Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PONCZO - co do tego?

IP: 193.151.48.* 11.08.05, 02:32
    zamierzam sprawic sobie azurowe, czarne ponczo i zastanawiam sie co mozna
    nosic pod spodem. macie jakis pomysl? zaznacze tylko, ze zle sie czuje w zbyt
    ekstrawaganckich strojach.
    nie wiem tez jakie buty wybrac, bo posiadam raczej sportowe, a nie widze
    siebie na obcasach (choc bardzo mi sie podobaja!), bo nie chcialabym byc za
    bardzo"przebrana", no a za duzo tez nie moge wydac :(. moze istnieje jakas
    sportowa wersja ponczo?
    kolejny problem to torebka - jak sie ja wtedy nosi, na czy pod?
    bede wdzieczna za wasze opinie i ewentualne linki. pozdrawiam was cieplo w ta
    zimna i podobno letnia (kto by tam uwierzyl!) noc
    Obserwuj wątek
      • Gość: vertigo78 Re: PONCZO - co do tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:24
        Jakos nie widze ponczo w wersji sportowej:) Co do torebki to mysle, ze na
        wierzchu - jesli na ramię, a najlepiej mniejsza w reke. W ogole uwazam, ze np.
        duze, workowate torby, noszone do ponczo wygladalyby przytlaczajaco. A buty?
        moze balerinki?...pozdrawiam
      • Gość: jo-asiunka Re: PONCZO - co do tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:30
        allegro.pl/show_item.php?item=59557530
        A taki obcas? Ja w życiu nie nosiłam obcasów i zaczęłam od takich -
        przetańczyłam w nich całą noc na weselu. Bardzo wygodne i nieprzesadzone. Jak
        narazie na nich skończyłam, mam takich dwie pary i na wyższe sie u mnie nie zanosi
      • addinka Re: PONCZO - co do tego? 11.08.05, 10:12
        wąskie spodnie- rurki i koturny, tak to widzę; ewentualnie trapezowa spódnica za
        kolano, balerinki też będą ok; ja mierzyłam ostatnio cudne ponczo ażurowe w
        kolorze kakaowym, ale z golfem, który gryzł mnie w szyję i odpuściłam sobie,
        poza tym stwierdziłam, że to mało praktyczne i gdzie ja to włożę, bo ani w tym
        ciepło, ani kurtki się na to nie założy czy płaszcza i ponczo zostało w sklepie
        • Gość: sleepless Re: PONCZO - co do tego? IP: 193.151.48.* 11.08.05, 11:09
          tak bylam zakochana w jednym ponczo, ze nawet nie pomyslalam nad tym od strony
          praktycznej. chyba masz racje, ze azurowe ponczo wlasciwie nie grzeje, wiec
          spelnia tylko funkcje ozdobna i szkoda wydawac na nie pieniadze (to moje
          kosztuje 80zl). poza tym taki zakup wiazalby sie u mnie z przymusowym
          zaopatrzeniem sie w buciki i torebke, wiec chyba nie stac mnie na ponczo. uuu
          ale sie obudzilam. chyba musze poszukac sponsora ;)
          • black_magic_women Re: PONCZO - co do tego? 11.08.05, 11:30
            chyba z tydzien temu dostalam swoje poncho-zrobione specjalnie dla mnie na
            Allegro:)))jest sliczne,ale faktycznie-nieco klopotliwe.oto moje
            obserwacje-najlepiej nosic je do wyzszych obcasow/niestety!/chodzby
            koturnow,chociaz jestem dosyc wysoka i nosze je czasem do zwyklych
            belerinek,albo sportowych butow.jak juz ktos napisal pasuja chyba wylacznie do
            spodni,i to najlepiej waskich-nawet jesli sie nie ma super figury,to przy poncho
            kazde nogi,o ile sa w miare dlugie wygladaja swietnie.
      • Gość: Lorelaii Re: PONCZO - co do tego? IP: *.ipact.nl 11.08.05, 13:12
        W zeszlym roku (jesien-zima)ponczo bylo bardzo modne w Holandii. Dziewczyny
        nosily je nawet na kurtke. Buty raczej nie sportowe. Do tego dzinsy. Na poczatku
        troche sie dziwilam, ale potem przywyklam i nawet zaczelo mi sie to podobac.
        • Gość: sleepless Re: PONCZO - co do tego? IP: 193.151.48.* 12.08.05, 00:14
          moze sie jednak skusic? hmmm. black magic woman moglabys mi podac link do tego
          sprzedawcy? zanim zrobie sobie cos sama na drutach to minie kilka sezonow ;)
          • black_magic_women Re: PONCZO - co do tego? 12.08.05, 11:27
            ta cudowna Pani sprzedaje swoje wyroby na Allegro pod nickiem bietas-i jak juz
            pisalam robila dla mnie poncho dokladnie takie jak chcialam/wirtualny projekt;)
      • Gość: kayka Re: PONCZO - co do tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 07:36
        a w jakim kolorze macie ponczo? ja się zastanawiam między czarnym a brązowym
        ewentualnie kremowym..................
        • black_magic_women Re: PONCZO - co do tego? 12.08.05, 11:28
          brazowe z 2 brudno-rozowymi wstawkami:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka