Dodaj do ulubionych

Adaś LOVE STORY hihihi.

• Gość: ADAŚ Nie ma jej tylko od środy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 23:14
      ... a ja już dostaję bez niej pierdolca.
      Jejku - za szybko się chyba do niej przyzwyczaiłem.
      Odliczam dni do naszego spotkania tj. 16.08.2003. Zostało ich zatem aż
      BRONOWICE NOWE - CM. RAKOWICKI hihihihi.
      • kuba203 Re: Nie ma jej tylko od środy... 03.08.03, 23:15
        Adaś się zalovił? Hihihi :)))
        • bzyyk1 Re: Nie ma jej tylko od środy... 03.08.03, 23:31
          Chyba zlovila go ;))
        • Gość: ADAŚ Re: Nie ma jej tylko od środy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 09:01
          kuba203 napisał:

> Adaś się zalovił? Hihihi :)))

Wolałbym nie, wiesz czemu Kuba.
          No, ale jak się tak stanie - to nie będzie rady.

Na razie jestem "zaczarmingowany" hihihihi
          • jolie Re: zatem: przypominam się:))) Bogowie Intelektu:) 04.08.03, 10:21
            Witajcie!!!!
            Oczywiście nie zapomnieliście o mnie, prawda?;) Tu prezes fanklubu Klubu;)...
            Jestem już pięknie opalona, więc chcę się pochwalić;))) i poznać Was (a
            szczególnie Ciebie Adasiu, choć usychasz teraz z tęsknoty do INNEJ;)))). Więc
            co proponujecie??? (jeśli w ogóle coś)
            Wasza Piękna Fanka;)
            • Gość: ADAŚ Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 11:46
              Jolie wróciła - hurrraaaaa

No to kiedy się spotykamy, dziś - jutro - pojutrze.

Pisz, kiedy Ci pasuje a ja się dostosuję.
              Mam teraz urlop, a więc sporo wolnego czasu.

Pisz koniecznie !!!

ADAŚ
              • jolie Re: Hip Hip Jolie 04.08.03, 15:50
                Dziękuję, dziękuję:))))). Pasuje mi prawie zawsze, choć może dzisiaj już nie
                (właśnie wróciłam z centrum w tym okropnym upale, brrr). Może jutro
                popołudniu???????
                • Gość: ADAŚ Re: Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:04
                  jolie napisała:

Może jutro
                  > popołudniu???????

Cholera - właśnie koleżanka przełożyła spotkanie z dziś na jutro.
                  Ma "życiowe" rozterki i muszę z nią pogadać. Co te kobiety we mnie widzą, że
                  nawet chcą się zwierzać

We środę mam trening, ale po nim czemu nie - np. o 19.00.
                  • jolie Re: Hip Hip Jolie 04.08.03, 16:15
                    Środa jest ok. A może ktoś jeszcze się dołączy???? Ach Adasiu, mam ten sam
                    problem: co ci mężczyźni we mnie widzą....hihihihi
                    pozdrowionka (może do środy nie zblednę:))))
                    • Gość: ADAŚ Re: Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:19
                      jolie napisała:

> Środa jest ok.

No to o 19.00, ale gdzie i jak Cię poznam ???
                      • jolie Re: Hip Hip Jolie 04.08.03, 16:25
                        O kurcze, faktycznie:). Hmmm, nie mam pomysłu gdzie.... Może zdam się na tzw.
                        męską decyzję:)))), co? A poznasz mnie po włosach - półdługie, ciemne i
                        kręcone - charakterystyczne... Ale co ja tam piszę, przecież ma uroda odbierze
                        Ci mowę i porazi (bo poraża nawet zakochanych) hihihihi...
                        • Gość: ADAŚ Re: Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:31
                          Nie lubię się umawiać w miejscach takich jak "pod skarbonką", "pod Adasiem"
                          (hihihi) czy "pod empikiem". Proponuję zatem u na Rynku u wylotu ul. Jana.

Zatem środa - 19.00 !!!
                          • Gość: mouset Re: Hip Hip Jolie IP: *.cm-uj.krakow.pl 04.08.03, 16:35
                            Do dzis pamietam jak ze mną umówiłeś się na kładce, hihihihihi
                            • Gość: ADAŚ Re: Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:37
                              Gość portalu: mouset napisał(a):

> Do dzis pamietam jak ze mną umówiłeś się na kładce, hihihihihi

hehehehehe - byłeś pierwszy !!!
                          • Gość: JMA Re: Hip Hip Jolie IP: *.malopolska.mw.gov.pl 04.08.03, 16:36
                            Ale przecież tam nie można podjechać dwunastką hahahah :-))
                            • Gość: ADAŚ Re: Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:38
                              Gość portalu: JMA napisał(a):

> Ale przecież tam nie można podjechać dwunastką hahahah :-))

Dowcipniś !!!
                          • jolie Re: Hip Hip Jolie 04.08.03, 16:39
                            No to jesteśmy umówieni:))). Ubiorę się oczywiście pięknie, a co tam:))))))
                            • Gość: ADAŚ Re: Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:44
                              jolie napisała:

> No to jesteśmy umówieni:))). Ubiorę się oczywiście pięknie, a co tam:))))))

Super!!!

Mój odzieżowy styl znasz - Loki już nieraz brzęczał o tym na forum.
                            • Gość: ADAŚ Jak Jolie pozna Adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:49
                              Podobno mam zajebisty uśmiech - hehehehehe.
                              Tak twierdzą kobiety - ja tylko powtarzam, wcale się nie przechwalam.

Ponadto Adasia nie da się nie poznać !!!

Mouset i Kuba poradzili sobie bez problemu.
                              Ty na pewno też.

P.S. Masz kręcone włosy - miodzio, już Cię kocham !!!
                              • Gość: ADAŚ Jolie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:58
                                Jolie
                                Jeśli chcesz to może zapodasz mi swój numer telefonu na adas29@gazeta.pl

W razie problemów numer się zawsze przyda.
                                • jolie Re: Jolie !!! 04.08.03, 17:10
                                  Ok, za chwileczkę Ci go podam:))))(nr tel). A ubiorę się w letnią sukieneczkę:)
                                  Buziaczki
                                  P.S. Kręcone włosy - moja zmora!!! Marzę o prostych! Serio!
                                  • Gość: ADAŚ Sądząc po ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 19:46
                                    ... pierwszej rozmowie, Jolie jest BARDZO FAJNA !!!
                                    • kuba203 Re: Sądząc po ... 04.08.03, 20:31
                                      Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> ... pierwszej rozmowie, Jolie jest BARDZO FAJNA !!!

Hihihi, powodzenia pojutrze :)))
                                    • Gość: Locutus NIEREFORMOWALNY DUPIARZ IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.08.03, 01:00
                                      Zwątpiłem, stary - rachowanie Twoich lasek wysiadło mi, gdy skończyły mi się
                                      palce u nóg... postawiłem jeszcze kutasa, ale potem już wszystko mi się
                                      pomieszało... w każdym razie było ich więcej niż 21, a w tej chwili jest...
                                      emm... nie pamiętam :-P

Gubię się...

SAMOTNY LOKI ( locutus@op.pl - to tak gdyby do mnie też się ktoś chciał
                                      odezwać )

CMOXXX!
                                      LOKI

• locutas Re: NIEREFORMOWALNY DUPIARZ 05.08.03, 16:31
                                        Gość portalu: Locutus napisał(a):

> postawiłem jeszcze kutasa, ale potem już wszystko mi się
                                        > pomieszało...
                                        Buhahahahahahaha, widocznie za bardzo się postarałeś, a zdradzisz nam, o czym
                                        wtedy myślałeś?
                                    • Gość: mouset Re: Sądząc po ... IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 05.08.03, 10:17
                                      Serio? Bylem przekonany że Jolie to Locutus i zrobi Ci dowcip
                                      • Gość: Locutus Re: Sądząc po ... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 06.08.03, 00:15
                                        Ja myślałem, że to Ty, a Adaś podejrzewał Michała Wojtaszka.

ROTFL, panowie!
                                        LOKI (kołami do góry)
                                        • kuba203 Re: Sądząc po ... 06.08.03, 00:17
                                          Jutro się wszystko okaże, będę czekał na adasiową relację :)
                                          • Gość: Locutus Re: Sądząc po ... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 06.08.03, 00:19
                                            Ja też. ADAŚ! MOŻESZ DZWONIĆ NAWET W ŚRODKU NOCY! (i tak nie kładę się spać
                                            przez szóstą rano :-P )
                                            • Gość: ADAŚ Re: Sądząc po ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 07:30

> Ja też. ADAŚ! MOŻESZ DZWONIĆ NAWET W ŚRODKU NOCY! (i tak nie kładę się spać
                                              > przez szóstą rano :-P )

Myślisz, że ja jestem plotkarz !!!
    • Gość: JMA Re: Adaś LOVE STORY hihihi. IP: *.malopolska.mw.gov.pl 04.08.03, 16:42
      Dobry żart loda wart !!!
      • Gość: Locutus To Ci się udało!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.08.03, 01:08
        A teraz cytat z "Kongresu futurologicznego" S. Lema:

Tylko głupiec i kanalia
        lekceważy genitalia
        bo najbardziej jest dziś modne
        reklamować części rodne

Pozdrawiam.
        LOKI
    • jot11 Re:Hello Jolie ! 05.08.03, 09:15
      Witaj Jolie!
      Pisałaś,że chętnie spotkasz się z większą liczbą forumowiczów,aby
      olśnienie ,które mogłoby paść na tylko jednego z nas nie było zbyt
      wielkie.Chętnie dołączę do wesołego grona.
      Podaj mi na moją skrzynkę jot11@NOSPAM.gazeta.pl swój numer telefonu to
      uzgodnimy szczegóły.Może ktoś jeszcze do nas dołączy?
      Pozdrawiam i życzę uśmiechu na cały dzień :-))
      • Gość: mouset Re:Hello Jolie ! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 05.08.03, 11:23
        Chyba też się wybiorę, jolie, locutas, miłośnik i jot11, trochę się nazbierało
        ludzi
        • Gość: Locutus Re:Hello Jolie ! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 06.08.03, 00:18
          Mouset - to daj znać w takim razie, bo ja też jestem mocno zainteresowany. Może
          wreszcie poznam locutasa i wsadzę mu sprzęg międzywagonowy w dupę i popatrzę,
          jak wychodzi mu ustami :-]

A poważnie - Jolie mnie bardzo zaintrygowała... nadal wietrzę tu jakiś
          podstęp...
          hmm...

Pozdrawiam.
          LOKI (ze sprzęgiem ukrytym za plecami, cip-cip locutasku)
          • locutas Re:Hello Jolie ! 06.08.03, 18:07

> wreszcie poznam locutasa i wsadzę mu sprzęg międzywagonowy w dupę i
            popatrzę,
            > jak wychodzi mu ustami :-]

to juz wsadzanie do wlasnej dupy ci nie wystarcza?

