weronka77 22.06.07, 11:13 prosze wpisywać bo koncepcji brak.Jeden tata lat 57 a drugi 39 prawie.Wierzę w Was;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: Pomysły na prezent dla Taty. 22.06.07, 11:17 Rozpłodowa parka królików miniaturek. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Pomysły na prezent dla Taty. 22.06.07, 11:21 Każdemu po prace czy jednemu samca a drugiemu samiczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Pomysły na prezent dla Taty. 22.06.07, 11:25 Chłopczyki lubią sie bawić autkami. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Pomysły na prezent dla Taty. 22.06.07, 11:26 mają już po autku.Zresztą ma nei mają to być zbyt kosztowne prezenty;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Pomysły na prezent dla Taty. 22.06.07, 11:27 Na jakichś stacjach rozdaja autka czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Pomysły na prezent dla Taty. 22.06.07, 11:29 Ferrari na BP.Mamy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Pomysły na prezent dla Taty. 22.06.07, 11:30 czy na Shell'u-w każdym razie pierwsza z prawej na Kapelance;-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Pomysły na prezent dla Taty. 22.06.07, 11:37 razem mają pójsć? ten numer nie przejdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pomysły na prezent dla Taty. 22.06.07, 11:55 mój tata nigdy nie jest zadowolony z prezentów ode mnie więc kupie mu wino. To go zawsze cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Pomysły na prezent dla Taty. 22.06.07, 11:57 wino mają na codzień..podobnie jak kobiety i śpiew;-( Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Pomysły na prezent dla Taty. 22.06.07, 12:32 sam sobie kup.Podobno pomaga;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Pomysły na prezent dla Taty. 23.06.07, 00:07 weronka77 napisała: > prosze wpisywać bo koncepcji brak.Jeden tata lat 57 a drugi 39 prawie.Wierzę > w Was;-) oj ale starego męża masz..., prawie 40 stka na karku.... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 off topic 23.06.07, 00:10 ale refleks;-) Bo ja wolę dojrzałych mężczyzn niż "gó..arzy" w moim wieku( z całym szacunkiem).dziecko jedno już mam.Więcej nie potrzeba;-) I tak twierdzę ze najlepszy "przedział" to 40-50;-)sam miód.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: off topic 23.06.07, 00:48 weronka77 napisała: > ale refleks;-) Bo ja wolę dojrzałych mężczyzn niż "gó..arzy" w moim wieku ........ bez urazy, każdy ma co chce..., mi pierwsze dziecko "trafiło" się już w czwartej klasie LO, żona wciąz ta sama - "licealna"...., a jak najstarsza córka, zaszaleje [jak ja niegdyś], to ja w wieku lat 40 będę...wnuka/wnuczke miec ????????????????????????? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Pomysły na prezent dla Taty. 23.06.07, 00:17 zrob tak zeby Tata lat 57 poczul sie jak tata lat 39 - kup mu bilet do klubu z dziewczetami , ktore nie lubia sie ubierac Tacie lat 39 kup poradnik z geriatrii zeby po przeczytaniu poczul sie mlody i wykrzyknal :toc ja jeszcze moge podobny bilet jak tata57 sam sobie kupi obudwu zas zapros do bardzo bardzo drogiej restauracji, jak slono zaplaca juz wiecej nie beda obchodzic urodzin a ty nie bedziesz miec zmartwien Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Pomysły na prezent dla Taty. 23.06.07, 00:19 tata lat 57 posiada agencję modelek więc dziewczęta ogląda najpiękniejsze(nawet w POlsce),tacie lat 39 już nic nie pomoże chyba,jeśli zaś chodzi o bardzo drogie restauracje to bywają w nich codziennie więc żadna atrakcja.. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Pomysły na prezent dla Taty. 23.06.07, 00:23 no to zadna wiec moze kosiarke dla taty39 lepsze to niz resturacje od ktorych pewno go mdli a tacie 57 no to moze peruke? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Pomysły na prezent dla Taty. 23.06.07, 00:25 tacie 39 wystarczy miód myślę.tata 57 przy modelkach odmłodniał na tyle że peruka jeszcze dłuugo mu nie grozi.Myślę zatem że na życzeniach poprzestanę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Pomysły na prezent dla Taty. 23.06.07, 00:44 no nie rezygnuj kazde zyczenia sa dwuznaczne ok, ja to robie tak czyli surpries w Dniu Swieta skladam zyczenia i wtajemniczonym tez tak karze robic i w tym dniu cisza, nic sie nie domysla bo dopiero na nastepny dzien ma byc spotkanie przed tem organizuje spotkanie badz z przyjacilmi badz super knajpe ale tylko z ludzmi ktorych lubi +troche nieznajomych dla urozmaicenia nastepnie wymyslam powod , ze jest sprawa zycia i smierci i musi ze mna pojechac i pomoc mi potem wkraczamy do tego miejsca lub znajomych - a tu wielka niespodzianka balony, wesolo, jego ulubione dania iitd takie przyjecie - niespodzianka - bedzie zawsze pamietal moi znajomi wypozyczyli moj pomysl - dziala swietnie jak masz wiecej grosza fudnij niespodzianke na przyklad statkiem na jakas wyspe a jak nic nie chwyci to upiecz serce z piernika a jak jezdzi autem to wykup mu OC bo beda drozaly Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Pomysły na prezent dla Taty. 23.06.07, 00:45 próbowałam z zyczeniami ale nei idzie się dodzwonić bo w Prozaku szaleje dzisiaj (tata lat 57);-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: Pomysły na prezent dla Taty. 23.06.07, 01:46 weronka kup tatusiom po torebce :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 odpada! 23.06.07, 01:53 Taka jak do nich pasuje to Birkin Bag Hermes'a( na moje oko z taką paraduje Tinky WInky)ale niestety chwilowo nie mam "wolnych" 400 tys-jedna kosztuje bowiem 190tys.No i czekać trzeba 3 lata.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph kupa z rana 23.06.07, 10:26 najlepszy prezent od niemowlaka dla każdego taty :D Odpowiedz Link Zgłoś