Gość: ADAŚ Nie ma jej tylko od środy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 23:14 ... a ja już dostaję bez niej pierdolca. Jejku - za szybko się chyba do niej przyzwyczaiłem. Odliczam dni do naszego spotkania tj. 16.08.2003. Zostało ich zatem aż BRONOWICE NOWE - CM. RAKOWICKI hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Nie ma jej tylko od środy... 03.08.03, 23:15 Adaś się zalovił? Hihihi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Nie ma jej tylko od środy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 09:01 kuba203 napisał: > Adaś się zalovił? Hihihi :))) Wolałbym nie, wiesz czemu Kuba. No, ale jak się tak stanie - to nie będzie rady. Na razie jestem "zaczarmingowany" hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: zatem: przypominam się:))) Bogowie Intelektu:) 04.08.03, 10:21 Witajcie!!!! Oczywiście nie zapomnieliście o mnie, prawda?;) Tu prezes fanklubu Klubu;)... Jestem już pięknie opalona, więc chcę się pochwalić;))) i poznać Was (a szczególnie Ciebie Adasiu, choć usychasz teraz z tęsknoty do INNEJ;)))). Więc co proponujecie??? (jeśli w ogóle coś) Wasza Piękna Fanka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 11:46 Jolie wróciła - hurrraaaaa No to kiedy się spotykamy, dziś - jutro - pojutrze. Pisz, kiedy Ci pasuje a ja się dostosuję. Mam teraz urlop, a więc sporo wolnego czasu. Pisz koniecznie !!! ADAŚ Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Hip Hip Jolie 04.08.03, 15:50 Dziękuję, dziękuję:))))). Pasuje mi prawie zawsze, choć może dzisiaj już nie (właśnie wróciłam z centrum w tym okropnym upale, brrr). Może jutro popołudniu??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:04 jolie napisała: Może jutro > popołudniu??????? Cholera - właśnie koleżanka przełożyła spotkanie z dziś na jutro. Ma "życiowe" rozterki i muszę z nią pogadać. Co te kobiety we mnie widzą, że nawet chcą się zwierzać We środę mam trening, ale po nim czemu nie - np. o 19.00. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Hip Hip Jolie 04.08.03, 16:15 Środa jest ok. A może ktoś jeszcze się dołączy???? Ach Adasiu, mam ten sam problem: co ci mężczyźni we mnie widzą....hihihihi pozdrowionka (może do środy nie zblednę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:19 jolie napisała: > Środa jest ok. No to o 19.00, ale gdzie i jak Cię poznam ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Hip Hip Jolie 04.08.03, 16:25 O kurcze, faktycznie:). Hmmm, nie mam pomysłu gdzie.... Może zdam się na tzw. męską decyzję:)))), co? A poznasz mnie po włosach - półdługie, ciemne i kręcone - charakterystyczne... Ale co ja tam piszę, przecież ma uroda odbierze Ci mowę i porazi (bo poraża nawet zakochanych) hihihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:31 Nie lubię się umawiać w miejscach takich jak "pod skarbonką", "pod Adasiem" (hihihi) czy "pod empikiem". Proponuję zatem u na Rynku u wylotu ul. Jana. Zatem środa - 19.00 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Hip Hip Jolie IP: *.cm-uj.krakow.pl 04.08.03, 16:35 Do dzis pamietam jak ze mną umówiłeś się na kładce, hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:37 Gość portalu: mouset napisał(a): > Do dzis pamietam jak ze mną umówiłeś się na kładce, hihihihihi hehehehehe - byłeś pierwszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JMA Re: Hip Hip Jolie IP: *.malopolska.mw.gov.pl 04.08.03, 16:36 Ale przecież tam nie można podjechać dwunastką hahahah :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:38 Gość portalu: JMA napisał(a): > Ale przecież tam nie można podjechać dwunastką hahahah :-)) Dowcipniś !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Hip Hip Jolie 04.08.03, 16:39 No to jesteśmy umówieni:))). Ubiorę się oczywiście pięknie, a co tam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Hip Hip Jolie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:44 jolie napisała: > No to jesteśmy umówieni:))). Ubiorę się oczywiście pięknie, a co tam:)))))) Super!!! Mój odzieżowy styl znasz - Loki już nieraz brzęczał o tym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Jak Jolie pozna Adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:49 Podobno mam zajebisty uśmiech - hehehehehe. Tak twierdzą kobiety - ja tylko powtarzam, wcale się nie przechwalam. Ponadto Adasia nie da się nie poznać !!! Mouset i Kuba poradzili sobie bez problemu. Ty na pewno też. P.S. Masz kręcone włosy - miodzio, już Cię kocham !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Jolie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 16:58 Jolie Jeśli chcesz to może zapodasz mi swój numer telefonu na adas29@gazeta.pl W razie problemów numer się zawsze przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jolie !!! 04.08.03, 17:10 Ok, za chwileczkę Ci go podam:))))(nr tel). A ubiorę się w letnią sukieneczkę:) Buziaczki P.S. Kręcone włosy - moja zmora!!! Marzę o prostych! Serio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Sądząc po ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 19:46 ... pierwszej rozmowie, Jolie jest BARDZO FAJNA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Sądząc po ... 04.08.03, 20:31 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > ... pierwszej rozmowie, Jolie jest BARDZO FAJNA !!! Hihihi, powodzenia pojutrze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus NIEREFORMOWALNY DUPIARZ IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.08.03, 01:00 Zwątpiłem, stary - rachowanie Twoich lasek wysiadło mi, gdy skończyły mi się palce u nóg... postawiłem jeszcze kutasa, ale potem już wszystko mi się pomieszało... w każdym razie było ich więcej niż 21, a w tej chwili jest... emm... nie pamiętam :-P Gubię się... SAMOTNY LOKI ( locutus@op.pl - to tak gdyby do mnie też się ktoś chciał odezwać ) CMOXXX! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
locutas Re: NIEREFORMOWALNY DUPIARZ 05.08.03, 16:31 Gość portalu: Locutus napisał(a): > postawiłem jeszcze kutasa, ale potem już wszystko mi się > pomieszało... Buhahahahahahaha, widocznie za bardzo się postarałeś, a zdradzisz nam, o czym wtedy myślałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Sądząc po ... IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 05.08.03, 10:17 Serio? Bylem przekonany że Jolie to Locutus i zrobi Ci dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Sądząc po ... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 06.08.03, 00:15 Ja myślałem, że to Ty, a Adaś podejrzewał Michała Wojtaszka. ROTFL, panowie! LOKI (kołami do góry) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Sądząc po ... 06.08.03, 00:17 Jutro się wszystko okaże, będę czekał na adasiową relację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Sądząc po ... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 06.08.03, 00:19 Ja też. ADAŚ! MOŻESZ DZWONIĆ NAWET W ŚRODKU NOCY! (i tak nie kładę się spać przez szóstą rano :-P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Sądząc po ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 07:30 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Ja też. ADAŚ! MOŻESZ DZWONIĆ NAWET W ŚRODKU NOCY! (i tak nie kładę się spać > przez szóstą rano :-P ) Myślisz, że ja jestem plotkarz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JMA Re: Adaś LOVE STORY hihihi. IP: *.malopolska.mw.gov.pl 04.08.03, 16:42 Dobry żart loda wart !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus To Ci się udało!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.08.03, 01:08 A teraz cytat z "Kongresu futurologicznego" S. Lema: Tylko głupiec i kanalia lekceważy genitalia bo najbardziej jest dziś modne reklamować części rodne Pozdrawiam. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
jot11 Re:Hello Jolie ! 05.08.03, 09:15 Witaj Jolie! Pisałaś,że chętnie spotkasz się z większą liczbą forumowiczów,aby olśnienie ,które mogłoby paść na tylko jednego z nas nie było zbyt wielkie.Chętnie dołączę do wesołego grona. Podaj mi na moją skrzynkę jot11@NOSPAM.gazeta.pl swój numer telefonu to uzgodnimy szczegóły.Może ktoś jeszcze do nas dołączy? Pozdrawiam i życzę uśmiechu na cały dzień :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re:Hello Jolie ! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 05.08.03, 11:23 Chyba też się wybiorę, jolie, locutas, miłośnik i jot11, trochę się nazbierało ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re:Hello Jolie ! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 06.08.03, 00:18 Mouset - to daj znać w takim razie, bo ja też jestem mocno zainteresowany. Może wreszcie poznam locutasa i wsadzę mu sprzęg międzywagonowy w dupę i popatrzę, jak wychodzi mu ustami :-] A poważnie - Jolie mnie bardzo zaintrygowała... nadal wietrzę tu jakiś podstęp... hmm... Pozdrawiam. LOKI (ze sprzęgiem ukrytym za plecami, cip-cip locutasku) Odpowiedz Link Zgłoś
locutas Re:Hello Jolie ! 06.08.03, 18:07 Gość portalu: Locutus napisał(a): > wreszcie poznam locutasa i wsadzę mu sprzęg międzywagonowy w dupę i popatrzę, > jak wychodzi mu ustami :-] to juz wsadzanie do wlasnej dupy ci nie wystarcza? > LOKI (ze sprzęgiem ukrytym za plecami, cip-cip locutasku) tylko cipy ci w glowie, idz do burdelu, a od forum wara, zboku! Odpowiedz Link Zgłoś
jot11 Re:Jolie powinna być zadowolona!!!. 05.08.03, 11:34 Myślę,że Jolie będzie w sposób szczególny zadowolona,że tak wielu forumowiczów wybiera się na środowe spotkanie. A może Jolie ma ciekawe koleżanki - już teraz zapraszamy - będzie weselej !!! :- )) A może pozostałe fanki forum komunikacyjnego też zechcą nas zaszczycić swoją obecnością? Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re:Jolie powinna być zadowolona!!!. 05.08.03, 14:35 Cześć chłopaki!!! Muszę odnieść się do paru spraw:). 1. zawiedliście mnie - wiem, co to zasada ograniczonego zaufania, ale żeby od razu myśleć, że moja wazelina to kawał i jestem mężczyzną:)))???? Nic bardziej błędnego!!!!!!!! 2. czy Wy faktycznie nie ufacie swej inteligencji i poczuciu humoru??? (no bo o tym, że nie ufacie ludziom, to już wiem:() 3. jutro umówił się ze mną Adaś, ja nie mam nic przeciwko spotkaniu w większym gronie (jestem nawet bardzo ciekawa jak wyglądacie), ale Adaś też się musi wypowiedzieć w tej kwestii:)))) 4. mam nadzieję, że się chamsko ze mnie nie nabijacie a propos spotkania 5. moje najfajniejsze koleżanki są na wakacjach;((, tak że jakby co, to musicie się zadowolić moją "skromną" osobą 6. zdaję się na Waszą inteligencję i kreatywność;)))))))))) Wasza Piękna Fanka P.S. Zaskoczyły mnie efekty tej autoreklamy (z naciskiem na reklamy;)). Odpowiedz Link Zgłoś
