Dodaj do ulubionych

Urzadzanie mieszkania

27.06.07, 08:57
Chcialbym, zeby w tym watku znajdowaly sie propozycje Wasze co do sklepow, ktore warto odwiedzic w trakcie urzadzania mieszkania.
Proponuje nastepujaca konwencje:
W tytule powinno sie znajdowac jakiego typu sklep (np. AGD, Drzwi) albo usluga
W tresci opis co jest tam fajnego a co nie.
Mysle, ze kazdy z nas cos gdzies uslyszal od znajomych, ze warto albo nie, albo sam na wlasnej skorze doswiadczyl, czy znalazl cos w internecie.

Mam tez nadzieje, ze nie zwali nam sie nagle na glowe mnostwo opinii ludzi spoza forum, ktorzy by chcieli zareklamowac swoj sklep w stylu "Noktowizowy. Najlepsze na rynku. Najnizsze ceny" etc.

Obserwuj wątek
    • p_grzes AGD 27.06.07, 09:09
      Kolega mi polecal "AGD Hurt", ktory jest na Nowej Hucie. Strona to prawdopodobnie:
      agdhurt.pl/
      kontakt:
      agdhurt.pl/index-art-6.html
      Jeszcze jedno, podobno na miejscu nie wiele sie zobaczy i najlepiej pojechac do innego sklepu poogladac sobie, spisac numerki (seria, model) i potem zobaczyc ile to kosztuje w tej hurtowni.
      • ganz3 Re: AGD 27.06.07, 10:02
        Tak przy okazji tego tematu... wyposażenie mieszkania to duży wydatek..czy ktoś
        ma jakieś doświadczenia jeśli chodzi o upusty i ogólnie o targowanie się przy
        zakupach np sprzętu AGD i RTV. Myślę, że przy tej skali wydatków mozna coś
        ugrać? W jakich sklepach się da? i o ile np. procent?
        • gosc83 Re: AGD 27.06.07, 12:06
          napewno można negocjować cenę w AGD RTV w Tesco - można dużo zystać
    • flower82 Re: Urzadzanie mieszkania 27.06.07, 11:55
      Ogólnie pomysł dobry, z tym że co do cen to może lepiej korzystać z ceneo.pl,
      skapiec.pl i na tej podstawie sprawdzać ceny. Ja zastanawiam się nad kupieniem
      większości rzeczy poprzez sklepy internetowe(przeważnie jest taniej). W
      przypadku gdy więcej osób decyduje się na dany model(AGD, drzwi itd) możemy
      negocjować ceny i zamawiać razem, tak aby rozłożyć koszty transportu(nie wiem
      czy będzie to możliwe, ale zobaczymy).
      • ganz3 Re: Urzadzanie mieszkania 27.06.07, 12:19
        A ja myśłałem kupić wszystko AGD I RTV w jednym sklepie i na zasadzie dużego
        zakupu próbować negocjować ceny ... oczywiście sprawdzajac to samo necie.
        Wiecie może czy mozna coś uzyskać (upust) w takim np MEDIA MARKCIE czy jego
        bracie SATURNIE?
        • ganz3 Re: Urzadzanie mieszkania 09.07.07, 12:31
          A tak dodatkowo każdy kupowany towar warto sprawdzić wcześniej w necie polecam
          np:
          www.skapiec.pl
          www.ceneo.pl
          www.nokaut.pl

no i oczywiście aukcje internetowe, różnice w cenach za ten sam towar bywają
          powalające, a szczególnie ciekawe są opinie uzytkowników o kupionym sprzęcie
          można się skutecznie wyleczyć z niektorych marek. Ja wyleczyłem się z
          samsunga ... podobały mi sie ich niektóre telewizory i lodówki, niestety sporo
          ludzi przejechało się na ich sprzęcie... itp itd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka