Gość: Ja IP: 195.205.230.* 28.06.03, 14:12 Co sądzicie o II LO ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flowerek3 miałam tam isc.. ale nie wyszło. 28.06.03, 16:07 ale.. to co widziałam w dniu rekrutacji tam dopisywanie punktów.. i wogole.. połowa ludzi w tej szkole ma isc za kase.. nie mowie tego dlatego ze się tam nie dostałam i jestem "rozgoryczona" ;) tylko byłam sama w sytuacji, gdy zaproponowano mi miejsce w szkole ale na innych warunkach niz swiadectwo+ egzamin + osiagniecia. ale jakby na to nie patrzeć szkola jest jaka jest.. ma duzo kandydatów i trudno się dostać.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: miałam tam isc.. ale nie wyszło. IP: *.chello.pl 28.06.03, 16:36 flowerek3 napisała: > ale.. to co widziałam w dniu rekrutacji tam > dopisywanie punktów.. i wogole.. Ciekawe.. wiesz mnie jakos nikt nic nie proponowal i nie widzialem nic takiego ... moze powinienen patrzalki kupic > tylko byłam sama w sytuacji, gdy zaproponowano mi miejsce w szkole ale na > innych warunkach niz swiadectwo+ egzamin + osiagniecia. Kolejna afera czy wymysly malolaty ;/ Wiesz co to sa pomowienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: II LO IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.12.* 28.06.03, 21:11 przestańcie juz srać na II LO to porządna szkoła te bzdury o których piszasz wychodza mi bokiem Odpowiedz Link Zgłoś
flowerek3 Re: II LO 29.06.03, 15:54 okej no problem.. ;) tam co rok są afery.. związane z maturami itp.. tylko nigdy to nei wychodziło :) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedactwo Re: II LO IP: 80.48.165.* 30.06.03, 18:46 Z tego co przeczytalam, nie chodzilas, nie chodzisz, ani chodzic nie bedziesz do II LO (biedactwo, taka marna szkola, a mialo za malo punktow, by sie dostac), wiec skad niby wiesz, jak co roku wygladaja matury? A moze jednak jestes "rozgoryczona" - po co sie tak tlumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: II LO 02.07.03, 22:08 Bardzo dobrze sądzimy :) Przeżyłam i nie żałuję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magad Re: II LO IP: *.ists.pl / 192.168.6.* 04.07.03, 09:58 Co za bzdury piszecie. Szkoła ro ludzie, uczniowie i nauczyciele. A ci są różni. Poziom, jak w większości ogólniaków. Jeden uczeń jest lepszy, drugi gorszy; jeden ambitny i pracowity, drugi ambitny i leniwy, itd. Na studiach uczniowie z I, II, V, itd. nie są lepsi od tych z malutkich prowincjonalnych LO, czy tych "słabszych " krakowskich. Selekcją są egzaminy wstępne (nie matura!!!) na studia. Co do tzw. okazji, przy maturze i przyjęciach do LO. Sa w każdej szkole, a w tych tzw. elitarnych częściej niż w innych. Co nie znaczy, że wszyscy przyjęci są znajomkami. Nie żałuj, że nie będziesz uczennicą II, myśl o tym jak będziesz funkcjonować w innym LO. Tak miało być, może to lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: II LO 04.07.03, 17:23 Ale co to ma wspólnego z tym,co ja napisałam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magad Re: II LO IP: *.ists.pl / 192.168.6.* 11.07.03, 13:47 Bardzo dużo bidulko, bo ty odpisywałaś na list gościa i ja również. Nie pisaŁAM NATOMIAST BIDULKO DO cIEBIE,bowiem nie było o czym. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: II LO 11.07.03, 17:38 Niestety, muszę Cię zmartwić, ale odpisałaś wprost na mój list. A za "bidulkę" się nie uważam :) Odpowiedz Link Zgłoś