jot11 Re:Jolie nie martw się na zapas 05.08.03, 15:46 Jolie sama proponowałaś spotkanie w szerszym gronie. Ja nigdy nie podejrzewałem ,że jesteś sliczna menszczyzna, a za podejrzenia i obawy innych nie odpowiadam. Jak wiesz reklama czyni cuda i stąd tak szeroki odzew. Najgorzej będzie ,jak się okaże ,że z dużej chmury mały deszcz i na spotkanie nikt nie przyjdzie. Może jednak tak źle nie będzie a wręcz przeciwnie,wspaniałościom nie będzie końca chichichacha !!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Stanowisko Adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 17:54 Ja jako gentelman (no bo chyba jestem, a przynajmniej staram się być), pierwsze spotkanie z Damą (a za taką Jolie uważam) odbedę sam !!! W związku z tym Panowie, niestety nie wyrażam chęci do tłumnych manifestacji. Zapewne Jolie podobałby się tłum mężczyzn wokół siebie, jednak wychodzę z założenia, że Ona tak naprawdę lubi kameralne okoliczności. Uważam, że to właśnie kobiety cenią najbardziej - prawda Jolie ??? Niestety niejakiego Jot 11 nie kojarzę z wcześniejszych wypowiedzi na forum - tym samym nie znam go w ogóle. Raczej nie mam w zwyczaju się z nieznanymi mi osobami spotykać. A więc Panowie, pozwólcie dostąpić mi zaszczytu spotkania z Julie jako pierwszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Stanowisko Adasia IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 06.08.03, 00:22 A do dupy Ci nikt nie nakopał? Ja już wychodzę ze skóry z ciekawości i niecierpliwości... PIERWSZY SEKRETARZ KLUBU 428 DOMAGA SIĘ SPOTKANIA Z JOLIE! Zwłaszcza, że w przyszłym tygodniu wyjeżdżam w góry. LOKI (zazdrosny - Adaś ma za dużo lasek naraz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Stanowisko Adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 07:32 Gość portalu: Locutus napisał(a): > A do dupy Ci nikt nie nakopał? Bąku - nie podskakuj !!!, bo Ci premię obetnę za sierpień. PIERWSZY SEKRETARZ KLUBU 428 DOMAGA SIĘ SPOTKANIA Z JOLIE! Jolie zapewne nie lubie "sekretarzy". Co innego prezydium klubu, to już COŚ !!! Inaczej się wtedy rozmawia hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Stanowisko Adasia IP: *.cm-uj.krakow.pl 06.08.03, 15:28 I masz odbierać komórki jak dzwonię! hihhihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Stanowisko Adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 17:56 Gość portalu: mouset napisał(a): > I masz odbierać komórki jak dzwonię! hihhihi Ja bym od Ciebie telefonu nie odebrał ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Stanowisko Adasia IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.08.03, 00:59 Pierwszy sekretarz za komuny był najważniejszą osobistością w państwie! Pozdrawiam. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Stanowisko Adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 17:38 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Pierwszy sekretarz za komuny był najważniejszą osobistością w państwie! Ale te czas bąku minęły. Chociaż nadal same komuchy u władzy - tfuuu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Nie dość, że dupiarz to jeszcze marzyciel... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.08.03, 23:30 Minęły? Co minęło? W MPK dalej jest to co było za komuny... a nawet gorzej, vo wtedy miałem trójskłady na #3, #8, #4 i #22, a przez pewien okres czasu nawet na #12! A teraz? Buuuuuuuu... Pozdrawiam. LOKI (komunista) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Nie dość, że dupiarz to jeszcze marzyciel... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 09:03 Gość portalu: Locutus napisał(a): a przez pewien okres czasu nawet > na #12! A teraz? Buuuuuuuu... Dziś wystarczyłoby mi do szczęścia 2x105Na na "12" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Nie dość, że dupiarz to jeszcze marzyciel... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 08.08.03, 21:04 Ja też marzę o tej dwunastce - mogłyby gieteszóstki jeździć. I ufoki na trzynastce... ehh... Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Nie dość, że dupiarz to jeszcze marzyciel... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:50 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Ja też marzę o tej dwunastce - mogłyby gieteszóstki jeździć. I ufoki na > trzynastce... ehh... Na "12" co najmniej GT6. Ufoki na "13" to powinien być codzienny widok (tj. w "D" przez cały rok !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Adaś IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 07.08.03, 09:17 Kim jest Jolie? Umieramy z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
jot11 Re: Adaś 07.08.03, 09:42 Czyżby było rewelacyjnie,tylko Jolie nie przyszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Adaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:58 jot11 napisał: > Czyżby było rewelacyjnie,tylko Jolie nie przyszedł? PUDŁO !!! Jolie to ONA i przyszła - jest już wątek. Przeczytaj. A nie pisałem o tym wczoraj, bo przyszedłem do domu późno, a musiałem jeszcze pranie zrobić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jot11 Re: Adaś 07.08.03, 10:22 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > jot11 napisał: > > > Czyżby było rewelacyjnie,tylko Jolie nie przyszedł? > > PUDŁO !!! > > Jolie to ONA i przyszła - jest już wątek. Przeczytaj. > A nie pisałem o tym wczoraj, bo przyszedłem do domu późno, a musiałem jeszcze > pranie zrobić !!! Jolie to ONA - pytanie tylko z której strony? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Adaś 07.08.03, 11:52 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > A nie pisałem o tym wczoraj, bo przyszedłem do domu późno, a musiałem jeszcze > pranie zrobić !!! HAHAHAHA, przepraszam za skojarzenie, ale co Ci się tak poplamiło? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Adaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 12:31 kuba203 napisał: > HAHAHAHA, przepraszam za skojarzenie, ale co Ci się tak poplamiło? :DDD hahaha - baaardzo śmieszne. Na pewno nie były to moje bokserki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Adaś 07.08.03, 15:00 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > hahaha - baaardzo śmieszne. Tak jakoś mi się skojarzyło, nie mogłem się powstrzymać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Adaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 17:31 kuba203 napisał: > Tak jakoś mi się skojarzyło, nie mogłem się powstrzymać ;) hehehe - boxerki były świeżutkie i czyste. Prałem natomiast ręczniki i ciemne ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Plotkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:02 Czemu tylko Adaś ma dostarczać Wam takich wrażeń. Może tak jakiś inny romantyczno - komunikacyjny wątek - strzelam np. "Rzeszów Love Story" ??? hę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Plotkarze 07.08.03, 11:53 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Może tak jakiś inny romantyczno - komunikacyjny wątek - strzelam np. "Rzeszów > Love Story" ??? hę !!! Wszystko w swoim czasie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Plotkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 12:30 kuba203 napisał: > Wszystko w swoim czasie :)) O ile nasze kochane PKP nie zlikwiduje połączeń do Rzeszowa tłumacząc się niską frekwencją. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Plotkarze 07.08.03, 15:02 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > O ile nasze kochane PKP nie zlikwiduje połączeń do Rzeszowa tłumacząc się niską > > frekwencją. Wtedy to by się już całkowicie samozlikwidowali... Ale za to różowe pociągi tam jeżdżą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Plotkarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 17:30 kuba203 napisał: > Ale za to różowe pociągi tam jeżdżą :D W sam raz na opowieść z cyklu "Różowa landrynka" hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Spotkanie Jolie z Adasiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:57 Spotkanie odbyło się wczoraj o godzinie 19.00 w umówionym miejscu (oczywiście zmieniliśmy je z Jolie, w obawie przed paparazzi i tajnymi agentami). Trwało co najmniej trzy godziny i muszę powiedzieć, że rozmowa z tą damą była bardzo przyjemna. Zanim szczegóły - Panie Kubo, spać Pan nie możesz, że umierasz z ciekawości o piątej nad ranem !!! Ale z Was plotkarze, hihihi. No cóż, Jolie ma na imię .... (celowo nie wpisuję ze względu na ochronę danmych osobowych). Mogę najwyżej zdradzić, że jest studentką UJ (co wczoraj wielokrotnie podkreślała hihihi). Ja niestety już nie miałem się czym pochwalić, zatem powtarzałem, że jestem prezesem Klubu 428 i nawijałem o statutowych celach tj. "428" do piachu, "192" na Mistrzejowice, dawać "12". W istocie widać, że była nad morzem, miała na sobie letnią sukienkę i cały czas się śmiała. Taka mała śmieszka, ale pamiętajcie, że to dama - studentka UJ !!! Głównym tematem naszego spotkania był mój wątek love story. Musiałem jej opowiedzieć wszystko. Ponadto wysłuchała także moich opowieści "z przeszłości". Ja też miałem okazję usłyszeć niezwykle filmową opowieść z jej życia. Co tu dużo mówić - Julie to przeciekawa osobowość i spotkanie z nią było naprawdę fajne. I uwaga Panowie !!! Prezes Klubu 428 ma przyjemność zakomunikować, że spotkanie z Julie w większym gronie jest przewidziane. Jolie zatem czeka na Wasze sugestie i propozycje co do terminu. Loki - zetnij włosy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jot11 Re: Spotkanie Jolie z Adasiem 07.08.03, 10:19 Najciekawsza musiała być reakcja na cele statutowe i zainteresowanie postulatami klubu oraz niezadowolenie z powodu nieobecności Pierwszego Sekretarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Spotkanie Jolie z Adasiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 17:36 jot11 napisał: > niezadowolenie z powodu nieobecności Pierwszego > Sekretarza. Trzeba przyznać, że temat Lokiego pojawił się też na dłuższą chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Spotkanie Jolie z Adasiem IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.08.03, 23:44 Punkt pierwszy: SPIERDALAĆ OD MOICH WŁOSÓW!!! NIE OBCINAM ICH DO KOŃCA STUDIÓW CHOĆBY NIE WIEM CO!!! Punkt drugi: jedyny dzień jaki mi pasuje to niedziela - we wtorek wyjeżdżam w góry. Więc możemy się spotkać w niedzielę o 17:00 we Włajaż. Cmoxxx! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Jolie nie ma netu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:05 Ma jakąś awarię sieci, stąd nie wypowida się na forum. Musimy cierpliwie zaczekać na jej wersję wydarzeń dnia wczorajszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Jeszcze 9 dni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 10:06 Za AŻ 9 dni spotkam się ze swoją Gwiazdą. Przeto wieczność !!! Czy ja jestem w stanie tyle wytrzymać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jot11 Re: Jeszcze 9 dni !!! 07.08.03, 10:15 Spokojnie - przy silnych zwieraczach wszystko można wytrzymać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Jeszcze 9 dni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 17:33 jot11 napisał: > Spokojnie - przy silnych zwieraczach wszystko można wytrzymać !!! Tak, ale to nie tylko zwieracze tu pracują. Jest COŚ więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Jeszcze 9 dni !!! IP: *.ghnet.pl 07.08.03, 19:12 Służę lekami rozluźniającymi zwieracze i nie tylko........... hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 20:44 Dostałem od niej kartkę !!! A więc pamięta o mnie, aczkolwiek pisze, że jest zajebiście i nie wie czy wróci. Niech spróbuje, to sam po nią pojadę i z powrotem przytargam. Egoistka - myśli, że ja sam będę "204" jeździł. Chyba jej słońce za mocno przygrzało pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: O rany IP: 217.96.109.* 07.08.03, 22:41 Najgorzej bedzie jak zmienią rozkład 204 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:43 Gość portalu: mouset napisał(a): > Najgorzej bedzie jak zmienią rozkład 204 A czemu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: O rany 07.08.03, 22:43 Gość portalu: mouset napisał(a): > Najgorzej bedzie jak zmienią rozkład 204 Będziemy ich bronić, zadzwonimy do Krakowskiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: O rany IP: 217.96.109.* 07.08.03, 22:46 Buachachacha A Serwin odpowie aby zwrócili się do rady dzielnicy, albo że są korki na 29-ej i 204 się spaźnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:48 Albo częściej kursować nie może, bo nie wyminie się na Witosa z inną brygadą hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: O rany 07.08.03, 22:51 Albo że pasażerowie skarżyli się na bezwstydną parę jeżdżącą rano do Wieliczki i domagali się, żeby z tym coś zrobić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:53 kuba203 napisał: > Albo że pasażerowie skarżyli się na bezwstydną parę jeżdżącą rano do Wieliczki i domagali się, żeby z tym coś zrobić ;P Właśnie - trzeba zwołać zespół BIG CYC i "kręcimy pornola" Panowie Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: O rany 07.08.03, 22:54 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Właśnie - trzeba zwołać zespół BIG CYC i "kręcimy pornola" Panowie Ja mogę reżyserować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:54 kuba203 napisał: > Ja mogę reżyserować :) Jakub Spielberg się znalazł - chciałbyś !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: O rany IP: 217.96.109.* 07.08.03, 22:56 Jak pornos to trzeba Lokiego powiadomić, ostatnio miał ciekawe plenery, hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:58 Gość portalu: mouset napisał(a): > Jak pornos to trzeba Lokiego powiadomić, ostatnio miał ciekawe plenery, > hihihihih Z nim to trzeba uważać - jeszcze za bardzo wczuje się w swoje powinności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.08.03, 23:59 Mogę robić za drugiego reżysera - mówcie mi od dzisiaj Adaś Miauczyński :-P Pozdrawiam. LOKI (mam nadzieję, że oglądaliście "nic śmiesznego" - bo właśnie coś takiego chcę nakręcić) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 09:04 Gość portalu: Locutus napisał(a): mówcie mi od dzisiaj Adaś Miauczyński :-P Hę - czy to ma jakiś związek z ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 08.08.03, 19:46 Jak nie oglądałeś "Nic Śmiesznego", to nie zrozumiesz :-] Pozdrawiam. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: O rany 08.08.03, 10:47 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Jakub Spielberg się znalazł - chciałbyś !!! Pewnie, że bym chciał :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 23:17 kuba203 napisał: > Pewnie, że bym chciał :D To musisz wstać i zdążyć na "204" spod Hita około 7.30 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: O rany 08.08.03, 23:19 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > To musisz wstać i zdążyć na "204" spod Hita około 7.30 !!! 07:30 to już ludzka godzina, wezmę kamerę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 23:21 kuba203 napisał: > 07:30 to już ludzka godzina, wezmę kamerę ;P i koniecznie ręcznik hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: O rany 08.08.03, 23:27 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > i koniecznie ręcznik hihihihi Hihihi, prania nie będę robił ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 23:56 kuba203 napisał: > Hihihi, prania nie będę robił ;)) Ręczne nie wchodzi w rachubę - chcesz wyzabijać wszystkich dziadków hehehe Ręcznik będzie Ci potrzebny do ocierania czoła, bo to będzie bardzo ciężka robota Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: O rany 08.08.03, 23:57 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Ręcznik będzie Ci potrzebny do ocierania czoła, bo to będzie bardzo ciężka > robota Aż tak gorąco jest w tym autobusie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 08.08.03, 23:58 No scania CN113CLL przecież :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 23:59 Gość portalu: Locutus napisał(a): > No scania CN113CLL przecież :-P A w środku para : GWIAZDA i ADAŚ Co najmniej sauna !!! Ale ile wrażeń za 2,20 zł hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:00 Ty lepiej powiedz co z naszy spotkaniem - może mejla mi wyślij, bo ja już nie pamiętam w którym wątku o tym rozmawialiśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:03 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Ty lepiej powiedz co z naszy spotkaniem - może mejla mi wyślij, bo ja już nie > pamiętam w którym wątku o tym rozmawialiśmy... Myślisz o spotkaniu z Jolie, bąku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:12 Tak właśnie myślę, pakerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:18 Jolie ma ochotę na spotkanie, ale: 1) na razie nie ma netu 2) ponadto ma intruzów, którymi musi się przez jakiś czas zająć. Spotkanie na pewno się jednak odbędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:22 Tak, ale ja we wtorek wyjeżdżam z samego rana. Zostaje mi tylko niedziela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:23 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Tak, ale ja we wtorek wyjeżdżam z samego rana. Zostaje mi tylko niedziela!!! Na niedzieli świat się nie kończy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:26 Kończy, bo potem przyjadę i hop! Wakacje mi się skończą :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:27 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Kończy, bo potem przyjadę i hop! Wakacje mi się skończą :-( Ale z Ciebie bąk - do szkoły matoły !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:29 A kij ci w ryj, że tak powiem, łosiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:37 Gość portalu: Locutus napisał(a): > A kij ci w ryj, że tak powiem, łosiu!!! buchachachachacha Matoły do szkoły, matoły do szkoły, matoły do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:41 Spadaj na siłownię sterdydy pompować w swoje mięśnie! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:42 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Spadaj na siłownię sterdydy pompować w swoje mięśnie! Idę w poniedziałek - spokojna Twoja długowłaosa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
locutas Re: O rany 09.08.03, 00:46 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Spadaj na siłownię sterdydy pompować w swoje mięśnie! A co, zazdroscisz, ze ty nawet takich miesni nie masz, w realu jak sie z toba rozmawia jestes potulny, ze az moze sie niektorym zal ciebie zrobic, mocny jestes tylko w gebie zza monitora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:49 Dzięki Miśkowi vel locutasowi zapewne tak. Odpowiedz Link Zgłoś
locutas Re: O rany 09.08.03, 01:04 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Dzięki Miśkowi vel locutasowi zapewne tak. Na miejscu Miska bym ci nakopal do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 01:08 Nie napisałem jeszcz którego... niejeden człowiek ma na imię Michał :-P Odpowiedz Link Zgłoś
locutas Re: O rany 09.08.03, 00:38 Gość portalu: Locutus napisał(a): > A kij ci w ryj, że tak powiem, łosiu!!! No tak, jak moglem sadzic, że loki wytrzyma bez bluzgania dluzej niz tydzien, o ja naiwny.... czy ty naprawde jestes tak tepy, ze nie dociera do ciebie, ze moze ktos NIE MA OCHOTY sie z toba spotkac? nie zmienisz tego, najlepsze, co mozesz teraz zrobic to zapasc sie pod ziemie albo wyjechac na biegun polnocny. a ja ci zasadze kopa w dupe na droge. i nie wracaj, bo mnie mdli na twoj widok. Odpowiedz Link Zgłoś
locutas Re: O rany 09.08.03, 00:39 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Tak, ale ja we wtorek wyjeżdżam z samego rana. Zostaje mi tylko niedziela!!! No jasne, ludzie maja rzucic wszystko i pedzic na spotkanie z lokim, bo on (jasnie wielki panicz na Malej Gorze) wyjezdza we wtorek... bedziemy tesknic... Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: O rany 09.08.03, 00:00 sauna za frajer, dziadki powinny się cieszyć, nie dosć że jadą za frajer, to jeszcze sauna za frajer no i akcje na żywo... heh Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: O rany 09.08.03, 00:01 A niektórzy z Was na MPK narzekają, a tu takie atrakcje, wszystko, by umilić pasażerom podróż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:02 kuba203 napisał: > A niektórzy z Was na MPK narzekają, a tu takie atrakcje, wszystko, by umilić > pasażerom podróż ;) Sęk w tym, że to ja się muszę "nastarać", aby te atrakcje zagościły. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: O rany 09.08.03, 00:04 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Sęk w tym, że to ja się muszę "nastarać", aby te atrakcje zagościły. Powinni Ci płacić za to, przyciągasz klientów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:07 kuba203 napisał: > Powinni Ci płacić za to, przyciągasz klientów ;) A jaki sposób rozliczania - za wozokilometr hihihi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: O rany 09.08.03, 00:10 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > A jaki sposób rozliczania - za wozokilometr hihihi ??? Z przelicznikiem efektywności pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: O rany 09.08.03, 00:13 fassi napisał: > i premią za zadowolone z wycieczki dziady :) Tu trzebaby przeprowadzić ankietę wśród pasażerów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: O rany 09.08.03, 00:15 hehe dać dziadkom tabliczki z punktacją i po każdym odcinku od przystamnku do przystanku - ocena za styl na danym odcinku :D Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: O rany 09.08.03, 00:18 fassi napisał: > hehe dać dziadkom tabliczki z punktacją i po każdym odcinku od przystamnku do p > rzystanku - ocena za styl na danym odcinku :D To ja mogę zliczać punktację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:04 fassi napisał: > hehehe MPK dba o pasażera .... ROTFL noo, akurat - czemu to JA się mam poświęcać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: O rany 09.08.03, 00:05 wiesz ktoś musi robić, żeby opierdalać sie mógł ktoś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:07 fassi napisał: > wiesz ktoś musi robić, żeby opierdalać sie mógł ktoś.... Czyli ja muszę robić, a moja gwiazda ma się opierdalać A dokładnie ja ją mam opierdalać hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: O rany IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.08.03, 00:14 Po prostu pierdolić... jakby ją zaczął opierdalać, to by jeszcze mógł po pysku zerwać :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:17 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Po prostu pierdolić... jakby ją zaczął opierdalać, to by jeszcze mógł po pysku zerwać :-P Za nic finezji Panowie w sobie nie macie. Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: O rany 09.08.03, 00:20 wcielać w życie biologię stosowaną - jest wystarczająco finezyjnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:22 fassi napisał: > wcielać w życie biologię stosowaną - jest wystarczająco finezyjnie? W moim przypadku chyba ZAstosowana - zapraszam na kursy "204". Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: O rany 09.08.03, 00:23 a nie omieszkam się wybrać, ajk będę miał kiedyś wolne, bo narazie... 7dni/tydzień :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Ja spadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 00:55 Fajnie się gada, ale idę spać. Oczy już produkują mi super glue. Na razie Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Już jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 09:54 Cholera wstałem, ale jestem strasznie śpiący. A tutaj trzeba wielkie zakupy zrobić na weekend. Poza tym odwiedza mnie następna "cooleżanka" hihihi. Trzeba jakoś się pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Już jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 10:08 fassi napisał: > ja juz wróciłem z roboty :P a zdradź czym się zajmujesz Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Już jestem 09.08.03, 10:09 hmmm.... nie mogę, moe podpowiedzieć, że może Cię na to naprowadzić NEWSROOM na EKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Już jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 10:12 Wiem już - psujesz przetwornice, niszczysz poduszki, wysyłasz ufoki do Pleszowa, chowasz sprzęgła hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Już jestem 09.08.03, 10:14 heheheh no dokładnie :) SŁUŻBA SPECJALNA ZAWSEZ LOJALNA :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Już jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 10:15 fassi napisał: > heheheh no dokładnie :) SŁUŻBA SPECJALNA ZAWSEZ LOJALNA :P Wychodzi na to, że MPK nie tylko jest przedsiębiorstwem fair play, ale wymaga także "specjalnej troski" hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Już jestem 09.08.03, 10:21 specjalnej troski to wymagają, ale niektórzy pasażerowie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ BTW staruchów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 12:26 W poniedziałek zadzwonię z odwetem do Krakowskiej. Starzy narzekają na nas, to ja na starych. Wysiadając dzisiaj z "19" (Dziennik Polski) pod LOTem o mało co nie zostałem staranowany przez jedną babcię i dziadka, którzy ryli się na chama do pojazdu nie pozwalając mnie i innym wysiąść. Za "moich czasów" było to nie do pomyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: O rany IP: 217.96.109.* 07.08.03, 22:54 Poddaję tytuł interwencji: "Ognisty 204" lub "Poranne orgie" hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:56 Gość portalu: mouset napisał(a): > Poddaję tytuł interwencji: "Ognisty 204" lub "Poranne orgie" hihihi No niezłe - pasuje do ostatniego "Tajnego pociągu". Sęk w tym, że w moim przypadku pociąg do Gwiazdy już nie jest tajny hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: O rany IP: 217.96.109.* 07.08.03, 22:59 Wiem :) Ale masz cos wspólnego z tajnym pociągiem i Robertem K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: O rany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 23:04 Gość portalu: mouset napisał(a): > Wiem :) Ale masz cos wspólnego z tajnym pociągiem i Robertem K.? A jak sądzisz przyjacielu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Adaś LOVE STORY hihihi. 08.08.03, 21:36 Jedźcie na Marsa, jak donosi katowicki dodatek Wyborczej, jest on zwany Różową Planetą :D ROTFL:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 10:14 Czuje, że taki drugi wątej powstanie - mniej więcej w październiku, może ciut wcześniej. Panie X - czyż nie mam racji ? Mr X zapewne domyśla się, że o niego chodzi hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 18:46 ale tajemnica... czyżby Loki? co jest grane? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 18:57 fassi napisał: > ale tajemnica... czyżby Loki? Buchachachachacha Pudło Fassi - to nie Loki Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 20:13 fassi napisał: > to ja się poddaję :P ROTFL:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 20:53 kuba203 napisał: > ROTFL:) Ci się chichrasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 20:53 kuba203 napisał: > ROTFL:) Co się chichrasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 21:07 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Co się chichrasz ??? A nic, ja tak tylko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 21:29 kuba203 napisał: > A nic, ja tak tylko ;P Tjaaaaaa, ja Cię znam - coś ukrywasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 21:36 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Tjaaaaaa, ja Cię znam - coś ukrywasz !!! Nie wiem, co takiego miałbym ukrywać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 21:39 kuba203 napisał: > Nie wiem, co takiego miałbym ukrywać ;P "Cicha woda brzegi rwie" - znasz takie powiedzenie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 21:49 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > "Cicha woda brzegi rwie" - znasz takie powiedzenie ??? Znam :) A widzisz tu jakiś związek? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 21:59 kuba203 napisał: > Znam :) A widzisz tu jakiś związek? ;P Pomimo moich szkieł na oczach - WIDZĘ OJ WIDZĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 22:05 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Pomimo moich szkieł na oczach - WIDZĘ OJ WIDZĘ !!! Ja nie za bardzo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 22:15 kuba203 napisał: > Ja nie za bardzo ;P Już moje podejrzenia potwierdziłeś - hehehe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 22:17 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Już moje podejrzenia potwierdziłeś - hehehe !!! O qrde, żądam adwokata! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 22:24 kuba203 napisał: > O qrde, żądam adwokata! ;) Spokojnie - to jeszcze nie kryminalna sprawa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 22:26 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Spokojnie - to jeszcze nie kryminalna sprawa !!! Czuję się zagrożony, bo nie wiem, o co mnie podejrzewasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 22:36 kuba203 napisał: > Czuję się zagrożony, bo nie wiem, o co mnie podejrzewasz ;) Ależ ja żadnych zarzutów jeszcze nie sformułowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 22:43 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Ależ ja żadnych zarzutów jeszcze nie sformułowałem. No właśnie dlatego!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 22:47 kuba203 napisał: > No właśnie dlatego!! ;) Jestem cierpliwy - poczekam do października hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 22:50 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Jestem cierpliwy - poczekam do października hihihi. Do tej pory to ja umrę z ciekawości, co Ty wymyśliłeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 22:56 kuba203 napisał: > Do tej pory to ja umrę z ciekawości, co Ty wymyśliłeś ;) JA NIBY WYMYŚLIŁEM - JA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 23:02 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > JA NIBY WYMYŚLIŁEM - JA ??? Ja ostatnio nie myślałem za wiele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 23:06 kuba203 napisał: > Ja ostatnio nie myślałem za wiele ;) Taaaa - a do stolicy Podkarpacia Cię jakoś nie ciągnie hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 23:11 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Taaaa - a do stolicy Podkarpacia Cię jakoś nie ciągnie hahahaha Hę?? A teraz to nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 23:21 kuba203 napisał: > Hę?? A teraz to nie rozumiem... Bo późno już - połóż się do łózia i wszystko będzie jasne. Miłych snów zgrywusie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 23:23 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Bo późno już - połóż się do łózia i wszystko będzie jasne. > Miłych snów zgrywusie. Chyba rzeczywiście się położę, bo dalej nic nie rozumiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 09.08.03, 23:34 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Taaaa - a do stolicy Podkarpacia Cię jakoś nie ciągnie hahahaha Hehehe, no już dobrze wiesz, że ciągnie :D Niemniej wszystko w swoim czasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 21:34 Zdecydowanie prosimy o "Rzeszów LOVE STORY" :-DD Może nawet na forum głównym Krakowskim, co Kuba? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 21:36 mtq napisał: > Zdecydowanie prosimy o "Rzeszów LOVE STORY" :-DD > Może nawet na forum głównym Krakowskim, co Kuba? ;-))) HAHAHAHAHAHAHA, widać mi zazdrościcie ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:38 Kuba tylko "wybadaj teren" wcześniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 22:39 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Kuba tylko "wybadaj teren" wcześniej !!! Spoko, spoko, wiem, co robię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:40 No to jestem spokojny, bo kulisy "mojego przypadku" znasz !!! (no ale w tym cały urok.) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 22:42 Nic się nie bój, jestem przygotowany na wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 22:44 nie byłbym tego taki pewny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Z innej beczki do Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:46 Odbierz maila ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:47 fassi napisał: > nie byłbym tego taki pewny.... Widzę, że mam do czynienia z dojrzałym i doświadczonym człowiekiem. Oczywiście masz rację, z babami to nigdy nic nie jest wiadome. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 22:54 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Oczywiście masz rację, z babami to nigdy nic nie jest wiadome. Ja też o tym wiem, bo przekonałem się już kilkakrotnie na własnej skórze :( I właśnie dlatego uważam, że jestem przygotowany na wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 22:56 Czekamy na wątek z niecierpliwością. Ze swojej strony myślę, że najświeższe informacje przekażę już w tygodniu zaczynającym się jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 22:57 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Czekamy na wątek z niecierpliwością. Wątku na razie nie będzie :D Wiem, wiem, to cios, ale może czasem jakieś informacje zapodam :) > Ze swojej strony myślę, że najświeższe informacje przekażę już w tygodniu > zaczynającym się jutro. Czekamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 22:57 powiem Wam coś: trafiłem na jedną dziewczynę w ogólniaku, a jesteśmy już 15 lat po ślubie :D była pierwszą i zostałą ostatnią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:06 fassi napisał: > powiem Wam coś: > > trafiłem na jedną dziewczynę w ogólniaku, a jesteśmy już 15 lat po ślubie :D była pierwszą i zostałą ostatnią... Możesz w to nie uwierzyć, ale naprawdę tego Ci zazdroszczę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:09 hmmm... jak atk teraz patrzę to myslę że nadal można trafić na taki skarb... niekóry jednak szukają za daleko, a mają taki skarb pod nosem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:12 fassi napisał: > hmmm... jak atk teraz patrzę to myslę że nadal można trafić na taki skarb... niekóry jednak szukają za daleko, a mają taki skarb pod nosem.... Święte słowa, ale ja nie miałem tego szczęścia. Ja już chciałbym założyć rodzinę, mieć dziecko i kochającą, cudowną żonę. Jednak nie trafiłem na żadną wartościową kobietę. Moja Gwiazda zanosi się, że jest super, ale są inne tam przeszkody. Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:14 napewno wreszcie trafisz na Właściwą Kandydatkę na żonę i matkę Twoich dzieci - życzę Ci tego z całej duszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:24 fassi napisał: > napewno wreszcie trafisz na Właściwą Kandydatkę na żonę i matkę Twoich dzieci - życzę Ci tego z całej duszy :) DZIĘKI OBY !!! Mam już tyle lat, że najwyższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:29 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Mam już tyle lat, że najwyższy czas. Wiesz co, nawet nie mów w ten sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:31 hehehe... widoczie jeszcze nie masz tyle ile trzeba, skoro nie znalazłeś kandydatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:33 fassi napisał: > hehehe... widoczie jeszcze nie masz tyle ile trzeba, skoro nie znalazłeś kandydatki :) Kto wie co by było gdyby się zdarzyło coś 4 lata temu. Ale to długa historia. Piękna ale bez happy endu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:34 Ale taka jest prawda. Moje lata już są w sam raz na "te" sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:36 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Ale taka jest prawda. Moje lata już są w sam raz na "te" sprawy. Ale mnie to dołuje, bo niedługo sam tyle będę miał :) Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:38 mmmm mogę stwierdzić z autopsji, że jeżeli Ci to nie wyszło, to znaczy ze to nie było to i że dobrze się stało - kiedyś się przekonasz... może już niedługo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Następny love story wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:42 fassi napisał: > mmmm mogę stwierdzić z autopsji, że jeżeli Ci to nie wyszło, to znaczy ze to nie było to i że dobrze się stało - kiedyś się przekonasz... może już niedługo :) Wiem, masz rację, ale to czekanie mnie dobija. A te panny to po prostu dla zabawy, przykre ale prawdziwe. Przynajmniej się mam odwagę przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Następny love story wątek. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 10.08.03, 23:42 Adaś, kochanie, kobieta potrzebuje poczucia BEZPIECZEŃSTWA... potrzebuje kogoś, na kim będzie mogła polegać... kto jej nie zdradzi... a Twoja sława lowelasa temu nie sprzyja niestety... sorx za szczerość, ale jak można związać się na stałe, czy tym bardziej wyjść za mąż, z gościem, który mając swoją dziewczynę podrywał wszystko, co się rusza i na drzewo nie ucieka... co więcej na podrywaniu się nie kończyło... :-/ Jeszcze raz przepraszam za szczerość, ale wniosek jest prosty - jeżeli chcesz się ożenić, to musisz się ustatkować... Pozdrawiam. LOKI (naprawdę się o Ciebie martwię) Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Następny love story wątek. 10.08.03, 23:46 jeżeli naprawdę jest tak jak pisze Loki, to ma rację, trzeba się uspokoic, ustatkować, bo inaczej możesz czekać sam wiesz do czego... smutne ale prawdziwe, Loki tutaj pokazał wielką dozę doświadczenia stosując słowo BEZPIECZEŃstwo, to jest to, czego przede wszytskim oczekuje Kobieta - bezpieczeństwo i spokój, brak strachu o to, co będzie jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Dzięki Loki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 23:47 Pomimo tego, że tak wieszają na Tobie psy uważam, że jest spoko gość i dzięki za troskę. Wiem, że potencjalne kandydatki mogą mi to zarzucić co Ty piszesz, ale żeby spotkać TĘ JEDYNĄ to też muszę ją jakoś poderwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Dzięki Loki IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:00 Tylko zasadniczo trzeba zachować ciągłość, że się tak wyrażę, liniową. Z jedną skończysz i dopiero wtedy podrywasz drugą... a nie po kilka na raz... a nawet teraz maż kilka potencjalnych kandydatek do łóżka poza swoją Gwiazdą, na której Ci ponoć zależy... Pozdrawiam. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Jezus, ale błąd!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:03 Oczywiście nie "maż" tylko "masz"... Pozdrawiam. I wielkie dzięki za komplementy - aż się zawstydziłem... Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Jezus, ale błąd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:04 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Pozdrawiam. I wielkie dzięki za komplementy - aż się zawstydziłem... Ja komplementów chłopom nie prawię. To co napisałem jest po prostu prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Dzięki Loki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:03 Gość portalu: Locutus napisał(a): poza swoją Gwiazdą, na której Ci ponoć zależy... A wiesz, że chyba mi zależy. Tego się boję właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Dzięki Loki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:06 fassi napisał: > ale czemu sie boisz? powiem Ci na tlenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Dzięki Loki IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:05 Tylko ni chuja nie mogę zrozumieć, czemu się boisz... ja wiem, że są przeszkody, ale takie przeszkody można ominąć, że się tak wyrażę... i wtedy możesz przemienić ten strach przed miłością w prawdziwy związek, łośku! Jak się zawsze będziesz tak bał miłości ilekroć nadarzy się stosowna okazja, to w życiu Ci nic nie wyjdzie! Rozkochaj ją w sobie na porządne!!! Pozdrawiam. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Dzięki Loki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:08 Gość portalu: Locutus napisał(a): Rozkochaj ją w sobie na porządne!!! Pomimo, że się wzbraniam od tego, to chyba bardzo tego chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:12 JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT!!!, jak powiedział Jonathan Davis do kumpli podczas nagrywania kawałka "Clown"... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! 11.08.03, 00:16 jeżlei choć trochę Ci zależy, to Wal śmiało i nie marudź! po to jest szansa, zeby ją wykorzystać,a jak Cię do Nije ciągnie - to jeszcze lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:19 Ojojoj - to nie takie proste, naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:21 DUPA! Z tego co mówiłeś i pisałeś, to jest bardzo proste, wręcz elementarne... zwłaszcza dla faceta z takim doświadczeniem, jak Ty. Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! 11.08.03, 00:24 Gość portalu: Locutus napisał(a): > DUPA! Z tego co mówiłeś i pisałeś, to jest bardzo proste, wręcz elementarne... Ale konsekwencje mogą być nieciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:51 Khem? Jak się chce, to się może! I tyle... Nieciekawe konsekwencje? Khem, napisz mi lepiej na mejla o czym mówisz, bo nie łapię... wiem, ze to zupełnie nowe doświadczenie, wiem, że na drodze stoją problemy, ale nie są one nie do przezwyciężenia... za to będą doskonałym sprawdzianem dojrzałości dla Adasia... Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:25 LOKI Obiecuję, że będę próbował. NIE PODDAM SIĘ Jeśli się w niej zakocham to NIC mi nie będzie przeszkadzać !!! Będzie się liczyć tylko ona i to, że ją kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.08.03, 00:48 Łośku! Już się zakochałeś! Teraz to tylko kwestia tego, czy ona się w Tobie zakocha... jeśli nie to dopiero wtedy zrozumiesz, jak bardzo ją kochasz... i jakie straszne głupoty wypisywałeś na forum, mówiąc, że się przed tym wzbraniasz... Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: JUST FUCKIN' DO IT, DAMMIT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:53 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Łośku! Już się zakochałeś! W Twoim rozumieniu tak, ja jednak inaczej to odbieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 11:36 Choć zakochać się to coś pięknego. Nie wiem czy bym wtedy zwracał uwagę na reklamy na tramwajach hihihi. Eeee - tego "zboczenia" żadna kobieta mi nie odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Miłość IP: *.ghnet.pl 12.08.03, 20:23 Tak jak moja nie odebrała mi brygad i rozkładów, hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 20:53 Gość portalu: mouset napisał(a): > Tak jak moja nie odebrała mi brygad i rozkładów, hihihihi i JESZCZE dostępu do komputera hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Miłość 12.08.03, 22:29 moja mi też nie odebrała manii komunikacyjnej, ale ciągle mi powtarza że jest zazdrosna o wszystko co ma koła, bo stweirdziła, że oglądam się za wszystkim co ma coinajmniej 4 koła i jeździ po drogach :D na szczęście mnie rozumie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 10:52 Pozazdrościć Ci żony Fassi. Mieć taką to skarb. Pozdrów ją ode mnie i powiedz, że takiej szuka się z zapałką w ręce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Love story's comeback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 23:43 Gwiazda wróciła. Już dziś z nią gadałem przez telefon. Jak się wszystko dobrze ułoży to spotkamy się wcześniej niż podczas jazdy do pracy i to jeszcze w pierwszy dzień po naszych urlopach. A zatem trzymajcie kciuki, aby to nasze spotkanie było wtedy jak wcześniej zostało zaplanowane. Aha - powiedziała mi, że za mną tęskniła. Kochana jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fassi Re: Love story's comeback 15.08.03, 00:05 no to ja 3mam kciuki i wogóle powodzenia, zresztą wiesz jakie jest moje zdanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Love story's comeback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.03, 09:04 Raz jeszcze wielkie dzięki za wsparcie Fassi !!! Będzie co będzie, jakkolwiek się to wszystko rozwiąże, będę musiał i tak się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Love story's comeback 18.08.03, 17:20 Adasiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Jak się sprawy mają???????:))))))))) Wracasz z tarczą czy na tarczy?????? Póki co, dalej trzymam kciuki:) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Love story's comeback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 21:18 O Jolie - dzieje się więcej niż myślałem, ale mam taki ch*** tralalala nastrój dzisiaj, że nawet o tym pisać się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Love story's comeback IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 23.08.03, 00:52 Czekam na informację na mejla, łośku! :-* LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Love story's comeback 23.08.03, 11:46 Gość portalu: Locutus napisał(a): > :-* > LOKI Loki, Ty naprawdę jesteś tego, że Adasiowi całusy posyłasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
locutas Re: Love story's comeback 23.08.03, 12:29 Ciesz sie, ze nie jestes mna, juz bys o tym dawno wiedzial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Love story's comeback IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 23.08.03, 23:55 Oczywiście, że nie :-P A nawet gdyby, to co? Masz coś do homo/biseksualistów? Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Love story's comeback 24.08.03, 21:00 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Oczywiście, że nie :-P Te całusy były "podejrzane" ;P > A nawet gdyby, to co? Masz coś do homo/biseksualistów? Ano mam, ale to nie temat na to forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Love story's comeback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:01 Cmoxxxy Lokiego odbieram jako zwykłe pozdrowienie (mam taką nadzieję). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Love story's comeback IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 24.08.03, 23:47 Dobrze odbierasz... A do Kuby203 zaraz wyślę mejla, bo mam alergię na wszelkie przejawy homofobii... Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Stało się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:02 Panie i Panowie STAŁO się to co się miało stać. Na tym kończę relację hehehe. ADAŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Stało się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:04 Tzn. TYLKO NA RAZIE kończę. I oczywiście nie cały wątek, który rozgrywa się nadal, tylko ten aspekcik. Oprócz TEGO nie stało się nic nadzwyczajnego, więc nie zawracam Wam głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Stało się. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 24.08.03, 23:50 Nie ma takiej ruuuuuury której nie można odeeeeetkać (jak śpiewał mój imiennik na festiwalu w Opolu). Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Stało się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 19:47 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Nie ma takiej ruuuuuury której nie można odeeeeetkać (jak śpiewał mój imiennik na festiwalu w Opolu). a ja niby mam być tym hydraulikiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Stało się. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 26.08.03, 00:18 Już nim jesteś :-> Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Stało się. 26.08.03, 09:40 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Już nim jesteś :-> Eeeeeeeee - opowiadasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Stało się. