Dodaj do ulubionych

wyposażenie

01.08.07, 10:34
witam dostałam niedawno listę wyposażenia oferowanego przez proins i wychodzi
na to, że nic od nich nie wezmę (kuchenka mnie rozczuliła taki powiew historii
ale nie na tyle by zafundować ją sobie w kuchni).
czy ktoś też tak ma, że wszystko będzie kupował we własnym zakresie?
Obserwuj wątek
    • flower82 Re: wyposażenie 01.08.07, 12:38
      Witam,

A nie lepiej zrobić tak, żeby wybrać sobie coś z katalogów oferowanych przez
      Proins, płacimy wtedy 7% Vat a nie 22%. Ja na pewno wymieniam drzwi, wybieram
      coś z katalogu Centuriona, wybór jest dość duży, ceny przystępne, co do reszty,
      może i jest najgorsze, ale ceny jakie Proins wynegocjował są bardzo dobre i nie
      wiem czy jest sens tak wszystko wymieniać... jest jeśli chodzi o standard, nie
      ma jeśli chodzi o cenę.
    • flower82 Re: wyposażenie 01.08.07, 12:39
      I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz, nie wiem czy uda się wynegocjować zwrot
      kosztów montażu przy rezygnacji z wszystkich elementów wyposażenia, a np koszt
      zamontowania drzwi to około 200zł, (cena pewnie może się wahać, ale o takiej mi
      wiadomo), także suma dość spora.
    • kwadraciuch Re: wyposażenie 01.08.07, 15:03
      Witam Sąsiadów,

ja niestety również nie znalazłam nic sensownego z zaproponowanego wyposażenia
      co mogłabym chcieć mieć w swoim mieszkanku. Jeśli ma mi służyć ( na długie
      lata ) i mam być zadowolona, to musi to być coś co będzie sprawiać mi
      przyjemność, a ponadto będzie wyglądać. Dlatego też zrezygnowałam z całości
      wyposażenia "białego montażu" i drzwi.
      • p_grzes Re: wyposażenie 13.08.07, 18:51
        My tez zrezygnowalismy z calosci wyposazenia proponowanego przez Proins.
        Pozdrawiam
        • mjarecki Re: wyposażenie 29.08.07, 17:46
          No a ja myślałem, że jestem dziwny... bo zrezygnowaliśmy z wszystkiego.. :)

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka