czarny-gofer 06.09.07, 09:09 Witam, jak w temacie, proszę doradźcie mi jak szkoła angielskiego w Krakowie jest dobra i warto do niej się zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrufka Re: Która szkoła j. angielskiego w Krakowie polec IP: *.net.autocom.pl 24.09.07, 14:42 Ja chodze do Anglosfery od roku,fajna lokalizacja, ceny bardzo konkurencyjne i fajnie prowadzone zajecia,chodzialm wczesniej do stairwaya,sa tez ok,ale bardzo drodzy wg mnie teraz Odpowiedz Link Zgłoś
fraps Re: Która szkoła j. angielskiego w Krakowie polec 28.09.07, 09:19 Wydaje mi sie, iz zlym wyborem nie beda (kolejnosc przypadkowa): International House Bell Inter-Lang Text Stairway Lincoln LinguaLand Accent Sprawdz tez recenzje na ang.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aut-orka Re: LinguaLand nie!! 28.09.07, 20:51 LinguaLand chodziam tam na kurs przygotowujacy do CAE- nie polecam!! na zajeciach luzne pogawedki a jak raz na miesiac robilismy testy to ich nam nie oddawali bo uwaga, szkola ich potrzebuje do dokumentacji czy cos w tym stylu, efekt byl tak ze robilam test ktorego potem nie moglam zobaczyc, zorientowac sie jakie zrobilam bledy, poprawic je itp a dodam ze kurs byl tzn mial byc stricte pod egzamin, pieniadze wywalone w bloto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogomajo Re: LinguaLand nie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 13:28 W pełni się z Tobą zgadzam. Mój kurs - CPE, native nawet ok, tzn. nieźle się rozgadałam, ale polska lektorka to porażka, chyba w ogóle nie przygotowywała się do tych zajęć. Praktycznie zero testów sprawdzających, zero motywacji, a chodziłam już na sporo kursów w różnych miastach, z różnymi lektorami - ten był najgorszy. Moi drodzy, tanie mięso psy jedzą, owszem, ale za tę cenę miałam już lepsze zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
fraps Re: LinguaLand nie!! 29.09.07, 22:46 Niedawno bylem w LinguaLand na testach. Jesli dobrze pamietam, to teraz jest 2 prowadzacych CPE, jeden Martin, Kanadyjczyk, drugi to dwujezyczny Lucas..Hmmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja z Krakowa Polecam Bell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 09:29 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja z Krakowa Re: Polecam Bell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 16:42 Moje dzieci chodzą do tej szkoły od kilku lat. Widzę ich duże postępy i radość z zajęć. To tyle tytułem uzasadnienia. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: polecam Inter Lang Text w centrum IP: 217.98.20.* 27.10.07, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś