Gość: MM IP: *.net.autocom.pl 31.07.07, 07:21 Miałem okazje pić piwo z Grybowa parę lat temu. Było "wspaniałe"... Mam nadzieję, że skoro Słowacy się wzięli za przywrócenie go piwoszom to będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rinoceronte Re: Wraca piwo z Grybowa IP: 83.16.43.* 31.07.07, 11:04 to piwo to wspomnienie mlodosci... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: Wraca piwo z Grybowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:35 tesim sa na to, slovenske pivo je vhutne ciekawe gdzie mozna je bedzie kupic w krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Wraca piwo z Grybowa IP: *.as.kn.pl 31.07.07, 19:45 dziwnie że w czasach kiedy na rynku piwa brak jakichkolwiek nowości nowo powstały browar jest na wstępie poniżany i szykanowany. Czy to że piwo kosztuje poniżej 2 zł znaczy że jest ono niedobre ?? Swoja drogą piwa drogie serwowane w polsce typu żywiec heineken sa niepijalne, a carlsberg to naprawdopodobniej najgorsze piwo na świecie. Znam za to piwa z małych browarów które sa przepyszne mimo że kosztują duzo mniej przykładem niech będzie browar edi koło wschowy czy tez wieksze - fortuna albo ciechanów, witnica hmm ale chyba tak to jest jak jakiś pismak weźmie się za pisanie o czymś na czym się nie zna.... pozdrawiam piwoszy znający smak dobrego piwa piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Wraca piwo z Grybowa IP: *.range81-152.btcentralplus.com 31.07.07, 21:51 Bo małe browary warzą jeszcze czasami starymi metodami i nie walą takiej masówy jak Żywiec, Tychy, Okocim, i reszta browarów które kiedyś różniły się smakiem a teraz wszytsko to jeden szczoch. Słowacy i Czesi znają się na tej robocie, delikatnej goryczki czeskich piw próżno szukać w masówie z Polski. W tym nadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 Re: Wraca piwo z Grybowa 31.07.07, 22:42 masz racje , myślą z ejak piwo kosztuje powyzej 4 złotych to rarytas, skusiłem się pare razy na takie, gorszy syf niż piwo z lidla Odpowiedz Link Zgłoś