das_bot das_log 03.07.2003 04.07.03, 15:24 Moved to trash: • Chwdp do gph. (1) Gość: Fan. • Chwdp do gph. (1) Gość: Fan. • gph. (1) Gość: gph.1 Moved do "Kto nami rządzi" • Problem komentarzy (8) mikolaj7 Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: das_log 03.07.2003 04.07.03, 15:30 a jak peteen gej szuka słowika, to dobry wątek, czy nie ? powiedz bocie... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum 04.07.03, 15:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=410&w=6817639&a=6817754 chyba panu botowi umknal ten post, a przyznam, ze trudno sie z nim nie zgodzic ps. a czemu TEN watek (w ktorym teraz pisze) nie jest na podforum? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum 10.07.03, 09:47 dasbocie, ten facio z giewu, któren wkleja artykuły musi cie nie lubić... niemal codziennie z mozołem z samego rana dorzuca nowy materiał, potem ty przerzucasz go na podforum (choć nie cały, ale dlaczego ?) i zabawa zaczyna się od nowa... mieliśmy unikalne, w skali giewu, forum, wolne od narzucanych tematów, troche hermetyczne, ale nasze, krakowskie, dzisiaj mamy takie same jak w szczecinie, olsztynie czy kielcach... czy na pewno o to chodziło krakowskiej redakcji ? czy nie możesz poprosić kumpla, żeby od razu wklejał na "rządzących" ? skro umiepracie się, że tamto podforum trza ożywić - jest szansa, ale spróbuj spowodować nieco mniejsze zaśmiecanie głównego forum (o samych pendereckich jest pół pierwszej strony)... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum 10.07.03, 10:22 z calym naleznym szacunkiem, ja wole zeby bylo tak jak jest teraz. nie mam czasu wchodzic na lokalne wydanie gazety i tam sie dopisywac do artykulow. musisz zauwazyc, ze wlasnie dzieki nim jest codziennie swiezy powiew na forum, bo pisza tam ludzie najrozniejsi, ktorzy nawet nie maja pojecia o istnieniu Krakforuma Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum 10.07.03, 10:27 Tomuś!!! oni nie piszą, najcz ęściej zieją jadem:( a myślę, ze nie chodzi nam o to by czytać wszelkich frustratów, nieudaczników. Już wiesz, że jest odpowiednie podforum i w ciągu 5 sek możesz tam wleść i naczytać się do woli:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum 10.07.03, 10:39 sa komentarze do artykulow, w ktorych jadu nie brakuje, ale tak jest i na Krakforumie - tylko, ze jadem zieje 'stara gwardia' i bardziej z rzadka :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum 10.07.03, 10:41 No właśnie chodzi o to "bardziej z rzadka":) i to mnie tu trzyma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 12:07 tomcrac napisał: > z calym naleznym szacunkiem, ja wole zeby bylo tak jak jest teraz. nie mam czas > u wchodzic na lokalne wydanie gazety i tam sie dopisywac do artykulow. to mozesz wchodzic na podforum !! juz dwa sa zawalone komentarzami musisz z > auwazyc, ze wlasnie dzieki nim jest codziennie swiezy powiew na forum, bo pisza > tam ludzie najrozniejsi, ktorzy nawet nie maja pojecia o istnieniu Krakforuma NO WLASNIE !!!! wiekszosc nawet nie wie, ze dopisuja sie na jakims forum !! powiew swiezosci? zdaje sie, ze od miesiaca zliczamy kolejnych wariatow, ktorzy wzieli sie wlasnie z takiego 'powiewu swiezosci' zreszta czy tu chodzi o to, zeby pisalo 1000 roznych osob ?? to chyba huragan, a nie powiew.... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 ale z drugiej strony... 10.07.03, 12:57 siedząc sobie na krakowskim forum jak u pana boga za piecem można nawet nie wiedzieć, ze w Kraku się dzieją huragany i ważkie dyskusje, teraz przynajmniej widzę, że coś wrze i cos ludzi porusza. Jednak szczerze mówiąc przeszkadzają mi w odbiorze te "chorągiewki" po lewej stronie wątku, wizualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ale z drugiej strony... 10.07.03, 13:03 kathy38 napisała: > siedząc sobie na krakowskim forum jak u pana boga za piecem można nawet nie > wiedzieć, ze w Kraku się dzieją huragany i ważkie dyskusje, teraz przynajmniej > widzę, że coś wrze i cos ludzi porusza. ja widze trzy wyjscia 1. bedziesz mogla zawsze wejsc na podforum i zobaczyc co sie takiego ciekawego dzieje (pod warunkiem, ze zaczna tam przerzucac komentarze) 2. mozesz sobie zagladnac na gazeta.pl/krakow 3. wzglednie mozna kupic gazete, ale to ostatecznosc > > Jednak szczerze mówiąc przeszkadzają mi w odbiorze te "chorągiewki" po lewej > stronie wątku, wizualnie. mnie wlasnie tez ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Jeszcze będzie przepięknie :) 11.07.03, 19:10 Witam, obietnicę podtrzymuję - komentarze do tekstów będą wskakiwać do podforum - obecnego kto nami rządzi. Niestety, mój wyjazd na boci urlop nie tylko powstrzymał dbanie o porządek, ale także lobbing na rzecz tej zmiany. Niezwłocznie po wypoczynku wezmę się za sprawę z przysłowiowego kopyta. Btw, ogłaszam mały konkurs - jak mogłoby się nazywać to nowe podforum, żeby pogodzić w tej nazwie i komentarze do tekstów i obecne - rządzenie? Nagroda jest jedna - przyspieszenie zmiany na lepsze :) pozdrawiam z górskiej i-cafe , 40 koron za godzinę :) zrelaksowany das_bot Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Jeszcze będzie przepięknie :) 11.07.03, 19:21 1. to może naucz jeszcze swego zastępcę, co powinno byc wywalane na oślą, a co nie... 2. a machnij podforum w stylu: czytamy i dyskutujemy... poza wszystkim odpocznij dobrze, cobyś nabrał sił do nowej walki z krakforumowymi oszołomami... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jeszcze będzie przepięknie :) 11.07.03, 20:18 das_bot napisał: > Witam, > obietnicę podtrzymuję - komentarze do tekstów będą wskakiwać do podforum - > obecnego kto nami rządzi. ha, to super:))) Niestety, mój wyjazd na boci urlop nie tylko > powstrzymał dbanie o porządek, ale także lobbing na rzecz tej zmiany. > Niezwłocznie po wypoczynku wezmę się za sprawę z przysłowiowego kopyta. Btw, > ogłaszam mały konkurs - jak mogłoby się nazywać to nowe podforum, żeby pogodzić > > w tej nazwie i komentarze do tekstów i obecne - rządzenie? jak dla mnie moze byc 'aktualnie w krakowie' - w koncu znajda sie tam wlasciwie tylko komentarze (dopoki ich nie bylo podforum bylo praktycznie martwe), a one odnosic sie beda do aktualnych wydarzen opisywanych w artykulach. albo na podobnej zasadzie - 'artykuly gazety krakowskiej' - nawet mniej mylace:))) Nagroda jest jedna - > > przyspieszenie zmiany na lepsze :) w pelni wystarczy > > pozdrawiam z górskiej i-cafe , 40 koron za godzinę :) no to wypoczywaj ! przed powrotem do ciezkiej pracy przy forum;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Jeszcze będzie przepięknie :) / podforum 11.07.03, 20:43 a może: Aktualności i komentarze??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac dajcie znac ;) 11.07.03, 21:20 czy dasbot sie wywiazal ze swoich zobowiazan, bo jak nie to ja jutro jade do kraju, w ktorym godzina internetu kosztuje 40 koron, i zawsze moge uczynic jakas perswazje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot REBOOT 30.07.03, 09:58 System reactivated Starting cleanup action Please wait, operation may take several days :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: REBOOT IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 12:48 wywal goscia ze szwecji, ktory od kilku tygodni pisze jako ja!!! na pierwszej stronie (=50 watkow) mam chyba z 5 zalozonych przez niego, a na nastepnej jeszcze kilka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN jakby trzeba bylo to w ramach czynu spolecznego... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 13:04 podrzuce kilkadziesiat linkow do watkow i postow, w ktorych szwed podszywal sie pode mnie i peteena ... ale mysle, ze nietrudno bedzie znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot das_log 30.07.2003 31.07.03, 09:58 Moved to "Kto nami rządzi": Krakowska policja nie chce stosować prowokacj... (10) Gość: orky 30.07.03, 15:59 Oszust organizował kolonie (4) Gość: sq6rr 30.07.03, 15:23 Węzeł Wielicki najwcześniej pod koniec sierpn... (9) Gość: Klupa 30.07.03, 14:31 Dziś o 19.00 Wisła gra z Omonią! (4) Gość: AzbestPsychoFan 30.07.03, 13:44 Mieszkańcy Dzielnicy III domagają się budowy ... (4) Gość: Zoran (lewica.pl) 30.07.03, 12:58 Winna maszyna i pilot (2) Gość: Majo 30.07.03, 11:10 W autobusach MPK nie ma informacji o przystan... (7) Gość: www.lemi.prv.pl 30.07.03, 10:55 Obawy przedsiębiorców przed wprowadzeniem sys... (8) Gość: trach 30.07.03, 09:54 UJ zamierza wybudować Paderevianum II (8) Gość: jaroslaw 30.07.03, 01:40 Sześcioletnia dziewczynka spadła z V piętra (7) Gość: rerte 30.07.03, 00:22 Niebezpieczny tunel kolejowy na trasie Kraków... (12) Gość: JMA 29.07.03, 23:30 Prawnik skazany za przywłaszczenie mienia (2) Gość: Nowojorczyk 29.07.03, 20:30 Moved to trash: • Jak najlepiej się brandzlować? (1) Gość: latko • TBS-sprzedam udziały w gotowym mieszkaniu (4) walaska • hulaj dusza,piekla niema , albo nie ma.......... (1) Gość: mikolaj7 30.07.03, 06:18 • kupie samochod marki Trabant. (1) Gość: mikolaj7 30.07.03, 04:03 • ja sie nie podszywam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... (1) Gość: mikolaj7 • mikolaj7 jest caly w nerwach. (16) Gość: MCHAL Censored: • Re: mam nowa sygnature :) adres: 193.111.41.253 marceliszpak 30-07-2003 12:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując • Re: mam nowa sygnature :) adres: 193.111.41.253 marceliszpak 30-07-2003 12:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując • zrywaj sie z Kazka szwedzka cioto... - peteen, 30-07-2003 14:55 • C Re: duszny dzionek bozia dała... Gość: gph.., 29-07-2003 16:13 • C Re: doktorze. Gość: gph.., 29-07-2003 16:14 * C Re: tu duchota Gość: gph.., 29-07-2003 16:15 • C Re: duszny dzionek bozia dała... Gość: gph.., 29-07-2003 16:12 • C Re: a swoją drogą... Gość: gph.., 30-07-2003 10:11 • C Do kretyna gph. Gość: gph..., 30-07-2003 11:48 • C Re: osobisty idioto. nie zgadłeś. Gość: gph.., 30-07-2003 16:00 • C Re: czasem nawet idiocie się złoży :))))) Gość: gph., 30-07-2003 10:09 • Re: Polacy kontra Romowie w Nowej