kriss.forum Re: kriss:)) ja też:) 14.06.03, 00:37 Heeeej sorry że tak późno odpisuję!!! Przeglądałem inne fora a na dodatek operator czy jaki inny admin instaluje nowe łącze, i to się grzebie jak 100 diabłów... -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: kriss:)) ja też:) 14.06.03, 00:39 Masz GG??? ja nie, to... ...zainstaluj sobie :) Tak dla przypomnienia, mój numer to 1504479 :) Albo mail??? -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: kriss:)) ja też:) 14.06.03, 01:25 Hop hoooooooop!!! Nie ma nikogo :( -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kriss:)) ja też:) 14.06.03, 08:00 Padłem jak kawka. Poczytałem tylko i do wyrka. Ledwom się tylko "wyprysznicował". Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: kriss:)) ja też:) 14.06.03, 10:54 skks napisał: > Padłem jak kawka. Poczytałem tylko i do wyrka. Ledwom się > tylko "wyprysznicował". Heh, ja jakoś o 2.30 stwierdziłem, że już poszedłeś spać :) Potem jeszcze przeglądałem jakieś stronki, i w sumie poszedłem spać po 4.oo, a zasnąłem jakoś przed 5.oo (a wszystko przez moją kotkę, jak już z wielkim wysiłkiem zasypiałem, to ona weszła do pokoju i zaczęła rozrabiać [czyt. demolować], i znowu cały proces zasypiania trza było zaczynać o początku... ). :) -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: kriss:)) ja też:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 12:46 kriss.forum napisał: > Potem jeszcze przeglądałem jakieś stronki :-))))))))))))))))))) Już ja wiem "jakie" stronki się ogląda w nocy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj24 Re: kriss:)) ja też:) IP: *.acn.waw.pl 14.06.03, 13:43 Gość portalu: mtq napisał(a): > kriss.forum napisał: > > > Potem jeszcze przeglądałem jakieś stronki > > :-))))))))))))))))))) > Już ja wiem "jakie" stronki się ogląda w nocy ;-))) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: kriss:)) ja też:) 14.06.03, 17:12 Gość portalu: mtq napisał(a): > kriss.forum napisał: > > > Potem jeszcze przeglądałem jakieś stronki > > :-))))))))))))))))))) > Już ja wiem "jakie" stronki się ogląda w nocy ;-))) Ehhhhh, Tobie to tylko jedno w głowie, domyślam się o co Ci chodzi. A skąd wiesz, jakie??? :) -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: kriss:)) ja też:) 14.06.03, 18:48 A co to ja nigdy po nocach nie siedziałem przy necie? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: kriss:)) ja też:) 14.06.03, 09:54 Czy tylko ja mam wrażenie, że nie wiem, o co tu chodzi? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: kriss:)) ja też:) 14.06.03, 13:25 kuba203 napisał: > Czy tylko ja mam wrażenie, że nie wiem, o co tu chodzi? :)) Nie tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj24 Re: kriss:)) ja też:) IP: *.acn.waw.pl 14.06.03, 13:42 garg_ul napisał: > kuba203 napisał: > > > Czy tylko ja mam wrażenie, że nie wiem, o co tu chodzi? :)) > > Nie tylko :) Ja tez;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kriss:)) ja też:) 14.06.03, 22:57 no dobra:) ja też nie wiem o co chodzi ale dajcie jakieś ciekawe adresy. No i co by było dużo ślicznych 18-tek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj24 Re: kriss:)) ja też:) IP: *.acn.waw.pl 15.06.03, 10:00 skks napisał: > no dobra:) ja też nie wiem o co chodzi ale dajcie jakieś ciekawe adresy. > No i co by było dużo ślicznych 18-tek:)) eeejjjjjj poszukaj w gooooogle i na onecie , a nie sie pytasz biednych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 10:57 A niby kiedy mam tam grzebać? I sprawdzać co która stronka jest warta? ha? :))) Wy macie to przerobione to możecie mi parę linek podesłać:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 11:14 Już ktoś mądry powiedział: Nic co ludzkie nie jest nam obce:))) A zwłaszcza..... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 11:22 skks napisał: > Już ktoś mądry powiedział: > Nic co ludzkie nie jest nam obce:))) A zwłaszcza..... ale tu jest pelno.. tych, no.. ortodoksow, jeszcze potraktuja to jak kiedys spam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 11:27 skks napisał: > Precz z ortodoksami i cenzurą!!!!!! no juz poszli precz ;) a jaki chcesz adres? okresl sie dokladniej, bo znam zbyt wiele, zeby wybrac tylko 50 !! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 11:28 mikolaj7 napisał: > skks napisał: > > > Precz z ortodoksami i cenzurą!!!!!! > > no juz poszli precz ;) a jaki chcesz adres? okresl sie > dokladniej, bo znam zbyt wiele, zeby wybrac tylko 50 !! dawaj! ja znam jeden:) > Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 11:29 Daj parę na czuja:) mnie tam wszystko jedno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 11:15 mikolaj7 napisał: > tak publicznie? hy, hy > Za darmola z mtq nie damy nawet jednego adresu;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 11:17 mikolaj24 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > tak publicznie? hy, hy > > > Za darmola z mtq nie damy nawet jednego adresu;) > > no skks , zmiekles? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 11:18 Podłość nad podłości!!!:) No dajcie:)) choć z 50!! proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 11:19 skks napisał: > Podłość nad podłości!!!:) > No dajcie:)) choć z 50!! proszę! Mowie poszukaj na msm albo na onecie tak publicznie nie wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 11:21 He,he,he!! To najwyżej das_booooot wywali na oślą!:)))Dawno na osielcu nie byłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 11:24 skks napisał: > He,he,he!! > To najwyżej das_booooot wywali na oślą!:)))Dawno na osielcu nie byłem:) na prive moze bym dal.... znam tylko jeden;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: kriss:)) ja też:) 15.06.03, 20:53 mikolaj24 napisał: > skks napisał: > > > He,he,he!! > > To najwyżej das_booooot wywali na oślą!:)))Dawno na osielcu nie byłem:) > > na prive moze bym dal.... > znam tylko jeden;) hiehiehie, ja też mam taki jeden :-) Jedyny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: kriss:)) ja też:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 21:20 niech zgadne, www.kazimierz.com ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: kriss:)) ja też:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 12:47 mtq napisał: > www.queenzone.of.pl > :-) www.mtg.civ.pl :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 skks..... 15.06.03, 11:31 jesli dostales od m7 adres na skrzynie to przeslij mi tez;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: skks..... 15.06.03, 11:34 TTTTaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Playboy'a mi nasłał:((( Ale fakt 18-tki cudne:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: skks..... 15.06.03, 11:36 skks napisał: > TTTTaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Playboy'a mi nasłał:((( a to zlosliwiec :))) > Ale fakt 18-tki cudne:) na zywo lepsze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Re: skks..... 15.06.03, 11:37 mikolaj7 napisał: > skks napisał: > > > TTTTaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Playboy'a mi nasłał:((( > > a to zlosliwiec :))) > > > Ale fakt 18-tki cudne:) > > na zywo lepsze:))) > m7 daj z 3 adresy Odpowiedz Link Zgłoś