> LOKI (ze sprzęgiem ukrytym za plecami, cip-cip locutasku)

tylko cipy ci w glowie, idz do burdelu, a od forum wara, zboku!
    • jot11 Re:Jolie powinna być zadowolona!!!. 05.08.03, 11:34
      Myślę,że Jolie będzie w sposób szczególny zadowolona,że tak wielu forumowiczów
      wybiera się na środowe spotkanie.
      A może Jolie ma ciekawe koleżanki - już teraz zapraszamy - będzie weselej !!! :-
      ))
      A może pozostałe fanki forum komunikacyjnego też zechcą nas zaszczycić swoją
      obecnością?
      • jolie Re:Jolie powinna być zadowolona!!!. 05.08.03, 14:35
        Cześć chłopaki!!!

Muszę odnieść się do paru spraw:).
        1. zawiedliście mnie - wiem, co to zasada ograniczonego zaufania, ale żeby od
        razu myśleć, że moja wazelina to kawał i jestem mężczyzną:)))???? Nic bardziej
        błędnego!!!!!!!!
        2. czy Wy faktycznie nie ufacie swej inteligencji i poczuciu humoru??? (no bo o
        tym, że nie ufacie ludziom, to już wiem:()
        3. jutro umówił się ze mną Adaś, ja nie mam nic przeciwko spotkaniu w większym
        gronie (jestem nawet bardzo ciekawa jak wyglądacie), ale Adaś też się musi
        wypowiedzieć w tej kwestii:))))
        4. mam nadzieję, że się chamsko ze mnie nie nabijacie a propos spotkania
        5. moje najfajniejsze koleżanki są na wakacjach;((, tak że jakby co, to musicie
        się zadowolić moją "skromną" osobą
        6. zdaję się na Waszą inteligencję i kreatywność;))))))))))

Wasza Piękna Fanka
        P.S. Zaskoczyły mnie efekty tej autoreklamy (z naciskiem na reklamy;)).
    • jot11 Re:Jolie nie martw się na zapas 05.08.03, 15:46
      Jolie sama proponowałaś spotkanie w szerszym gronie.
      Ja nigdy nie podejrzewałem ,że jesteś sliczna menszczyzna, a za podejrzenia i
      obawy innych nie odpowiadam.
      Jak wiesz reklama czyni cuda i stąd tak szeroki odzew.
      Najgorzej będzie ,jak się okaże ,że z dużej chmury mały deszcz i na spotkanie
      nikt nie przyjdzie.
      Może jednak tak źle nie będzie a wręcz przeciwnie,wspaniałościom nie będzie
      końca chichichacha !!!! :-))
    • Gość: ADAŚ Stanowisko Adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 17:54
      Ja jako gentelman (no bo chyba jestem, a przynajmniej staram się być), pierwsze
      spotkanie z Damą (a za taką Jolie uważam) odbedę sam !!!
      W związku z tym Panowie, niestety nie wyrażam chęci do tłumnych manifestacji.
      Zapewne Jolie podobałby się tłum mężczyzn wokół siebie, jednak wychodzę z
      założenia, że Ona tak naprawdę lubi kameralne okoliczności. Uważam, że to
      właśnie kobiety cenią najbardziej - prawda Jolie ???

Niestety niejakiego Jot 11 nie kojarzę z wcześniejszych wypowiedzi na forum -
      tym samym nie znam go w ogóle. Raczej nie mam w zwyczaju się z nieznanymi mi
      osobami spotykać.

A więc Panowie, pozwólcie dostąpić mi zaszczytu spotkania z Julie jako
      pierwszemu.
      • Gość: Locutus Re: Stanowisko Adasia IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 06.08.03, 00:22
        A do dupy Ci nikt nie nakopał? Ja już wychodzę ze skóry z ciekawości i
        niecierpliwości... PIERWSZY SEKRETARZ KLUBU 428 DOMAGA SIĘ SPOTKANIA Z JOLIE!
        Zwłaszcza, że w przyszłym tygodniu wyjeżdżam w góry.

LOKI (zazdrosny - Adaś ma za dużo lasek naraz).
        • Gość: ADAŚ Re: Stanowisko Adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 07:32

> A do dupy Ci nikt nie nakopał?

Bąku - nie podskakuj !!!, bo Ci premię obetnę za sierpień.

PIERWSZY SEKRETARZ KLUBU 428 DOMAGA SIĘ SPOTKANIA Z JOLIE!

Jolie zapewne nie lubie "sekretarzy". Co innego prezydium klubu, to już COŚ !!!
          Inaczej się wtedy rozmawia hihihi.
          • Gość: mouset Re: Stanowisko Adasia IP: *.cm-uj.krakow.pl 06.08.03, 15:28
            I masz odbierać komórki jak dzwonię! hihhihi
            • Gość: ADAŚ Re: Stanowisko Adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 17:56

> I masz odbierać komórki jak dzwonię! hihhihi

Ja bym od Ciebie telefonu nie odebrał ????
          • Gość: Locutus Re: Stanowisko Adasia IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.08.03, 00:59
            Pierwszy sekretarz za komuny był najważniejszą osobistością w państwie!

Pozdrawiam.
            LOKI
            • Gość: ADAŚ Re: Stanowisko Adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 17:38

> Pierwszy sekretarz za komuny był najważniejszą osobistością w państwie!

Ale te czas bąku minęły.
              Chociaż nadal same komuchy u władzy - tfuuu !!!
              • Gość: Locutus Nie dość, że dupiarz to jeszcze marzyciel... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.08.03, 23:30
                Minęły? Co minęło? W MPK dalej jest to co było za komuny... a nawet gorzej, vo
                wtedy miałem trójskłady na #3, #8, #4 i #22, a przez pewien okres czasu nawet
                na #12! A teraz? Buuuuuuuu...

Pozdrawiam.
                LOKI (komunista)
                • Gość: ADAŚ Re: Nie dość, że dupiarz to jeszcze marzyciel... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 09:03
                  a przez pewien okres czasu nawet
                  > na #12! A teraz? Buuuuuuuu...

Dziś wystarczyłoby mi do szczęścia 2x105Na na "12" !!!
                  • Gość: Locutus Re: Nie dość, że dupiarz to jeszcze marzyciel... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 08.08.03, 21:04
                    Ja też marzę o tej dwunastce - mogłyby gieteszóstki jeździć. I ufoki na
                    trzynastce... ehh...

Pzdr.
                    LOKI
                    • Gość: ADAŚ Re: Nie dość, że dupiarz to jeszcze marzyciel... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:50

> Ja też marzę o tej dwunastce - mogłyby gieteszóstki jeździć. I ufoki na
                      > trzynastce... ehh...

Na "12" co najmniej GT6. Ufoki na "13" to powinien być codzienny widok (tj.
                      w "D" przez cały rok !!!
    • kuba203 Adaś 07.08.03, 05:02
      Napisz, jak było :D
      • Gość: mouset Re: Adaś IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 07.08.03, 09:17
        Kim jest Jolie? Umieramy z ciekawości
        • jot11 Re: Adaś 07.08.03, 09:42
          Czyżby było rewelacyjnie,tylko Jolie nie przyszedł?
          • Gość: ADAŚ Re: Adaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:58
            jot11 napisał:

> Czyżby było rewelacyjnie,tylko Jolie nie przyszedł?

PUDŁO !!!

Jolie to ONA i przyszła - jest już wątek. Przeczytaj.
            A nie pisałem o tym wczoraj, bo przyszedłem do domu późno, a musiałem jeszcze
            pranie zrobić !!!
            • jot11 Re: Adaś 07.08.03, 10:22

> jot11 napisał:
              >
              > > Czyżby było rewelacyjnie,tylko Jolie nie przyszedł?
              >
              > PUDŁO !!!
              >
              > Jolie to ONA i przyszła - jest już wątek. Przeczytaj.
              > A nie pisałem o tym wczoraj, bo przyszedłem do domu późno, a musiałem jeszcze
              > pranie zrobić !!!

Jolie to ONA - pytanie tylko z której strony?
            • kuba203 Re: Adaś 07.08.03, 11:52

> A nie pisałem o tym wczoraj, bo przyszedłem do domu późno, a musiałem
              jeszcze
              > pranie zrobić !!!

HAHAHAHA, przepraszam za skojarzenie, ale co Ci się tak poplamiło? :DDD
              • Gość: ADAŚ Re: Adaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 12:31
                kuba203 napisał:

> HAHAHAHA, przepraszam za skojarzenie, ale co Ci się tak poplamiło? :DDD

hahaha - baaardzo śmieszne.

Na pewno nie były to moje bokserki !!!
                • kuba203 Re: Adaś 07.08.03, 15:00

> hahaha - baaardzo śmieszne.

Tak jakoś mi się skojarzyło, nie mogłem się powstrzymać ;)
                  • Gość: ADAŚ Re: Adaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 17:31
                    kuba203 napisał:

> Tak jakoś mi się skojarzyło, nie mogłem się powstrzymać ;)

hehehe - boxerki były świeżutkie i czyste.
                    Prałem natomiast ręczniki i ciemne ciuchy.
      • Gość: ADAŚ Plotkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:02
        Czemu tylko Adaś ma dostarczać Wam takich wrażeń.

Może tak jakiś inny romantyczno - komunikacyjny wątek - strzelam np. "Rzeszów
        Love Story" ??? hę !!!
        • kuba203 Re: Plotkarze 07.08.03, 11:53

> Może tak jakiś inny romantyczno - komunikacyjny wątek - strzelam
          np. "Rzeszów
          > Love Story" ??? hę !!!

Wszystko w swoim czasie :))
          • Gość: ADAŚ Re: Plotkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 12:30
            kuba203 napisał:

> Wszystko w swoim czasie :))

O ile nasze kochane PKP nie zlikwiduje połączeń do Rzeszowa tłumacząc się niską
            frekwencją.
            • kuba203 Re: Plotkarze 07.08.03, 15:02

> O ile nasze kochane PKP nie zlikwiduje połączeń do Rzeszowa tłumacząc się
              niską
              >
              > frekwencją.

Wtedy to by się już całkowicie samozlikwidowali...
              Ale za to różowe pociągi tam jeżdżą :D
              • Gość: ADAŚ Re: Plotkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 17:30
                kuba203 napisał:

> Ale za to różowe pociągi tam jeżdżą :D

W sam raz na opowieść z cyklu "Różowa landrynka" hihihi.
    • Gość: ADAŚ Spotkanie Jolie z Adasiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:57
      Spotkanie odbyło się wczoraj o godzinie 19.00 w umówionym miejscu (oczywiście
      zmieniliśmy je z Jolie, w obawie przed paparazzi i tajnymi agentami). Trwało co
      najmniej trzy godziny i muszę powiedzieć, że rozmowa z tą damą była bardzo
      przyjemna.
      Zanim szczegóły - Panie Kubo, spać Pan nie możesz, że umierasz z ciekawości o
      piątej nad ranem !!! Ale z Was plotkarze, hihihi.
      No cóż, Jolie ma na imię .... (celowo nie wpisuję ze względu na ochronę danmych
      osobowych). Mogę najwyżej zdradzić, że jest studentką UJ (co wczoraj
      wielokrotnie podkreślała hihihi). Ja niestety już nie miałem się czym
      pochwalić, zatem powtarzałem, że jestem prezesem Klubu 428 i nawijałem o
      statutowych celach tj. "428" do piachu, "192" na Mistrzejowice, dawać "12".
      W istocie widać, że była nad morzem, miała na sobie letnią sukienkę i cały czas
      się śmiała. Taka mała śmieszka, ale pamiętajcie, że to dama - studentka UJ !!!
      Głównym tematem naszego spotkania był mój wątek love story. Musiałem jej
      opowiedzieć wszystko. Ponadto wysłuchała także moich opowieści "z przeszłości".
      Ja też miałem okazję usłyszeć niezwykle filmową opowieść z jej życia.
      Co tu dużo mówić - Julie to przeciekawa osobowość i spotkanie z nią było
      naprawdę fajne.
      I uwaga Panowie !!!
      Prezes Klubu 428 ma przyjemność zakomunikować, że spotkanie z Julie w większym
      gronie jest przewidziane. Jolie zatem czeka na Wasze sugestie i propozycje co
      do terminu. Loki - zetnij włosy !!!
      • jot11 Re: Spotkanie Jolie z Adasiem 07.08.03, 10:19
        Najciekawsza musiała być reakcja na cele statutowe i zainteresowanie
        postulatami klubu oraz niezadowolenie z powodu nieobecności Pierwszego
        Sekretarza.
        • Gość: ADAŚ Re: Spotkanie Jolie z Adasiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 17:36
          jot11 napisał:

> niezadowolenie z powodu nieobecności Pierwszego
          > Sekretarza.

Trzeba przyznać, że temat Lokiego pojawił się też na dłuższą chwilę.
          • Gość: Locutus Re: Spotkanie Jolie z Adasiem IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.08.03, 23:44
            Punkt pierwszy: SPIERDALAĆ OD MOICH WŁOSÓW!!! NIE OBCINAM ICH DO KOŃCA STUDIÓW
            CHOĆBY NIE WIEM CO!!!

Punkt drugi: jedyny dzień jaki mi pasuje to niedziela - we wtorek wyjeżdżam w
            góry. Więc możemy się spotkać w niedzielę o 17:00 we Włajaż.

Cmoxxx!
            LOKI
    • Gość: ADAŚ Jolie nie ma netu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:05
      Ma jakąś awarię sieci, stąd nie wypowida się na forum.
      Musimy cierpliwie zaczekać na jej wersję wydarzeń dnia wczorajszego.
    • Gość: ADAŚ Jeszcze 9 dni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:06
      Za AŻ 9 dni spotkam się ze swoją Gwiazdą.
      Przeto wieczność !!!
      Czy ja jestem w stanie tyle wytrzymać ???
      • jot11 Re: Jeszcze 9 dni !!! 07.08.03, 10:15
        Spokojnie - przy silnych zwieraczach wszystko można wytrzymać !!!
        • Gość: ADAŚ Re: Jeszcze 9 dni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 17:33
          jot11 napisał:

> Spokojnie - przy silnych zwieraczach wszystko można wytrzymać !!!

Tak, ale to nie tylko zwieracze tu pracują.
          Jest COŚ więcej.
          • Gość: mouset Re: Jeszcze 9 dni !!! IP: *.ghnet.pl 07.08.03, 19:12
            Służę lekami rozluźniającymi zwieracze i nie tylko........... hihihihih
    • Gość: ADAŚ O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 20:44
      Dostałem od niej kartkę !!!
      A więc pamięta o mnie, aczkolwiek pisze, że jest zajebiście i nie wie czy wróci.
      Niech spróbuje, to sam po nią pojadę i z powrotem przytargam.
      Egoistka - myśli, że ja sam będę "204" jeździł. Chyba jej słońce za mocno
      przygrzało pod sufitem.
      • Gość: mouset Re: O rany IP: 217.96.109.* 07.08.03, 22:41
        Najgorzej bedzie jak zmienią rozkład 204
        • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:43

> Najgorzej bedzie jak zmienią rozkład 204

A czemu ???
        • kuba203 Re: O rany 07.08.03, 22:43

> Najgorzej bedzie jak zmienią rozkład 204

Będziemy ich bronić, zadzwonimy do Krakowskiej :D
          • Gość: mouset Re: O rany IP: 217.96.109.* 07.08.03, 22:46
            Buachachacha
            A Serwin odpowie aby zwrócili się do rady dzielnicy, albo że są korki na 29-ej
            i 204 się spaźnia
            • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:48
              Albo częściej kursować nie może, bo nie wyminie się na Witosa z inną brygadą
              hihihi
              • kuba203 Re: O rany 07.08.03, 22:51
                Albo że pasażerowie skarżyli się na bezwstydną parę jeżdżącą rano do Wieliczki
                i domagali się, żeby z tym coś zrobić ;P
                • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:53
                  kuba203 napisał:

> Albo że pasażerowie skarżyli się na bezwstydną parę jeżdżącą rano do
                  Wieliczki i domagali się, żeby z tym coś zrobić ;P

Właśnie - trzeba zwołać zespół BIG CYC i "kręcimy pornola" Panowie
                  • kuba203 Re: O rany 07.08.03, 22:54

> Właśnie - trzeba zwołać zespół BIG CYC i "kręcimy pornola" Panowie

Ja mogę reżyserować :)
                    • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:54
                      kuba203 napisał:

> Ja mogę reżyserować :)

Jakub Spielberg się znalazł - chciałbyś !!!
                      • Gość: mouset Re: O rany IP: 217.96.109.* 07.08.03, 22:56
                        Jak pornos to trzeba Lokiego powiadomić, ostatnio miał ciekawe plenery,
                        hihihihih
                        • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:58

> Jak pornos to trzeba Lokiego powiadomić, ostatnio miał ciekawe plenery,
                          > hihihihih

Z nim to trzeba uważać - jeszcze za bardzo wczuje się w swoje powinności.
                          • Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.08.03, 23:59
                            Mogę robić za drugiego reżysera - mówcie mi od dzisiaj Adaś Miauczyński :-P

Pozdrawiam.
                            LOKI (mam nadzieję, że oglądaliście "nic śmiesznego" - bo właśnie coś takiego
                            chcę nakręcić)
                            • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 09:04

mówcie mi od dzisiaj Adaś Miauczyński :-P

Hę - czy to ma jakiś związek z ... ?
                              • Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 08.08.03, 19:46
                                Jak nie oglądałeś "Nic Śmiesznego", to nie zrozumiesz :-]

Pozdrawiam.
                                LOKI
                      • kuba203 Re: O rany 08.08.03, 10:47

> Jakub Spielberg się znalazł - chciałbyś !!!

Pewnie, że bym chciał :D
                        • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 23:17
                          kuba203 napisał:

> Pewnie, że bym chciał :D

To musisz wstać i zdążyć na "204" spod Hita około 7.30 !!!
                          • kuba203 Re: O rany 08.08.03, 23:19

> To musisz wstać i zdążyć na "204" spod Hita około 7.30 !!!

07:30 to już ludzka godzina, wezmę kamerę ;P
                            • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 23:21
                              kuba203 napisał:

> 07:30 to już ludzka godzina, wezmę kamerę ;P

i koniecznie ręcznik hihihihi
                              • kuba203 Re: O rany 08.08.03, 23:27

> i koniecznie ręcznik hihihihi

Hihihi, prania nie będę robił ;))
                                • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 23:56
                                  kuba203 napisał:

> Hihihi, prania nie będę robił ;))

Ręczne nie wchodzi w rachubę - chcesz wyzabijać wszystkich dziadków hehehe
                                  Ręcznik będzie Ci potrzebny do ocierania czoła, bo to będzie bardzo ciężka
                                  robota
                                  • kuba203 Re: O rany 08.08.03, 23:57

> Ręcznik będzie Ci potrzebny do ocierania czoła, bo to będzie bardzo ciężka
                                    > robota

Aż tak gorąco jest w tym autobusie? ;)
                                    • Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 08.08.03, 23:58
                                      No scania CN113CLL przecież :-P
                                      • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 23:59

> No scania CN113CLL przecież :-P

A w środku para : GWIAZDA i ADAŚ

Co najmniej sauna !!!
                                        Ale ile wrażeń za 2,20 zł hehehe
                                        • Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:00
                                          Ty lepiej powiedz co z naszy spotkaniem - może mejla mi wyślij, bo ja już nie
                                          pamiętam w którym wątku o tym rozmawialiśmy...
                                          • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:03

> Ty lepiej powiedz co z naszy spotkaniem - może mejla mi wyślij, bo ja już nie
                                            > pamiętam w którym wątku o tym rozmawialiśmy...

Myślisz o spotkaniu z Jolie, bąku ???
                                            • Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:12
                                              Tak właśnie myślę, pakerze.
                                              • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:18
                                                Jolie ma ochotę na spotkanie, ale:

1) na razie nie ma netu

2) ponadto ma intruzów, którymi musi się przez jakiś czas zająć.

Spotkanie na pewno się jednak odbędzie.
                                                • Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:22
                                                  Tak, ale ja we wtorek wyjeżdżam z samego rana. Zostaje mi tylko niedziela!!!
                                                  • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:23

> Tak, ale ja we wtorek wyjeżdżam z samego rana. Zostaje mi tylko niedziela!!!

Na niedzieli świat się nie kończy !!!
                                                  • Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:26
                                                    Kończy, bo potem przyjadę i hop! Wakacje mi się skończą :-(
                                                  • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:27

> Kończy, bo potem przyjadę i hop! Wakacje mi się skończą :-(

Ale z Ciebie bąk - do szkoły matoły !!!
                                                  • Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:29
                                                    A kij ci w ryj, że tak powiem, łosiu!!!
                                                  • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:37

> A kij ci w ryj, że tak powiem, łosiu!!!

buchachachachacha

Matoły do szkoły, matoły do szkoły, matoły do szkoły.
                                                  • Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:41
                                                    Spadaj na siłownię sterdydy pompować w swoje mięśnie!

:-P
                                                  • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:42

> Spadaj na siłownię sterdydy pompować w swoje mięśnie!

Idę w poniedziałek - spokojna Twoja długowłaosa !!!
                                                  • locutas Re: O rany 09.08.03, 00:46

> Spadaj na siłownię sterdydy pompować w swoje mięśnie!

A co, zazdroscisz, ze ty nawet takich miesni nie masz, w realu jak sie z toba
                                                    rozmawia jestes potulny, ze az moze sie niektorym zal ciebie zrobic, mocny
                                                    jestes tylko w gebie zza monitora.
                                                  • fassi Re: O rany 09.08.03, 00:47
                                                    chyba dzisiaj do 300 dobijemy :D
                                                  • Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:49
                                                    Dzięki Miśkowi vel locutasowi zapewne tak.
                                                  • locutas Re: O rany 09.08.03, 01:04

> Dzięki Miśkowi vel locutasowi zapewne tak.

Na miejscu Miska bym ci nakopal do dupy.
                                                  • Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 01:08
                                                    Nie napisałem jeszcz którego... niejeden człowiek ma na imię Michał :-P
                                                  • locutas Re: O rany 09.08.03, 00:38

> A kij ci w ryj, że tak powiem, łosiu!!!

No tak, jak moglem sadzic, że loki wytrzyma bez bluzgania dluzej niz tydzien,
                                                    o ja naiwny.... czy ty naprawde jestes tak tepy, ze nie dociera do ciebie, ze
                                                    moze ktos NIE MA OCHOTY sie z toba spotkac? nie zmienisz tego, najlepsze, co
                                                    mozesz teraz zrobic to zapasc sie pod ziemie albo wyjechac na biegun polnocny.
                                                    a ja ci zasadze kopa w dupe na droge. i nie wracaj, bo mnie mdli na twoj widok.
                                                  • locutas Re: O rany 09.08.03, 00:39

> Tak, ale ja we wtorek wyjeżdżam z samego rana. Zostaje mi tylko niedziela!!!

No jasne, ludzie maja rzucic wszystko i pedzic na spotkanie z lokim, bo on
                                                    (jasnie wielki panicz na Malej Gorze) wyjezdza we wtorek... bedziemy tesknic...
                                      • fassi Re: O rany 09.08.03, 00:00
                                        sauna za frajer, dziadki powinny się cieszyć, nie dosć że jadą za frajer, to jeszcze sauna za frajer no i akcje na żywo... heh
                                        • kuba203 Re: O rany 09.08.03, 00:01
                                          A niektórzy z Was na MPK narzekają, a tu takie atrakcje, wszystko, by umilić
                                          pasażerom podróż ;)
                                          • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:02
                                            kuba203 napisał:

> A niektórzy z Was na MPK narzekają, a tu takie atrakcje, wszystko, by umilić
                                            > pasażerom podróż ;)

Sęk w tym, że to ja się muszę "nastarać", aby te atrakcje zagościły.
                                            • kuba203 Re: O rany 09.08.03, 00:04

> Sęk w tym, że to ja się muszę "nastarać", aby te atrakcje zagościły.

Powinni Ci płacić za to, przyciągasz klientów ;)
                                              • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:07
                                                kuba203 napisał:

> Powinni Ci płacić za to, przyciągasz klientów ;)

A jaki sposób rozliczania - za wozokilometr hihihi ???
                                                • kuba203 Re: O rany 09.08.03, 00:10

> A jaki sposób rozliczania - za wozokilometr hihihi ???

Z przelicznikiem efektywności pracy ;)
                                                  • fassi Re: O rany 09.08.03, 00:11
                                                    i premią za zadowolone z wycieczki dziady :)
                                                  • kuba203 Re: O rany 09.08.03, 00:13
                                                    fassi napisał:

> i premią za zadowolone z wycieczki dziady :)

Tu trzebaby przeprowadzić ankietę wśród pasażerów ;)
                                                  • fassi Re: O rany 09.08.03, 00:15
                                                    hehe dać dziadkom tabliczki z punktacją i po każdym odcinku od przystamnku do przystanku - ocena za styl na danym odcinku :D
                                                  • kuba203 Re: O rany 09.08.03, 00:18
                                                    fassi napisał:

> hehe dać dziadkom tabliczki z punktacją i po każdym odcinku od przystamnku
                                                    do p
                                                    > rzystanku - ocena za styl na danym odcinku :D

To ja mogę zliczać punktację ;)
                                          • fassi Re: O rany 09.08.03, 00:03
                                            hehehe MPK dba o pasażera .... ROTFL
                                            • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:04
                                              fassi napisał:

> hehehe MPK dba o pasażera .... ROTFL

noo, akurat - czemu to JA się mam poświęcać ???
                                              • fassi Re: O rany 09.08.03, 00:05
                                                wiesz ktoś musi robić, żeby opierdalać sie mógł ktoś....
                                                • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:07
                                                  fassi napisał:

> wiesz ktoś musi robić, żeby opierdalać sie mógł ktoś....

Czyli ja muszę robić, a moja gwiazda ma się opierdalać
                                                  A dokładnie ja ją mam opierdalać hehehehe
                                                  • fassi Re: O rany 09.08.03, 00:08
                                                    opierdalać czy popierdalać ?? ;)
                                                  • Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:14
                                                    Po prostu pierdolić... jakby ją zaczął opierdalać, to by jeszcze mógł po pysku
                                                    zerwać :-P
                                                  • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:17

> Po prostu pierdolić... jakby ją zaczął opierdalać, to by jeszcze mógł po
                                                    pysku zerwać :-P

Za nic finezji Panowie w sobie nie macie.
                                                  • fassi Re: O rany 09.08.03, 00:20
                                                    wcielać w życie biologię stosowaną - jest wystarczająco finezyjnie?
                                                  • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:22
                                                    fassi napisał:

> wcielać w życie biologię stosowaną - jest wystarczająco finezyjnie?

W moim przypadku chyba ZAstosowana - zapraszam na kursy "204".
                                                  • fassi Re: O rany 09.08.03, 00:23
                                                    a nie omieszkam się wybrać, ajk będę miał kiedyś wolne, bo narazie... 7dni/tydzień :D
                                                  • Gość: ADAŚ Ja spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:55
                                                    Fajnie się gada, ale idę spać.
                                                    Oczy już produkują mi super glue.
                                                    Na razie Panowie.
                                                  • fassi Re: Ja spadam 09.08.03, 00:58
                                                    narazie!
                                                  • Gość: ADAŚ Już jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 09:54
                                                    Cholera wstałem, ale jestem strasznie śpiący.
                                                    A tutaj trzeba wielkie zakupy zrobić na weekend.
                                                    Poza tym odwiedza mnie następna "cooleżanka" hihihi. Trzeba jakoś się pokazać.
                                                  • fassi Re: Już jestem 09.08.03, 10:04
                                                    ja juz wróciłem z roboty :P
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Już jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 10:08
                                                    fassi napisał:

> ja juz wróciłem z roboty :P

a zdradź czym się zajmujesz
                                                  • fassi Re: Już jestem 09.08.03, 10:09
                                                    hmmm.... nie mogę, moe podpowiedzieć, że może Cię na to naprowadzić NEWSROOM na EKK
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Już jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 10:12
                                                    Wiem już - psujesz przetwornice, niszczysz poduszki, wysyłasz ufoki do
                                                    Pleszowa, chowasz sprzęgła hihihihi
                                                  • fassi Re: Już jestem 09.08.03, 10:14
                                                    heheheh no dokładnie :) SŁUŻBA SPECJALNA ZAWSEZ LOJALNA :P
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Już jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 10:15
                                                    fassi napisał:

> heheheh no dokładnie :) SŁUŻBA SPECJALNA ZAWSEZ LOJALNA :P

Wychodzi na to, że MPK nie tylko jest przedsiębiorstwem fair play, ale wymaga
                                                    także "specjalnej troski" hihihi.
                                                  • fassi Re: Już jestem 09.08.03, 10:21
                                                    specjalnej troski to wymagają, ale niektórzy pasażerowie :P
                                                  • Gość: ADAŚ BTW staruchów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 12:26
                                                    W poniedziałek zadzwonię z odwetem do Krakowskiej.
                                                    Starzy narzekają na nas, to ja na starych.
                                                    Wysiadając dzisiaj z "19" (Dziennik Polski) pod LOTem o mało co nie zostałem
                                                    staranowany przez jedną babcię i dziadka, którzy ryli się na chama do pojazdu
                                                    nie pozwalając mnie i innym wysiąść. Za "moich czasów" było to nie do
                                                    pomyślenia.
                • Gość: mouset Re: O rany IP: 217.96.109.* 07.08.03, 22:54
                  Poddaję tytuł interwencji: "Ognisty 204" lub "Poranne orgie" hihihi
                  • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:56

> Poddaję tytuł interwencji: "Ognisty 204" lub "Poranne orgie" hihihi

No niezłe - pasuje do ostatniego "Tajnego pociągu".
                    Sęk w tym, że w moim przypadku pociąg do Gwiazdy już nie jest tajny hahaha
                    • Gość: mouset Re: O rany IP: 217.96.109.* 07.08.03, 22:59
                      Wiem :) Ale masz cos wspólnego z tajnym pociągiem i Robertem K.?
                      • Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 23:04

> Wiem :) Ale masz cos wspólnego z tajnym pociągiem i Robertem K.?

A jak sądzisz przyjacielu ?
                        • Gość: mouset Re: O rany IP: 217.96.109.* 07.08.03, 23:26
                          Heheheheeh
    • kuba203 Re: Adaś LOVE STORY hihihi. 08.08.03, 21:36
      Jedźcie na Marsa, jak donosi katowicki dodatek Wyborczej, jest on zwany Różową
      Planetą :D ROTFL:)
    • Gość: ADAŚ Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 10:14
      Czuje, że taki drugi wątej powstanie - mniej więcej w październiku, może ciut
      wcześniej.
      Panie X - czyż nie mam racji ?

Mr X zapewne domyśla się, że o niego chodzi hihihihi.
      • fassi Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 18:46
        ale tajemnica... czyżby Loki? co jest grane? ;)
        • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 18:57
          fassi napisał:

> ale tajemnica... czyżby Loki?

Buchachachachacha
          Pudło Fassi - to nie Loki
          • fassi Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 19:16
            to ja się poddaję :P
            • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 20:13
              fassi napisał:

> to ja się poddaję :P

ROTFL:)
              • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 20:53
                kuba203 napisał:

> ROTFL:)

Ci się chichrasz ???
              • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 20:53
                kuba203 napisał:

> ROTFL:)

Co się chichrasz ???
                • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 21:07

> Co się chichrasz ???

A nic, ja tak tylko ;P
                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 21:29
                    kuba203 napisał:

> A nic, ja tak tylko ;P

Tjaaaaaa, ja Cię znam - coś ukrywasz !!!
                    • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 21:36

> Tjaaaaaa, ja Cię znam - coś ukrywasz !!!

Nie wiem, co takiego miałbym ukrywać ;P
                      • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 21:39
                        kuba203 napisał:

> Nie wiem, co takiego miałbym ukrywać ;P

"Cicha woda brzegi rwie" - znasz takie powiedzenie ???
                        • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 21:49

> "Cicha woda brzegi rwie" - znasz takie powiedzenie ???

Znam :) A widzisz tu jakiś związek? ;P
                          • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 21:59
                            kuba203 napisał:

> Znam :) A widzisz tu jakiś związek? ;P

Pomimo moich szkieł na oczach - WIDZĘ OJ WIDZĘ !!!
                            • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 22:05

> Pomimo moich szkieł na oczach - WIDZĘ OJ WIDZĘ !!!

Ja nie za bardzo ;P
                              • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 22:15
                                kuba203 napisał:

> Ja nie za bardzo ;P

Już moje podejrzenia potwierdziłeś - hehehe !!!
                                • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 22:17

> Już moje podejrzenia potwierdziłeś - hehehe !!!

O qrde, żądam adwokata! ;)
                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 22:24
                                    kuba203 napisał:

> O qrde, żądam adwokata! ;)

Spokojnie - to jeszcze nie kryminalna sprawa !!!
                                    • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 22:26

> Spokojnie - to jeszcze nie kryminalna sprawa !!!

Czuję się zagrożony, bo nie wiem, o co mnie podejrzewasz ;)
                                      • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 22:36
                                        kuba203 napisał:

> Czuję się zagrożony, bo nie wiem, o co mnie podejrzewasz ;)

Ależ ja żadnych zarzutów jeszcze nie sformułowałem.
                                        • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 22:43

> Ależ ja żadnych zarzutów jeszcze nie sformułowałem.

No właśnie dlatego!! ;)
                                          • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 22:47
                                            kuba203 napisał:

> No właśnie dlatego!! ;)

Jestem cierpliwy - poczekam do października hihihi.
                                            • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 22:50

> Jestem cierpliwy - poczekam do października hihihi.

Do tej pory to ja umrę z ciekawości, co Ty wymyśliłeś ;)
                                              • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 22:56
                                                kuba203 napisał:

> Do tej pory to ja umrę z ciekawości, co Ty wymyśliłeś ;)

JA NIBY WYMYŚLIŁEM - JA ???
                                                • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 23:02

> JA NIBY WYMYŚLIŁEM - JA ???

Ja ostatnio nie myślałem za wiele ;)
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 23:06
                                                    kuba203 napisał:

> Ja ostatnio nie myślałem za wiele ;)

Taaaa - a do stolicy Podkarpacia Cię jakoś nie ciągnie hahahaha
                                                  • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 23:11

> Taaaa - a do stolicy Podkarpacia Cię jakoś nie ciągnie hahahaha

Hę?? A teraz to nie rozumiem...
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 23:21
                                                    kuba203 napisał:

> Hę?? A teraz to nie rozumiem...

Bo późno już - połóż się do łózia i wszystko będzie jasne.
                                                    Miłych snów zgrywusie.
                                                  • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 23:23

> Bo późno już - połóż się do łózia i wszystko będzie jasne.
                                                    > Miłych snów zgrywusie.

Chyba rzeczywiście się położę, bo dalej nic nie rozumiem :D
                                                  • kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 23:34

> Taaaa - a do stolicy Podkarpacia Cię jakoś nie ciągnie hahahaha

Hehehe, no już dobrze wiesz, że ciągnie :D Niemniej wszystko w swoim czasie :)
                                                  • mtq Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 21:34
                                                    Zdecydowanie prosimy o "Rzeszów LOVE STORY" :-DD
                                                    Może nawet na forum głównym Krakowskim, co Kuba? ;-)))
                                                  • kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 21:36
                                                    mtq napisał:

> Zdecydowanie prosimy o "Rzeszów LOVE STORY" :-DD
                                                    > Może nawet na forum głównym Krakowskim, co Kuba? ;-)))

HAHAHAHAHAHAHA, widać mi zazdrościcie ;PPP
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:38
                                                    Kuba tylko "wybadaj teren" wcześniej !!!
                                                  • kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 22:39

> Kuba tylko "wybadaj teren" wcześniej !!!

Spoko, spoko, wiem, co robię :)
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:40
                                                    No to jestem spokojny, bo kulisy "mojego przypadku" znasz !!! (no ale w tym
                                                    cały urok.)
                                                  • kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 22:42
                                                    Nic się nie bój, jestem przygotowany na wszystko :)
                                                  • fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 22:44
                                                    nie byłbym tego taki pewny....
                                                  • Gość: ADAŚ Z innej beczki do Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:46
                                                    Odbierz maila ode mnie.
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:47
                                                    fassi napisał:

> nie byłbym tego taki pewny....

Widzę, że mam do czynienia z dojrzałym i doświadczonym człowiekiem.
                                                    Oczywiście masz rację, z babami to nigdy nic nie jest wiadome.
                                                  • kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 22:54

> Oczywiście masz rację, z babami to nigdy nic nie jest wiadome.

Ja też o tym wiem, bo przekonałem się już kilkakrotnie na własnej skórze :( I
                                                    właśnie dlatego uważam, że jestem przygotowany na wszystko :)
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:56
                                                    Czekamy na wątek z niecierpliwością.
                                                    Ze swojej strony myślę, że najświeższe informacje przekażę już w tygodniu
                                                    zaczynającym się jutro.
                                                  • kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 22:57

> Czekamy na wątek z niecierpliwością.

Wątku na razie nie będzie :D Wiem, wiem, to cios, ale może czasem jakieś
                                                    informacje zapodam :)

> Ze swojej strony myślę, że najświeższe informacje przekażę już w tygodniu
                                                    > zaczynającym się jutro.

Czekamy :)
                                                  • fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 22:57
                                                    powiem Wam coś:

trafiłem na jedną dziewczynę w ogólniaku, a jesteśmy już 15 lat po ślubie :D była pierwszą i zostałą ostatnią...
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:06
                                                    fassi napisał:

> powiem Wam coś:
                                                    >
                                                    > trafiłem na jedną dziewczynę w ogólniaku, a jesteśmy już 15 lat po ślubie :D
                                                    była pierwszą i zostałą ostatnią...

Możesz w to nie uwierzyć, ale naprawdę tego Ci zazdroszczę !!!
                                                  • fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:09
                                                    hmmm... jak atk teraz patrzę to myslę że nadal można trafić na taki skarb... niekóry jednak szukają za daleko, a mają taki skarb pod nosem....
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:12
                                                    fassi napisał:

> hmmm... jak atk teraz patrzę to myslę że nadal można trafić na taki skarb...
                                                    niekóry jednak szukają za daleko, a mają taki skarb pod nosem....

Święte słowa, ale ja nie miałem tego szczęścia.
                                                    Ja już chciałbym założyć rodzinę, mieć dziecko i kochającą, cudowną żonę.
                                                    Jednak nie trafiłem na żadną wartościową kobietę.
                                                    Moja Gwiazda zanosi się, że jest super, ale są inne tam przeszkody.
                                                  • fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:14
                                                    napewno wreszcie trafisz na Właściwą Kandydatkę na żonę i matkę Twoich dzieci - życzę Ci tego z całej duszy :)
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:24
                                                    fassi napisał:

> napewno wreszcie trafisz na Właściwą Kandydatkę na żonę i matkę Twoich
                                                    dzieci - życzę Ci tego z całej duszy :)

DZIĘKI

OBY !!!
                                                    Mam już tyle lat, że najwyższy czas.
                                                  • kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:29

> Mam już tyle lat, że najwyższy czas.

Wiesz co, nawet nie mów w ten sposób...
                                                  • fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:31
                                                    hehehe... widoczie jeszcze nie masz tyle ile trzeba, skoro nie znalazłeś kandydatki :)
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:33
                                                    fassi napisał:

> hehehe... widoczie jeszcze nie masz tyle ile trzeba, skoro nie znalazłeś
                                                    kandydatki :)

Kto wie co by było gdyby się zdarzyło coś 4 lata temu.
                                                    Ale to długa historia. Piękna ale bez happy endu.
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:34
                                                    Ale taka jest prawda. Moje lata już są w sam raz na "te" sprawy.
                                                  • kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:36

> Ale taka jest prawda. Moje lata już są w sam raz na "te" sprawy.

Ale mnie to dołuje, bo niedługo sam tyle będę miał :)
                                                  • fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:38
                                                    mmmm mogę stwierdzić z autopsji, że jeżeli Ci to nie wyszło, to znaczy ze to nie było to i że dobrze się stało - kiedyś się przekonasz... może już niedługo :)
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:42
                                                    fassi napisał:

> mmmm mogę stwierdzić z autopsji, że jeżeli Ci to nie wyszło, to znaczy ze to
                                                    nie było to i że dobrze się stało - kiedyś się przekonasz... może już
                                                    niedługo :)

Wiem, masz rację, ale to czekanie mnie dobija.
                                                    A te panny to po prostu dla zabawy, przykre ale prawdziwe.
                                                    Przynajmniej się mam odwagę przyznać.
                                                  • Gość: Locutus Re: Następny love story wątek. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 10.08.03, 23:42
                                                    Adaś, kochanie, kobieta potrzebuje poczucia BEZPIECZEŃSTWA... potrzebuje kogoś,
                                                    na kim będzie mogła polegać... kto jej nie zdradzi... a Twoja sława lowelasa
                                                    temu nie sprzyja niestety... sorx za szczerość, ale jak można związać się na
                                                    stałe, czy tym bardziej wyjść za mąż, z gościem, który mając swoją dziewczynę
                                                    podrywał wszystko, co się rusza i na drzewo nie ucieka... co więcej na
                                                    podrywaniu się nie kończyło... :-/

Jeszcze raz przepraszam za szczerość, ale wniosek jest prosty - jeżeli chcesz
                                                    się ożenić, to musisz się ustatkować...

Pozdrawiam.
                                                    LOKI (naprawdę się o Ciebie martwię)
                                                  • fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:46
                                                    jeżeli naprawdę jest tak jak pisze Loki, to ma rację, trzeba się uspokoic, ustatkować, bo inaczej możesz czekać sam wiesz do czego... smutne ale prawdziwe, Loki tutaj pokazał wielką dozę doświadczenia stosując słowo BEZPIECZEŃstwo, to jest to, czego przede wszytskim oczekuje Kobieta - bezpieczeństwo i spokój, brak strachu o to, co będzie jutro...
                                                  • Gość: ADAŚ Dzięki Loki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:47
                                                    Pomimo tego, że tak wieszają na Tobie psy uważam, że jest spoko gość i dzięki
                                                    za troskę.
                                                    Wiem, że potencjalne kandydatki mogą mi to zarzucić co Ty piszesz, ale żeby
                                                    spotkać TĘ JEDYNĄ to też muszę ją jakoś poderwać.
                                                  • Gość: Locutus Re: Dzięki Loki IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:00
                                                    Tylko zasadniczo trzeba zachować ciągłość, że się tak wyrażę, liniową. Z jedną
                                                    skończysz i dopiero wtedy podrywasz drugą... a nie po kilka na raz... a nawet
                                                    teraz maż kilka potencjalnych kandydatek do łóżka poza swoją Gwiazdą, na której
                                                    Ci ponoć zależy...

Pozdrawiam.
                                                    LOKI
                                                  • Gość: Locutus Jezus, ale błąd!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:03
                                                    Oczywiście nie "maż" tylko "masz"...

Pozdrawiam. I wielkie dzięki za komplementy - aż się zawstydziłem...

Pzdr.
                                                    LOKI
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Jezus, ale błąd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:04

> Pozdrawiam. I wielkie dzięki za komplementy - aż się zawstydziłem...

Ja komplementów chłopom nie prawię.
                                                    To co napisałem jest po prostu prawdą.
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Dzięki Loki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:03

poza swoją Gwiazdą, na której Ci ponoć zależy...

A wiesz, że chyba mi zależy. Tego się boję właśnie
                                                  • fassi Re: Dzięki Loki 11.08.03, 00:04
                                                    ale czemu sie boisz?
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Dzięki Loki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:06
                                                    fassi napisał:

> ale czemu sie boisz?

powiem Ci na tlenie
                                                  • Gość: Locutus Re: Dzięki Loki IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:05
                                                    Tylko ni chuja nie mogę zrozumieć, czemu się boisz... ja wiem, że są
                                                    przeszkody, ale takie przeszkody można ominąć, że się tak wyrażę... i wtedy
                                                    możesz przemienić ten strach przed miłością w prawdziwy związek, łośku! Jak się
                                                    zawsze będziesz tak bał miłości ilekroć nadarzy się stosowna okazja, to w życiu
                                                    Ci nic nie wyjdzie! Rozkochaj ją w sobie na porządne!!!

Pozdrawiam.
                                                    LOKI
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Dzięki Loki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:08

Rozkochaj ją w sobie na porządne!!!

Pomimo, że się wzbraniam od tego, to chyba bardzo tego chcę.
                                                  • Gość: Locutus JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:12
                                                    JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT!!!, jak powiedział Jonathan Davis do kumpli podczas
                                                    nagrywania kawałka "Clown"... :-P
                                                  • fassi Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! 11.08.03, 00:16
                                                    jeżlei choć trochę Ci zależy, to Wal śmiało i nie marudź! po to jest szansa, zeby ją wykorzystać,a jak Cię do Nije ciągnie - to jeszcze lepiej!
                                                  • Gość: ADAŚ Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:19
                                                    Ojojoj - to nie takie proste, naprawdę
                                                  • Gość: Locutus Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:21
                                                    DUPA! Z tego co mówiłeś i pisałeś, to jest bardzo proste, wręcz elementarne...
                                                    zwłaszcza dla faceta z takim doświadczeniem, jak Ty.

Pzdr.
                                                    LOKI
                                                  • kuba203 Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! 11.08.03, 00:24

> DUPA! Z tego co mówiłeś i pisałeś, to jest bardzo proste, wręcz
                                                    elementarne...

Ale konsekwencje mogą być nieciekawe...
                                                  • Gość: Locutus Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:51
                                                    Khem? Jak się chce, to się może! I tyle... Nieciekawe konsekwencje? Khem,
                                                    napisz mi lepiej na mejla o czym mówisz, bo nie łapię... wiem, ze to zupełnie
                                                    nowe doświadczenie, wiem, że na drodze stoją problemy, ale nie są one nie do
                                                    przezwyciężenia... za to będą doskonałym sprawdzianem dojrzałości dla Adasia...

Pzdr.
                                                    LOKI
                                                  • Gość: ADAŚ Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:25
                                                    LOKI

Obiecuję, że będę próbował.
                                                    NIE PODDAM SIĘ
                                                    Jeśli się w niej zakocham to NIC mi nie będzie przeszkadzać !!!
                                                    Będzie się liczyć tylko ona i to, że ją kocham.
                                                  • Gość: Locutus Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:48
                                                    Łośku! Już się zakochałeś! Teraz to tylko kwestia tego, czy ona się w Tobie
                                                    zakocha... jeśli nie to dopiero wtedy zrozumiesz, jak bardzo ją kochasz... i
                                                    jakie straszne głupoty wypisywałeś na forum, mówiąc, że się przed tym
                                                    wzbraniasz...

Pzdr.
                                                    LOKI
                                                  • Gość: ADAŚ Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:53

> Łośku! Już się zakochałeś!

W Twoim rozumieniu tak, ja jednak inaczej to odbieram
                                                  • Gość: ADAŚ Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 11:36
                                                    Choć zakochać się to coś pięknego.
                                                    Nie wiem czy bym wtedy zwracał uwagę na reklamy na tramwajach hihihi.
                                                    Eeee - tego "zboczenia" żadna kobieta mi nie odbierze.
                                                  • Gość: mouset Re: Miłość IP: *.ghnet.pl 12.08.03, 20:23
                                                    Tak jak moja nie odebrała mi brygad i rozkładów, hihihihi
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 20:53

> Tak jak moja nie odebrała mi brygad i rozkładów, hihihihi

i JESZCZE dostępu do komputera hehehe
                                                  • fassi Re: Miłość 12.08.03, 22:29
                                                    moja mi też nie odebrała manii komunikacyjnej, ale ciągle mi powtarza że jest zazdrosna o wszystko co ma koła, bo stweirdziła, że oglądam się za wszystkim co ma coinajmniej 4 koła i jeździ po drogach :D na szczęście mnie rozumie :D
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 10:52
                                                    Pozazdrościć Ci żony Fassi. Mieć taką to skarb. Pozdrów ją ode mnie i powiedz,
                                                    że takiej szuka się z zapałką w ręce!!!
    • Gość: ADAŚ Love story's comeback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 23:43
      Gwiazda wróciła. Już dziś z nią gadałem przez telefon. Jak się wszystko dobrze
      ułoży to spotkamy się wcześniej niż podczas jazdy do pracy i to jeszcze w
      pierwszy dzień po naszych urlopach. A zatem trzymajcie kciuki, aby to nasze
      spotkanie było wtedy jak wcześniej zostało zaplanowane.
      Aha - powiedziała mi, że za mną tęskniła. Kochana jest !!!
      • fassi Re: Love story's comeback 15.08.03, 00:05
        no to ja 3mam kciuki i wogóle powodzenia, zresztą wiesz jakie jest moje zdanie ;)
        • Gość: ADAŚ Re: Love story's comeback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.03, 09:04
          Raz jeszcze wielkie dzięki za wsparcie Fassi !!!
          Będzie co będzie, jakkolwiek się to wszystko rozwiąże, będę musiał i tak się z
          tym pogodzić.
          • jolie Re: Love story's comeback 18.08.03, 17:20
            Adasiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!
            Jak się sprawy mają???????:))))))))) Wracasz z tarczą czy na tarczy??????
            Póki co, dalej trzymam kciuki:)
            Pozdr.
            • Gość: ADAŚ Re: Love story's comeback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 21:18
              O Jolie - dzieje się więcej niż myślałem, ale mam taki ch*** tralalala nastrój
              dzisiaj, że nawet o tym pisać się nie chce.
              • Gość: Locutus Re: Love story's comeback IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 23.08.03, 00:52
                Czekam na informację na mejla, łośku!

:-*
                LOKI
                • kuba203 Re: Love story's comeback 23.08.03, 11:46

> :-*
                  > LOKI

Loki, Ty naprawdę jesteś tego, że Adasiowi całusy posyłasz??
                  • locutas Re: Love story's comeback 23.08.03, 12:29
                    Ciesz sie, ze nie jestes mna, juz bys o tym dawno wiedzial...
                  • Gość: Locutus Re: Love story's comeback IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 23.08.03, 23:55
                    Oczywiście, że nie :-P

A nawet gdyby, to co? Masz coś do homo/biseksualistów?

Pzdr.
                    LOKI
                    • kuba203 Re: Love story's comeback 24.08.03, 21:00

> Oczywiście, że nie :-P

Te całusy były "podejrzane" ;P

> A nawet gdyby, to co? Masz coś do homo/biseksualistów?

Ano mam, ale to nie temat na to forum :)
                      • Gość: ADAŚ Re: Love story's comeback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:01
                        Cmoxxxy Lokiego odbieram jako zwykłe pozdrowienie (mam taką nadzieję).
                        • Gość: Locutus Re: Love story's comeback IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 24.08.03, 23:47
                          Dobrze odbierasz...

A do Kuby203 zaraz wyślę mejla, bo mam alergię na wszelkie przejawy homofobii...

Pzdr.
                          LOKI
    • Gość: ADAŚ Stało się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:02
      Panie i Panowie

STAŁO się to co się miało stać.

Na tym kończę relację hehehe.
      ADAŚ.
      • Gość: ADAŚ Re: Stało się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:04
        Tzn. TYLKO NA RAZIE kończę.
        I oczywiście nie cały wątek, który rozgrywa się nadal, tylko ten aspekcik.
        Oprócz TEGO nie stało się nic nadzwyczajnego, więc nie zawracam Wam głowy.
        • Gość: Locutus Re: Stało się. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 24.08.03, 23:50
          Nie ma takiej ruuuuuury której nie można odeeeeetkać (jak śpiewał mój imiennik
          na festiwalu w Opolu).

Pzdr.
          LOKI
          • Gość: ADAŚ Re: Stało się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 19:47

> Nie ma takiej ruuuuuury której nie można odeeeeetkać (jak śpiewał mój
            imiennik na festiwalu w Opolu).

a ja niby mam być tym hydraulikiem ???
            • Gość: Locutus Re: Stało się. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 26.08.03, 00:18
              Już nim jesteś :->
              • adas29 Re: Stało się. 26.08.03, 09:40

> Już nim jesteś :->

Eeeeeeeee - opowiadasz !!!
                • Gość: Locutus Re: Stało się. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 27.08.03, 01:43
                  Wiem co mówię :->
                  • Gość: ADAŚ I chyba się znów stanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 19:31
                    Coś przeczuwam "powtórkę z rozrywki" Panowie.
                    Ale się jeszcze zastanowię.
                    • Gość: Locutus HYDRAULIK :-D n/t IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 27.08.03, 23:13
                      • Gość: Fassi Re: HYDRAULIK :-D IP: *.chello.pl 28.08.03, 22:02
                        a ja teraz sobie przypomniałem tekst mojego kolegi do jednej z motorwoman:

"Idź do Edka, On Cie przetka"

kto to Edek - pozwolę sobie zachować w tajemnicy
                        • Gość: ADAŚ Re: HYDRAULIK :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 22:51
                          Dziękuję Fassi za troskę, ale ja postoję hihihi
                          • Gość: Fassi Re: HYDRAULIK :-D IP: *.chello.pl 29.08.03, 01:07
                            przecież wiesz że to nie Ciebie ma przetkać Edek :P
                    • Gość: iberka Re: I chyba się znów stanie IP: w3cache.* / 192.168.3.* 13.09.03, 00:11
                      trzmajcie mnie ,bo co chwile czutam kolejna rewelacje adasiowa:-)......za
                      chwile okaze sie,Adasiu,ze twoj sprzet juz nie dziala,bo go zuzyles zuywajac w
                      roznych miejscach,hahahahahhahahah
                      • Gość: ADAŚ Spokojna Twoja rozczochrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 14:47
                        O mojego "sprzęta" się nie martw.
                        Jeszcze nie miał nawet naprawy bieżącej, a trzyma się super hihihihi.
                        Ale na NG pewnie kiedyś przyjdzie czas.
    • adas29 Cholera - co ja mam zrobić ??? 29.08.03, 08:38
      Pani Jolie i Panowie !!!

W "204" pojawiła się nowa Gwiazda.
      Zauważyłem ją jakieś dwa tygodnie temu.
      Z wyglądu jakieś 22 lata. Dojeżdża na pewno do pracy.
      Ma tylko taki ciekawy grymasik na twarzy, ale z pierwszego wrażenie wychodzi,
      że to typ spokojnej i uczuciowej dziewczyny - coś dla mnie.

Chyba do niej zagadam - jak myślicie, można tak mieć jedną (choć nas nic nie
      łączy, w ogóle) a gadać do drugiej?
      Trochę kultury i obycia z kobietami mam.
      • Gość: JMA Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.malopolska.mw.gov.pl 29.08.03, 11:49
        Mniej gadać,więcej działać,a pamiętniki chować do szuflady.
        • Gość: ADAŚ Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 17:52
          Sorry za wyrażenie, ale przecież nie zerżnę jej w austobusie.
          Najpierw muszę nawiązać kontakt słowny, a więc znów niestety gadanie.
      • Gość: mouset Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 29.08.03, 12:02
        A co ze stara Gwiazdą?
        Ile miodzia z mleczkiem ?
        • Gość: ADAŚ Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 17:51

> A co ze stara Gwiazdą?
          > Ile miodzia z mleczkiem ?

Oj wylały się hektolitry Mouseciku.
          • Gość: Fassi Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.chello.pl 29.08.03, 21:35
            a ja jak zwykle nic nie rozumiem :/
            • Gość: ADAŚ Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 00:23
              Gość portalu: Fassi napisał(a):

> a ja jak zwykle nic nie rozumiem :/

Trzeba mieć fantazję dziadku hihihihi
              • Gość: Fassi Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.chello.pl 30.08.03, 10:00
                Trzeba mieć fantazję i pieniądze ... SYNKU! :P
                • Gość: ADAŚ Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 10:37

> Trzeba mieć fantazję i pieniądze ... SYNKU! :P

Jak na dziadka to jeszcze masz niezły zmysł kojarzenia hihihi.
                  • Gość: Fassi Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.chello.pl 30.08.03, 11:35
                    no sklerozy jeszcze nie mam :)
                    • Gość: Locutus Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.08.03, 00:20
                      Nie martw się. Już niedługo :->

Pzdr.
                      LOKI
            • kuba203 Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? 30.08.03, 10:18

> a ja jak zwykle nic nie rozumiem :/

Hahahaha, ja dopiero teraz załapałem :)))
      • iberka Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? 31.08.03, 00:22
        wiedzialam,ze lovelasek,wiedzialam
        • Gość: Locutus Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.08.03, 00:23
          No powtarzałem Ci to cały czas :-P

Cmoxxx!
          LOKI
        • Gość: ADAŚ Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 11:04
          iberka napisała:

> wiedzialam,ze lovelasek,wiedzialam

To są TYLKO pozory, naprawdę Iberko moja śliczna.
          Myślę, że jest co najmniej jedna osoba na tym forum, która to potwierdzi.
          Ale niech ona zostanie anonimowa.
          • Gość: iberka Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: w3cache.* / 192.168.3.* 01.09.03, 23:33
            no ja na szczescie twoja sliczna nie jestem,bo w odroznieniue od innych pan
            wole miec mezczyzne dla siebie a nie dzielic sie nim z calym haremem:-)
            • Gość: ADAŚ Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 18:05
              I widzisz Loki - co ze mnie zrobiłeś.
              Iberka mnie ma za totalnego dupiarza !!!
              • Gość: Locutus Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 03.09.03, 01:32
                No to wyrobiła sobie całkowicie zgodny z prawdą obraz Twojej osoby :-D

Cmoxxx!
                LOKI
            • jot11 Re: Torcik czy g.....? 03.09.03, 09:56
              Gość portalu: iberka napisał(a):

> no ja na szczescie twoja sliczna nie jestem,bo w odroznieniue od innych pan
              > wole miec mezczyzne dla siebie a nie dzielic sie nim z calym haremem:-)
              Lepiej w kilkoro jeść tort ,niż samemu g.......! :-))
            • adas29 Adaś jest wierny !!! 03.09.03, 10:14
              Nawet nie wiesz jakim pantoflarzem jest Adaś, gdy się zakocha w kobiecie. Dla
              takiej kobiety jestem w stanie do ognia wskoczyć i żadna inna się dla mnie
              liczyć nie będzie.
              Problem w tym, że dawno nie doznałem tego uczucia, bo jakoś odpowiedniej
              kobiety ostatnio nie spotkałem. A ta, jak dla Ciebie wymarzony mężczyzna
              powinien być wyjąykowy - po prostu nie byle kto.
              Chyba Iberka przyznasz mi rację - uczuciami się nie szasta.
              • Gość: Locutus Błuhhuhuhuhahahahahaha... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 04.09.03, 02:05
                A świstak siedzi, bo sreberka były kradzione :-P

No wiesz co, Adaś... wstydziłbyś się... jeszcze na forum podrywać... lowelasie
                Ty...

ROTFL
                Pozdrawiam gorąco i 3mam kciuki, żebyś wreszcie znalazł tę Jedną Jedyną! Howgh!
                LOKI
                • Gość: ADAŚ Re: Błuhhuhuhuhahahahahaha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 20:49
                  A Ty bąku - niby z czego się śmiejesz ???
                  • Gość: Locutus Re: Błuhhuhuhuhahahahahaha... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.09.03, 01:57
                    Z wierności jaśnie oświeconego pana prezesa...

A poza tym teraz mam tekie dni, że śmieję się ze wszystkiego i ze wszystkich...
                    dizisiaj na przykład natrząsałem się z fryzury gościa w punkcie ksero, chociaż
                    nie było w niej nic nadzwyczajnego... szczerze mówiąc gość w punkcie ksero sam
                    się uśmiechnął :-P

Pzdr.
                    LOKI
              • Gość: iberka Re: Adaś jest wierny !!! IP: w3cache.* / 192.168.3.* 12.09.03, 23:59
                nie szasta sie,nie szasta....ale nie zmienia sie partnerek/ow jak
                bielizny,ehh,adas.....Ty i tak nie zrozumiesz
      • Gość: Locutus Adaś full profesional... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.08.03, 00:23
        Jeżeli jest uczuciowa, to ZOSTAW JĄ W SPOKOJU I NIE KRZYWDŹ!!! Ty potrzebujesz
        dup nastawionych na seks, a nie na związki - przynajmniej przy Twoim obecnym
        podejściu...

I znowu będziesz sobie nakręcał kilka lasek na raz... no nie potępiam, ale
        przestrzegam, że jeśli myślisz o poważnym ZWIĄZKU, to takim postępowaniem go
        nie osiągniesz, a wręcz przeciwnie... zaś jeśli chodzi o seks, to faktycznie
        właśnie wyrabiasz sobie opinię maczo... niedługo wszystkie laski w Krakowie
        będą wiedziały, że jak chcą się zaspokoić to należy iść do Adasia! ROTFL

Pzdr.
        LOKI
        • Gość: ADAŚ Re: Adaś full profesional... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 11:02

> Jeżeli jest uczuciowa, to ZOSTAW JĄ W SPOKOJU I NIE KRZYWDŹ!!!

Dziękuję za pochlebną opinię.

> właśnie wyrabiasz sobie opinię maczo... niedługo wszystkie laski w Krakowie
          > będą wiedziały, że jak chcą się zaspokoić to należy iść do Adasia! ROTFL

Hahaha - Loki, kurwa przeginasz, ja przy Tobie nie mogę.

Pozdro
          ADAŚ
        • Gość: Fassi Re: Adaś full profesional... IP: *.chello.pl 31.08.03, 13:08

> niedługo wszystkie laski w Krakowie
          > będą wiedziały, że jak chcą się zaspokoić to należy iść do Adasia! ROTFL

Loki - czyżbyś był zazdrosny?? hihihihihi
          • Gość: ADAŚ Re: Adaś full profesional... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 13:24
            Loki - czyżbyś był zazdrosny?? hihihihihi

W zasadzie tak naprawdę to nie ma czego.
            • Gość: Fassi Re: Adaś full profesional... IP: *.chello.pl 31.08.03, 13:38
              ale Loki zachowuje sie tak, jakby jednak był zazdrosy :D
              • Gość: Locutus Re: Adaś full profesional... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 01.09.03, 00:19
                eee.. ja sobie tylko jaja robię...

Nie mam ochoty wyglądać jak góra mięśni... ROTFL

Pzdr.
                LOKI
                • adas29 Re: Adaś full profesional... 01.09.03, 08:08

> Nie mam ochoty wyglądać jak góra mięśni... ROTFL

Ale ty ku*** pier*** - nie rób ze mnie steryda. Daleko mi do tego.
                  • Gość: Fassi Re: Adaś full profesional... IP: *.chello.pl 01.09.03, 22:24
                    ale sterydy wyszły z mody kilka lat temu...
                    • Gość: Locutus Do Adasia IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 01.09.03, 23:41
                      Ale ja nie robię z Ciebie steryda... co nie zmienia faktu, że pakujesz równo,
                      muskuły masz gigantyczne i do tego nosisz 3 numery za małe koszulki, żeby panny
                      miały na co patrzeć :-))))

Cmoxxx!
                      LOKI
                      • adas29 Re: Do Adasia 02.09.03, 08:07
                        Ale Ty Loki pierdolisz - powtórzę się, ale ...
    • Gość: ADAŚ Nowy wątek miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:18
      Panie na pewno będą protestować i wyzywać mnie od lowelasów.
      Trudno - będę musiał przeżyć tę krytykę.

Moja znajomość z Gwiazdą unormowała się. Jednak to jest tylko koleżanka,
      chociaż stało się coś czego raczej koledzy nie robią. No, ale stało się i się
      nie odstanie.

Ostatnio przyuważyłem bardzo sympatyczną i co najważniejsze PIĘKNĄ kobietę w
      M1. Dość dziwna sprawa z nią, bo to, że dziś do niej pojechałem i zagadałem to
      była tylko i wyłącznie JEJ sprawka. Otóż w sobotę, gdy tam byłem z kumpelą ze
      studiów (hehehe ona się jeszcze musi obronić), ona właśnie powiedziała mi, że
      tamta dziewczyna za mną ziora. Rzeczywiście tak było i poczułem się naprawdę
      przyjemnie. Dziś więc pojechałem i nawiązałem pierwszy kontakt. Na razie
      pobieżny (nawet nie wiem jak ma na imię i byłem z nią "per pani"), ale IDĘ ZA
      CIOSEM. Nie mam nic do stracenia.
      Ta dziewczyna pracuje w dość eksluzywnym sklepie. Z uwagi na ochronę danych
      namiary na ten sklep podam tylko nielicznym.
      Jest po prostu piękna. Taka uroda nie trafia się często i dobrze rokuje na
      przyszłość - mam do czynienia z "normalną" osobą. Myślę, że warto popracować
      nad tym przypadkiem.
      Aha - nie ma obrączki, z wyglądu mniej więcej w moim wieku.
      • Gość: Locutus Re: Nowy wątek miłosny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 01:49
        Loki już nie ma słów... zaczyna tłuc zatem głową o ścianę...

Jetseś modelowym przykładem erotomana... to już jest choroba...

]:->

Pzdr.
        LOKI
        • adas29 Re: Nowy wątek miłosny 09.09.03, 08:30
          Bąku !!!

To jest naprawdę PIĘKNA kobieta i jednocześnie fascynująca osobowość zapewne.
          Wiesz gdzie możesz ją znaleźć, więc oceń sam !!!
          Potem sam stwierdzisz, że dobrze robię.
          • Gość: Locutus Re: Nowy wątek miłosny IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 10.09.03, 04:22
            No wiem, wiem... ale nadal zastanawiam się, czy chcesz znaleźć kogoś stałego,
            czy wsytarcza Ci doraźne zaspokajanie potrzeb biologicznych...

Adaś Szybki Jest! :-D

Pzdr.
            LOKI
            • adas29 Re: Nowy wątek miłosny 10.09.03, 10:05
              W jednym się zgodzę Drogi Panie

Działam szybko i precyzyjnie. Nie lubię owijać w bawełnę.
              Jeśli mnie ktoś zainteresuje wówczas podejmuję odpowiednie kroki.
              Po co te ceregiele.

Natomiast ubodłeś mnie sformułowaniem o moim zaspokajaniu potrzeb
              biologicznych, jako jedynej rzeczy, która mnie interesuje w kontaktach z
              kobietami. Grubo się bąku mylisz, ponieważ to nie jest tak.
              A w przypadku tej kobiety jak już zresztą napisałem zafascynowała mnie raczej
              sfera duchowa, która akurat szczęśliwie (bądź nie) łączy się z niesamowitymi
              wrażeniami estetycznymi. Po prostu ta dziewczyna znajduje się na tzw. wyższej
              półce tzn. nie zostaje ograniczona do zdobycia jej w łóżku. To dama, której "na
              dzień dobry" należy się szacunek i poważanie. Stąd też, gdy rozmawiałem z nią
              po raz pierwszy nawet nie zapytałem jak ma na imię i zwracałem się do
              niej "Pani". Do takich kobiet należy się zwracać z szacunkiem.
              I to jest ta pewna różnica, którą musisz w końcu dostrzec. Ja jestem za stary
              jedynie na "zabawy". Wiek troszkę zobowiązuje !!!
              • Gość: Locutus Re: Nowy wątek miłosny IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.09.03, 00:11
                Adaś... powiedz mi, jak mogła Cię zainteresować jej sfera duchowa, skoro jej
                nawet na dobrą sprawę NIE POZNAŁEŚ (bo trudno dwa zdania uznać za poznanie
                drugiej osoby)?

Ale trzymam za Ciebie kciuki. I wierzę, że tym razem Ci się uda.

No i sorx, że się tak dopieprzam, ale ruch na forum musi być :-P

Pzdr.
                LOKI
              • adas29 Re: Nowy wątek miłosny 11.09.03, 08:29
                Szanowny Panie

Źle się wyraziłem.
                Chodziło mi, że ta kobieta zafascynowała mnie od strony duchowej - nie ukrywam,
                że jej wygląd pozwala mi stworzyć pochlebną opinię na jej temat (tutaj nawet
                nie chodzi o fakt, że jest piękna. Czasem widzisz jakąś dziewczynę/faceta i na
                podstawie cech zewnętrznych jest się w stanie wytworzyć jakąś już opinię,
                niekoniecznie prawdziwą). Innymi słowy na podstawie tych nielicznych danych
                jakie zgromadziłem na jej temat zanosi się, że mam do czynienia z ciekawą
                osobowością. Podkreślam jednak słowa "zanosi się". Może okazać się, że to
                kolejna laska lubiąca podrywać facetów i kończyć wszystko jedynie na sferze
                seksualnej a jej wygląd fałszuje ów prawdę. Faktem jest, że nie przekonam się o
                tym do momentu, kiedy po prostu nie zadziałam. A wiesz dobrze, iż się tak
                stanie, ponieważ nie odpuszczam żadnej możliwości.

TO JEST WŁAŚNIE ADAŚ - nie papla tylko, ale DZIAŁA !!!
                Przecież nie mam nic do stracenia.
                • Gość: Locutus Adaś nie ma nic do stracenia... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 12.09.03, 02:45
                  ... a czy Adaś już zrobił sobie badania na obecność przeciwciał anty-HIV we
                  krwi?

Cmok!
                  LOKI
                  • adas29 Re: Adaś nie ma nic do stracenia... 12.09.03, 08:29
                    Dzięki za troskę Loki. Jednak wszystko jest w porządku.
                    • Gość: Locutus Re: Adaś nie ma nic do stracenia... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 13.09.03, 08:17
                      Czyli robiłeś badania? No to odetchnąłem z ulgą...

Masz pełną świadomość faktu, że HIV nie daje żadnych objawów. Te ostatnie
                      pojawiają się dopiero podczas rozwoju AIDS, co może mieć miejsce w kilka lat po
                      zakażeniu i z reguły wtedy już jest za późno na jakiekolwiek leczenie...

Cmok!
                      LOKI
            • Gość: iberka dobrze napisane IP: w3cache.* / 192.168.3.* 13.09.03, 00:02
              ja znoeu wtrace swoje trzy slowa,bo czytam zalegle posty i tak sobie mysle,ze
              gdybym trfaila na takiego adaisa to zalamalabym sie......co Ty soba
              prezentujesz adasiu?jestes zigolo?czy don juanem?
              • Gość: Locutus Re: dobrze napisane IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 13.09.03, 08:21
                Nie jest żigolo, bo nie czerpie z tego korzyści majątkowych :-P

Ale Casanova z niego straszny... taki niewyżyty, cholernie inteligentny i
                jeszcze bardziej przystojny gościu...

Pzdr.
                LOKI
                • Gość: ADAŚ Re: dobrze napisane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 10:54
                  Szanowny Locutusie

Potencję jeszcze mam, ale nie jestem niewyżyty.
                  Cholernie inteligentny - Ty tak stwierdzasz, ja się nie wypowiadam.
                  Jeszcze bardziej przystojny gościu - przestań pieprzyć chłopie.

Jednak dzięki za pochlebną opinię.

Powiem tylko: jestem jaki jestem i uważam, że coś sobą reprezentuję.
                  • Gość: iberka a to..... IP: w3cache.* / 192.168.3.* 13.09.03, 21:07
                    ....mnie rozbawilo,hihihiih.chora jestem i podle sie czuje a tu takie slowa,ze
                    do lez mnie rozbawily:))))))))))))))))))))))))))0
                    • Gość: ADAŚ Re: a to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 23:45
                      Nie wiem czy też ma się śmiać, czy płakać. A ponieważ nie wiem co mam wybrać po
                      prostu idę spać, bo troszkę wypiłem i już mi się literki przestawiają.

Dobranoc
              • Gość: ADAŚ Re: dobrze napisane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 10:49
                Generalnie nie mam w zwyczaju tak się odzywać do kobiet, ale w Twoim przypadku
                chyba muszę. Myślę, że dawno nie zaznałaś seksualnej przyjemności stąd tak
                jojczysz o tym, iż jestem taki czy owaki. Prawie nic o mnie nie wiesz, więc
                przestań tworzyć sądy, które w ogóle nie pokrywają się z rzeczywistością. Poza
                tym zwróć uwagę na jedną rzecz. To, że dogaduję się w damskim towarzystwie i
                nie sprawia mi kłopotu zaznajamianie się w różnych okolicznościach z nowymi
                koleżankami, nie oznacza, że ja je wszystkie "zaliczam". Mam mnóstwo koleżanek
                i jakoś z nimi nie sypiałem. Też tak można. Więc nie upraszczaj sprawy.
                A Tobie proponuję zaliczyć sobie jakiś numerek, bo gderasz jak stara babcia.
                A najczęściej dzieje się to wtedy, gdy się właśnie 'tego czegoś' dawno nie
                miało. Wy kobiety takie świętobliwe to też nie jesteście.
                A w poznawaniu nowych osób, tj kobiet w tym przypadku chyba nie ma nic złego.
                One to uwielbiają, bo czują się wyjątkowo i są docenione. Jestem pewny, że
                firmy Gellwe czy Dr Oetker pozazdrościłyby Ci poziomu produkcji kisielu, gdybyś
                zaczęła być podrywana przez faceta, na którego widok nogi Ci się same łamią.

Pozdrawiam
                LOWELAS
                • Gość: Fassi Re: dobrze napisane IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.09.03, 11:25
                  ROTFL i nic więcej! ale dobrze powiedziane! (odnośnie kisielu :D )
                  • Gość: Locutus Re: dobrze napisane IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 14.09.03, 08:44
                    Adaś chyba sobie nie uświadamia, że podrywanie od trzech do pięciu lasek
                    tygodniowo, a sypianie conajmniej z dwiema róznymi, jednak jest objawem
                    dupcyngielstwa :-/

Pzdr.
                    LOKI (a co z tym hivem)
                    • Gość: ADAŚ Taak Loki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 10:14
                      Jest rzeczywiście tak jak piszesz. W razie czego jak "nie wyrobię normy" mogę
                      zawsze iść do mojego kumpla, który jest współwłaścicielem Agencji Towarszyskiej
                      i sobie nadrobić.

Cholera Loki - "zagadywanie do lasek" nie równa się "podrywanie lasek".
                      ZrozumŻE to ludzka istoto !!!
                      I jeszcze zagadywanie do lasek W AUTOBUSIE !!!
                      • Gość: Locutus Taak, Adaś IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 14.09.03, 10:36
                        Prześledź cały ten wątek, przeanalizuj jego topik i zawarte w nim historie, a
                        potem powtórz jeszcze raz to co napisałeś...

Pzdr.
                        LOKI
                        • adas29 Re: Taak, Adaś 17.09.03, 20:07

> Prześledź cały ten wątek, przeanalizuj jego topik i zawarte w nim historie, a
                          > potem powtórz jeszcze raz to co napisałeś...

A po kiego grzyba ???
                          • Gość: Locutus Re: Taak, Adaś IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 18.09.03, 06:00
                            Opisujesz najpierw próbę zdobycia Gwiazdy Dwieścieczwórkowej, w międzyczasie
                            zarywasz do Jolie i Iberki, teraz przerzucasz się na inne laski, w ciągu dwóch
                            dni dwie różne... no i jak to wygląda? Iście dupiarsko...

Pozdrawiam.
                            LOKI
                            • adas29 Re: Taak, Adaś 18.09.03, 08:46
                              Bąku

I CO Z TEGO ???

Przecież nie ze wszystkimi lecę do łóżka - a to jest ZASADNICZA różnica, której