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 27.08.03, 01:43 Wiem co mówię :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ I chyba się znów stanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 19:31 Coś przeczuwam "powtórkę z rozrywki" Panowie. Ale się jeszcze zastanowię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus HYDRAULIK :-D n/t IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 27.08.03, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: HYDRAULIK :-D IP: *.chello.pl 28.08.03, 22:02 a ja teraz sobie przypomniałem tekst mojego kolegi do jednej z motorwoman: "Idź do Edka, On Cie przetka" kto to Edek - pozwolę sobie zachować w tajemnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: HYDRAULIK :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 22:51 Dziękuję Fassi za troskę, ale ja postoję hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: HYDRAULIK :-D IP: *.chello.pl 29.08.03, 01:07 przecież wiesz że to nie Ciebie ma przetkać Edek :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberka Re: I chyba się znów stanie IP: w3cache.* / 192.168.3.* 13.09.03, 00:11 trzmajcie mnie ,bo co chwile czutam kolejna rewelacje adasiowa:-)......za chwile okaze sie,Adasiu,ze twoj sprzet juz nie dziala,bo go zuzyles zuywajac w roznych miejscach,hahahahahhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Spokojna Twoja rozczochrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 14:47 O mojego "sprzęta" się nie martw. Jeszcze nie miał nawet naprawy bieżącej, a trzyma się super hihihihi. Ale na NG pewnie kiedyś przyjdzie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Cholera - co ja mam zrobić ??? 29.08.03, 08:38 Pani Jolie i Panowie !!! W "204" pojawiła się nowa Gwiazda. Zauważyłem ją jakieś dwa tygodnie temu. Z wyglądu jakieś 22 lata. Dojeżdża na pewno do pracy. Ma tylko taki ciekawy grymasik na twarzy, ale z pierwszego wrażenie wychodzi, że to typ spokojnej i uczuciowej dziewczyny - coś dla mnie. Chyba do niej zagadam - jak myślicie, można tak mieć jedną (choć nas nic nie łączy, w ogóle) a gadać do drugiej? Trochę kultury i obycia z kobietami mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JMA Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.malopolska.mw.gov.pl 29.08.03, 11:49 Mniej gadać,więcej działać,a pamiętniki chować do szuflady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 17:52 Sorry za wyrażenie, ale przecież nie zerżnę jej w austobusie. Najpierw muszę nawiązać kontakt słowny, a więc znów niestety gadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 29.08.03, 12:02 A co ze stara Gwiazdą? Ile miodzia z mleczkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 17:51 Gość portalu: mouset napisał(a): > A co ze stara Gwiazdą? > Ile miodzia z mleczkiem ? Oj wylały się hektolitry Mouseciku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.chello.pl 29.08.03, 21:35 a ja jak zwykle nic nie rozumiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 00:23 Gość portalu: Fassi napisał(a): > a ja jak zwykle nic nie rozumiem :/ Trzeba mieć fantazję dziadku hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.chello.pl 30.08.03, 10:00 Trzeba mieć fantazję i pieniądze ... SYNKU! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 10:37 Gość portalu: Fassi napisał(a): > Trzeba mieć fantazję i pieniądze ... SYNKU! :P Jak na dziadka to jeszcze masz niezły zmysł kojarzenia hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.chello.pl 30.08.03, 11:35 no sklerozy jeszcze nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.08.03, 00:20 Nie martw się. Już niedługo :-> Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? 30.08.03, 10:18 Gość portalu: Fassi napisał(a): > a ja jak zwykle nic nie rozumiem :/ Hahahaha, ja dopiero teraz załapałem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? 31.08.03, 00:22 wiedzialam,ze lovelasek,wiedzialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.08.03, 00:23 No powtarzałem Ci to cały czas :-P Cmoxxx! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 11:04 iberka napisała: > wiedzialam,ze lovelasek,wiedzialam To są TYLKO pozory, naprawdę Iberko moja śliczna. Myślę, że jest co najmniej jedna osoba na tym forum, która to potwierdzi. Ale niech ona zostanie anonimowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberka Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: w3cache.* / 192.168.3.* 01.09.03, 23:33 no ja na szczescie twoja sliczna nie jestem,bo w odroznieniue od innych pan wole miec mezczyzne dla siebie a nie dzielic sie nim z calym haremem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 18:05 I widzisz Loki - co ze mnie zrobiłeś. Iberka mnie ma za totalnego dupiarza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Cholera - co ja mam zrobić ??? IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 03.09.03, 01:32 No to wyrobiła sobie całkowicie zgodny z prawdą obraz Twojej osoby :-D Cmoxxx! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
jot11 Re: Torcik czy g.....? 03.09.03, 09:56 Gość portalu: iberka napisał(a): > no ja na szczescie twoja sliczna nie jestem,bo w odroznieniue od innych pan > wole miec mezczyzne dla siebie a nie dzielic sie nim z calym haremem:-) Lepiej w kilkoro jeść tort ,niż samemu g.......! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Adaś jest wierny !!! 03.09.03, 10:14 Nawet nie wiesz jakim pantoflarzem jest Adaś, gdy się zakocha w kobiecie. Dla takiej kobiety jestem w stanie do ognia wskoczyć i żadna inna się dla mnie liczyć nie będzie. Problem w tym, że dawno nie doznałem tego uczucia, bo jakoś odpowiedniej kobiety ostatnio nie spotkałem. A ta, jak dla Ciebie wymarzony mężczyzna powinien być wyjąykowy - po prostu nie byle kto. Chyba Iberka przyznasz mi rację - uczuciami się nie szasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Błuhhuhuhuhahahahahaha... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 04.09.03, 02:05 A świstak siedzi, bo sreberka były kradzione :-P No wiesz co, Adaś... wstydziłbyś się... jeszcze na forum podrywać... lowelasie Ty... ROTFL Pozdrawiam gorąco i 3mam kciuki, żebyś wreszcie znalazł tę Jedną Jedyną! Howgh! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Błuhhuhuhuhahahahahaha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 20:49 A Ty bąku - niby z czego się śmiejesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Błuhhuhuhuhahahahahaha... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.09.03, 01:57 Z wierności jaśnie oświeconego pana prezesa... A poza tym teraz mam tekie dni, że śmieję się ze wszystkiego i ze wszystkich... dizisiaj na przykład natrząsałem się z fryzury gościa w punkcie ksero, chociaż nie było w niej nic nadzwyczajnego... szczerze mówiąc gość w punkcie ksero sam się uśmiechnął :-P Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberka Re: Adaś jest wierny !!! IP: w3cache.* / 192.168.3.* 12.09.03, 23:59 nie szasta sie,nie szasta....ale nie zmienia sie partnerek/ow jak bielizny,ehh,adas.....Ty i tak nie zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Adaś full profesional... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.08.03, 00:23 Jeżeli jest uczuciowa, to ZOSTAW JĄ W SPOKOJU I NIE KRZYWDŹ!!! Ty potrzebujesz dup nastawionych na seks, a nie na związki - przynajmniej przy Twoim obecnym podejściu... I znowu będziesz sobie nakręcał kilka lasek na raz... no nie potępiam, ale przestrzegam, że jeśli myślisz o poważnym ZWIĄZKU, to takim postępowaniem go nie osiągniesz, a wręcz przeciwnie... zaś jeśli chodzi o seks, to faktycznie właśnie wyrabiasz sobie opinię maczo... niedługo wszystkie laski w Krakowie będą wiedziały, że jak chcą się zaspokoić to należy iść do Adasia! ROTFL Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Adaś full profesional... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 11:02 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Jeżeli jest uczuciowa, to ZOSTAW JĄ W SPOKOJU I NIE KRZYWDŹ!!! Dziękuję za pochlebną opinię. > właśnie wyrabiasz sobie opinię maczo... niedługo wszystkie laski w Krakowie > będą wiedziały, że jak chcą się zaspokoić to należy iść do Adasia! ROTFL Hahaha - Loki, kurwa przeginasz, ja przy Tobie nie mogę. Pozdro ADAŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Adaś full profesional... IP: *.chello.pl 31.08.03, 13:08 Gość portalu: Locutus napisał(a): > niedługo wszystkie laski w Krakowie > będą wiedziały, że jak chcą się zaspokoić to należy iść do Adasia! ROTFL Loki - czyżbyś był zazdrosny?? hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Adaś full profesional... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 13:24 Gość portalu: Fassi napisał(a): Loki - czyżbyś był zazdrosny?? hihihihihi W zasadzie tak naprawdę to nie ma czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Adaś full profesional... IP: *.chello.pl 31.08.03, 13:38 ale Loki zachowuje sie tak, jakby jednak był zazdrosy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Adaś full profesional... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 01.09.03, 00:19 eee.. ja sobie tylko jaja robię... Nie mam ochoty wyglądać jak góra mięśni... ROTFL Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Adaś full profesional... 01.09.03, 08:08 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Nie mam ochoty wyglądać jak góra mięśni... ROTFL Ale ty ku*** pier*** - nie rób ze mnie steryda. Daleko mi do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Adaś full profesional... IP: *.chello.pl 01.09.03, 22:24 ale sterydy wyszły z mody kilka lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Do Adasia IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 01.09.03, 23:41 Ale ja nie robię z Ciebie steryda... co nie zmienia faktu, że pakujesz równo, muskuły masz gigantyczne i do tego nosisz 3 numery za małe koszulki, żeby panny miały na co patrzeć :-)))) Cmoxxx! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Do Adasia 02.09.03, 08:07 Ale Ty Loki pierdolisz - powtórzę się, ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Nowy wątek miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:18 Panie na pewno będą protestować i wyzywać mnie od lowelasów. Trudno - będę musiał przeżyć tę krytykę. Moja znajomość z Gwiazdą unormowała się. Jednak to jest tylko koleżanka, chociaż stało się coś czego raczej koledzy nie robią. No, ale stało się i się nie odstanie. Ostatnio przyuważyłem bardzo sympatyczną i co najważniejsze PIĘKNĄ kobietę w M1. Dość dziwna sprawa z nią, bo to, że dziś do niej pojechałem i zagadałem to była tylko i wyłącznie JEJ sprawka. Otóż w sobotę, gdy tam byłem z kumpelą ze studiów (hehehe ona się jeszcze musi obronić), ona właśnie powiedziała mi, że tamta dziewczyna za mną ziora. Rzeczywiście tak było i poczułem się naprawdę przyjemnie. Dziś więc pojechałem i nawiązałem pierwszy kontakt. Na razie pobieżny (nawet nie wiem jak ma na imię i byłem z nią "per pani"), ale IDĘ ZA CIOSEM. Nie mam nic do stracenia. Ta dziewczyna pracuje w dość eksluzywnym sklepie. Z uwagi na ochronę danych namiary na ten sklep podam tylko nielicznym. Jest po prostu piękna. Taka uroda nie trafia się często i dobrze rokuje na przyszłość - mam do czynienia z "normalną" osobą. Myślę, że warto popracować nad tym przypadkiem. Aha - nie ma obrączki, z wyglądu mniej więcej w moim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Nowy wątek miłosny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 01:49 Loki już nie ma słów... zaczyna tłuc zatem głową o ścianę... Jetseś modelowym przykładem erotomana... to już jest choroba... ]:-> Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Nowy wątek miłosny 09.09.03, 08:30 Bąku !!! To jest naprawdę PIĘKNA kobieta i jednocześnie fascynująca osobowość zapewne. Wiesz gdzie możesz ją znaleźć, więc oceń sam !!! Potem sam stwierdzisz, że dobrze robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Nowy wątek miłosny IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 10.09.03, 04:22 No wiem, wiem... ale nadal zastanawiam się, czy chcesz znaleźć kogoś stałego, czy wsytarcza Ci doraźne zaspokajanie potrzeb biologicznych... Adaś Szybki Jest! :-D Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Nowy wątek miłosny 10.09.03, 10:05 W jednym się zgodzę Drogi Panie Działam szybko i precyzyjnie. Nie lubię owijać w bawełnę. Jeśli mnie ktoś zainteresuje wówczas podejmuję odpowiednie kroki. Po co te ceregiele. Natomiast ubodłeś mnie sformułowaniem o moim zaspokajaniu potrzeb biologicznych, jako jedynej rzeczy, która mnie interesuje w kontaktach z kobietami. Grubo się bąku mylisz, ponieważ to nie jest tak. A w przypadku tej kobiety jak już zresztą napisałem zafascynowała mnie raczej sfera duchowa, która akurat szczęśliwie (bądź nie) łączy się z niesamowitymi wrażeniami estetycznymi. Po prostu ta dziewczyna znajduje się na tzw. wyższej półce tzn. nie zostaje ograniczona do zdobycia jej w łóżku. To dama, której "na dzień dobry" należy się szacunek i poważanie. Stąd też, gdy rozmawiałem z nią po raz pierwszy nawet nie zapytałem jak ma na imię i zwracałem się do niej "Pani". Do takich kobiet należy się zwracać z szacunkiem. I to jest ta pewna różnica, którą musisz w końcu dostrzec. Ja jestem za stary jedynie na "zabawy". Wiek troszkę zobowiązuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Nowy wątek miłosny IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.09.03, 00:11 Adaś... powiedz mi, jak mogła Cię zainteresować jej sfera duchowa, skoro jej nawet na dobrą sprawę NIE POZNAŁEŚ (bo trudno dwa zdania uznać za poznanie drugiej osoby)? Ale trzymam za Ciebie kciuki. I wierzę, że tym razem Ci się uda. No i sorx, że się tak dopieprzam, ale ruch na forum musi być :-P Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Nowy wątek miłosny 11.09.03, 08:29 Szanowny Panie Źle się wyraziłem. Chodziło mi, że ta kobieta zafascynowała mnie od strony duchowej - nie ukrywam, że jej wygląd pozwala mi stworzyć pochlebną opinię na jej temat (tutaj nawet nie chodzi o fakt, że jest piękna. Czasem widzisz jakąś dziewczynę/faceta i na podstawie cech zewnętrznych jest się w stanie wytworzyć jakąś już opinię, niekoniecznie prawdziwą). Innymi słowy na podstawie tych nielicznych danych jakie zgromadziłem na jej temat zanosi się, że mam do czynienia z ciekawą osobowością. Podkreślam jednak słowa "zanosi się". Może okazać się, że to kolejna laska lubiąca podrywać facetów i kończyć wszystko jedynie na sferze seksualnej a jej wygląd fałszuje ów prawdę. Faktem jest, że nie przekonam się o tym do momentu, kiedy po prostu nie zadziałam. A wiesz dobrze, iż się tak stanie, ponieważ nie odpuszczam żadnej możliwości. TO JEST WŁAŚNIE ADAŚ - nie papla tylko, ale DZIAŁA !!! Przecież nie mam nic do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Adaś nie ma nic do stracenia... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 12.09.03, 02:45 ... a czy Adaś już zrobił sobie badania na obecność przeciwciał anty-HIV we krwi? Cmok! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Adaś nie ma nic do stracenia... 12.09.03, 08:29 Dzięki za troskę Loki. Jednak wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Adaś nie ma nic do stracenia... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 13.09.03, 08:17 Czyli robiłeś badania? No to odetchnąłem z ulgą... Masz pełną świadomość faktu, że HIV nie daje żadnych objawów. Te ostatnie pojawiają się dopiero podczas rozwoju AIDS, co może mieć miejsce w kilka lat po zakażeniu i z reguły wtedy już jest za późno na jakiekolwiek leczenie... Cmok! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberka dobrze napisane IP: w3cache.* / 192.168.3.* 13.09.03, 00:02 ja znoeu wtrace swoje trzy slowa,bo czytam zalegle posty i tak sobie mysle,ze gdybym trfaila na takiego adaisa to zalamalabym sie......co Ty soba prezentujesz adasiu?jestes zigolo?czy don juanem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: dobrze napisane IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 13.09.03, 08:21 Nie jest żigolo, bo nie czerpie z tego korzyści majątkowych :-P Ale Casanova z niego straszny... taki niewyżyty, cholernie inteligentny i jeszcze bardziej przystojny gościu... Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: dobrze napisane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 10:54 Szanowny Locutusie Potencję jeszcze mam, ale nie jestem niewyżyty. Cholernie inteligentny - Ty tak stwierdzasz, ja się nie wypowiadam. Jeszcze bardziej przystojny gościu - przestań pieprzyć chłopie. Jednak dzięki za pochlebną opinię. Powiem tylko: jestem jaki jestem i uważam, że coś sobą reprezentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberka a to..... IP: w3cache.* / 192.168.3.* 13.09.03, 21:07 ....mnie rozbawilo,hihihiih.chora jestem i podle sie czuje a tu takie slowa,ze do lez mnie rozbawily:))))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: a to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 23:45 Nie wiem czy też ma się śmiać, czy płakać. A ponieważ nie wiem co mam wybrać po prostu idę spać, bo troszkę wypiłem i już mi się literki przestawiają. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: dobrze napisane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 10:49 Generalnie nie mam w zwyczaju tak się odzywać do kobiet, ale w Twoim przypadku chyba muszę. Myślę, że dawno nie zaznałaś seksualnej przyjemności stąd tak jojczysz o tym, iż jestem taki czy owaki. Prawie nic o mnie nie wiesz, więc przestań tworzyć sądy, które w ogóle nie pokrywają się z rzeczywistością. Poza tym zwróć uwagę na jedną rzecz. To, że dogaduję się w damskim towarzystwie i nie sprawia mi kłopotu zaznajamianie się w różnych okolicznościach z nowymi koleżankami, nie oznacza, że ja je wszystkie "zaliczam". Mam mnóstwo koleżanek i jakoś z nimi nie sypiałem. Też tak można. Więc nie upraszczaj sprawy. A Tobie proponuję zaliczyć sobie jakiś numerek, bo gderasz jak stara babcia. A najczęściej dzieje się to wtedy, gdy się właśnie 'tego czegoś' dawno nie miało. Wy kobiety takie świętobliwe to też nie jesteście. A w poznawaniu nowych osób, tj kobiet w tym przypadku chyba nie ma nic złego. One to uwielbiają, bo czują się wyjątkowo i są docenione. Jestem pewny, że firmy Gellwe czy Dr Oetker pozazdrościłyby Ci poziomu produkcji kisielu, gdybyś zaczęła być podrywana przez faceta, na którego widok nogi Ci się same łamią. Pozdrawiam LOWELAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: dobrze napisane IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.09.03, 11:25 ROTFL i nic więcej! ale dobrze powiedziane! (odnośnie kisielu :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: dobrze napisane IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 14.09.03, 08:44 Adaś chyba sobie nie uświadamia, że podrywanie od trzech do pięciu lasek tygodniowo, a sypianie conajmniej z dwiema róznymi, jednak jest objawem dupcyngielstwa :-/ Pzdr. LOKI (a co z tym hivem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Taak Loki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 10:14 Jest rzeczywiście tak jak piszesz. W razie czego jak "nie wyrobię normy" mogę zawsze iść do mojego kumpla, który jest współwłaścicielem Agencji Towarszyskiej i sobie nadrobić. Cholera Loki - "zagadywanie do lasek" nie równa się "podrywanie lasek". ZrozumŻE to ludzka istoto !!! I jeszcze zagadywanie do lasek W AUTOBUSIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Taak, Adaś IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 14.09.03, 10:36 Prześledź cały ten wątek, przeanalizuj jego topik i zawarte w nim historie, a potem powtórz jeszcze raz to co napisałeś... Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Taak, Adaś 17.09.03, 20:07 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Prześledź cały ten wątek, przeanalizuj jego topik i zawarte w nim historie, a > potem powtórz jeszcze raz to co napisałeś... A po kiego grzyba ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Taak, Adaś IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 18.09.03, 06:00 Opisujesz najpierw próbę zdobycia Gwiazdy Dwieścieczwórkowej, w międzyczasie zarywasz do Jolie i Iberki, teraz przerzucasz się na inne laski, w ciągu dwóch dni dwie różne... no i jak to wygląda? Iście dupiarsko... Pozdrawiam. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Taak, Adaś 18.09.03, 08:46 Bąku I CO Z TEGO ??? Przecież nie ze wszystkimi lecę do łóżka - a to jest ZASADNICZA różnica, której nie możesz rozróżnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Taak, Adaś IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 19.09.03, 05:13 Adaś... już Ty mi tu nie pociskaj kitów z łaski swojej... co z tego, że nie ze wszystkimi idziesz do łóżka, jak i tak masz... a zresztą to chyba nie nadaje się do publikacji na forum :-P Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Zakończenie nowego wątku miłosnego. 12.09.03, 08:40 No cóż - skończyło się. Adaś dowiedział się brutalnej prawdy, na którą zareagował "błuhahahahahahahaha". No, ale nową znajomość nawiązałem. Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Adaś się nawraca 17.09.03, 20:06 Tymczasowo zawieszam podrywanie kobiet hihihi. Co prawda dziś taką jedną zabajerowałem w drodze powrotnej z pracy (tradycyjnie w "204"), ale to było spontaniczne, bo przy nagłym hamowaniu akurat ta młoda siksa na mnie wpadła. Ja to skwitowałem do kumpla "Widzisz jak laski na mnie lecą". Wszyscy się zaśmialiśmy i Loki .... KURWA TYLKO TYLE !!! Nie zerżnąłem jej na miejscu na bagaż lub kabinie kierwocy jeśli chcesz to napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Adaś się nawraca 17.09.03, 23:11 ja ciagle czytam:-) Ad...prosze o wykasowanie wulgaryzmow ze slownika:-) Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Adaś się nawraca 18.09.03, 08:43 Droga Iberko. Wiem, że czasem (a nawet często) sobie zaklnę. Jednak muszę, bo ten bąk i tak pisze swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Adaś się nawraca IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 19.09.03, 05:14 I w dodatku mam zawsze rację i piszę tylko prawdę :-] Cmoxxx dla Iberki! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Adaś się nawraca IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.09.03, 09:57 jak dzieci.... jak dzieci.... ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Adaś się nawraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 18:11 Oj dziadek dziadek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberka Re: Adaś się nawraca IP: w3cache.* / 192.168.3.* 20.09.03, 18:50 chyba bede tutaj czesciej zagladac po same cmoki;-)......a tak a propos to gdzie watek don juana?nagle taka cisza?czyzby skryl sie w zakonie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Adaś się nawraca IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.09.03, 22:53 No to cmok, Iberka! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Adaś się nawraca IP: *.chello.pl / *.chello.pl 20.09.03, 22:59 no to CMOK ! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Adaś się nawraca IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.09.03, 23:01 A fe, Ty oblechu!!! :-P :-*~ LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Adaś się nawraca IP: *.chello.pl / *.chello.pl 21.09.03, 13:51 oj Cieciu Cieciu, przeca wiesz że ten cmok to nie dla Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Adaś się nawraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 14:00 Wybacz Lokiemu Fassi - chłopcu tego brakuje. Nie wiem, ale chyba mu już obojętne od kogo one są hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Adaś się nawraca IP: *.chello.pl / *.chello.pl 21.09.03, 14:07 no wiesz.... ja myślę że On jest o Iberkę zazdrosny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Adaś się nawraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 14:13 Ciekawe co na to Iberka ??? Czy panna Iberka "jest gotowa na taką jechankę - w pełni rozumiem koleżankę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Iberka& Loki Love Story :P n/t IP: *.chello.pl / *.chello.pl 21.09.03, 14:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Iberka& Loki Love Story :P n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 14:25 Fassi - ten tytuł przebija moją 'Forumnowelę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Loki - Lowelas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 14:30 No bąku - zaczynasz być sławny. Do dzieła i zagadaj do Iberki na privie. Może akurat się sobie "spodobacie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Loki - Lowelas IP: *.chello.pl 21.09.03, 14:32 Do boju do boju do bojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!1 Loki do roboty! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Zaczyna się robić ciekawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 14:41 Adaś ma w planach zacząć nowy wątek od 1 października. Ponadto niecierpliwie czekamy na doniesienia naszej przekupy 203 i jego "rzeszowskiej miłości" w kolorze różowym. No i teraz "Loki & Iberka love story". Może będzie przez to więcej kobiet, żądnych przeżyć na tym forum. OBYYYYY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Jeszcze tylko warunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 14:45 Tylko proszę nie zakładać wątków typu: "Moja miłość do "enki", albo "Zakochałem się w Omni od pierwszej jechanki". PANOWIE !!! To czytają kobiety (hahaha). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Jeszcze tylko warunek IP: *.chello.pl / *.chello.pl 21.09.03, 15:42 hehehe... "jestem nieszczęśliwie zakochana pewnym autobusiku.... oczarował mnie swoją wygodą... nie znam jego numeru, proszę powiedxzcie gdzie on jest! jestem załamana... wiem że numer kończył się na 5" ROTFL :D Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Jeszcze tylko warunek 22.09.03, 08:21 No chyba, że jakaś Asia, Basia czy Marysia napiszą. "Kierowca "115" (PS 001) jadący dziś do Witkowic o 7 rano był bossssski. Chcę go mieć - zakochałam się na zabój" itp. Jednak ze względu na to, że czytają nas "niepełnoletni" hehehehe nie będzie rubryki: "Mój pierwszy raz ... z motorniczym" hihihi. Poddaję pomysł na tytuł. "Naj + Claudia" są już zarezerwowane dla Pań z Brożka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Do zakonnicy Iberki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 13:39 Hany !!! Jak już coś to Don Adam a nie jakiś Don Juan. Wiem, że najprawdopodobniej nie masz niestety "hydraulika" i stąd jesteś taka zawzięta na moją osobę. Wszyscy Ci cmokają (Loki bo wyposzczony, Fassi bo dobrze wychowany) a ja tego nie zrobię. Nie ze złości ale dlatego, że Ty i tak nie chciałabyś cmoka ode mnie, wiedząc że ja moimi ustami dotykałem niejednych warg kobiecych. Zamiast cmoxów, pozdrawiam ADAŚ Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Do zakonnicy Iberki. 26.09.03, 22:39 widzisz....niemusze byc zakonnica aby miec zasady....aty nawet jesli nie chcesz zostales lovelaskiem.....i juz czekam az napiszesz,ze znpoeu kochasz.wiesz co to znaczy w ogole?chyba nigy sie nie dowiesz.....no moze wtedy jak jakas gwiazda suczke ci kupi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Poszukujemy chętnego dla Iberki - ktoś chętny ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 22:48 Czytając te Twoje brednie, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ostatnio żaden facet Cię nie zerżnął i z tego tytułu takie pierdoły wypisujesz. (może to mieszcząca się w przyjętych kanonach wypowiedź, ale czasem do kobiety też trzeba prosto z mostu) Sorrki kobieto, puchu marny - nie znasz mnie, więc co Ty możesz tu pisać. Patrzysz na to tak jak Loki. Jednak ten bąk w przeciwieństwie do Ciebie wie jak jest naprawdę i potrafi o tym mądrze gadać (i nie robi tego na forum, tylko między nami). Ma tyle lat ile ma, ale uważam go za bardziej dojrzalszego niż Ty. A Tobie z całego serca życzę Ci faceta - hydraulika, który przeczyści Twój wewnętrzny przewód, tak aby odetkać Cię na maksa i pozwolić uciec takim bzdurnym teoriom na mój temat z Twojej głowy. Pozdrawiam ADAŚ (rozbawiony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Poszukujemy chętnego dla Iberki - ktoś chętny IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.03, 22:59 a ja dodam sztandarowe hasło hydraulików: "Idź do Edka, on Cię przetka!" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Poszukujemy chętnego dla Iberki - ktoś chętny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 23:08 Sęk w tym, czy nawet za pieniądze spec Edek będzie chciał zająć się takim "przypadkiem". Chłop musi być odporny i mocnych nerwów, bo w końcu pały używa hehe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 23:11 miało być "NIE mieszcząca się w kanonach" oszywiście. Poza tym Iberka - zagadywać do kobiety to nie znaczy od razu ją walić. Wiem, marzysz o tym. Sorry, ale Adaś nie pomoże Ci ulżyć. Choć podobno mam coś w sobie na co zwracają uwagę matki młodych dzieci albo kobiety w ciąży. Masz pecha, no cóż :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Nowa law story. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 13:46 Miałem z tym zaczekać do 1 października. Jednak około 1,5 tygodnia temu na swojej klatce schodowej spotkałem bardzo ładną dziewczynę, która miała mój ulubiony kolor włosów: kruczo-czarny. Była w towarzystwie jeszcze jednej niewiasty i jakiegoś pazia, jak dobrze pamiętam. Najprawdopodobniej będzie to moja nowa sąsiadka od początku nowego roku akademickiego i co najlepsze - będzie mieszkać na tym samym piętrze co ja. No cóż, muszę jeszcze poczekać troszeczkę, ale chyba po tygodniu 40 będzie znowu sporo do pisania hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Nowa law story. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 22.09.03, 00:53 Cytując naszego forumowego kolegę: "BOSZSZSZSZSZ" :-D Pozdrawiam. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Nowa law story. 22.09.03, 08:23 A ja odpiszę do bąka: "SZZZZZPADAJ NA SOSNĘ !!!". I bujaj się bąku hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: Nowa law story. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 22.09.03, 08:49 a kieldesyś w modzie był text pod tytułem: "Strzel sie o sosne" hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Wysyp w "204" w dniu 22.09.2003 22.09.03, 08:12 Panowie Dziś był wysyp ładnych panienek w "204". Gwiazdy znanej już Wam nie było (odpocząłem od niej przynajmniej). Natomiast do co najmniej czterech Adaś mógłby coś zagadać. Część z nich wysiadła pod Hitem, inne jechały do samej Wieliczki. Problem był tylko taki, że te panny były w wieku dla bąków takich jak Loki i w ogóle (okazało się, że dużo jest ich na forum hihihihi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Nowa znajomość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 19:42 Dziś wracałem z pracy pociągiem i była ta dziewczyna, o której pisałem Wam kiedyś. Zagadałem do niej oczywiście. Pracuje dorywczo w Wieliczce i dojeżdża spoza Krakowa. Jej imię zaczyna się na J... Studiuje na czwartym roku "coś tam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Kobiece zatrzęsienie w "204" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 22:01 Adaś to przeżywa katusze jeżdżąc tymi Scaniami. Linia "204" zyskała nową pasażerkę. Bardzo ładna blondynka, naprawdę bardzo ładna. Ma taka delikatną i naturalną urodę. Nie jest jej potrzebny żaden makijaż. Ciepła i sympatyczna - to można stwierdzić po jej wyglądzie. Wsiada ze mną (choć jedzie w Woli Duchackiej, wysiada z "6" jadącej z Kurdwy w tym samym czasie co ja z "24" jadącej od Bronowic) na Bieżanowskiej a wysiada przy przystanku "Kółko Różańcowe" (kiedyś Wam opowiem co się nieraz rano w "204" dzieje pod klasztorem w Wieliczce). Jedzie najczęściej z dwoma koleżankami wsiadającymi przy Wlotowej (one jadą z centrum, bo widziałem je dziś w "3", jak stały w tym samym wagonie co ja - z tym, że ja wysiadłem przy Bieżanowskiej i zdążyłem dobiec do Scanii, a one pojechały jeden przystanek dalej i się ... przejechały, bo im ta sama "204" zwiała hehehe). Razem z nimi jeździ ciotka tej blondynki, co wybadałem jest tylko przypadkiem. Ta Pani jedzie skądś "163" i przesiada się do "204", bo pewnie pracuje w Wieliczce. Mówię Wam, bardzo ładna dziewczyna, ale młoda, za młoda dla Adasia. Daję jej 17- 19 lat, raczej nie więcej. Ale będą o nią chłopaki się zabijać, będą. Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: zieeeeeew n/t 25.09.03, 08:10 Co bąku - spać się chce ??? To się kurwa kładź do łóżeczka, a rączki na kołderkę !!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: zieeeeeew n/t IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 26.09.03, 04:15 Czytanie o Twoich kolejnych podbojach miłosnych/planach podbojów powoli zaczyna mnie nudzić... DUPIARZ! Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: zieeeeeew n/t 26.09.03, 08:10 A nasz bąk jak zwykle myli pojęcia. Powtórzę raz jeszcze: "Zagadanie do dziewczyny" nie równa się "podrywaniu i zaciąganiu do łóżka". Ale Ty i tak bąk jesteś. Dorośniesz, a wtedy zrozumiesz he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Gwiazda zniknęła. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 18:28 Ta moja Gwiazda w ogóle nie jeździ teraz. Ki diabeł co się z nią dzieje. Ale ta blondyneczka dziś była - Jezzzzuuu, ona jest naprawdę ładna i sympatyczna. Chyba muszę "zadziałać". Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Re: Gwiazda zniknęła. 26.09.03, 08:14 Dziś znów to samo. "Starej" nie było, "nowa" jechała. Fajnie, że "nowa" była, bo piątek (mój ulubiony dzień tygodnia) mam fajniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Ojojojojojojoj 29.09.03, 08:42 Dziś poniedziałek - nie lubię tego dnia zwłaszcza z rana. Poza tym "Młoda Gwiazda" dziś nie jechała. Obawiam się, że to już koniec. Najprawdopodobniej skończyły się praktyki czy coś w tym rodzaju. Buuuuu - Adaś chce, żeby wróciła. "Stara Gwiazda" zapadła się pod ziemię. Nie ma jej w ogóle. W sumie to dobrze, bo sobie odpocznę. Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 Sąsiadki już są !!! 29.09.03, 08:50 Widać, że nieco starsze bąki zaczynają naukę (co nie Michały, Przekupy hehehe???), bo puste mieszkania zapełniają się studentkami. Niestety te z pierwszego piętra - łojezu, tragedia. Jedna to w ogóle kobiety mi nie przypomina. I tutaj niech czytające kobiety się nie oburzają, bo nie chodzi o urodę i figurę, ale o to, że jest po prostu zaniedbana (tłuste włosy, byle jakie łachy). Ponadto niezbyt ładne słownictwo (tak wiem, "święty" to ja też nie jestem, ale jednak u kobiety przekleństwa rażą bardziej). Ta "czarnulka" z mojego piętra jest już w swoim nowym mieszkanku. Nie zdążyłem jeszcze wybadać sprawy, ale z tego co zauważyłem, nie jest w tym lokum sama. TO BE CONTINUED ... Odpowiedz Link Zgłoś