Gość: sabbina IP: *.pl / 192.168.1.* 25.06.03, 13:58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tripis Re: ja jestem upadła i mam cyce 25.06.03, 14:04 zgodnie z tytulem obrazu musza byc wielkie a Ty musisz byc jeszcze madonną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortuneteller Re: ja jestem upadła i mam cyce IP: 195.150.89.* 25.06.03, 14:11 mówie wam że sabbina to facet !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: ja jestem upadła i mam cyce 25.06.03, 14:14 Gość portalu: fortuneteller napisał(a): > mówie wam że sabbina to facet !!! z "cycami"?!? fuj Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Cycki, cycki,cycki 25.06.03, 14:29 Muszę się przyznać Do swojej Wielkiej słabości To jest mój fetysz Skrywany od lat Uwielbiam cycki Oglądać, Macać, miętosić Lub po królewsku Brać lubię, o tak! Miękkie tak jak czekolada Gdy na słońcu długo leży Albo twarde jak kamienie Do budowy wielkich wieży Każdej maści i wyznania Nie ma dla mnie to znaczenia Małe, średnie, duże, wielkie Białe, czarne, bez wytchnienia Cycki, cycki, cycki - ja uwielbiam cycki Cycki, cycki, cycki - są dla mnie wszystkim Cycki, cycki, cycki - dla nich oszalałem Cycki, cycki, cycki - jestem cycków fanem Gdy widzę cycki To budzi Się we mnie bestia Czy to choroba Czy klątwa, czy jak? Na cycki wytrysk To chyba Jest już obsesja Nie moge walczyć Z naturą swą tak Czy te miękkie jak z budyniu Czy te twarde jak ze stali Jedne z nich się lepiej maca Za to drugie lepiej wali Każdej formy i koloru Nie ma dla mnie to znaczenia Małe, średnie, duże, wielkie Białe, czarne, bez wytchnienia Cycki, cycki, cycki - ja uwielbiam cycki Cycki, cycki, cycki - są dla mnie wszystkim Cycki, cycki, cycki - dla nich oszalałem Cycki, cycki, cycki - jestem cycków fanem To jest groźniejsze Niż nawet Najcięższy nałóg To cyckofilia Nazwijmy to tak Uwielbiam cycki Oglądać, Macać, miętosić Lub po królewsku Brać lubię, a jak! Miękkie jak poduszka z puchu Albo twarde jak z granitu Wszystkie cycki świata kocham I szaleję wprost z zachwytu Każdej rasy i rozmiarów To zupełnie nie rzutuje Kto ma kurwa inne zdanie Ten jest pierdolonym chujem Cycki, cycki, cycki - ja uwielbiam cycki Cycki, cycki, cycki - są dla mnie wszystkim Cycki, cycki, cycki - dla nich oszalałem Cycki, cycki, cycki - jestem cycków fanem Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: taaaaa.... 25.06.03, 14:35 tripis napisał: > coz mozna dodac...? pośladki zapewne.. ewentualnie duszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbina Re: taaaaa.... IP: *.pl / 192.168.1.* 25.06.03, 14:43 a moze ktoś chche mnie namalowac?????? albo pomalowac? Odpowiedz Link Zgłoś
gph pomalować??? raczej postrzelić... 25.06.03, 14:45 na więcej bym nie liczył.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: pomalować??? raczej postrzelić... 25.06.03, 15:51 gph napisał: > na więcej bym nie liczył.. > postrzelisc i to za przeproszeniem w dupe :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph co napisałeś?? potrzeliść??? 25.06.03, 15:54 chcesz sabinę??? liściem?? po d...?????? perwers z Ciebie Marcelus.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: co napisałeś?? potrzeliść??? 25.06.03, 15:57 gph napisał: > chcesz sabinę??? liściem?? po d...?????? > > perwers z Ciebie Marcelus.. tak sie rozedrgalem na ta cala sytuacje ze nie wiem sam co powiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: co napisałeś?? potrzeliść??? 25.06.03, 15:59 marceliszpak napisał: > gph napisał: > > > chcesz sabinę??? liściem?? po d...?????? > > > > perwers z Ciebie Marcelus.. > > tak sie rozedrgalem na ta cala sytuacje ze nie wiem sam co powiedziec :) namaluj obraz. albo zrób kompozycję przestrzenną ukazującą stan twojej duszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens 'The Rape of the Sabines' IP: *.nsw.bigpond.net.au 25.06.03, 15:55 namalowal Luca Giordano, kiedys tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero Sapiens Re: 'The Rape of the Sabines' IP: *.nsw.bigpond.net.au 25.06.03, 16:02 A mozna ten malunek obejrzec w National Gallery of Australia. Przyjezdzasz ? Odpowiedz Link Zgłoś