Hucie adres: wraith.kki.krakow.pl Gość: gucio 29-07-2003 10:23 • Re: Polacy kontra Romowie w Nowej Hucie adres: 195.116.22.206 Gość: Anonim 30-07-2003 13:26 • Re: Telepin-telekant - jezus.chytrus, 30-07-2003 13:02 Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: das_log 30.07.2003 31.07.03, 10:18 > ? C Re: duszny dzionek bozia dała... Gość: gph.., 29-07-2003 16:13 > ? C Re: doktorze. Gość: gph.., 29-07-2003 16:14 > * C Re: tu duchota Gość: gph.., 29-07-2003 16:15 > ? C Re: duszny dzionek bozia dała... Gość: gph.., 29-07-2003 16:12 > ? C Re: a swoją drogą... Gość: gph.., 30-07-2003 10:11 > ? C Do kretyna gph. Gość: gph..., 30-07-2003 11:48 > ? C Re: osobisty idioto. nie zgadłeś. Gość: gph.., 30-07-2003 16:00 > ? C Re: czasem nawet idiocie się złoży :))))) Gość: gph., 30-07-2003 1 tutaj nie wystarczy dorazne dzialanie, potrzeba szczepionki-bana Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Sezon polowań 31.07.03, 10:39 Witam, złość na najaktywniejszych wariatów narasta. Sytuacja powoli dojrzewa do rozwiązań ostatecznych. Jednak, żeby zabanować szkodników potrzebuję jak najmocniejszych "teczek" dokumentujących ich działalność. Sam szukam intensywnie, jednak proszę i Was: jeśli znacie jakieś szczególnie wulgarne i chamskie wystąpienia powyższych to w akcie ohydnego donosicielstwa podeślijcie do nich linka :) Uwaga: sam fakt, że ktoś używa nicków należących do innych forumowiczów nie jest dość mocny żeby stosować bana. Najskuteczniejsze jest miecho, aluzje dotyczące mniejszości seksualnych itp. UWAGA: nie mogę zagwarantować, że do bana napewno dojdzie. Ale będę się starał. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen a ja do waści onegdaj emila pchnąłem... 31.07.03, 10:42 a odpowiedzi ani słychu, ani widu... ps. czy te aluzje do ciebie - żyda i mnie - palanta to trzymamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: a ja do waści onegdaj emila pchnąłem... 31.07.03, 14:40 peteen napisał: > a odpowiedzi ani słychu, ani widu... > > ps. czy te aluzje do ciebie - żyda i mnie - palanta to trzymamy ? u MICHALA tez by sie znalazlo pare odniesien do pedalow i starych ciot, ale on wtedy pisal chyba z wloch, wiec niestety, zaden to dowod... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen... Re: a ja do waści onegdaj emila pchnąłem... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 12:43 będzie wspaniale, gdy kitę odwalę (copyright gph)z palcem w odbytnicy. www.kazimierz.com Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot das_log 31.07.2003 06.08.03, 11:18 • Nasze podatki idą na płace prokuratorów adres: pt215.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: jaskrawy 23-07-2003 14:03 • Re: Krakowianin odpowie za zbyt mocne trzaskanie adres: pj213.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: jaskrawy 23-07-2003 20:21 • C ten kraj powiadam jest chory Gość: kane, 23-07-2003 23:50 Moved to trash: • szukam mieszkania do wynajęcia (1) Gość: Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot das_log 01.07.2003 06.08.03, 11:19 moved to "Kto nami rządzi" Kultowe miejsca w Krakowie (3) Gość: Magda 01.08.03, 18:13 Prezentacja aktualnych planów budowy krakowsk... (12) Gość: af 01.08.03, 17:59 Reakcje po prezentacji projektu Nowego Miasta (3) Gość: Lajkonik 01.08.03, 17:51 Zimbabwe? Niestety, nie! - Mancewicz o krakow... (3) Gość: brat 01.08.03, 17:33 • zrobcie cos z tymi komentarzami !!! (40) Gość: SEVEN 01.08.03, 17:12 Remont dachu kościoła Mariackiego (4) Gość: regalica 01.08.03, 12:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 a na maile moze laskawie rzuci okiem ? ___ /nt IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 11:56 das_bot napisał: > moved to "Kto nami rządzi" > Kultowe miejsca w Krakowie (3) Gość: Magda 01.08.03, 18:13 > Prezentacja aktualnych planów budowy krakowsk... (12) Gość: af 01.08.03, > 17:59 > Reakcje po prezentacji projektu Nowego Miasta (3) Gość: Lajkonik 01.08.03, > 17:51 > Zimbabwe? Niestety, nie! - Mancewicz o krakow... (3) Gość: brat 01.08.03, > 17:33 > * zrobcie cos z tymi komentarzami !!! (40) Gość: SEVEN 01.08.03, 17:1 > 2 > Remont dachu kościoła Mariackiego (4) Gość: regalica 01.08.03, 12:51 Odpowiedz Link Zgłoś
jottka jarozumiem 06.08.03, 13:08 że za samo podpisywanie się cudzym nickiem kara śmierci jest być może wygórowana, ale utrudnianie ludziom rozmów przez bezustanne dopisywanie własnej 'sygnaturki' kwalifikuje sie na szkodnictwo złośliwe i jakoś powinno być zastopowane inaczej spora liczba ludzi rzuci to forum w cholerę i zostaną sami tacy słabosilni umysłowo, a zakładam nie taka jest idea tytułem przykładu, jakby dasbot nie wiedział, o co chodzi (do znalezienia niemal w każdym wątku): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=7318565 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottkaa Re: jarozumiem IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 13:12 jottka napisała: > że za samo podpisywanie się cudzym nickiem kara śmierci jest być może > wygórowana, czyzby?:))) ja zaraz sie zaczne podpisywac jako das_bot i ciekawe jaka bedzie reakcja ale utrudnianie ludziom rozmów przez bezustanne dopisywanie > własnej 'sygnaturki' kwalifikuje sie na szkodnictwo złośliwe i jakoś powinno > być zastopowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan gpg i peteena. Re: jarozumiem IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 13:19 Gość portalu: jottkaa napisał(a): > jottka napisała: > > > że za samo podpisywanie się cudzym nickiem kara śmierci jest być może > > wygórowana, > > czyzby?:))) > ja zaraz sie zaczne podpisywac jako das_bot i ciekawe jaka > bedzie reakcja > > ale utrudnianie ludziom rozmów przez bezustanne > dopisywanie > > własnej 'sygnaturki' kwalifikuje sie na szkodnictwo złośliwe i jakoś powin > no > > być zastopowane > >A czy kretynko zastanowiłaś się nad idiotycznym zakańczaniem każdej tej "rozmowy" przez durnia peteena i gph.Czy wogóle rozumiesz sens tych słów i potrzebę ich umieszczania?.To jest jawna prowokacja i zachęta do riposty.Może wymyślisz inny zarzut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inny Fan BĘDZIE WSPANIALE, GDY KITĘ ODWALĘ IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 13:33 pozdrowienia od innego Fana, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 dobra, dosc tych jaselek IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 13:36 fan: 1. obraza wspolforumowiczow nazywajac ich m.in. durniami, kretynami 2. szydzi z uczuc religijnych ("z palcem w odbytnicy papieza") 3. podszywa sie chcialbym tez, aby das_bot sprawdzil, czy Fan. i osobnik piszacy o admine per "zyd, ktory wroci do nas z deszczem" (cytat z pamieci) to jeden czlowiek. jesli tak to dochodzi 4. antysemityzm MALO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata. Re: dobra, dosc tych jaselek IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 17:14 Gość portalu: 7 napisał(a): > fan: > > 1. obraza wspolforumowiczow nazywajac ich m.in. > durniami, kretynami > 2. szydzi z uczuc religijnych ("z palcem w odbytnicy > papieza") > 3. podszywa sie > > chcialbym tez, aby das_bot sprawdzil, czy Fan. i osobnik > piszacy o admine per "zyd, ktory wroci do nas z deszczem" > (cytat z pamieci) to jeden czlowiek. jesli tak to dochodzi > > 4. antysemityzm > > MALO??? >Faktycznie,ty jesteś numerem siódmym.Był kiedyś taki film,w którym nr.7 przypominał ciebie.Jak oglądałeś,to pewnie jesteś zadowolony z siebie?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 he, he, he IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 16:07 twoje miotanie sie na wszystkie strony tylko upewnia mnie, ze mialem racje piszac, ze ty i fan to jedna osoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: he, he, he IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 17:02 Gość portalu: 7 napisał(a): > twoje miotanie sie na wszystkie strony tylko upewnia mnie, > ze mialem racje piszac, ze ty i fan to jedna osoba! >Bo ty mundry jesteś i ucuny trochu,to i cujny i przebiegły.A w polu ci się robić nie chciało to się do miasta przyjechało. He,he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. Re: he, he, he IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 17:10 Gość portalu: Fan napisał(a): > Gość portalu: 7 napisał(a): > > > twoje miotanie sie na wszystkie strony tylko upewnia mnie, > > ze mialem racje piszac, ze ty i fan to jedna osoba! > >Bo ty mundry jesteś i ucuny trochu,to i cujny i przebiegły.A w polu ci się > robić nie chciało to się do miasta przyjechało. He,he,he. >Ps.Odpowiadając wprost,ja się nie miotam,ja was leje po torbie,prymitywy,"językoznawcy i językolubcy",miłośnicy mowy ojczystej,czystej i nie skażonej debilnymi wstawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: he, he, he IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 17:18 Gość portalu: Fan. napisał(a): > Gość portalu: Fan napisał(a): > > > Gość portalu: 7 napisał(a): > > > > > twoje miotanie sie na wszystkie strony tylko upewnia mnie, > > > ze mialem racje piszac, ze ty i fan to jedna osoba! > > >Bo ty mundry jesteś i ucuny trochu,to i cujny i przebiegły.A w polu ci > się > > robić nie chciało to się do miasta przyjechało. He,he,he. > >Ps.Odpowiadając wprost,ja się nie miotam,ja was leje po > torbie,prymitywy,"językoznawcy i językolubcy",miłośnicy mowy ojczystej,czystej > i nie skażonej debilnymi wstawkami. nawiazujac do mojej niedawnej sygnaturki - eot /poszukaj po necie, moze sie dowiesz co to znaczy/ ps. będzie wspaniale gdy kitę odwalę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. Re: he, he, he IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 21:53 Gość portalu: 7 napisał(a): > Gość portalu: Fan. napisał(a): > > > Gość portalu: Fan napisał(a): > > > > > Gość portalu: 7 napisał(a): > > > > > > > twoje miotanie sie na wszystkie strony tylko upewnia mnie, > > > > ze mialem racje piszac, ze ty i fan to jedna osoba! > > > >Bo ty mundry jesteś i ucuny trochu,to i cujny i przebiegły.A w po > lu ci > > się > > > robić nie chciało to się do miasta przyjechało. He,he,he. > > >Ps.Odpowiadając wprost,ja się nie miotam,ja was leje po > > torbie,prymitywy,"językoznawcy i językolubcy",miłośnicy mowy ojczystej,czy > stej > > i nie skażonej debilnymi wstawkami. > nawiazujac do mojej niedawnej sygnaturki - eot /poszukaj > po necie, moze sie dowiesz co to znaczy/ > > ps. będzie wspaniale gdy kitę odwalę Wiem co to znaczy,zaśmiecasz polską mowę,bezrozumny prymitywie.Nawet sam nie rozumiesz sensu wstawianych fragmentów tego "poematu" który akurat tobie i tobie podobnym znawcom literatury tak się spodobał.Jest jeszcze wiele innych,równie "ambitnych,w sam raz dla was. Przed wami szerokie horyzonty,macie też pomoc i poparcie językoznawcy-"Polaka" - das buta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 14:31 Gora Krzakow !!!!pomysl super ,oby to nie byla zwykla kablowka ,to Lublin juz zazdrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot das_log 06.08.2003 06.08.03, 15:23 moved to "Kto nami rządzi": Taksówki w Krakowie (3) Gość: maciej 06.08.03, 11:13 Kolejna piramida finansowa w Krakowie (5) Gość: crimson 06.08.03, 09:09 17-letni chłopak oskarżony o zakatowanie ojca... (2) Gość: tommy 06.08.03, 08:09 Droga ekspresowa S 1 ma wrogów (2) Gość: mirkrup 06.08.03, 07:35 Wyrzuceni ze szkoły za pijaństwo (3) Gość: tip 06.08.03, 05:39 Turystów będzie ratował sokół Straży Graniczn... (2) mazzii 05.08.03, 22:58 Proces policjanta oskarżonego o znęcanie się ... (10) sskks 05.08.03, 22:40 Nabór ławników. Pierwszy etap skończony (5) Gość: Tomasz Graff 05.08.03, 20:22 moved to trash: • Fajowa gra RPG on-line (1) Gość: Samurai • POKÓJ DO WYNAJĘCIA (1) Gość: fraszka • Szukam pokoju do wynajęcia (1) Gość: fraszka • SZUKAM POKOJU NA M-C (4) Gość: ankaaa • (zaproszenie)forum slubno-weselne i nie tylko... (1) Gość: aga • *** DODATKOWA PRACA *** (2) Gość: RK • ITALIA:- OFERTY PRAC + KOMENTAZ (1) Gość: PROSTO Z ITALI • Będzie wspaniale gdy kitę odwalę. (8) Gość: gph@NOSPAM.gazeta censored: • C Re: a ja bardzo też lubię tą Gość: gph...., 05-08-2003 11:26 • C Re: a ja bardzo też lubię tą Gość: gph...., 05-08-2003 11:29 • przez moment myślałem, że nie rozumiesz... - gph, 05-08-2003 11:31 • C Re: przez moment myślałem, że nie rozumiesz... Gość: gph...., 05-08-2003 12:43 • C Re: bedzie wspaniale, gdy kitę odwalę - w innej w Gość: peteen.., 05-08- 2003 11:23 • C Re: bedzie wspaniale, gdy kitę odwalę - w innej w Gość: peteen.., 05- 08-2003 11:29 • Re: bedzie wspaniale, gdy kitę odwalę - w innej w - mmaly, 05-08- 2003 13:02 • C Re: bedzie wspaniale, gdy kitę odwalę - w innej w - jezus.chytrus, 05-08-2003 13:07 • Re: bedzie wspaniale, gdy kitę odwalę - w innej w Gość: SEVEN, 05-08-2003 13:19 • Re: bedzie wspaniale, gdy kitę odwalę - w innej w - jezus.chytrus, 05-08-2003 13:28 • C Re: bedzie wspaniale, gdy kitę odwalę - w innej w Gość: SEVEN, 05-08-2003 13:38 • C Re: bedzie wspaniale, gdy kitę odwalę - w innej w - jezus.chytrus, 05-08-2003 13:45 • C Re: bedzie wspaniale, gdy kitę odwalę - w innej w Gość: gph..., 05-08-2003 14:30 • C Re: bedzie wspaniale, gdy kitę odwalę - w innej w Gość: peteen.., 05- 08-2003 14:28 • Re: dedykacja dla jezusa.chytrusa... adres: out1.bphpbk.pl jezus.chytrus 05-08-2003 14:20 odpowiedz na list odpowiedz cytując • z tym wpuszczaniem, to jakis imperatyw moralny ? adres: p226.krakow.sdi.tpnet.pl Gość: peteen@NOSPAM.gaze 04-08-2003 19:22 odpowiedz na list odpowiedz cytując • Re: ooo, nie obrażaj ty robotnika... adres: p226.krakow.sdi.tpnet.pl Gość: peteen@NOSPAM.gaze 04-08-2003 19:29 odpowiedz na list odpowiedz cytując • Re: Wrażenia z jazdy po Krakowie (smutne)... adres: pl55.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl josif 05-08-2003 09:16 odpowiedz na list odpowiedz cytując • C Re: zawsze możemy zejść do piwnicy... Gość: peteen., 05- 08-2003 22:53 • C Re: znaczy się...listopad... Gość: peteen..., 05-08-2003 22:52 • C Re: a ja trudnemu prześlę ksiązki pocztą... Gość: peteen..., 05-08-2003 22:51 • Re: nie odzywam się do Ciebie - trudny2002, 05-08-2003 17:09 • C Re: nie odzywam się do Ciebie Gość: gph..., 05-08-2003 22:49 • C Re: wszyscy kolarze marzą o pierścieniu krakowa?? Gość: gph..., 05-08- 2003 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Cierpliwosci. Teczka fana puchnie a ja... 06.08.03, 15:41 ... potrzebuje grubej podkladki. Zapewniam Was, że codzienne cenzurowanie setek postów fana nie jest moim ulubionym hobby. Listy odbieram w domu, zalatwie je wieczór. pozdrawiam das_bot Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Cierpliwosci. Teczka fana puchnie a ja... 06.08.03, 15:49 das_bot napisał: > ... potrzebuje grubej podkladki. Zapewniam Was, że codzienne cenzurowanie setek > > postów fana nie jest moim ulubionym hobby. Listy odbieram w domu, zalatwie je > wieczór. > > pozdrawiam > > das_bot forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=7314070 czy to tez jest Fan? jak tak to ja tu juz widze "az nadto" argumentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. Re: Cierpliwosci. Teczka fana puchnie a ja... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 22:59 mikolaj7 napisał: > das_bot napisał: > > > ... potrzebuje grubej podkladki. Zapewniam Was, że codzienne cenzurowanie > setek > > > > postów fana nie jest moim ulubionym hobby. Listy odbieram w domu, zalatwie > je > > wieczór. > > > > pozdrawiam > > > > das_bot > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=7314070 > > czy to tez jest Fan? > > jak tak to ja tu juz widze "az nadto" argumentow > To co ty widzisz swoimi czujnymi, prawicowymi, kaprawymi oczami nie ma żadnego znaczenia.Osioł w Zoo też patrzy,czasem nawet zaryczy i to z większym zrozumieniem i co z tego?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan. Re: Cierpliwosci. Teczka fana puchnie a ja... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 23:10 Informuję peteena,gph, i tego z nr 7,że ich teczki też puchną a nawet są już wystarczjąco spuchnięte z "katolickich" wyrażeń i określeń.Wylewające się z nich chamstwo,głupota i agresja może być w razie potrzeby do wglądu.Dziwne,że czujny i wrażliwy admin tego jakoś nie był uprzejmy zauważyć.Czyżby to wybiórczość i realizacja założeń programowych przeważały obiektywizm i zdrowy rozsądek?.Tym razem proszę o odpowiedż!!. Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot das_log 12.08.2003 12.08.03, 15:57 Moved to Kto nami rządzi: Miasto przewodników (3) Gość: fil 12.08.03, 09:41 Zapomniana wizytówka Krakowa - Polski Słownik... (4) Gość: ziBITu 12.08.03, 09:36 Nawierzchnia Rynu na palach (3) Gość: Zdziwiony 12.08.03, 09:03 Kultowe miejsca w Krakowie (4) Gość: Magda 12.08.03, 00:17 Stare krakowskie tramwaje nie do oglądania (2) Gość: west 12.08.03, 00:00 Mniejsze diety radnych po kontroli RIO (3) Gość: Mari 11.08.03, 23:59 Kraksa sportowego samolotu koło Proszowic (3) Gość: alek 11.08.03, 22:33 Kolejki po dowody w krakowskim urzędzie miast... (5) Gość: Mirek 11.08.03, 16:34 Co dalej ze Stawem Dąbskim w Krakowie? (8) Gość: Pepperoni 11.08.03, 15:00 Krzysztof Plaza zwycięzcą trzeciego tygodnia ... (5) Gość: Roman 11.08.03, 14:20 Pożar na pustyni gaszono przez cały dzień (3) Gość: haweren 11.08.03, 13:32 Censored: 48 • Re: i czy ? Gość: Peteen..., 11-08-2003 12:12 • Re: to siem wszystko da zrobić... Gość: gph..., 11-08-2003 12:15 Moved to "Architektura" • Okna PCV gdzie zamówić w Krakowie? (17) Gość: MM • Re: Buaahhhaaa! ha! ha! haaaa! ooo.... adres: armagedon:80 Gość: m 26-07-2003 09:53 odpowiedz na list odpowiedz cytując • Re: wyczytałem na onecie, że mnie wykończą esesma Gość: peteen...., 11-08- 2003 12:44 • Re: wyczytałem na onecie, że mnie wykończą esesma Gość: peteen...., 11- 08-2003 13:06 • C Re: no i tak to idiota znowu skopał wątek. a bot? adres: p226.krakow.sdi.tpnet.pl • C Re: no i tak to idiota znowu skopał wątek. a bot? adres: p226.krakow.sdi.tpnet.pl • C Re: no i tak to idiota znowu skopał wątek. a bot? adres: pf134.krakow.sdi.tpnet.pl C Re: od Czeskich filmowców Gość: gph..., 11-08-2003 12:22 • C Re: ale gdzie kto pluje... Gość: • C Re: proszę mi tu parlamentu nie wciągać do dyskus Gość: peteen..., 11-08-2003 12:30 11-08-2003 13:10 • C Re: tu bym się moze nie zgodził z szanownym przed Gość: gph..., 11-08-2003 12:29 • C Re: a wiecie ile kosztuja studia filmowe ?... Gość: peteen., 11-08-2003 12:25 • C Re: o kinie czeskim i polskim Gość: gph..., 11-08-2003 12:24 • C Re: o kinie czeskim i polskim Gość: peteen-młot., 11-08-2003 12:23 • C Re: o kinie czeskim i polskim Gość: gph..., 11-08-2003 12:20 Moved to trash: fikasz dalej pedale das botowski ???? Autor: Gość: Petwr pan IP: gate1.cafe.wla.pl Data: 11-08-2003 22:31 • das bucie,peteen mówi,że będzie w pytę!. (6) Gość: Trwam. • DasBot to kawał CHU .. UJA ! (9) Gość: Sabbina • Zaproszenie na bezpłatną konsultację w VIP ST... (1) vipstudio • Dr Ząbek i piwo po ch*ju - najgorsze reklamy (4) Gość: ed Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Ban report 12.08.03, 15:59 Banned: Gość: gph alias Gość: peteen IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
peteen to może spróbuj jeszcze... 12.08.03, 20:41 świrka peteeena, któren nieudolnie mnie naśladuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: to może spróbuj jeszcze... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 21:04 peteen napisał: > świrka peteeena, któren nieudolnie mnie naśladuje... `podszywanie to jeszcze nie powod do zbanowania`- uslyszane od kilku `czerwonych` osob .. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: to może spróbuj jeszcze... 13.08.03, 10:56 a daj peteenku spokuj i temu pedałowi, i das_botowi. Jeden jest to NIKT i jak możesz z nikim gadać czy na nikogo się złościć? A drugi zajęty jest "dopieszczanim" Krakforum komentarzami do artykułów:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SĄD BOŻY Re: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 21:42 Witaj Wczoraj ,z przyjemnością śledziłem jak potoczy się walka eksperta z trudnym 2002,Ty mi odebrałeś przyjemnosć śledzenia dalszej potyczki-napisz dlaczego,czyżbyś miał jeszcze innych mocodawców oprócz gazety?,byłoby to nieładne wobec nas/wprost powiedziałbym -nieuczciwe.Proszę o odpowiedż,tego wymaga minimum przyzwoitości.Bawi mnie taka walka,polemika na wielką skalę nie te nudne wypierdki forumowiczów z grodu Kraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 21:46 a o ktorym watku mowisz, miszczu? czy o tym, w ktorym nazwales trudnego pedalem trzeciego tysiaclecia, pygidusie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SĄD BOŻY Re: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 22:05 Gość portalu: 7 napisał(a): > a o ktorym watku mowisz, miszczu? czy o tym, w ktorym > nazwales trudnego pedalem trzeciego tysiaclecia, > pygidusie miszczu,to chyba masz na myśli miszczaka!!!Czy jednemu psu burek- kolego,trudnemy ten plasterek się należy z urzędu,to nie tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Książka życzeń i zażaleń krakowskiego forum 12.08.03, 23:22 nie grzesz i nie bądź... Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot das_log 25.08.2003 25.08.03, 22:22 Moved to: Kto nami rządzi • K-O-M-E-N-T-A-R-Z-E_____N-A_____P-O-D-F-O-R-U... (18) Gość: GŁOS FORUM Stowarzyszenie "Zobaczyć Człowieka" ma kłopot... (2) Gość: marylka Kraków - Jerzmanowice (2) Gość: Jurek Po tym piwie cię rozbiorą? (3) Gość: mazzii Właścicielki kawiarni wytropiły fałszerza pie... (7) Gość: AL Policja sprawdza działania policji na ulicy R... (9) Gość: mac Rozbudowa płyty lotniska w Balicach (2) Gość: mieszkaniec Plaga głupich telefonów na policję (6) Gość: dratwa Ostrożnie z pisaniem po paszportach! (6) Gość: jjg Trwają wyburzenia budynków po Krakowskich Zak... (5) Gość: szefo Censored • ZMIENCIE TYTUL!!! adres: krakink01.chello.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: neo 20-08-2003 18:28 odpowiedz na list odpowiedz cytując • Re: jestem kumplem tego co zabił adres: pf67.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: olo 20-08-2003 22:14 odpowiedz na list odpowiedz cytując • Re: jestem kumplem tego co zabił adres: pg52.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: wzburzony 20-08-2003 19:15 odpowiedz na list odpowiedz cytując • Re: 23-latek zamordowany w Nowej Hucie adres: pa35.bialystok.sdi.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: Baracuda 21-08-2003 12:59 odpowiedz na list odpowiedz cytując • Re: Właściciel firmy z meleksami nie chce zapłaci adres: ansi002.net.autocom.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: ...ikon :) 23-08-2003 18:16 odpowiedz na list odpowiedz cytując • Re: Właściciel firmy z meleksami nie chce zapłaci adres: krakow.neurosoft.net / 192.168.2.103 Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: X 25-08-2003 17:53 odpowiedz na list odpowiedz cytując • Re: Właściciel firmy z meleksami nie chce zapłaci adres: 195.116.155.221 Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: DIABEL 25-08-2003 18:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOS FORUM gratuluję IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 23:15 bo to chyba powód do dumy- wpaść na forum raz na dwa tygodnie i trochę posprzątać. a następna wizyta 7 września? Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Czy ja dobrze zrozumiałem??? 26.08.03, 00:27 "KOmentarze na podforum" zostało przeniesione na podforum a cały ten bajzel został??? Z całym szacunkiem, od takiej praworządności to się rzygać chce. _______________________________________ Jestem praworządny, a nawet prawożądny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOS FORUM Re: Czy ja dobrze zrozumiałem??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 11:43 przeniesli oba watki !!! ale zaraz zaloze nowy, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot das_log 27.08.2003 27.08.03, 17:48 Moved to trash: • PeTeeN-jak tam z porannym wzwodem? (4) Gość: palec • Sprzedam ROLKI ROSSIGNOL (3) bartek20 • AIR SHOW 2003w Radomiu (3) Gość: Radomir • Air Show 2003 > Komunikacja (1) Gość: • ON z Krakowa (1) Gość: Gość portalu: Kangoo • ON z Krakowa (5) Gość: Kangoo • Prymas zajął się aferą Rywina-stary dziad pow... (1) mazei • Szukasz prawnika - Prawo Imigracyjne U.S.A...... (1) tom95 • ZNIKAD NADZIEI (7) Gość: SEVEN • AIR SHOW W RADOMIU 30-31 SIERPNIA (2) Gość: kojot • Pracuj na czarno 502721096 (1) Gość: Pracuś • ON z Krakowa (1) Gość: Gość portalu: Kangoo - duplikat Moved to Sport: Kupa wątków wiślackich nie pisze bo mi się bufor zapcha :) Censored: • Re: wszystkim 'znawcom' futbolu polecam inne fora adres: nat06.rtk.net.pl Gość: fiuta 27-08-2003 00:28 • Re: wszystkim 'znawcom' futbolu polecam inne fora adres: pf134.krakow.sdi.tpnet.pl Gość: G¸OS FORUM 26-08-2003 23:56 Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_krakow das_log 11.09.2003 - jak tu spokojnie! 11.09.03, 19:29 Censored: Prawie zadnych bluzgow, zadnej hamskiej komerchy. Wszystko poszlo do komentarzy a i tam niewiele. Bot przemierza forum szukając żeru a zgarnia okruszki :) Re: Bandy z Nowego Bieżanowa walczą z Prokocimiem adres: host-ip146- 226.crowley.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: ig0r TYLKO WISLA adres: biezanow.net / 192.168.1.55 Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: NBNS • Re: TYLKO WISLA adres: darth:8080 / 192.168.15.42 Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: kibic wisły • moja jedyna miłość to WISEŁKA adres: april.vdi.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: Qr2nów • Re: Znowu ten nieszczęsny Nowy Sącz... adres: pD4B891DC.dip0.t- ipconnect.de Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: jaszczur • Re: CBŚ zatrzymał szefa zabierzowskiej fabryki adres: pa227.biezanow.sdi.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: były pracownik • Panie Doerre adres: host-ip97-225.crowley.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: znudzony Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: das_log 11.09.2003 - jak tu spokojnie! 11.09.03, 19:36 gdybys jeszcze zobaczył, że ja ze swrożycem odbyłem ponadgodzinną rozmowę bez specjalnych złosliwości i bluzgów, to byś całkiem zbaraniał... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot das_log 15.09.2003 15.09.03, 17:19 Hej, już zaczynałem narzekać na brak cenzorskiej roboty. Niestety, pan sztajmes przywraca mi wiarę w sens mego zawodu... :( Moved to trash: • system (1) Gość: lotto • 17.09.2003 klub "re" HARD CORE/PUNK KONCERT (1) Gość: gajwer • Peja-koncert-co za gowno (1) Gość: mikx • Robimy zadania domowe www.pracezadania.pl (1) rafi2001 Censored: [...]Re: hmm, na pole ... IP: h229n1fls14o1005.telia.com sztajmes [...]Re: hmm, na pole ... IP: vf244.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: kaska • Dziewczeta IP: h229n1fls14o1005.telia.com sztajmes • fasolki... IP: h229n1fls14o1005.telia.com sztajmes • Re: i chodzi oczywiście... - sztajmes 11.09.2003 20:36 • Re: a tu bez zmian;-))) - sztajmes 11.09.2003 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot das_log 18.09.2003 18.09.03, 13:46 Komentarze zniknęły a na forum puchy.... ;( Tylko komercyjni spamerzy tu czasem wpadają Moved to trash • posprzatam dom lub udziele lekcji francuskiego (1) olka444 • 18 września (1) Gość: Wrocławianin • Sprzedam mieszkanie (1) Gość: Anka • A może chcesz dorobić ?! (1) mummir • Poszukiwany pokój do wynajęcia (2) Gość: Patrycja • -Kurs angielskiego w Internecie (2) apryczkowski • francuski tanio (2) olka444 Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: das_log 18.09.2003 18.09.03, 16:07 ale zważ no, że mummir próbuje sie wpieprzać i w inne wątki (np. w moje "alleluja"), tnijże i tam ! poza tym antykato swaro znowu ma "gorsze dni"... Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: das_log 18.09.2003 18.09.03, 17:34 peteen napisał: > ale zważ no, że mummir próbuje sie wpieprzać i w inne wątki (np. w > moje "alleluja"), tnijże i tam ! > poza tym antykato swaro znowu ma "gorsze dni"... No, przyjrzymy się koledzie mummirowi, dziękujemy wam obywatelu za czujność, dziękujemy. A co do trygława i swaroga to kto wie, czy nie siegniemy po paragraf o sianiu nienawisci religijnej. Ale to potrwa na pewno. Gdyby gość kierowal swa agresje przeciwko jakiejś mniejszosci, adwentystom chocby - już by było po nim. Walka z główną religią w państwie to trochę jak walka z TP S.A. - było nie było pozycja dominująca. Zresztą robiłem kiedyś ankietę, kto chce uciszyć swaroga i większość była przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: das_log 18.09.2003 18.09.03, 17:45 widzisz, ja też odbyłem kiedyś w miarę spokojną, długą rozmowę ze swaro i była to zupełnie normalna wymiana poglądów... przychodzą jednak złe dni (jak u floydów w "one of my turns") i zaczyna mu wtedy bić na czerep rubaszny, przez co miota obelgi na mnie i moją religię, a na to nie dostanie zgody nigdy - ani ode mnie, ani od sporej grupy krakforumowiczów wyznania rzymsko-katolickiego... mało tego, miast bawić się w te swoje świństewka na forum szczecin, skąd pochodzi, włazi nieproszony tu, do Krakowa (a jakbyś spytał o swaro np. aśkę, to powie, że bardziej miłego i romantycznego gościa w życiu nie spotkała), ot, doktor dżekil i mister hajd... dziś wystarczyło przecież, aby ubrał swój wątek o onanizowaniu się w nieco inną formę i mogła z tego wyniknąć fajna wymiana poglądów, ale po co, lepiej pierdyknąć kamieniem w szybę i zwiać za róg, nie ? jeśli swaro będzie konsekwentnie szkalował mnie imoja religię, bluzgał na wszystko z nia związane, konsekwentnie będę domagał się wykluczenia go z grona forumowiczów - jeśli będzie dyskutował w ramach etykiety - niechże se pisze, ani mi brat, ani swat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garg_ul Zażalam: IP: *.oswirus.krakow.pl 04.10.03, 23:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=8331593&a=8334683 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: ZaN?alam: IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 01:14 ja zazalam cala tworczosc tego debila Odpowiedz Link Zgłoś