posilkiem, do tynca mozna sie tez wybrac na cykliczny rejs za 25 zl bez zadnych
      dodatkowych rzeczy.
      • Gość: ff Krak boisz sie ze pieniazki Ci uciekna ?? IP: *.betanet.pl 21.06.07, 22:33
        • Gość: krak chcialbym miec takie zmartwienia IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.06.07, 15:41
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka